Обича ли ме още? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме още?
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2237 пъти
Здравейте,

С приятеля ми сме заедно от 2 години - и до преди 2 месеа нещата между нас бяха добре и бяхме щастливи заедно, докато той не започна да се променя заради проблеми с работата, университета и т. н.

Преди 2 месеца имахме спор, заради едно момиче което му се сваляше и от общ приятел разбрах че тя го е целунала на един купон... награбила го докато и двамата били пияни. Щом разбрах се разстроих и естествено се скарахме, още повече че той беше премълчал това (по негови думи защото не искал да ме нарани и дори не я харесвал, и просто не успял да реагира... ) Аз сметнах че това са тъпи оправдания, но след като поговорихме решихме да загърбим това защото се обичаме и той много съжаляваше за случилото се.

И така, докато преди месец не разбрах че са били заедно пак на събиране (имат общи приятели) и се ядосах... и този път се скарахме доста сериозно... тогава му казах че искам да спрем дотук ако ще кри всеки път когато излиза някъде и тя е там.

От този момент всеки път като се видим се карахме, дори когато отидох да го видя той отиде да спи в приятел за да не ме види... това ме засегна... и преди около 2 седмици говорихме и той каза че иска да скъсаме, защото се чувства нещастен като цяло от живота си в момента (работа, семейни проблеми) и не може да изпита никакви чувства повече.

Сега си чатим за общи работи или ако трябва да си помогнем с нещо. Преди няколко дни видях че той ми е звънял посред нощ, и понеже съм спала той ми е изпратил няколко съобщения след опитите да звънне. Разбрах че е бил подпийнал и искал да сподели че е щастлив заради нещо важно за него, което му се е случило. Но на другия ден когато се чухме, той каза че не знае защо ми е звънял...

Знам че е поредната история, и е трудно да се каже... но нз... може би аз не съм обективна в преценката си и не знам дали това е знак че все още ме обича и можем да бъдем отново заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7be2dc10d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хм...дори и да има чувства към теб връзката ви е обречена.
Ще продължите така още известно време и скоро ще дойде деня в който един от двамата ще поиска напълно да приключите отношенията си.
Ще се мъчите в името на любовта,която всъщност и при двамата е започнала да си отива.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 30b4698cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще те разочаровам приятелко, но мисля че всичко между вас е свършило, забрави го и продължи напред.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 892cec0713
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелят ти си харесва друга повече от теб. Оставяй го и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a88472fbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това че не знае за какво е званял - е предтекст, има една мъжка гордост която ни пречи, помисли не случайно казват на ракията Българския детектор на лъжата. Според мен се е омотал в чуствата си и ситуации и накрая те е загубил. Дай му шанс, пък и доста ще му се издигнеш в очите ако седнете и поговорите. Успех

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 653ec25d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен си е паднал по другото момиче, а след това се е опитал да скъса с теб, обвинявайки странични фактори (не толкова значими). Ако един мъж има жена до себе си и тези проблеми го тормозят психически, би било редно тя да е едно от нещата, които го правят щастлив, а не да къса с нея заради тях, причинявайки си още повече нещастие (освен, ако това не е просто оправдание, за да скъса с въпросното момиче).
Съжалявам, но мисля, че просто си е търсел причина. Ако можеш, поговори с него на тази тема, питай го спокойно каква е истинската причина да пожелае раздялата, защото нещата, които е изброил са променливи фактори. Проблемите с работата и семейството ще отминат, независимо дали ти си до него или не. Малката разлика би била в това дали ще получи твоята подкрепа през този период. Аз лично бих предпочела половинката ми да е до мен, когато се чувствам зле, да знам, че някой ме обича и държи на мен.
Успех и от мен!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4935aea4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз знам къде си сгрешила ти, въпреки че сигурно и аз бих постъпила като теб. На мъжете изобщо не им е приятно една жена да избухва и да проявява ревност, това не означава че на тях им е позволено, но е различно, поне в представите на повечето хора. Реагирала си емоционално заради тази случка и импулсивно. Ако искаш да задържиш един мъж, то трябва да играеш, да кокетничиш понякога, да си спокойна, когато вътре ти бушува и да решаваш проблемите по друг начин. Той се е почувствал притиснат от теб, сигурно изобщо не харесва това момиче, но реакциите са му зависели донякъде от теб. Толкова е просто, показваш, че се нервиш, и той прави наопаки, типично. Ако беше споделила, че знаеш за случката с закачлив тон, изпозлвайки някаква фраза като шега, показвайки увереност в себе си, той може би щеше да довърши шегата и да се убеди какво съкровище има до себе си без да мисли за други жени. Но когато покажеш на един човек, който и да е той, неувереност, то се вижда и усеща и всичко отива по дяволите. Такова е човешкото разбиране.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b5d8605383
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз сметнах, че това са тъпи оправдания:
Представи си, той те вижда на следващият ден след купона:
Здравей мила, вчера бях с друга, натискахме се и се целувахме. Не беше много хубаво, всъщност беше, защо иначе да се натискаме, обаче аз още те обичам, нищо, че не те поканих на купона и се натисках с друга.
А това ли да ти каже - по - добре ли щеше да се чувстваш?

Този път му казах, че не искам да сме заедно, щом ще крие всеки път, когато излиза някъде, където е тя.
Да бе какво очакваш? - Скъпа излизам, да се натискам с... ти нали знаеш коя.
Е как ще се чувстваш тогава?
Не става ясно, дали да ти казва само за нея, или за всички с който ще се натиска.

Накрая ми каза, че иска да скъсаме - Сигурно е мислил, абе тая няма ли да ме остави вече, какво само ме търси, дай да ? го кажа директно. Абе мила, не искам да сме заедно вече!
Но защо!?
Оф как да ? кажа, че ми досажда? - Ами... един куп извинения и причини. Но не и истинската.

С тези семейни проблеми и университета - човек, ще реши, че е женен човекът. А женен ли е?

Накрая започна да ме търси - говорихме на общи теми - абе тая май наистина, взе че ме остави, но пък не исках така, да става. Не я обичам - просто няма да ми е лошо да ми е под ръка.

Даже ми звъня и писа съобщения - после отрече: - Тая сега, ще реши, че я искам обратно, ще дойде пак да ми досажда. Я по - добре, да се правя, че не знам за никакви съобщения.

Сега на въпросът - обича ли те?
Ами не - вече си му омръзнала и той е отишъл при друга няколко пъти.

Въпросът обаче, е че ти все още го обичаш и не искаш той да се държи така.

Той няма да спре да се държи така, само можеш да свикваш.
А пък ако си съгласна на това - не го търси, но откликвай когато той те търси. Така ще си с него, поне от време на време.
А ако не искаш това - го зарежи и намери друг. Което смятам за по - правилно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker