Хроничен простатит...моля Ви за съвет и помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121364)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хроничен простатит...моля Ви за съвет и помощ
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 3955 пъти
Здравейте,
Аз съм само на 19 години и наскоро ми поставиха тази обезкуражаваща диагноза.. Както всички наивни младежи и аз се втурнах бясно в половия живот и без да мисля за последствията започнах да правя прекалено много секс.. Имам сериозна приятелка от година и половина, с която всичко е перфектно, но след 8-9 месеца интензивен полов живот започнах да изпитвам проблеми с ерекцията ( ставаше ми по-трудно, беше по-мек, свършвах много по-бързо от обикновено и след първият път не можех втори, което до тогава не беше така) Имам типичните за простатит симптоми, само че в изследванията ми няма нищо ( давал съм урина и сперма ).
Урологът ми каза, че имам хроничен небактериален простатит.. Това доста ме депресира, защото от тази възраст да имам проблеми с половият живот не е хубаво нещо.. Започнах да се депресирам.. Приятелката ми ме подкрепя, но докога... постоянно си мисля, че не я задоволявам както преди и че тя може да потърси ласките на някой друг... Аз много я обичам и не искам да я загубя.. взех си поука от случката, но нямам представа как да си върна предишната "полова мощ". Бяха ми изписани антибиотици по 1 седмица ( Levofloxacin ), но не мисля че има някакъв резултат... Проблема стана и психичен.. Пропуснах да спомена, че имах открита бактерия Enterecocus Faecallis, но незнам дали тя има връзка, защото тя е в следствие на скъсан презерватив при анален секс.. Бактерията беше при първото изследване и беше успешно премахната ( след това още 2 изследвания показаха абсолютно чиста урина, сперма)
Много бих се радвал, ако някой може да ме насочи в правилната посока.. Какво да правя? Да, вече намалих секса до 2 пъти седмично, което смятам, че е нормално, ако не е и малко даже..
Моля някой който е имал идентичен проблем и се е справил с него да ми помогне и да ми каже какво да предприема за да си върна увереността, самочувствието и половата мощ, която е адекватна на едно 19 годишно, активно спортуващо момче. Благодаря Ви предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: d5c227d448
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здраве?,съпруга ми имаше същия проблем преди години лекува се дълго време с доксициклин,сега е добре,пие хомеопатия MEDORRHINUM 9CH. Надявам се да се възтановиш бързо.УСПЕХ. PS. ПРОЧЕТИ В ИНТЕРНЕТ ЗА ХОМЕОПАТИЧНОТО ЛЕКАРСТВО MEDORRHINUM 9CH ЕФИКАСНО Е

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8d2bc11874
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Здрасти!
Можеш ли да кажеш, какви са така наречените от теб типични симптоми? Парене при малка нужда, непостоянни но периодично появяващи се болки в тестисите с интензитет на редуването ту в единия, ту в другия, секрет изтича ли при ходене по голяма нужда, запек и още някои други симптоми? В твоето положение съм и мога да ти, кажа доста неща, които се правят за да се облекчи, това положение в което си. Лечението е комплексно, от което трябва да разбираш, че се правят доста неща. Всъщност е силно казано "лечение", но не искам да те плаша, а само те подготвя за зор-а, който те чака. Забрави за алкохол, цигари, лютиво, пикантни храни-като подправки, кисело, кафе, безалкохолно... Трябва да повишиш имунитета си, като по този начин се подсилва организма, който се бори с инфекцията. Умерено спортуване-без да се натоварваш. Няма да вдигаш тежки неща. Има специални упражнения, които се правят, също така се пият и билки, като подсилващо средство. избягвай да седиш, защото кръвта от горната част на тялото се застоява в областта на малкия таз, като по този начин се раздразват увредените участъци там-тоест запушените каналчета вследствие, на което е възникнал хроничния простатит. Разхождай се по често-поне по два километра на ден. Седящите вани, също са отличен източник за намаляване симптомите на хроничното заболяване. Най-добре е минерални бани в някой санаториум минимум по две седмици пролет и есен. Доктора ме интересува по-конкретно, какво ти е казал за твоето заболяване? Ясно ми е, че не им се обяснява много много, за което ги разбирам напълно, но това не може да мине за оправдание. Ако сам не си помогнеш, няма кой друг-това трябва да го осъзнаеш навреме!!! Мога още доста неща да ти кажа за полезните храни, билки и общо-взето от моя опит в борбата ми, с това заболяване. Не знам доколко е удобно да направим някаква връзка скайп или нещо подобно, защото колкото по-рано си отворим очите за това коварно заболяване-толкова по-добре. От него не се умира, разбира се... което още повече, трябва да те стимулира. Простатата е второто сърце на мъжа и се намира на специфично място, поради което трудно се възпалява, но и много трудно се лекува, заради самото място, където е. Добрата новина при теб е, че нямаш бактерий, което си е, също строго относително, поради куп причини. Един доктор, никога няма да ти, каже в готов вид кое и как да правиш и как да се храниш-защото няма интерес! Някои ще кажат-зависи от доктора? Съгласен съм. Само и единственно от теб си зависи всичко. Засега това от мен. Ще следя темата, и ако имаш към мен въпроси питай!
Чао!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 09472586f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте,

Втори път пиша, защото бих желала да ви помогна.

Първият ми коментар още не е публикуван ( исках е- поща за да ви изпратя материали ), които да прегледате.
Става въпрос за акад. на УАН, Григорий Рукас, който в края на февруари ще бъде в Стара Загора.

Мисля, че проблемите са разрешими.
Пишете ми.

Анна Налбантова

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 50a0a88261
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   колко време е добре да се пие въпросният антибиотик доксициклин?

-от автора

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6b2e76fc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Доксициклина е на 12 часа по едно, но това го пиеше когато имаше хламиди ако ти нямаш по добре опита? с хомеопатичното което ти писах по горе в предния коментар. Пиши как се развиват нещата. Успех

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e48afda955
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Казвам се Никола А. на 65 год Болести от възраста колкото искаш вкл. простатит Присъствах на срещата-разговор в София в залата на НТС Присъстваха около 45 души В края на срещата съвсем неочаквано за всички се случи за мен едно чудо Имаше едно семеиство с едно момиченце около 4 год. едното му краче беше с 4 см. по късо Бащата плати на г-н Рукас хвърли си якето на пода детето легна по корем и всички видяхме разликата на крачетата След около 40 мин. работа от страна на г-н Рукас крачетата бяха изравнени и раменцата му бяха в една равнина Всички се радвахме на детенцето, а Рукас го целуваше по разплаканото и личице Реших и го споделих НИК

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker