Моля за разяснение относно сайтове за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за разяснение относно сайтове за секс
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 5218 пъти
Здравейте,
Някой от вас дали може да ми помогне с малко подробности за следното:
Приятелят ми влиза в някакви сайтове cams ultimate, 4cams или нещо подобно (извинявам се, че не е изписано точно). Пробвах да вляза и нищо не разбрах. Там пише, че са уж за чат и има разни момичета, но като избереш една от тях, излизат някакви видеоклипове, които са по няколко сек. и се преповтарят. Питах го какво прави в тия сайтове и той отговори, че просто гледал порно. Аз не намерих там никакво порно видео или филми или нещо подобно, само едни девойки, които съблазняват. Кажете моля, каква точно е идеята в тия сайтове. Плащаш чрез карта и гледаш девойките чрез камера? Без да платиш, можеш ли да чатиш (защото пише, че сайтът е безплатен)? Има ли възможност за уговаряне на среща на живо? Защото видях, че им пише и градовете, като сред тях има и българки. С други думи: тия проституират ли и на живо или само в чат?
Той кисне в тея сайтове всеки ден. Много ми писна вече, включвам компютъра и тия са навсякъде - в любими, в гугъла се появяват сами, като препоръчани. Гледам историята - няма ден да е проппуснал да влезе там. В други сайтове, където наистина има порно, той не влиза, само в тея камери.
Знам, че има разни извратени фантазии, но изглежда, че са само фантазии. Аз като реши да му ги изпълня донякъде, той като че ли се схваща и не се получава нищо особено. Обаче човека всеки ден маструбира пред компютъра и все по-рядко ме огрява. Казва, че така си е свикнал от много време (още от началото на връзката ни). Не знам нормално ли е, не е ли? Повече ме притеснява друго: дали в тия сайтове не си уговаря някакви срещи на живо. Мъже, моля кажете, вие посещавате ли подобни сайтове и с каква цел.
Извинете, че публикувам в тази категория, но въпросът ми не е точно на сексуална тематика, а дали е възможно да ми изневеряват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 40b2740388
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си доста ревнива и взимаш нещата много на вътре и много лично.

1. Вярвай на приятеля си - той най-вероятно гледа БЕЗПЛАТНИТЕ РЕКЛАМНИ клипчета само, където са записани разните му там жени как се кълчат - то дори не е порно, а си е еротика - показват си прелестите, за да се зарибиш.
2. Чат
Може да се чати, но се плаща! Чатът същност представлява размяна на думи, но не един вид споделяне, а нещо като „Здраси“ - „Свали си сутиена“ и тем подобни като се плаща или за чата на минута, или за всяка екстра.
3. Проститутки ли са жените?
НЕ!!! Повечето не са българки, но дори да има българки те НЕ са проститутки, а просто студентки или други изпаднали жени, които гледат да препечелят някой лев. Никой не върши такива работи БЕЗПЛАТНО затова бъди сигурна, че ако няма текучества от банковата сметка на приятеля ти, той само е гледал рекламните клипчета, за които говориш.
НЕ МОЖЕ да се срещаш на живо с тези жени за нещо повече. У нас проституцията е забранена. Има си сайтове и за това, но те са със снимки и са замаскирани като „ескорт сървиз“ и тем подобни обяви. В стриптиз баровете понякога има жени, които след работно време се срещат с клиенти и така нататък, но у нас да намериш проститутка по интернет съвсем не е толкова лесно, камо ли по начина който описваш.
4. За рекламите
Значи, той много наивно е отварял този вид страници от браузера си. Помоли го да ползва „инкогнито“ прозорец... Иначе тези реклами се появяват не само, ако си гледал такива страници!!!
Особено в торент страници и разни подобни е пълно с реклами, които се появяват на ВСЕКИ. Явно Гугъл е регистрирал вкусовете на приятеля ти и сега му пуска такива реклами, което НЕ ЗНАЧИ, че той е посещавал тези страници!

Съвет - купи си свои компютър и го остави да си пълни очите с глупости. Може и той да си купи таблет някакъв и да си гледка порнота колкото иска сам. Мъжете харесват такива глупости и какъвто и приятел да си намериш ще ги гледа
Друг начин е да ползваш друг браузер... , но имай предвид, че рекламите с голи женки преследват ВСИЧКИ НАС.
СПОКО, ТОЙ НЕ СЕ СРЕЩА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ЖЕНИ, ако все още имате пари за храна и наем :)))

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0fcfc427e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нормално да има жена в къщата си, която обича и желая (или поне се предполага, че е така) и да предпочита да "лъска" пред компютъра. Ако не можеш да го отучиш по-добре бягай от там, защото проблемът само ще се задълбочи.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3c2d0916f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мале момиче съвземи се, какво правиш с този човек изобщо? Той не те обича това е ясно..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4f034d1925
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какъв парадокс само-да имаш приятелка, и да не ? обръщаш внимание. А има хора, които желаят да имат приятелка, но поради една или друга причина не се получава.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 15e78451a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужас! Не ти изневерява на живо, но това, което прави е отвратително. Не е просто да гледа порно от време на време, а всеки ден. Този твоя е от типа на задръстения чикиджия. По-добре му бий шута и си го остави с каките.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 922140b23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 3, защо коментираш щом не си запознат?
Мойта приятелка ме открехна за сайта 4cams. Тя гледа порно от там. Това е видео платфома където всеки може да се включи онлайн. Хоарата които гледат могат да ти дават пари за да правиш пред камерата неща които на тебе ти харесват, и могат да ти пишат в чата какво точно искат да видят, но не е нужно да плащаш за да гледаш. можеш просто да гледаш нещо за което други хора плащат. Едва ли можеш да се срещаш с момичетата от там. Просто по-модерен порно сайт.
Мъж 30

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b6d297066c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мило момиченце кокоченце добиченце писнало ми е от глупави хора не искам да обидя никой затова ще кажа само е визирам всички освен номер 1 да дори и да куца и ти не си в ред зарежи го плесни му шамар плювни го в ухото и си намери някой който да ти изневерява навън няна нищо лошо да смазва бастуна аз съм сексуален хищник приятелката не ми смогва и си лъскам като изоглавен така че съвета ми е да го зарежеш и даи си намериш майстора а пък и жените не прихващата въобще да знаеш от различни чепове различни микроорганизмени флори бактерий и така нататък смело скачай другич ще е по-добре пък и ти си желана вероятно имаш сиг много ухажори не си земна!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2051c22a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Големи сте пароноички. Няма нищо лошо. Аз съм на 50 и го правя всеки ден имам жена и деца. Едното е едно другото е друго. Оставете човека на мира.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4a153e3e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 ще кажеш ли за кой сайт става въпрос конкретно (целия домейн)? Иначе към авторката... съгласен съм с номер 2, 6 и 9.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker