Намерих подходящата, но дали аз съм подходящитам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121430)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14392)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9613)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18589)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намерих подходящата, но дали аз съм подходящитам?
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2973 пъти
Здравейте на всички. Пише ви 18 годишно момче(зодия дева) с много въпроси и без отговори. Самотен и малко отчаян. На 18 а не съм имал дори една любовна връзка каквато и да е. От както се помня съм различен и от към начин на мислене и от към интереси. Никога не съм се вписвал. С майка която се гърби от работа безработен баща пияница и по-малка сестра с която сме малко отдалечени. Имам доста познати и 2-ма истински приятели които обичам много и са моята опора в всяка една ситуация. Аз като човек съм мечтател който постоянно търси истината за живота. Тормозя си главата с какви ли не неща. Поет съм и писател. Чета доста обичам и конспирациите. Геймър съм. Мисля че съм един от хората с най-странен вкус за музика. Рок/метъл класики плюс блус и джаз класици. Иначе основно слушам хип-хоп с всичките му легенди от пионерите до новите неща(Immortal Technique 2pac Big L B. I. G. lowkey KRS-1)тея са ми най-любими. Обичам и вселената и всичко свързано с космоса. Всяка хубава вечер за гледане на звезди излизам на терасата заплювам си една звездичка гледам я 2-3 минути и си казвам"Какъв сън ще ми донесеш днес любима? ". След това си лягам и заспивам. Преди сам се тормозех с проблемите си. След това осъзнах че ние сме нищо на фона на цялата вселена пък какво остава за проблемите ни. Нещото заради което пиша тук е едно момиче. Имам нужда от помощ. Тя е уникална разбирате ли? Най-чаровното момиче и като характер и като външен вид. Тя е писателка фотографка геймърка пасваме си по интереси. От класа на сестра ми е. Доста популярна е в нашия малък град аз не съм толкова популярен. От класа на сестра ми е. Виждал съм я 2пъти на живо и първия път все едно видях звездичката си в небето така се почувствах. Писах и в фб писахме си над 2 часа първия път и тя каза че на следващия ден ще ми пише, обаче по-независещи от мен причини не бях вкъщи този ден. И така писах и на следващия ден но тя каза че ще отиде да се разходи писах и няколко пъти след това но нищо сериозно. По-принцип съм малко срамежлив(само 2 пъти съм целувал момиче девствен съм)и по дяволите пълен съм със съмнения съмнявам се във всичко и най-вече в себе си. Това ми пречи. Не изглеждам зле. Смисъл и по-непривлекателни момчета си хващат гаджета. Винаги съм искал да намеря подходящата. Сега като си мисля че я намерих разбирам че аз не си струвам понеже съм страхливец. И сега се чудя да и пиша ли или да спра да досаждам. Може би не я заслужавам. И ще продължа да бъда сам с музиката.

Cosmic

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8c48c9cacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм писателка "неофициално". Ние сме май по-чувствителни като натури и все търсим великото в хората и не можем да открием истината. Зарежи всичко, илюзиите ги оставаш за текстовете си, обръщаш внимание на външния си вид, вирваш главата и смело към тази, която си харесваш. Ако е твоята ще го разбереш. Не е нужно да и казваш с какво хоби се занимаваш още в началото. Аз като им казвах, все ме питаха после дали няма да пиша за тях, едни с насмешка, други с уважение.... няма значение. Не правиш нищо лошо. Не си страхливец, разбира се, ти си едно добро, възпитано момче с ценности и такава трябва да е избранницата ти, защото като ги гледам наборките ти с тия обноски на мъжкарани и пияници, не се очудвам, че не срещаш момиче, което да грабне вниманието ти. Имаш време, за никъде не си закъснял. Може да я срещнеш скоро, без да предполагаш. Помоли сестра ти, която казваш, че е по-малка, незнам на колко е, да те запознае с нейна приятелка.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3eefacd6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да се отказваш.. точно зареди това, че някои от вас-момчетата сте ''страхливци'' и се срамувате (разбира се нормално е) губите момичето, което претендирате, че харесвате.. , ако наистина имаш симпатии към въпросното момиче - стегни се набери повечко смелост и я покани да излезете, ако не иска прав и път, ако ли пък отговорът и е положителен не изпускай, този шанс! Току-виж утре вече е под венчилото хаха - шегувам се, но се надявам да се получи, нещо между вас двамата!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 13aa452859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти витаеш в облаците. Тва ти е проблема, тва е проблема на девите и везните. Няма как да знаеш дали е перфектната за теб. Може само да се питаш дали всъщност има истинска любов и соулмейтс и т. н. Зарежи това! Слез малко на земята, в реалността и погледни истинските шансове за връзка с това ''уникално момиче. Ако мислиш, че нищо няма да излезе, продължи напред. Има още три милиарда и половина такива уникати като нея на земята. Вземи се срещни с нея вместо само да си пишете. И интересите ти, вкуса ти за музика и игри не са толкова важни, за да си паснеш с някой в една връзка колкото възгледите и начина по, който възприемаш нещата. Може и двамата да се наслаждавате на едни неща, но мирогледа ти да е съвсем различен от нейния. Не знаеш дали е подходящата след като си я виждал 2-3 пъти. Не се замечтавай, пак повтарям. Опитай, пък да видим. Пиши отново. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5dfd398584
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам, че това не е част от отговора на въпроса ти за момичето, но искам да вмъкна, че трябва да се сближиш със сестра си. Казвам ти го като една малка сестра. С брат ми сме много близки и това ме прави много щастлива, една кръв сте и трябва да се подкрепяте. Така за останалото, защо мислиш, че трябва да си непременно супер привлекателен за да те хареса едно момиче, имай вяра в себе си. Не се съмнявай в себе си. На мен ми се преобърна сърцето само като прочетох, каква музика слушаш. Стегни се, може да започнеш някой спорт, дори да си с хубава фигура спорта вдига духа, ще те накара да бъдеш по-самоуверен. Момичето спри да му пишеш известно време и виж дали тя ще ти пише. Ако не ти пише една седмица и пиши още веднъж, после пак и дай една седмица и ако тогава не ти пише значи вероятно няма да се получи. Тя на колко е години?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0600e77888
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хм... Доста си комплексиран и подтиснат, млади момко и с ниска самооценка, а не бива така!
Бори се за това, което искаш и преследвай целите и мечтите си. Ти си един чувствителен и интелигентен човек и заслужаваш всичко най-хубаво в живота. Бъди убеден в това! Не бива да се страхуваш и не бива да се отказваш от желанията и стремежите си. Научи се да уважаваш и цениш себе си повече, за да накараш и другите да те ценят. Ти си стойностен човек, ти си личност, ти си безценен и заслужаваш да бъдеш обичан, уважаван и да бъдеш щастлив! Преследвай щастието си, преследвай желанията си, вярвай в себе си и вярвай, че си значим, защото наистина си... Ти си единствен, неповторим и уникален сам по себе си, няма друг такъв точно като теб.
Как да подходиш към момичето ли? - Ами бъди себе си. Когато общуваш с нея, отвори душата и сърцето си и бъде себе си, не се притеснявай и не се страхувай от нищо. Повярвай си! Ти си добър и достоен за уважение човек и ЗАСЛУЖАВАШ ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО в този живот. Просто бъди искрен, открит и неподправен. Покани я да излезете някъде - на кафе, на кино, независимо къде, където искаш... Дръж се спокойно и вярвай в себе си, че си най-достойния и стойностен човек и всяко момиче би било щастливо да те има до себе си... Вярвай, че е така и така ще бъде! :) Няма невъзможни неща, стига само човек да си повярва и да има силата на духа да преследва целите си докрай! Късмет момченце! И за да се освободиш от сянката на баща си, който също е един от факторите, поради които се чувстваш толкова объркан и несигурен, намери си работа, за да бъдеш независим и да помагаш и на майка си, която е пропиляла живота си, гърбейки се от работа, за да има с какво да ви изхранва вас и безполезния търтей - пиянгур, мъжа си... Бъди и ти опората, защото баща ти явно не може да бъде такава... Само, че това, че той е такъв, по никакъв начин не бива да те кара да се чувстваш виновен и да се срамуваш, заради него. Всеки отговаря сам за себе си, така, че той си е той, а ти си си ти!
ТИ НЕ СИ КАТО НЕГО, така, че няма за какво да развиваш комплекси за малоценност, заради неговото поведение... Знам, че ще се справиш с всичко. Успех млади момко. :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fefb33904d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човек заслужава всичко каквото поиска, попитай я някак, щом си пасвате защо не, а тази писателка :D да си оправи малко правописа

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0ada14867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за коментарите. Знам, че баща ми не е фактор в моя живот, но ми пречи винаги съм се сравнявал с другите и съм си казвал, че тва съм аз и няма как да стане при мен(ако става въпрос за някое момиче). Знам, най-добрия начин да накараш някого да се влюби в теб е да бъдеш себе си не мисля да се правя на някой друг пред нея просто за да я впечатля. Ще и пиша днес по-малко по различен уверен начин и ще и покажа какво искам, а именно нея пък квото стане стане. Знам че негативен ум никога няма да ми донесе позитивен живот. Опитвам да променя начина си на мислене. Преди потъвах в конспирации и проблеми за които мислех постоянно. Може би тва ме направи по-умен, но не ми помогна особенно в живота. Напротив не витая в облаците правя го понякога, но има част от мен която е реалист и поглежда реално над нещата. Не, че има някаква връзка но знаете ли че пирамидите са машини на времето?
Cosmic

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 96d9f9abb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пишете се, покани я на среща. Не се страхувай. В този живот успяват смелите хора, тези които се борят за мечтите си. Жените обичат уверените мъже. Ако не пребориш страховете си, няма как да се получи с нито едно момиче. Не мисли ''тя дали ще ме хареса'', ''ще се получи ли с нея'', а се отпусни и опитай. Ако не се получи с нея има още толкова много красиви жени по тоя свят... Пожелавам ти успех.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0ada14867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сестра ми е по-малка с 2 години.
Cosmic

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8c48c9cacd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А ти номер 6 си оправи пунктуацията.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 16e89ae83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 5, евала за коментара. Нямам думи просто. Много добър! Авторът да слуша номер 5 и няма да сбърка.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d9cce2fab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5 каза каквото трябва да ти се каже, аз само ще добавя, че не трябва да даваш воля на притесненията си. Просто се еманципирай/отърси се от всичкия смут на ежедневието ти преди да контактуваш с нея и разтвори ума си. Мисля че има потенциал в теб, койте ще ти послужи да комуникираш с истинските хора! Поздрави 22 м.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 190a8c8cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж, НЕ БЪРЗАЙ! Харесва ти момичето, но защо искаш тя да стане твоя още утре? Дай си малко време, дай и на нея време да те опознае, да види какъв човек си. Казваш, че имате много общи интереси - ами възползвай се от това. Говори с нея за игри, за музика, изпращай и парчета, които харесваш, препоръчай и филм, който ти харесва, после ще имаш повод да и пишеш, за да я попиташ дали и е харесал. Няма за къде да бързаш толкова. Започнете като приятели. То какво е това, здрасти и юруш по кафетата. Покания да излезете, та покани я да излезете. За ти казвам, дай шанс на момичето да те опознае и преди да се проявиш като поредния селски бек със "Здрасти, маце, аре на кафе". Да, знам какво ще кажете за това, че интернетът пречи на нормалното общуване. Според мен, колкото пречи, толкова и помага. Едно време като е нямало интернет хората са си писали любовни писма. Спомнете си за Сирано дьо Бержерак. Момичето се влюби в него без дори да го е виждала. Ако не си чел историята я прочети, или пък гледай филма. Пак ти казвам, не бързай, за да не я изплашиш и отблъснеш. Мисля, че имаш много качества, с които да я впечатлиш и спечелиш. Festina lente, се казва на латински, на български - Бързай бавно! Успех!!
ЕднаЖенаКаза

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0ada14867a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Значи пишем се си с нея доста по 1-2 часа и пращаме си музика филми etc цъкаме заедно игри та мисля да продължа така, но как да я поканя да излезем не веднага на момента питам по-принцип. Иначе ще цитирам какво ми написа тя
-"where have u been all my life :D"
а аз от своя страна я попитах "Нали си писателка обясни ми нещо може ли? " тя пусна една шега относно това, че е писателка и ми каза питай все пак, а аз и отговорих "Как е възможно да си толкова чаровна"
Cosmic

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 190a8c8cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Смятам, че двамата сте много сладки и че има голям шанс да ти се получат нещата с това момиче. Как да я поканиш да излезете? Ами пробвай с някой филм? Казваш, че имате сходни интереси, няма как да няма някое ново заглавие, което да ни ви допадне. Е, ако имате кино в града си, не знам от къде сте. Или пробвай да я предизвикаш - примерно да се обзаложите, че няма как да те бие на някоя игра, и да си организирате турнир в някой интернет клуб - виждам, че още има такива. Или и запиши някой диск с музика, която харесва, или нещо, което иска да има като музика и я покани под предтекст да и го дадеш. Е, разбира се, винаги можеш и просто да кажеш "Айде да излезем на кафе", аз просто ти давам по-различни от отва идеи. Слушай я внимателно, понякога (често) жените отправяме скрити покани, дори и несъзнателно. Ако каже нещо от рода на: "Много ми се иска да гледам този филм" 99, 9% ти намеква да я поканиш ;) Просто направи така, че излизането да и е интересно, по-голям шанс имаш по този начин, а и ще ти помогне да се отпуснеш, ако си някъде, където се чувстваш във свои води. Успех, сладък!
ЕднаЖенаКаза

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ff1b38629b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Ами и аз преди да си хвана приятелка се бях целувал 2 пъти, бях девствен (въпреки, че съм ходил на стриптийз барове и 2 пъти съм бил с компаньонки, просто не можех да направя нищо в секса и единия път ми правиха свирка, другия път само си говорих), и аз бях страшно притеснен, и аз съм недоверчив.. дали ако си хвана гадже няма да иска да ме използва, дали няма да ми изневери, дали ще ме обича, дали винаги ще запазим добри чувства без никога да се разделяме и винаги съм имал съмнения и лошо мисли и отказвах на момичета в училище поради претенции за външен вид, понякога поради малка смелост, но и харесвах едно момиче страшно много, то ми обръщаше внимание, обарвания, прегъдки по детски и мечтаех за нея, не се получи и от тогава само режех момичетата, не исках връзки... сега съм на 23 години и имам първа връзка, много ми е трудно с моята ревност, с това че искам постоянно да съм с нея, в началото и сексуално ми беше трудно да се отдам, защото мога да бъда или безкрайно нежен или харесвам грубости, а нежен при положение, че нямам чувства, нямаше как да бъде, нито пък груб, за да не я отблъсна.. в целувките от първия път се получи, въпреки че от доста време не бях се целувал... в крайна сметка, успокой се, бях много притеснен с това момиче докато се прегръщаме и целуваме в началото, треперех целия, аз от доста време не бях стигал до интимни моменти с момиче, особено пък да не е от барове и т. н.... и просто се притеснявах, исках нещо сериозно, но като не я познавах не знаех, дали е сериозна... отпуснах се след 2 месеца и половина може би напълно, сега сме над 4 месеца заедно, но през тези 2 месеца излизахме всеки ден, както и сега и ако не я видя един ден се депсирам.. липсата на момиче до мен през тези години определено ме кара сега да си наваксвам всичко, не мога да без нея, зарибен съм, благодаря на бог, че това ми се случи, искам да съм само с нея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker