Моля за съвет - вече 3 години не мога да си намеря сериозна приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет - вече 3 години не мога да си намеря сериозна приятелка
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 1985 пъти
Здравейте!
Днес както се рових из гугъл намерих този сайт и реших да споделя своя проблем.

На 21 години съм и вече 3 години не мога да си намеря сериозна приятелка. Опитвам, но явно имам грешен подход ли, знам ли? ! Отчаял съм се вече... Не е като да не излизам с момичета, излизам но не се стига до нищо сериозно изобщо. Прекалено бързо навлизам в прителската зона и не мога да се измъкна от там. Нямам високи критерии, просто да не е к*рва ако ме разбирате. Не държа да е красива или богата - това за мен е без значение. Работя като програмист, откъдето изкарвам много добри пари, карам спортен автомобил, тренирам, имам интересни хобита и все пак явно нещо не ми е наред щом толквоа време все още съм сам. За себе си смятам, че имам добър характер, казват, че имам добро чувство за хумор, добър слушател съм, уважавам жените (можеби заради това така лесно навизам в прителската им зона), интелигентен, сериозен съм и държа на думата си. Все хубави неща, но в момента си имам голям минус - депресирал съм се от липсата на приятелка :/ Имал съм само една сериозна приятелка досега, но се разделихме грозно накрая и от тогава дълго време изобщо не исках и да чувам за връзки и т. н., но вече просто искам да се стегна и да вляза в играта отново. Позабравил съм много неща, и ми трябва съвет как да навляза отново ударно. Нямам опит в случайните срещи и тук също бих се радвал да получа съвети, защото въпреки че си търся сериозна половинка все пак съм мъж, докато я търся трябва някак да преживвам, нали?
Благодаря за отделеното внимание!
(ако има правописна грешка това е защото ми липсват две копчета на лаптопа в момента :D )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 013556864d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами не мисля да те хваля, за да не се възгордееш прекалено много хаха - но, нещата, които си казал за себе си и факта, че не държиш момичето да е от корица на списание и разглезена богаташка (дано наистина да мислиш така) те изтрелва нагоре в класацията.. даже се чудя, как все още нямаш жена до себе си.. но, ако настина мъжа за когото разказваш в тази история(в случая ти) си наистина ти заслужаваш стойностна девойка до себе си, която се надявам скоро време да се появи и да те направи щастлив!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 385540ca29
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Прекалено често я публикуваш тази тема, спри да го мислип толкова и хващай първата, която ти попадне поне да добиеш малко самочувствие! Докога едно и също?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2b8573ccb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   от1ачността ти се долавя спри да очакваш нещо, радвай се на всеки момент независимо сам или не, всичко става когато най-малко очакваш. Или просто не попадаш на подходящи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: abcdf82f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам. Деца ли искаш? На 21 си, рано ти е. Жена ли искаш? За какво ти е? Няма да умреш утре, има жени колкото щеш. Самотен ли си? Ми хвани си някоя, без значение. Трябва да има нещо в теб, което да отблъсква жените, не може (ако всичко което си писал е вярно въобще) да нямаш гадже. Странна работа... Ще дойде точния момент. От сайтове и тем подобни не опитвай. Трябва всичко да си стане естествено, . А ако е само за секса.... проститутки колкото щеш

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e7ca23636c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз се чудя как нямаш приятелка. Звучиш супер, аз сигурно щях да се навия.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 01914f326e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Докато се опитваш да насилваш събитията, няма да срещнеш стойностна жена. Програмист си, но така да го кажа, животът не се програмира по аналогичен начин, той просто се случва. Планове се правят за личностно развитие, всичко друго е непредвидимо. И стига с тея приказки от рода: ''Аз грешен подход ли имам? ''Дръж се непринудено, така както ти идва отвътре, така както са ти ценностите, уважавай отсрещния човек, но не се насилвай да се държиш по нетипичен за теб начин, това се усеща у събеседника. Не е нужно да си свръх-любезен, когато от отсрещната страна още няма отношение, както не е и нужно да си свръх враждебен поради същата причина. И още си много млад, не разбирам защо трябва да се депресираш, винаги ключа е да се фокусираш върху това, което имаш, а не обратното. Успех ти желая!
Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b8b87f8f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Уау, каква голяма прилика! Познавам се от 2 години с едно момче, което винаги съм смятала за приятел и не съм знаела за чувствата му към мен, просто защото се държеше по същия начин, както ти. Мълчалив, винаги ме изслушва, уважава жените. Говорим си, но само общи неща, никога разговора не е стигал за по-интимни неща. Много интелигентен, изкарващ прилични доходи, симпатичен, много зрял и сериозен. Много бързо влезна в приятелската ми зона, както я описваш, но проблема тогава беше че, имах 4-годишна странна връзка, предимно от разстояние (признавам си нямах добър вкус с мъжете) и явно бях още влюбена/ по-скоро живеех в някаква илюзия, че с този партньор ми е бъдещето и точно този момент преди 3 месеца беше кулминацията. Запознах го с мои приятели, той се отпусна, започнахме да излизаме като компания много често и така признах за приятеля ми, нали съм по-смелата (п. с. тогава още не знаех за неговите чувства) и точно в този момент разбрах за тях. Просто се получи от само себе си, някаква химия, без и дума да обелим, само контакт с очи. Знам, че звучи като на филм, но си беше така. В този момент представите ми за него тотално се преобърнаха, опознах го, малко по-малко започна влюбването и най-важното разделих се с онази 4-годишна илюзия за "сериозен" приятел, която имах.
С моето момче и до ден днешен сме още на "приятелски" начала, виждаме се с общата компания отвреме навреме, като се усеща някаква тежест в думите ни и напрежение, когато засегнем неволно теми, свързани с нас двамата. А забравих да кажа - че е и много романтичен, въобще мъж мечта!
Само, че още преди много време си спомням той винаги е казвал, че е труден (и така и се оказа). Но тогава още не осъзнавах нещата, тоест че флирта с него може да прерасне в нещо толкова сериозно, а той има сериозни намерения, което всъщност е много хубаво. Въпроса е само, че трябва да му кажа някои неща за мен, а още не знам как и кога, при положение, че дори още не сме минали напълно "приятелската бариера". С него нещата стават бавно, но пък за сметка на това са истински и хубави.
Така че, моя съвет от тази история към теб, след като ти е трудно е просто да влезнеш в приятелската среда на момичето, което харесваш. Запознай се с приятелите й, опознай ги, оформете обща компания и започнете да излизате заедно, дори и по-рядко да е, те нещата рано или късно ще се случат от само себе си, ако имате вече общи неща, които да споделяте. Запознай я и с твоите приятели. Но за това ще трябват усилия и от твоя страна, за да оформиш този кръг. Пътят към сърцето на едно момиче/момче, след като не можеш да си директен е чрез, на първо време приятелите й, дори и да са малко. Тук говоря от моя опит :)
Успех!
П. С. Аз съм била по-различна, никога не съм имала проблеми в комуникацията със срещуположния пол, проблемите са ми били по-скоро от друго естество, че не мога да съм сама и да чакам Човека, винаги съм запълвала времето с някого, било то и неподходящ, което ми е коствало доста неща.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 46babf0ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за съветите и проявеното към мен разбиране! Продължавам да чета с интерес историята, ако има какво още да се каже :) Накарахте ме да се замисля доста сериозно. Наистина трябва да спра да насилвам събитията и да се пусна по течението, пък дано съдбата не ме остави да чакам дълго това, което търся и което най-много ми липсва.

П. С. Между другото пиша за пръв път във интернет за такива неща (това го казвам към коментар №2).

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 05d74f5a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, а би ли споделил от къде си?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b8b87f8f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм N7. Недей да правиш като мен и да си тровиш живота с неподходящи жени, само ще страдаш, ако си от чувствителните. Все пак тук говоря за сериозна връзка, нали това търсиш, а не просто секс. Наистина ти казвам, ето виж ме мене, съдба наистина има и тя ме срещна с моя човек, даже съжалявам, че нямах достатъчната смелост да изчакам и се хвърлих в крайно неподходящи връзки за мен. Ако ти е просто за секса, в някой бар или с плащане винаги можеш да си купиш някоя с две почерпки за вечерта, в бг жените се продават лесно, но това няма да те осъщестливи. И при теб ще дойде подходящата, има съдба, аз вярвам в нея, просто ти трябва търпение и време, хубавите неща се случват бавно! Това ми го каза един приятел и е прав.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker