Сексът е прекрасен:) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът е прекрасен:)
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 5675 пъти
Хей:) Сексът е прекрасен!
Единственият му недостатък е, че когато се заговори за любов се очаква да го правим само с партньора, който ни е гласувал доверие. Това разбира се се отнася за онези като мен, които все пак вярват, че изневярата не е хубаво нещо.:)

Не ме разбирайте погрешно, не съм задръстенячка..хел ноу:)

На 24 съм, супер оупънмайндид:) имам връзка с мъж от вече 4 години, правим разкошен секс, обичаме се...той иска да се оженим, аз още не съм сигурна, но не в това е драмата. Изглеждам добре, правя впечатление на мъжете около мен и естествено се лаская от това. В началото на връзката ни бях като кон с капаци в най-добрия смисъл на думата - другите мъже не съществуваха за мен...за известно време. След това ме заряза (класика), хванах си любовник, за който той не знае (класика:)) и след това се събрахме пак (това много накратко като спестявам всички драми в този период). И аз вече....не съм кон с капаци. Цъфтя! И ми се прави секс с поне още няколко души, за които се сещам. Флиртува ми се! Палува ми се! Не по онзи просташки начин...напротив...има изключително свестни мъже, които душат около мен и ми дишат тежко във врата и ааааа :)

Но не бих си позволила да предам доверието му в мен. Просто не мога да си представя да постъпя така! Зодия близнаци съм, вероятно двата близнака в мен все не могат да се разберат:) В същото време сме страхотна двойка, обичам го, не бих се лишила от него за да задоволя потребността си да пръскам чар и ДНК по други мъже.

Проблемът: Не мисля, че това че търся емоции и другаде значи задължително, че нещо ми липсва в моята връзка..аз просто очевидно съм алчно животинче и обожавам да съблазнявам, доставя ми удоволствие, за мен е като изкуство....дрога. Идеята, че ще накарам някой свестен, интелигентен, секси мъж да ме иска по побърква! Когато подтискам това чувство обаче очевидно ми личи, ставам раздразнителна, мрънкаща...ужасна жена и..трудно е да го овладея. той се чуди какво ми, какво не ми дава...защо съм несигурна в решението си за брак...ени айдиас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 59a1b4160c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дааа.. все едно, че слушам приятеля ми едно към едно, с тази разлика, че той не се спира само с флиртове.... има си и продължения. Ама скоро ще му бия шута, щото не ми пука вече.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: fb4857d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж и имам твоя проблем. За малко да изневеря и ми се прави секс с други, а я обичам. Спрях се поради две причини 1. Как ще се почувства човека до теб, ако разбере за изневярата. 2. Ако на теб ти изневерят, как ще се почувстваш. Тези две неща ме спряха, понякога трябва да се промени човек. Няма начин, един път кръснеш ли е много трудно да не го повториш. Рано или късно другия е много вероятно да разбере. Стане ли това ще те напусне веднага.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   ОТ АВТОРКАТА:

Не ме притеснява раздялата... тя винаги е резултат от нещо по-страшно, логичен край след редица от събития около нас и процеси вътре в нас. По-страшното е разочарованието, моето разочарование от мен самата и след това неговото. Не ми е толкова трудно да нямам отношения с други мъже - правя го вече 4 години. Трудното идва когато тези потребности се трансформират в някакви особени настроения - чувство на неудовлетворение, на раздразнение.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 177e9702cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пази Боже от такива "дами"!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: fb4857d02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Разбирам какво казва авторката, значи трябва да се пребориш със себе си. Разбрах, че не си курва, а умно момиче.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 898a418af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   YESSSSS, супер много ме изкефи, сериозно! Все едно съм я писала аз тази история. Омъжена съм от 4г., в началото и аз бях "като кон с капаци". Хубава жена, с добра професия и самочувствие, но се чувствах като прислужница и даваща много повече в тази връзка.

Животът ни учи! Днес флиртувам умело и "не просташки", чувствам се щастлива ЖЕНА, то просто ни е заложено. В природата има хищници и жертви:)))Евалла и на тeзи, като №1 и №2,щом този е начина да бъдат щастливи и се чувстват удовлетворени. Моят брак е щастлив, когато всичко е спокойно и сме щастливи. А на една жена добрия флирт и носи много повече. Ако и моят съпруг го привлича флиртта-ок, стига да не хлътне, разбира се! Абе, всеки избира своя начин на живот, според принципите си. Нека се научим да уважаваме избора на другите, да се научим да бъдем свободни духовно и преоткрием живота. Тогава си мисля, ще има по-малко начумерени заобикалящи ни хора, които преоткриват живота всеки ден! Писна ми да виждам незадоволени лелки на които им личи от километри!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРКАТА до N 4: О, теб Бог ще те опази... задължително :))))))

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 57f9a5043e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Честно казано при мен беше същото. Имах връзка 3г. и постоянно крешках. Искаше ми се да опитам с друг (да преспя). Не си мислете че съм някоя "курва", просто исках разнообразие. Скъсах с моя приятел и тръгнах с др. Сексът е ПЕРФЕКТЕН с него и честно казано сега дори не се сещам за изневяра. Макар че на всеки му се иска да кръшка от време навреме. За това че напълно те разбирам миличка. Но все пак живота си е твой и имаш право да правиш каквото си поискаш с него. В живота трябва да си и малко егоист, не можеш цял живот да се съобразяваш с някой и нещо. Успех занапред :)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ОТ АВТОРКАТА:

Благодаря на 5, 6 и 8 :)
Мисля, че преди всичко трябва да се радваме, че сме способни на емоции. Разбира се овладяването на повечето от тях си е висш пилотаж...не мога да претендирам, че съм достигнала това ниво на себепознаване и селфконтрол....но от друга страна толкова апатия виждам в хората около мен всеки ден, че чак е страшно! По-добре една погрешно изразена емоция, отколкото липсата на такава изобщо!
Поне аз съм такава - пълен хаос е около мен, буря от хормони...напоследък съм започнала да мисля, да броя до 10 преди да изцепя някоя глупост или да направя някоя щуротия (сигурно съм пораснала по дяволите:)) ... донякъде се лиших от сладостта на по детски импулсивното...това си има и своите плюсове разбира се..
успех и на вас читатели ;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 177e9702cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво на еманципираните, умни, красиви и със добри професии момичета. Да живее флирта, секса с непознати и всякакви сладострасти мигове, ха-ха! Ами след като обичате да си чешете егото, а и не само, защо се омъжихте бе скъпи дами? Eдна "сладострастница" по-горе каза, че било природа, ами хайде да почваме да се пляскаме по улиците, кой когото хване а? Никаква моногамия вече, никакъв морал, семейството като институция да бъде забранено, тъй като в днешно време е фалш. Вие не сте оупънмайндити, а оупънесове, но и такива си трябват, ха-ха.

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0886c7b886
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ха № 10 направо ме изкефи ! Браво, добре го каза!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cde5e86b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №10:
Хайде де, приемате го по-скоро като лична обида! Да не би "несъвършенството, наречено ЖЕНА" да ви е погодило толкова номера в живота, та до днес да усещате жлъч и злоба. Никога не сте изневерявали:))))) Съжалявам, че не успяхте да разберете темата, дори идея нямате за какво се говори! Добрия флирт, уважаеми, никога не води до "пляскане", не се стига и да секс може би. Брака е нещо прекрасно, ако съумеем да го опазим от клишета, подобни на коментарите Ви. Смятате ли, че Вашият брак е 100%, а никога не сте имали нужда от др. половинка, във всякакъв аспект. Едва ли ще променя мирогледа Ви, не се и опитвам, но затова писах, преди всичко нека се научим да уважаваме личния живот на хората. Но, вие сте далеч от тези неща... Не сте загадка, такива като Вас.....
№6

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cde5e86b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трябват, но за такива като теб, № 10 ще си останат само мечта!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката до номер 10:

Не четеш или и да четеш не разбираш нищо... тъжничко наистина!
"Ами хайде да почваме да се пляскаме по улиците, кой когото хване а?" - кой ти говори за това??? Някой някъде да го е споменал??? Това, че тълкуваш написаното по просташки показва по-скоро твоя начин на мислене какъв е. Ако мислиш, че флиртът значи да се "пляскаш с когото ти падне" значи имаш изкривено виждане за нещата.. поне според мен.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 177e9702cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мили момичета, аз съм женен 9 години вече и представете си, никога не съм изпитвал потребност да изневерявам, или да флиртувам с други жени, може и пък нещо да съм сбъркан по природа. :) Обичам жена си страшно много и не ми трябват флиртове с други жени за да се чувствам ценен и желан. За мен брака не е само подпис, а обет между двама ни за любов, доверие, уважение, взаимопомощ! Така го чувстван от първия ден с нея, така го чувствам и сега. Да, може би не трябваше да съм толково краен с вас, тъй като всички хора сме с различен мироглед, но не приемам изрази от сорта, цитирам- "Честно казано при мен беше същото. Имах връзка 3г. и постоянно крешках. Искаше ми се да опитам с друг (да преспя). Не си мислете че съм някоя "курва", просто исках разнообразие."

Как един мъж да тръгне да създава семейство с подобна жена!?! По-добре флиртувайте и се дръжте провокативно с половинките си, и ще видите, че отново ще възбудите техния интерес, отколкото да се правите на "фатални" жени навън. Живи и здрави! :)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 670231c433
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Много точно написано и откровенно споделено. Полът едва ли е опредлящт има го както при мъжете, така и при жените. Безспорно е, че еднообразието във всякакъв вид води негативи след себе си. Ако се научим с такт и мяра да разведряваме атмосферата около себс си със свежи емоции и действия Супер! Ценостите трябва да се уважават и спазват, но Стига крaен, догматичен морализъм, живеем в динамичен свят.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 57f9a5043e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Браво дами, напълно ви подкрепям :). Кой каквото иска да казва в живота всеки има нужда от разнообразие и емоции в умерено количество. Евала на тези които са намерили истинския извор на щастие. А останалите, като №10 единствено мога да ги съжаля. Е не напразно са ни нарекли жени :) (шегувам се). От №8 !!!!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката: браво номер 6!
Това че лелчето нищо не е разбрала е наистина тъжно.
като казвам лелка, не говоря за фактор възраст, а за светоусещане!
;)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 383fd239e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Квото ти се иска това прави, никога вече няма да бъдеш на 24

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката за номер 15
Браво. Радвам се, че има и такива връзки и хора, които са се научили да поддържат огъня в отношенията си:)

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed78825172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До авторката: Харесвам жени които знаят какво точно искат и как да го поискат. Харесвам открити и съвременни жени.

Това което написа напълно се вписва в разбиранията ми. Не мисля че ако се омъжиш, вмиришеш на манжи, спреш личния си живот - разбирай да се подържаш като жена - физически и психически ще се чустваш по-добре.

Забавлявай се, разбира се разумно, без да нараняваш човека до теб. Бях по-млад, първата ми ръководна позиция - имах ИД над мен, жена на 55-60 години. Тя каза тогава: Млад си, не пропускай нищо от това, което ти дава младоста. Не конкретно само за жени. Винаги съм се замислял върху думите и. Никога не сбърка.

Имаш два варианта - да се спреш, никога да не погледнеш настрани, да се превърнеш в "кобила с капаци", да се разплуеш, да станеш прислужница, слугиня, чистачка, готвачка и да умреш като личност. Колко мислиш че ще запазиш привлекателността си след това :)

Или да следваш сърцето и импулсите си.
Мога да кажа за себе си - правих 3 години нещата "както трябва". Гледах мнението на хората. Станах типичен Чичко. 3 години не бях никой. Осъзнах се, спомних си думите на тази Дама. И се събудих.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 124815092a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Според мен човек трябва да съсдаде семейство едва когато е готов да подари целия си живот на някого. Аз съм на 23 години, от 2 години имам сериозна връзка, от която получавам почти всичко, но все пак не мисля, че съм готова да се предам изцяло на някого! Все още ми се живее, а има ли брак между двама души изневярата си е чиста проба предателство спрямо половинката. Аз и сега съм му вярна, но не отричам, че хормоните от време на време ми избивати започвам да гледам в страни. Може би да съм още много млада, може и да си променя мнението някой ден, но поне сега ми се живее. А как се решава задачата "много го обичам и не искам да го загубя, обаче си искам свбоодата ?" Да ви се струва познато ? ...

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От Авторката

до 23:
Добре е, че си се отворил за нов живот. Понякога рутината и сивотата съсипват най-красивото. Пробуждането може да бъде колкото болезнено, толкова и съживително.

до 24:

Мислех че съм готова като бях на 22, преди 2 години. Тогава той се стресна от желанието ми за брак и ме остави. След това се събрахме и ролите ни се обърнаха...разминахме се във времето ли... или нещо в мен се счупи и се опитах да го залепя.. не знам. Има любов - това е сигурно. Би трябвало това да е достатъчно нали?

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 57f9a5043e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Към №10. Много се радвам за теб и твоята половинка. Когато намериш точния човек правиш невъзможни неща за него, готов си на всичко. Всеки трябва да се старае да не допуска грешки, допусне ли трябва да се научи да извлича поуки от тази своя постъпка. Мисля че не си ми прочел до края разказа. Ако някой търси нещо другаде, значи че човека до него не му дава всичко от което има нужда. Не трябва да мислиш какъв си бил, а какъв ще станеш! :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f77fe6b130
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Така е наистина, за съжаление, поне при мен... "Ако някой търси нещо другаде, значи, че човека до него не му дава всичко от което има нужда". Тъжно наистина... Стараех се да бъда добра домакиня, грижих се денонощно за детето, намирах време и за секси бельото...... уви.

Сексът беше прекрасен, но 2-3 пъти в месеца. Любовница, съм сигурна, нямаше. Като заседне обаче с чашата вино пред телевизора, там си и оставаше.

Веднъж за 2 г. не ми купи цвете, за да покаже любов или уважение. На 28 съм! Е, днес жената с професия, с вкус, чар, събираща мъжки погледи, няма да преглътне това!

Имам връзка с мъж, /около 5 мес/ не сменям непрекъснато партньорите, била съм с 2 мъже след брака, а с моят съпруг сме заедно от 6г. Сега ми е добре, имам човек, който ме кара да се чувствам желана жена.

Смея да твърдя, че и в брака върви по-добре - върша домакинската работа с удоволствие, спокойна съм, което говори добре и за детето. Освен това не чакам да се сети да стане от масата и да ме гушне. Няма и всеки път да влизам и в ролята на прелъстителка, всеки път, обидно ми е...

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   От Авторката до номер 27:

Не те съдя за изобра ти да водиш такъв начин на живот.
Но аз точно това искам да избегна. Не понасям идеята, че може да стигна до положение, в което да върша с апатия нещата вкъщи, да се отнасям с апатия към мъжа си, той да се отнася с апатия към мен, и в същото време да имам връзка с друг мъж. Никой не е застрахован от това...но защо не се разведеш ако бракът ти не те удовлетворява? заради детето ли? незнам.. струва ми се мъчително, аз бих се депресирала в такова положение. Но все пак уважавам мнението ти и начинът ти да постигнеш някаква хармония.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ae7b517617
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 27, нещо не става ясно. Надявам, се че нещата ще търгнат по-добре, ако намери сили да продължиш напред, този мухльо без цветята и уважението не те заслужава. Ей, има отвратителни моменти, в който мъжете са безкрайно смотани!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 881f890fd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Обичам те вече стана като здрасти, никой не я употребява тая дума с истинското и значение просто, защото много малко хора знаят какво е наистина да обичаш някой. Щом те е зарязал веднъж.. защо си мислиш че няма да го направи пак ?! Нищо не му струва.. няма кво да губи ;) винаги ще намери по-хубава, по-умна .. и т.н не мисля, че има смисъл да продължавате. момиче съм на 15 не ми пука кво ще ми кажете дали съм ограничена или не си е мой проблем ;)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От авторката до N 30: права си, твой проблем е:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ab79f41e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Любовта и секса са р а з л и ч н и неща. Всички вие, понеже нямате любов в живота си, правите секс, и му викате любов. Но секса си е секс, той не е любов... не е дори и блед заместител на любовта. Нямам нищо против нищо, но са различни неща. Ако някой е на същото мнение, ще се радвам ако пише.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторката:

Никой не казва, че двете неща са ЕДНО!
обаче без секс любовта изчезва и който иска може да поспорим. разбира се, че остават неща като доверие, взаимоподкрепа и тн.... но не и любов в смисъла, който аз влагам в тази дума!

"Всички вие, понеже нямате любов в живота си, правите секс, и му викате любов." - предлагам да не обобщаваш, несериозно е! "Ние всички" не те познаваме и ти не познаваш нас... нали?!

Шайн:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ae7b517617
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Разбира се, че съм на същото мнение, това което казвате е точно така, но защо толкова генерално решихте, че всички до тук не го разбират и осъзнават?

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 670efb1ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз съм омъжена щастливо, от много време. Всичко в брака ми е наред, но има моменти, в които изпитвам страхотно желание към друг мъж. До сега не съм изневерявала, била съм само със съпруга ми. Осъзнавам всичко, което бих разрушила, ако се поддам на емоцията и моментното желание, но съзнавам и че бих го направила, ако съм сигурна, че съпругът ми няма да разбере. Вътрешно разбирам, че е само въпрос на време и на обстоятелства.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 912d272bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравейте аз съм на 15 години и не съм детствена !!! Първият ми път беше мн болезнено и гадно !! Пишете ми, моля ви !!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a230c92af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Здравей. Не се притесняваи първия път винаги е гадно и болезнено ще ти мине и след това втория няма да е толкова болезнено. ;) само с презервативи :) да не стане някои гаф.

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ed0fd3cbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   От Авторката до 35:
"Вътрешно разбирам, че е само въпрос на време и на обстоятелства. " ... опитвам се да не се поддам на тази философия, че ще стане страшно:) но си права... винаги е въпрос на време и обстоятелства... аз просто се опитвам да не създавам предпоставки... защото веднъж попаднеш ли в ситуация нещата могат и да излязат от контрол:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker