Как преборих самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как преборих самотата
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 5481 пъти
Здравейте!
Не съм писал история тук от доста отдавна, но сега ще го направя пак. Преди време написах една история за вечният женски приятел. Който иска да я прочете нека да я потърси в сайта. От тогава дос ега настъпиха редица промени у мен и то предимно свързани с чувствата. Успях до такава степен да се обезсърча, че вече трудно изпитвам каквито и да било чувства. Сериозна приятелка нямам и до преди няколко години това ме депресираше. Чувствах се самотен. Обаче успях да стана от малкото, които са го преодолели. Успях да го направя благодарение на това, че имам семейство и приятели. Зарязах търсенето на любовта. Няма как да намериш нещо, което не съществува. Днес няма любов. Има съжителство по сметка. След година, две, пет или десет всякаква искра между двойките изчезва и се разделят. Е аз реших да не търся принцесата. Реших и да не се депресирам заради това. След като направих толкова опити и останах недооценен сега си живея живота и се смея на любовните проблеми на двойките - как ми се оплакват един от друг за някакви простотии "Той не ми обръща внимание" или пък "Тя ме ревнува толкова много". Слушам и се радвам, че съм далеч от такива проблеми. Вместо да се депресирам съм насочил услията си на друго място - професионално и лично развитие. След няколко месеца заминавам за САЩ - може би завинаги. От предишни престои знам, че не всичко е розово, но съм решил, че там ще успея. Убеден съм! Може да ми отнеме години, но накрая ще съм това, което искам да съм - бизнесмен с мултимилионен бизнес, за който няма да има невъзможни неща. Това ше бъде резултата от моито усилия, които пренасочвам и вместо да влагам в това да тичам зад някои жени, които се правят на важни аз ще ги вложа в нещо, което след време ще ми върне ясни и добри резултати. Вече не ми пука дали ще съм сам или не. Преди това ме сриваше. Но сега вече не. Ако се намери жена, която да ме обича истински - добре. Ако не се намери - пак добре. Аз при всички положения ще съм добре.
Призивът ми към всички млади мъже е следния - не се депресирайте заради неуспехите си в любовта. Не хабете напразни усилия да намерите принцесите. Разберете в тоя свят - жените са повече от мъжете. Те трябва да разберат един път завинаги, че вече те трябва да тичат след мъжете, защото избора намалява, а не мъжете да тичат след тях. Колкото повече мъже го разберат това толкова по - добре. Вместо да се депресирате и да влагате усилия да сваляте жени, които не ви отразяват ги вложете в собственото си развитие. Тогава жените ще ви забележат, включително и тези, които преди това не са ви обърнали внимание. Но разликата е, че тогава вие ще сте тези които избират.
Това е което исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: fa1c86588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесва ми историята и начина ти на мислене! Харесва ми и това, че бягаш от клишетата. Успех!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1a43d0fe82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми то по тая логика - дай да не живеем, че ще умрем. Дай да се смеем на проблемите на живеещите и да се радваме колко сме си добре ние - умрелите :)

Може и да имаш многомилионен бизнес, за които "няма невъзможни неща", но с него няма да си купиш любов, нито приятелство - това ще са невъзможните неща за тебе. Да тогава ще се намерят жени, които "да те обичат", но дали това ще е наистина така?! Ако си умен - и сам ще се сетиш...

"...ще ти върне ясни и добри резултати" - ЛЮБОВТА, приятелю - това е резултатът, който чакаш от живота... от жена, от мъж, от дете... ОТ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, и нито кинтите, нито "успешния бизнес" ще ти я донесат... Да не стане като с оня, дето половин живот бачкал за да направи пари, при което съсипал здравето си, а другата половина ги похарчил по доктори, за да му го върнат.

Приятелите ти, които образуват двойки, може и да са ти смешни, но те преживяват, трупат опит. Дори и да се прецакват - всеки следващ път правят нещата по-добре и по-пълноценно от предишния. А опитът и познанието са изключително важни... не само за този живот...

Все пак ти пожелавам успех! Така или иначе един ден и сам ще стигнеш до този извод, но ако дотогава си си "постлал" с желания от теб успех - още по-добре!

P.S. И ще ти разкрия една тайна ;) Жените наистина като бройка в света са повече от мъжете, дори и живеят по-дълго, но за сметка на това пък имат доста по-ограничен срок на годност, за който трябва да свършат определени неща... Затова и понякога бързат, придирят... Трябва да се научиш да ги приемаш и разбираш, ако искаш Човешкият род да види продължение в твое лице. В Природата винаги има баланс!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 163554f7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Евала приятел, точно така си е не си стува да се хабиш за някоя която въобще не и пука за теб, много често такива жени накрая остават сами.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 33d6843a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С нищо не си се преборил. Отказал си се.
Когато намериш човека, не ти дреме дали ти тичаш след него или той след теб. Желанието да го правиш идва от вътре. Много пъти ще те наранят, но това не е причина да се откажеш.
Много хора минават през какво ли не и от страх се затварят.
Ще ти кажа една тайна: Отвори сърцето си. Ако някой ден ще плачеш, то поне да знаеш защо.
Дай каквото можеш в една връзка, вземи също толкова. Ако остане трайна ще усетиш най - прекрасното нещо. Ще имаш човек до себе си, ще ти липсва, ще обичаш, ще се ядосваш, ще мечтаеш.
Ако е стане, то поне ще си изживял нещо истинско.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 98242ffe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма какво да се лъжем-мъжете не са ли същите? Говорят това което жените искат да чуят... Всичко е просто един фалш... И не слагай всички жени под общ знаменател-аз не търся пари и никога не са ми били приоритет в живота. За мен най-голямото богатство на този свят е да обичаш и да те обичат, ама не на думи а на действия. Винаги съм вярвала, че човек трабва да е богат по душа... но почнах да се питам-има ли такива мъже или всички мислят само с долната си глава щом стане дума за чувства и любов?

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 812dfddf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно те разбирам и подкрепям!!! Аз също съм от групата на самотниците, дори наскоро и аз бях пуснал тема за това! №1 Прав си донякъде, но как да получиш любов след като никой не ти я дава! И аз се бях депресирал, но вече наистина като стигнеш дъното и се застоиш там, спира да ти пука дали си сам, от време на време може да ти стане тъпо, но го преодоляваш бързо и тва е! И всичко това се дължи не защото съм грозен или прост, а защото не съм от забавните типове, душата на компанията, не обичам дискотеките! Всеки казва ами промени се, приятели в тоя живот може почти всичко може да се промени, но не и това, раждаш се с него и с него си отиваш, пробвал съм не става! Просто явно сме изтеглили късата клечка в живота или жените се промениха прекалено много! Авторе, браво и успех, хора като нас имат доста свободно време и ти си намерил най-добрия начин да го оползотвориш, а именно като се развиваш професионално! Не съжалявай за направените избори в живота си, те са били за добро и винаги гледай от позитивната страна на живота, винаги има такава! УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 830bd7b45a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Прочети внимателно коментар 2. Аз мога да добавя няколко неща:
1. Дори и в момента да не искаш любов и да я смяташ за нещо излишно и смешно ще дойде момент, в който ще имаш нужда да обичаш и да те обичат. Тогава милионите няма да ти намерят любовта, нито пък ще я заместят.
2. Няма перфектни връзки, точно както няма перфектни хора. Във всяка връзка има проблеми и дразнещи малки неща, битовизми. Но хората са заедно, когато се обичат. Тогава са готови на компромиси, готови са да работят заедно за разрешаване на проблемите. Ако не са готови на това, значи няма любов
3. Любовта съществува! Казвам го от опит. Когато си готов на всичко за някой, когато си готов да обърнеш света, за да накараш някой да се усмихне, когато този някой е причината ти да се усмихваш и да се чувстваш добре, значи ОБИЧАШ. Ако не си изпитвал такова чувство - себеотрицателно, истинско, искрено, чисто, значи не си изпитвал нищо.
Някой ден ще разбереш. Дано само да не е прекалено късно... Успех в живота!
Ж27

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cfccfa68ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виж сега ще чуеш много отговри като първия и други. Само едно ще ти кажа, че живота е една пълна илюзия, мога да защита докторантура за това мое изказване, но много малко хора ще го осъзнаят някога, а други - никога. За това прави това което си решил, и дано си от НЯКОГА.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e5835778bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Правилно се е изказал номер 1.
Хубаво, си се ориентирал към работа върху себе си и по-точно върху мечтите си, професия и т. н. Но ти деца няма ли да имаш? Не искаш ли да имаш?

Щото, ще направиш много голям бизнес и ще имаш много пари, но кво ще се получи?
Ще те ограбват, ще те изнудват, ще те лъжат, че са ти приятели и жените ще почнат да ти се лепят, но не свестни, а чисти изпозлвачки и кво ще стане?
След 20 години, да речем, ще си напишеш тука прощалното писмо, заявявайки, че нема истински хора, няма честни хора въобще и ще ни разкажеш как правиш и изготвяш план за самоубийство.
И понеже ще имаш много пари, ще да си го измислил доста авангардно това твое самоубийство.

Не мислиш ли, че е тъпо да имаш пари пари пари, да не си ги знаеш и само да се чудиш за кво да ги харчиш. Нема ли да ти омръзне? И какво ще да си направил в живота като цяло? Нищо. Развил си бизнес... вредящ най-вероятно на здравето на хората и тва е.
Не си казал умна приказка и поучителна на никой, не си обичал жена, не си направил или отгледал дете...

В очите на жените няма да си мъж, а просто един фукльо с пари.

Добре си се разочаровал от любовта... 2, 3, 4, 10 пъти...
и кво е станало?
Отказал си се...

Ами бизнеса ти, който си замислил да правиш, да създаваш?
Не 10, ами и 20-25 до 30 пъти ще те разочарова... докато постигнеш целта си...
но какво казваш? Ще я постигнеш?
А защо да продължаваш? Виж любовта-10 неуспешни връзки, например, си имал и си се отказал.
При твоята цел-бизнес, има много много разочарования да претърпяваш.. и там... та, що не се откажеш и от него?

След като 10 неуспешни пъти в любовта са достатъчно голямо число, че да се откажеш от любовта с думите "Любов не съществува"
Кажи ми кво ше правиш след като и в развиването на бизнеса ти получиш 10 неуспешни опита?
Ще се откажеш явно...

Помисли си, кво искаш от живота, то Бог нема никога да ти даде нещо на тепсия. Требва да падаш, да ставаш, да падаш и да ставаш, докато постигнеш целта си. ;)

Едно Момче-20г.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 461cef1467
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хубаво е,че си стигнал до изводи какво те прави щастлив . Обаче имай впредвид,че с времето начинати на мислене и какво те прави щастлив ще се промени . А това за мултимилионния бизнес само с мерак не става . И само с яко бачкане пак не става . Трябва да ти е писано. А и многото пари създават проблеми . Във всяко нещо трябва баланс . Явно си малък и пичките не ти връзват понеже не си им интерсен . С времето ще се научиш не се тревожи :-)

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8ef1571e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Браво, номер 2.!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dd1c54b046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   "Разберете в тоя свят - жените са повече от мъжете. Те трябва да разберат един път завинаги, че вече те трябва да тичат след мъжете, защото избора намалява, а не мъжете да тичат след тях."

Надявам се имаш някакъв линк като доказателство за думите си? Аз съм мъж, но искам първо да бъда сигурен, че няма да слушам две седмици безрезултатно преливане от пусто в празно и за финал запазване на статуквото. Така че, авторе - първо подплъти думите си с доказателства и едва тогава ще ми е интересно да чуя какво мислят милите дами за това. Използвам думата "дами" като жест на уважение към евентуалните си събеседнички, но се чувствайте свободни да ме опровергаете, ако не ви идва отвътре да се държите като дами! Не е нужно от началото да ви третирам като лоши и недостойни същества, но с течение на времето ще започна да се държа с всяка от вас така, както е заслужила с поведението си тук. А от опит смятам, че тази тема бързо ще набъбне поне до 100 коментара и време ще има в излишък. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 70c6278986
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторе имам няколко въпроса към теб и всички коментирали.
Какво е любов? Защо винаги нямащите пари разграничават любовта от имането, казвайки, че щом някой има пари той не може да има истинска любов?
И след като твърдите, че "Днес няма любов. " то кажете моля, кога, през кое време в миналото е имало нещо по различно от "съжителство по сметка"? Като разгледаме "ромео и жулиета", знаем, че те са произлезли от фантазията на Шекспир, но все пак и за тях важи, че са от равни по финансови възможности и власт родове.
Ако имате предвид влюбване и тръпка, то всеки един човек се влюбва само в човек, които е постигнал повече от самия него, в собствените му мечти. Доказателство за постижения са парите и винаги са били те, с изключение времето на първобитните хора, но тогава постижения са се измервали в сила и умения за лов.
Природата е такава и винаги е била такава, в правото да създадът поколение, предимство ще имат само биологичните единици с най-добре изразени полезни за поколението качества и гени. При хората полезното качество е моженето да изкарваш пари и здравето. Разбира се, че всяка самка от човешки вид, ще иска за баща на децата си "най расовия" мъжкар /здрав мъж с доказателства за можене да изкарва пари/, да е възможно децата й да наследят гените и по голяма вероятност да приучат от баща си качествата. Както и всеки постигнал достатъчно пари избира най-красивата и хитроумна за майка на децата му, подсъзнателно с идеята децата му да наследят нейната красота.
И да ти кажа нещо авторе не се надявай толкова на това, че жените били повече. Първо ако погледнем цялостно населението смъртността при мъжете винаги е била по ранна, а ти свободна пенсионерка-вдовица вярвам не търсиш. Второ виж "Данни за демографските показатели на България" в укипедия, таблицата "Характеристики на раждаемостта" винаги новородените момчета са повече, а има и инвитро, без полов допир с мъж могат да се създадът деца. И имай предвид, че войни няма и смъртността на мъжете е значително намалена. Всяка година в България се раждат на всеки 1000 женски бебета по 1060 мъжки.
Всъщност ако разгледаме цялата ти тема авторе разбирам, че твоята цел в живота е да станеш мултимилионер и си се отказал от целта да създадеш семейство и поколение, оставил си тази цел на късмета.
Ако разгледаме това, то целта ти е да направиш доста хора по бедни от колкото са в момента /защото парите на света са толкова, колкота са и ако голяма част от тях са твой, то някой друг ще се лиши от притежаването им/, същевременно няма да създадеш наследници на това имущество и няма да се съгласиш да го споделиш с дама, която съответно ще сподели утробата си с теб.
Целта ти в живота е меркантилна, склонността към материализъм при теб авторе е силно изразена. Същевременно търсиш за половинка дама, която да е коренно различна от теб, да не е меркантилна, но в същото време да опазва богатството ти. Звучиш като "търся младо ягне да пази стадото ми от вълци, защото ако си взема куче пазач трябва да го храня от моя хляб. Пък и вече кучетата имат много изисквания искат с четка да ги решеш, а агнето ще си пасе кротко, нито ще го храниш, нито ще го решеш"
Имай си целите авторе, никой не ти пречи, но защо споделяш това с нас? Може би защото ти тежи, че досега не си можал да впечатлиш желана дама с възможностите и данните си. Има две положения или се хвърляш на дама с повисоки от твоите качества и възможности или искаш да получиш без да дадеш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 28b0233715
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ти ще намериш любовта в САЩ. Като всяко нещо в тоя живот и любовта не е лесна работа. Не очаквай само получаване, трябва и много даване. Често усилията са на вятъра, но това не теябва да те спира. Никой не може да се откаже от любов, тя идва и щеш, нещеш те обзема. Ако насила я търсиш - не е любов, а сметкаджийска история, колкото да не си самотен. А ти вече си спрял да търсиш. Но ти ще намериш любовта. Или по-скоро тя ше те намери.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e8c64facb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 2 се изказа абсолютно точно. Хубаво е да се оттърсиш от самотата, но решението не е като се отделяш съвсем от хората. Ти сам казваш, че всичко ще продължиш сам-ще правиш бизнес и ще си мултимилионер.. това не е истинското щастие в живота.
И още нещо-винаги съм казвала, че мъжете са много по-верни приятели от жените, че повечето от нас са лицемерни и интригантки, просто защото имам повече приятели момчета, отколкото момичета.. но никога не съм подценявала другия пол-мъжете. А ти го правиш.. и изкарваш жените на такава низост, каквато не може да бъде просто.. Жена те е родила на този свят-уважавай малко нежния пол! Вие ги имате само за флиртове за една вечер и все нови и нови след всеки следващ ден.. ти се оттърсваш точно от това, но този ти израз "Те трябва да разберат един път завинаги, че вече те трябва да тичат след мъжете" не е коректен, мойка. Не само мъжете тичат подир жените и жените не са хладнокръвни същества и да ги отрязват безпричинно-съвсем не е така. Те ви отрязват, защото виждат, че им гледате само дупетата и гърдите и в това се влюбвате, не в самите тях. Не си прав. "Вече не ми пука дали ще съм сам! " - така ли се оттърсваш ти от самотата? Като спира да ти дреме, че си сам на този свят.. за да се оттърсиш от самотата не му е майката да спре да ти пука, че ще си самотен и да се правиш че не си такъв, а да намериш човек, който да е вечно с теб и да те лишава от чуството да си самотен, това е.. Макар да съм само на 13, виждам нещата под друг ъгъл и мисля зряло за възрастта си.. надявам се и ти да осъзнаеш, че не си прав! :) Желая ти успех!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 221b98ac82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Прав си за някой работи, но знай, че какъвто и милионер да станеш, ще изгубиш истинското. Да ще живееш в лукс, ама за какво? Ще си сам или може би ще идват у вас фалшивите приятели да те използват? ! Ще караш кола 2014, ама ще я караш сам или с фалшиви приятели, които отново ще те използват. Любовта не се търси, сама ще дойде при теб, когато най-малко очакваш и аз още не съм я намерил и едва ли ще я намеря скоро, но това е живота. За всеки влак си има пътници.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0b425c1a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   То хубаво искаш да станеш богат ама с пари щастие никога няма да си купиш постоянно ще мислиш че нещо не е наред,смешно ти е за другите може би ти си смешен и странен за тях по начина по който мислиш.Нима искаш да се обречеш на живот без щастие да знам че доста жени не знаят и те какво искат но според мен са просто объркани и не са сигурни че ще изберат правилния избор, но това няма има и други(макар и малко) които знаят какво искат от мъжа до себе си и се надявам това да не са парите му защото в твоя случай ако наистина смяташ да правиш това което си си наумил ще бъдат парите затова пак ти казвам премисли наново плановете си и мисли добро пари ли искаш или щастие.Ти казваш че искаш пари но те не са толкова важни има далеч по-важни неща от парите.
М 15

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 87ad5bb8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Резултатът, който чака не трябва да е непременно любов. За всеки целеният резултат е различен. А как може да има чисто приятелство и любов след като човек е воден и управляван от егото и интересите си ?! Дори в отношение родител - дете не срещаш разбиране от своето дете относно трудът , който си вложил за осигуряване на спокойното му съществуване. Хората имат различни светоусещания и доста често им е трудно да разберат чуждия вътрешен свят. Мисли позитивно и преследвай целите си, а хората винаги може да се окажат фалшиви и лицемерни и никой не ги вини, въпрос на оцеляване .

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 152aba21f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Макар, че съм момче... Една мъжка прегръдка за теб братле. Уникални неща си написал. По-точно и ясно не може да бъде!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6ab0b88946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не мисля , че авторът се е отказал от любовта , просто в момента идеята за успех в материален план му е нещо като отдушник . А любовта искаме , не искаме тя ни застига и ако е писано да е взаимна чудесно . Всяко нещо с времето си . Поне мен моите преживявания са ме научили на това .

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c59c0e3d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Приятелю, много съжалявам, че си се отказал толкова лесно. Не си ли се замислял защо се е стигнало до днешните отношения мъже-жени? Аз мисля, че е точно заради мисленето на мъжете, до което и ти си стигнал: "жените трябва да тичат след нас". Уж мъжа бил ловец по природа - да ама вече не е. Жените като че ли свикнаха, че трябва те да се борят за мъжете с всякакви средства - да се разголват, да се предлагат на всеки, да лъжат, да "отстраняват конкуренцията". Ако не е така, то жената просто мисли, че не е достатъчно жена и скоро никой няма да я поглежда. На повечето мъже им харесва всичко това най-вече от мързел (защото жените на земата били повече)- за какво да бъдат ухажори, като могат да получат секс навсякъде и то вече безплатно. Колко мъже харесват половинката им да бъде ухажвана от други и да флиртува с други? Мисля, че вече почти всеки - само така жената можела да задържи интересна му. Така съвременният мъж подхранва своето самочувствие - жената е харесвана, дори може да е к***а, а той си седи и нищо не прави по въпроса да я задържи и въпреки това тя не го напуска, т. е. той е най-добрият от всички.
Май много се унесох, но исках да кажа, че всичко е много сбъркано вече в тоя свят и най-вече половите различия. Прочетох предходната ти история и мисля, че просто не си попадал на подходящи, а това до голяма степе се дължи на факта, че си търсил "принцеса", и то наистина си искал да е принцеса - в буквалния смисъл. Човек трябва да бъде и реалист. Да търсиш всичко най-най-най в някого не е разумно. Просто ако човек (мъж или жена) не е е наживял или има самочуствието, че е всичко най-, или просто е к*чка или к**вар, не може да очакваш, че твоята любов ще го промени. Това е само в приказките.
Жалко, че си се отказал да бъдеш мил и романтиен, защото все още има жени, които биха го оценилии. Ти просто не си намерил такава - реална, женствена, земна. Ще бъдеш милионер/милиардер и какво? До кога ще се развиваш? Всички ще умрем един ден и развитието, постиженията ни ще окажат някак безмислени, защото ще си отидат с нас.
Един любим цитат:
Тя: Вричаме се в клетви, които нарушаваме... Защо, според вас, хората се женят?
Той: Заради страстта.

Тя: Не.
Той: Стана ми интересно. Мислех ви за романтична. Защо, според вас, се женим?

Тя: Защото имаме нужда някой да види живота ни. Има милиарди хора на тази планета. Какво наистина значи един живот? ... Но при един брак, човек обещава да го е грижа за всичко... За хубавите неща, за лошите, за ужасните, за отвратителните... За всичко, през цялото време, всеки ден. Човек може да е спокоен, че животът му няма да мине незабелязан, защото аз ще го забележа. Животът му няма да мине без свидетел, защото аз ще бъда този свидетел.
Той: Г-жо Кларк... Бях прав. Вие сте романтична.

Желая ти първо да спреш да бъдеш "обиден" от живота и после да се "натъкнеш" на твоята жена и животът ти да не мине незабелязан.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7315217a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Не си единствения, който няма човешки живот и решава да го замести с превръщането си в РОБ(от). Трупането на пари също не радва никого - виж ги САЩ-ските милиардери, дето дерат кожата на целия свят, те дори не си ползват парите, щото нямат идея за какво, просто трупат, докато пукнат в някой вертеп от свръхдоза, отчаяни, пропаднали, изхабени поради мъртвите си души НЕ-хора.

Това мисля е по-депресиращо от липсата на жена. Но ти си знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c9535db2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   От автора:
Доста коментари са се събрали през последните дни. Като цяло съм съгласен с по - голямата част от тях. Но не със всички. Това, че споменах, че имам амбиции да вложа усилията си в друга насока, а не в свалянето на жени и търсенето на любовта погрешно е оставило впечатление у някои от коментаторите тук (имам предвид от дамската част), че едва ли не с това целя да си намеря жена. Съжалявам грешно сте разбрали. Не е целта това - с много пари да си намеря жена. Целта ми е да реализирам мечата си. Решил съм, че вместо да влагам усилия да търся, нещо което поне за мен не съществува - любов мога да опитам да постигна нещо, което съществува - бизнес. Пак казвам, ако срещна през това време подходящата за мен жена - добре. Ако не я срешна пак добре. Роднини си имам. Няма да съм сам. Някои даже пък ми казват да си правя сметка и за наследството. Дори и да имам голямо такова и да нямам жена и деца - имам семейство, което ще го получи. Просто м писна да се занимавам с жени, които не знаят какво искат, които тичат само след нехранимайковци и после си търсят хора като мен да им плачат на рамото. Е сори ама аз вече не съм такъв човек и не искам да съм бърсалка на женски сълзи, причинени от гадже - боклук. В един от коментарите дори се споменава, че жената избирала мъжа заради добрите му гени. Глупости на търкалета. Не живеем в праисторията. Ако беше така жените нямаше да тичат след бандюгите, които са разбойници, женкари, пияници, наркомани и въобще всякаква такава паплач, а щяха да търсят мъж, който да им осигури нормално и спокойно семейство, който да ги уважава и почита, а не да ги бие и обижда. Обаче тези жени вече са много малко. Останалите са точно такива, каквито описах. За това аз следвам мечтата си. Ще бъде трудно, но поне знам, че с упорство ще постигна това, което искам. Дори и да не бъде многомилионен бизнес, но ще бъде някакъв все пак бизнес (доста приличен). За това и съветвам всички мъже, които се чувстват самотни вместо да си го набиват постоянно колко са самотни, защо не могат да си намерят жена и т. н. - да направят като мен. Да следват мечтите си и да вложат усилията си на друго място. Пък ако съдбата е предопределила да си намерят половинка - още по - добре. Не знам защо всички си мислите, че като полагате някакви усилия само тогава ще намерите човека за себеси. Ако съдбата е решила да ви остави самотници ако щете и земята да обърнете усилията Ви ще бъдт напразни. Ето затова моята философия е друга. Няма да влагам усилия в такова нещо. Ако има да се случи ще се случи. Предпочитам да ги насоча на там, на където са мечтите ми.

И да за броя на жените - официална статистика не съм намерил в глобален мащаб. Това съм чел в медиите. Както и, че в момента в България жените са повече от мъжете с около 250 000, което ще се запази най - малко до 2050 година според социолози. Който не вярва да провери в нета.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2c5856d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Хaхaхa, ей aвторе, блaгодaря ти, .. тaкa се посмях....
Мaлък ли си или просто нaивен.
Мъжете ще продължaвaт дa тичaт подир жените, a жените ще продължaвaт дa избирaт кой дa тичa след тях!
Колкото и дa нaмaлявaте... хм.. мъжете, по- вероятно е откровено дa си бъдем любовници нa женен истински мъжкaт, отколкото кротки домaкини, нa някой който... е, не покривa очaквaното.
И не, не стaвa думa сaмо зa мaтериaлните нещa, нямa кaкво дa се лъжем, в мaтериaлен свят живеем, но търсим и друго.
Познaй кaкво!
Дa, нaивен си явно.
Но, от мен успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 544fb85b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ще те попитам нещо. Когато след години загубиш свой близък, недай си боже, парите ли ще дойдат да те прегърнат и утешат? ! Дядо ми винаги е казвал, че без пари не може да се живее, но те не са най-важното!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4396cb5d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Пич, малко като тебе съм, ама при мене съм го забелязал че е циклично. Допреди 2 месеца се тръшках колко съм самотен. Сега се тръшкам как искам да правя бизнес и да отдам всичките си усилия и време на него (е аз в България, ама пак искам). Ама се сещам знаеш ли кво... че през 2007-ма се тръшках колко съм самотен и исках гадже.. Намерих си гадже едва 2010-та и ходехме 2 години. Като скъсахме пак се тръшках, че съм самотен, ама след 3-4 месеца пак почнах да мисля как искам да напредвам в кариерата... И така.

И общо-взето вече съм видял, че си трябва и двете: и кариера и някоя да си имаш.

Споко, почти съм сигурен, че и при тебе ще е като при мен - това са две житейски теми, които взаимно се изключват и в даден момент по-активна е едната, а в следващ момент - другата. И така се въртят - ту искаш личностно развитие, ту искаш приятелка. Нормално е според мен.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 812dfddf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не разбирам защо нападате автора!? Човека е избрал бизнеса не защото е алчен, а защото жените са едни долни използвачки и човека е преценил, че е по-добре бизнеса, отколкото някоя да му трови живота! Какво да направи, че жените си избират "правилния" мъж по едни много интересни критерии! Айде да си го кажем истината, в днешно време жените са стока за продан, предмет и това те много добре го знаят, защото те самите така се възприемат!!! Всяка гледа да се продаде на най-добрата цена, докато е млада, няма бръчки и целулит! А още по глупавите търсят "истинския мъж" дето като обърне 2 чаши ракия им обръща зъбите от бой, но те се радват естествено на това, нали е истински мъж!!! А после реват, че мъжете били свине и за нищо не ставали, а мъжете им викат курви!! Мили дами, щом искате, ок, търсете си "истинските" мъже и се "влюбвайте" в тях, но ние "неистинските" мъже няма да ви се молим, приемаме това ваше решение, ще вложим енергията, която щяхме да отдадем на жената до себе си, както автора на бизнес или някакви други занимания, може и самотни до гроб да останем кой знае! Но ще изживеем живота си с достойнство и в опит да оставим нещо зад себе си, вярно няма да е наследник, но поне нещо ще се опитаме да направим в живота си! Докато вие ще си останете просто едни предмети и украшения(докато не дойдат бръчките и увисналата кожа), с които "истинските" мъже ще се забавляват и накрая ще заменят! Знам сега всички ще се втурните да ме опровергавате, как не са така нещата и всичко е наред, добре живейте си с тази илюзия, истината е грозна и неприятна, разбирам реакцията ви! Някои мъже сега са влюбени и също ще отрекат това, но любовта заслепява! Естествено винаги има и някое друго изключение, но аз говоря за болшинството!! Относно това дали има любов-ДА ИМА! А дали я получават тези, които я заслужават - НЕ! Лек ден!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c66fcae940
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Въпреки, че подкрепям автора с пълна сила (и аз като него съм мъж и имам абсолютно същото мислене), ще постна нещо, което малко може да го накара да се замисли. Не да се променя ами просто да се замисли.


"Лудост е, да мразиш всички рози, защото си се убол на една от тях, да изоставиш всички мечти, защото една от тях не се е реализирала, да се откажеш от всички опити, защото един се е провалил. Лудост е да осъдиш всички приятелства, защото едно те е предало, да не вярваш в никаква любов, само защото една ти е била невярна, да изхвърлиш всички възможности да бъдеш щастлив, само защото нещо не се е случило както трябва.
Винаги ще има още една възможност, една нова сила. След всеки край има ново начало. "

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e339d5116d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Обвинявате момчето в "зеленост", но всъщност и аз преди си бях така, после си промених възгледите и заех другата страна на медала, и в последствие разбирам, че си строя вятърни мелници и ги въртя... като балък, сигурно съм балък, за това въртя вятърни мелници като балък, е и? Може би е прекрасна едната страна на монетата, но някои хора са отпечатани на другата.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: daab03e26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Пич, всеки е имал провали и разочарования в любовта, но чак пък да се отказваш напълно-не. моите връзки също в голямата си част не са били успешни, нито пък дълги, все още нямам и семейство, а съм на 31. Да кажа обаче, че любов не съществува, означава да излъжа. И на мен ми е писвало, както на теб и са ми минавали подобни мисли, но винаги съм вярвал, че любов ИМА. Да, много хора живеят заедно просто защото така им отърва и не спират да си изневеряват. Има и други обаче, които се обичат и са заедно. Да се концентрираш над работата си не е лошо, но тя не може да замести останалото. По принцип произхождам от бедно семейство и знам какво да нямаш пари. По-късно, когато започнах да работя и да печеля доста пари нещата коренно се промениха, но не мога да ка, че съм по-щастлив от преди. Вярно е, не мислиш за утрешният ден, как ще събереш пари за това или онова, по-спокоен си, но в никакъв случай по-щастлив. Дори в момента обмислям сериозно да дръпна ръчната и да изляза от целият този стрес и натовареност. Колкото до това, че си се превърнал приятел, накойто да плачат на рамото, причината си е в теб. Няма как да си избираш за гаджета кифли и после да очакваш, да се станат принцеси. Кифлите обичат някой да ги псува, да ги бие и да ги унижава. След като не си такъв, много ясно, че ще си само вечният приятел. А и наистина не мога да разбера някои мъже, харесват дадено момиче, то не им обръща внимание и същевременно тръгва с друг. Те обаче продължават да дълбаят и да се въртят наоколо. Накрая изоставените отиват да им реват на рамото, защото са винаги под ръка. Извинявайте, ама сами си го правите, какво изобщо търсите там? На мен това ми се случи веднъж и от тогава си знам, че след като с дадено момиче не стане, продължавам напред. Любов има, свестни жени също има, човек не трябва да се отказва.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3d236645a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   И как по-точно ще я срещнеш тази любов някога, ако си предубеден на Н-та степен. Нали и при вас ще е някакъв вид сметка, както се изразяваш. Тогава няма ли пак да си недоволен. Не зная на колко си години, но е хубаво да помислиш освен за разцвет на бизнеса и за деца. Те са най-важното. Жени с капризи винаги ще има, но ти си създай хубави, умни деца, радвай им се и дори в чужбина, важното е, че си намерил това, което те кара да се чувстваш в кожата си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2f88f97d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   До голяма степен си прав, за останалите ще кажа, че мъжа трябва да знае, че с тичането след жената, нищо хубаво освен изпадането в депресия не си прави! За какво трябва да тичаме след жените, всъщност? Да им вдигаме самочувствието, гордостта, да ни мачкат, да имат психологическо надмощие над нас, само за да е с нас! За мен лично това е адски глупаво, човек трябва да уважава себе си и да се поставя над всички останали!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c9535db2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   до 42 от автора:
Как да създам деца, като я няма подходящата, тази която да ме иска за съпруг и баща на децата й? Моето твърдение е, че няма любов. Нека съдбата да ме опровергае ако не е така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2a0c7aea1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Като жена бих казала на всички мъже следното:
Ако искате една жена да не е меркантилна, да не обича подаръците, вниманието и т. н. то тогава не се старайте в началото на една връзка да давате, да показвате какви джентълмени и кавалери сте а след година, две и повече да си покажете истинското ''АЗ''.
Една жена очаква да останете винаги такъв какъвто сте бил в началото на връзката. Много мъже обаче правят грешката в началото да се преструват само за да спечелят жената, а след това оставят нещата да се случват от само себе си. Нормално е когато двама души се обичат и държат един на друг да имат желание да демонстрират и доказват любовта си един на друг постоянно.
Нещо друго което бих допълнила също е, че не може един мъж да иска ''принцеса'', а всъщност делата и думите му да са като на към ''слугиня''. Успех на автора и дано скоро намери истинската любов.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8553fbced5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Истината приятели е че нямаш ли парички жените не те поглеждат ако ще и да изглеждаш като Ален Делон, колкото и с добро сърце да си!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f6faf72b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   ха-ха над всички останали, 44 ти много си си повярвал явно, то голямо самочувствие, голямо нещо! Всяка жена има нужда от внимание, както и от правилен подход, който разбира се малцина го умеят!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8ef1571e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Авторе, (45), събдата има да я чакаш да те опровергава, като не го виждаш! Тя ТЕ Е опровергала вече милиарди пъти на тази Земя, когато са се раждали бебета заченати с любов! Искаш опровержение!??? Огледай се- някакъв процент от (да не кажа повечето) повечето ходещи човешки същества около теб са РЕЗУЛТАТ от любовта. И много живели в предишни времена. Хайде да сме КРАЙНО песимистични и да кажем, че само ЕДИН процент от хората живеещи СЕГА (забравяме да гледаме на времената и животите от началото на Хомо Сапиенс) са заченати с любов. 1% от 7 милиарда е 70 милиона! Та, в най-лошия случай съдбата те е опровергала 70 МИЛИОНА пъти. Това не ти ли е достатъчно!???

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: dd1c54b046
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Номер 46, съзнаваш ли, че сега повечето жени биха те разпънали на кръст, защото отвори очите на бъдещите им гаджета и им спести така нареченото "стараене в началото на връзката"? Имаш моето възхищение и уважение, защото си позволи да го кажеш на всички тук (макар и анонимно), както и оценка 5 звезди за коментара ти. За съжаление средната оценка е 3, защото някой "гений" или първата от описаните по-горе разгневени жени ти е поставила 1-ца. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c9535db2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   От автора към 49: Съдбата не ме е опровергала нито веднъж до момента. Съдбата ще ме опровергае точно тогава, когато дари МЕН с любов от някоя жена и когато аз даря НЕЯ с любов. Това, че на света се раждат хора, не означава, че има истинска любов. Хора се раждат, но родителите им се разделят и вече все по - малко остават заедно до смъртта си. Това означава, че любов няма вече. Има всичко друго, но не и любов. Дори много от дългогодишните бракове, вече не са скрепени с любов, а хората просто са свикнали да живеят заедно. Огледай се колко хора около теб има, които са се събрали, родили са си 1 - 2 деца и са се разделили след това. Ще откриеш, че са много. И стават още повече. Защото няма любов. Имало е между тях някакво приличане, но само това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: eef7e7ee58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Хахаха, авторе, наивен си! Любовта я има, само дето сега, когато имаме свобода на волята, ние можем да избираме! Преди, ожениш се и айде - какъв ти развод, това е срам! А сега има раздели, да, но защо се случват? Нали това става, защото хората срещат друга "любов", така че моля без такива простотии :D Важното е да сме щастливи, а не да живеем цял живот с нелюбимия :)

А да не говорим, че от моето обкръжение, всички са с брак над 30години, да, вече може да не се държат за ръка и да се целуват, но те са разбрали, че това е техният човек и след време, когато станеш на 50-60, и няма кой да те заплюе, тогава ще разбереш какво всъщност е самотата и че и милиони да имаш, вечер няма да има кой да те стопли в леглото, но не със секс, а с разбиране!

И още едно възражение :D Я ти си бягай след жените, защото сухата статистика е СУХА, сещаш ли се? От тези 7 милиарда, жените са повече, ДА! НО сметни, че и жените живеят повечко, така че дядовците живеят до 60-70, а бабите - и до 90-100, така че оттук идва дисбаланса. До към 40тата година на човек, мъжете са повече, и над 40 година рязко се покачва броят на жените, поради причини, описани по-горе :)

Така че успех ти желая в живота, и дано намериш любовта, защото по-хубаво от това - НЯМА :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d413d7a9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   50. Номер 46, кой знае какво е казала. Всеки ги знае тия. Подкрепям автора. Считам че за липсата на любов голяма вина имат жените. Тяхната нарцистичност и високосамочувствие пречат на любовта да се случва.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6cd2a74883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Н 50, не си рaзбрaл коментaрa нa 46, женa съм и не сaмо че" не бих я рaзпънaлa нa кръст", a нaпълно подкрепям.
Идеятa/ мисълтa и е, че aко не лъже в сaмото нaчaло нa връзкaтa мъжът, предстaвяйки се в съвсем рaзличнa от себе си светлинa, ( кaвaлерство, ромaнтикa, изненaди) вероятно нямa дa имa никaкви шaнсове, aко пък женaтa го хaресa тaкъв, е... тaкъв ще си го трaе.
Обрaтното, кaто мине време и мъжът помисли, че сече е " в кърпa вързaнa" и покaже истинското си лице, което се окaзвa противополно нa товa, което женaтa е хaресaлa и пожелслa, съвсем естествено следвa рaздялa, зaщото, е.. кaто видим, че съвсем не е товa, което сме си мислели....
И от тaм, зaгубено време, недоверие и повечко проучвaне със следвaщият, бaзирaно нa нaтрупaният до моментa опит... тa стaвa все по- трудно зa всеки следвaщ!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b5b44662e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   Стараенето в началото на една връзка е и от двете страни - и мъжът, и жената. Няма как да се избегне това - внимаването, подминаването на очевидни неща и т. н. Не говоря за някакви драстични преобразявания, което си е жив театър, а някои много добре се справят, но истината е, че всеки се старае да покаже основно добрата си страна. Жалкото е, че би могло да бъде така и през повечето време, когато връзката е навлязла в рутитнен етап, но...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: daab03e26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   Абе, семейството е най-хубавото нещо! Нито парите, нито кариерата могат да ти дадат това, което семейството може. Пък и не виждам защо трябва да се тича толкова след жени и един вид да се принизява нечие достойнство. Когато има взаимно желание нещата се получават супер лесно. Тичането е след кифлите и фолкаджийките.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0c4fd4313a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

60.   "От автора към 49: Съдбата не ме е опровергала нито веднъж до момента. Съдбата ще ме опровергае точно тогава, когато дари МЕН с любов от някоя жена и когато аз даря НЕЯ с любов. Това, че на света се раждат хора, не означава, че има истинска любов. Хора се раждат, но родителите им се разделят и вече все по - малко остават заедно до смъртта си. Това означава, че любов няма вече. "

Това, че на ТЕБЕ бе ти се е случила, извинявай, но ни НАЙ-МАЛКО не означава, че я няма!!! Съжалявам, но се е случила на милиони други!!! Както вече ти изчислих много грубо математически, дори да приемем, че САМО 1% от сега живеещите хора (и забравим ВСИЧКИ живяли някога преди!!! ) са плод на любов, значи числото е най-малко 70милиона, т.. е 70 милиона пъти ПОНЕ се е случила любовта!!! Съжалявам, заслужи си я, за да станеш един от ПОНЕ 70-тте х2 (двама родители) милиона.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 058ce744e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Здравей!
Аз съм млада жена на 21 години. Според мен ти и аз сме на една вълна. Преди малко пуснах тема "Неуспешната любов - извор на себеразвитие. " Ще се надявам да бъде публикувана.
Искам да ти кажа, че ще преминаваш през този етап неколкократно, тъй като вътрешно ще продължаваш да се надяваш да я срещнеш, да се получи и да можеш да се развиваш с човек до себе си. Подобни неизвестности обаче ние инстинктивно усещаме, че не са добра почва за развитие. Аз съм като теб. Интелигентна, оправна, амбициозна... с мечти. Но последните няколко години меко казано се запуснах. Поредица от несполучливи опити в любовта. Знам, че ще срещна мъжът с главното "М", но междувременно считам, че е по-правилно за мен самата вниманието ми да е съсредоточено върху кариерата. Върху сбъдването на мечтите ми, върху себеразвитието ми.

Според мен все още си в емоционалния етап, в който не можеш да приемеш, че няма да станат нещата точно както ги искаш или когато ги искаш. Аз докато бях така... се ядосвах заради самият факт, че не се получава. Имало е моменти, в които с гняв съм драпала напред. Буквално стисках зъби и действах. Сега съм значително по-спокойна. За мен да приемам положението и въобще приемствеността е един от основните фактори малко по малко да развивам зряло отношение към себе си, любовта и бъдещето ми. Според мен и ти си гневен, че се дърпаш назад в търсене на красивото момиче, което ще слуша с интерес всичко, което й казваш. Ще те гледа с топлина и блясък в очите. Такова, което да ти дава сила да сбъдваш мечтите си. Неслучайно съпоставяш двете неща - кариера и любов. Според мен са абсолютно свързани и то не тясно. Любовта е един от най-естествените извори на мотивация, енергия и жизненост.
Това, което искам да ти кажа е да успокоиш топката... Действай за сбъдването на мечтите си. Тя ще се появи. Напомняш ми на един, с който не ми се получи. Изглеждаше ми точно на мъж тип "вечният приятел на жените". Аз съм с малко по-агресивна емоционалност и си го свалях човека, не му дадох никакъв избор. Той реагира негативно. Прекрасно момче, добър, отзивчив, готов да помага и привлекателен на всичкото отгоре. Съветът ми е ако теб те свалят, което е доста вероятно да се случи... не се стряскай, отпусни се... трябва да си приел сексуалността си и просто си позволявай да й показваш, че те привлича. Това е онази разлика между приятел и нещо повече.

Друго, което искам да ти кажа е.. опитай се да приемеш, че любовта е нещо естествено, за което не е нужно да се бориш. Разбира се, колкото повече се усъвършенстваш като индивид, толкова повече ще си падат по теб. Мен това много ме е ядосвало. Звучи нелепо, знам, но да... това е защото исках любов тук и сега. Откакто АЗ се обичам и се грижа за себе си, следвам плана за сбъдването на целите и мечтите си, вече няма гняв. Спокойна съм. От време на време си ги имам неприятните моменти, но те са начин на себенадрастване.

Много ми хареса твоята тема, много ми хареса, че има и друг човек като мен, който да вижда връзката в двете неща и да я вижда по толкова мащабен начин. За да планираш да си мултимилионер за мен трябва да приравняваш с това и значимостта на любовта за теб. Няма как да не си чувал "толкова си голям, колкото са ти големи мечтите". Сигурна съм, че имаш огромна душа. Че даваш на хората, повече от колкото получаваш. Такава душа се нуждае и от голяма, истинска любов. Фалшът тук няма място.

Желая ти не просто ДА СБЪДНЕШ мечтите си, но и да срещнеш ИСТИНСКА жена, която също да има свои мечти и заедно да сте опора един за друг!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: d9163ad7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

64.   62. Много филми си гледала. Как пък все вие жените сте многострадални и отхвърлени? Помисли какво си направила и какво е трябвало да направиш но не си имала смелост. Относно защо онова момче е реагирало негативно. Не е било негативност, а несигурност за какви са намеренията ти спрямо него. Жената има един проблем, когато иска да ти каже, харесвам те, обичам те, тя го прави страхливо и прекалено дискретно, което за мъжът е несериозно поведение. Мъжете често остават с противоречивото впечатление че си играете с тях.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae0b0f776d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Охх и аз нямам доверие в жените, сега имам връзка за пръв път в живота си от 4 месеца, на 23 години съм... много съм бягал от такива взаимотношения с жените поради съмнения дали ще ме използва, дали ще ми изневерява, дали завинаги ще запазим отношенията ни такива каквито са.. просто любовта е много сложна, а и аз харесвам специални жени (визуално), а те в 95% от случаите са или леки или използвачки, сега си имам приятелка, която смятам, че е нито едно от двете, но пък е голям инат, иска тя да доминира във връзката ни, дори и в секса да определя какво ми харесва на мен (а това на мен не ми харесва), стигаме до скандали от нищото, страх ме е да не ми изневери и да не ме нарани някога (защото ще си съсипа живота, отмъстителен съм), страх ме е да не ме използва, искам винаги да се обичаме... и може и сам бях по-уравновесен и по на място, сега постоянно съмнения, лошо мисли и съм щастлив само когато тя е с мен, когато не е до мен съм нещастне, когато се скараме съм нещастен, когато не е нежна съм нещастен, когато си пуска някакви тъпи неща във фейсбук съм нещастен, когато флируват с нея или тя се държи по-лековато съм нещастен, когато чуя нещо за бившите и съм нещастне, знам бройките и според мен са доста за 23 годишно момиче, нещастен съм, когато не ми обръща внимание отново съм нещастен и винаги съм нещастен, винаги, а момичето е честно, открито и не ме използва (гарантирам за което), разучавам я постоянно, нямам никакво доверие и която и да беше на нейно място щеше да е същото, моля се на бог да не си изневеряваме никога (в това число вкл и себе си), да не се лъжем, да не ни изчезне любовта и привързаността, но рано или късно все нещо лошо ще се случи, факт... живота е гаден,

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker