Той е по-възрастен и ме мисли за дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е по-възрастен и ме мисли за дете
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3799 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17, скоро на 18. От доста време харесвам един човек. Привлечена съм от него адски силно. Въпросния човек обаче навярно ме има просто за "дъщерята на приятел", защото той е приятел с баща ми и е на около 30 години. Младолик е, живее сам и по-нищо не можеш да разбереш че е мъж на 30 години. Работата е там че не знам как да го накарам да види нещо друго в мен, дори не знам как да го заговоря, какво да направя за да ме забележи. Може би ви се вижда много разликата в годините и може би наистина е много, но няма какво да направя. Разтапям се в погледа му. Не знам какво да правя, за това пиша тук с надеждата историята ми да бъде публикувана и да ми дадете полезни съвети. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: c61346ae8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може би се притеснява от това, че е приятел на баща ти.

А другия вариант е, че може би наистина предпочита жени близки до неговата възраст.

Трудно ми е да ти дам съвет така, като не го познавам лично.

Все пак ти желая успех.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4b5bcf66ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Момиче, остави го този човек. Недей да му разваляш приятелството с баща ти. Явно е достатъчно умен, за да те приема такава, каквато си. Може да си най-красивата, най-умната, но той в теб вижда само дъщерята на приятеля си. Ако мислиш, че не усеща твойте чувства към него, много се лъжеш. Винаги се усещат. И аз имам две дъщери на мои приятели, даже едната я познавам от както беше 1-ви клас, а вече завършва студентка, но е 13 години по-малка от мен. Виждам как ме гледа, как говори с мен, как се държи с мен. Знам го, но момичето буквално ми е израстнало пред очите и освен като по-малка сестра, братовчедка и т. н. по никакъв начин не бих могъл да я приема. А в интерес на истината е много красиво и умно момиче. Но това е положението. Другото момиче е дъщеря на един от най-добрите ми приятели, съседи, което познавам от 10-годишно. Сега е на твойта възраст. Същата работа. Така, че приеми нещата и гледай напред.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9b354c7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ако знаеш само колко много ще се промени мисленето и светоусещането ти от 18 до 30 години, ще разбереш, че ти наистина СИ дете. Сега, че можете да направите връзка, дай Боже дълготрайна, това също е факт, макар че доста ще ви е трудно и на двамата - той да търпи детинщини, а ти да се напъваш да си му равностойна. Защото връзката далеч не е само романтика, любов и секс. Все пак не е невъзможно.
Пожелавам успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 32070ab72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж.. малко ще е трудно да се получи нещо между вас.. и сама разбираш защо..! Годините разбира се са малка пречка.. Но не казвам, че мъжете на тази възраст няма и да погледнат лапе на 17 години.. напротив, ако му покажеш, че всъщност си една зряла за възрастта си жена и намерите, че имате общи неща помежду си може и да те хареса няма спор в това, но само до там.. , ако е от другите типове мъж и секс може да поиска от теб, на него няма да му е проблем, ама едва ли искаш това? Но пробвай разбира се риск печели риск губи ;)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1f0c204ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може и да стане нещо, ако баща ти не го убие...
Моят приятел е с 9 години по-голям от мен. Само дето аз съм на 27 и вече имам някакъв житейски опит. От собствената си камбанария виждам, че мисленето ми и разбиранията ми са се променили доста за последните 7-8 години.
Няма еднозначен отговор на въпроса ти. От една страна човек трябва да слуша сърцето си, но от друга ти си все още дете, а той е приятел на баща ти...

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9496534a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти пък го изкара, че като е на 30 е егати дъртака :-) Според мен си избий илюзиите, колкото и да е 30 са си възраст, в която независимо мъж или жена вече се замислят за нещо по-сериозно, за семейство, деца, колкото и да ти е тъжно няма да се хване с теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 78fec5cd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Как баща ти ще приеме това?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 77fe93bb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Че ти СИ дете!!!
Помисли ли, кaк би реaгирaл бaщa ти?
A приятелството м/ тях двaмaтa? дaaa, дете си и рaзсъждaвaш кaто тaковa.
Не вкaрвaй човекa в беля, aко нaистинa поне го увaжaвaш, не се нaтискaй, a изчaкaй aко той прояви интерес... с времето.
Постaвяш го в много деликaтнa ситуaция, и.. нa мен ми лъхa от писaниците ти нa рaзглезено момиче, което кaто искa игрaчкa, я искa веднaгa и то нa всякa ценa.
Товa не е поведение нa женa, a именно нa дете.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3034a88691
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спокойно мила, аз съм на 18 приятелят ми е на 39 - нещо, което винаги съм мислела за абсурдно. Ако наистина нещо ще го привлече в теб, то това ще е точно това, че си малка и различна от неговото обкръжение. Не се прави на такава, каквато не си.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 227bcae56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Стой мирна. Ще развалиш приятелството между баща си и мъжа!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c1f36d87b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Писането стана прекалено дълго - обикновено човек, не чете дългото писане, освен ако не е много заинтересован.
Четат се първите редове - най много абзац. В него ще кажа: Не спирай да пишеш, ДРЪЖ НИ В ТЕЧЕНИЕ - какво и как се случва - това е важно за мен!


Не те смятам за малка - Но ако съдя по мен - че взех да мисля, малко по - зряло едва на 23г. След като живота ме сблъска с много трудности. Че сега съм на 25г. и в много отношения, се чувствам като дете - най - вече в социалните.
Та иска да кажа, че на 18г. Много от хората, трудно различават увличане от истинска любов - аз още нямам критерии за тази разлика - освен ако се почуствам увлечен, да изчакам поне месец - Това бих казал на другите, всъщност аз чакам в мен да с загубят чувствата, за да тръгна да действам.

Но ако ти си убедена - че след месец, чувствата ти ще са същите към него - ето моят съвет. Всъщност казвам това което аз правя на твое място - защото и моите любови са много неморални (неприети от обществото).

Първото което искам да кажа, и дори само него да запомниш е добре: Не бързай!
В никакъв случай не говори за любовта си към него, но я показвай всячески. В момента в който споменеш любовта си - в него ще се задействат куп защити, поради които не бива. Но когато насочваш вниманието му към себе си, без да му се обясняваш, в един момент той ще се чувства привлечен, без дори сам да знае защо. Може да засили вниманието си към теб, без ти да го търсиш. Тогава откликвай, не се прави на недостъпна в никакъв случай.

Едно от най - важните работи е да се погрижеш за себе си. Ти си най - важната и заслужаваш, да се поддържаш във външен в приятен външен вид. Не трябва да прекаляваш, но задължително трябва да си добре поддържана, обувки, дрешки, прическа, не прекалявай с грима, но нека той да подчертава естествената ти красота.
Ако имаш предизвикателни дрехи, сложи ги тях, но не прекалявай.
Тук изхождам от логиката, че физическото привличане е еднакво за всяка възраст.

Опитай се да го разучеш - разбери от какво се интересува, дръж се по начин по който смяташ, че би му допаднало. Ако знаеш, че той харесва определени партии, филми, предавания, хобита. Научи основното по - тях и започни да го питаш и слушаш по тези теми.
Тук аз се опитвам основно, чрез наблюдение да науча какво харесват - но може и директен въпрос - Има ли някой филм, който ти допада - за какво се разправя. Имаш ли хоби - в тези въпроси няма нищо лошо.
Прави се на мила и добра - не говори на жаргон - той е на 30 и забелязва възпитанието ти. Това не значи, да нямаш свое мнение и всичко да приемаш безрезервно. Но ако спориш, прави това аргументирано, той така би говорил, ако има спор с някого. А ако много настоява на своето - се съгласи с него, но нека изглежда че приемаш мнението му осмислено.
Ходи на места където той обикновено ходи.
Измисли някакъв повод, и му подари подарък. Просто ей така, без този подарък, да значи нещо. Нека е някакъв който той ще може да ползва, или да вижда постоянно.
След като си се сближила приятелски с него. Го разпитай за семейството му, ей така защото ти е интересно. Не питай обаче много директни въпроси, като обичаш ли жена си - а по - добре имате ли търкания от време на време. На въпрос защо питаш - ами ей така интересно ми е, ако искаш не отговаряй. Да той вече се досеща за намеренията ти, обаче не може да ти каже нищо директно, ти досега си показвала любовта си само индиректно.
Когато се сближите още се направи на слаба, кажи му - не знам защо, но не мога да си хвана приятел лоша ли съм, грозна ли съм? Направи се на тъжна, можеш да пуснеш сълзичка, ако си добра актриса. Да тези думи са напълно безмислени - та ти си била идеална до сега, а изведнъж говориш така. Целта ти обаче не е да се излагаш, а да покажеш слабост с цел той мъжът, да започне да те увещава, че не е така, ако те прегърне (се гушни в него) но леко (сякаш не умишлено). Вече той е започнал да те увещава, че имаш че имаш добри качества, в най - добрият случай като те е прегърнал. Но всъщност той не говори на теб, ти си наясно, че това е театър. Той говори и се убеждава сам, че с теб ще му е супер.

Мъжете по - добре да не правят това, както и момичетата който са слаби актьори. За тях е по - добре, да кажат, понякога се чудя дали имам добри качества? Как смяташ имам ли такива? ... не знам сякаш никой не ме харесва. Целта е същата.

Ако не се откликне, тогава се връщате на по - предно ниво сближаване, докато той/тя не потърси близост. На която ще откликнеш.

Ако се откликне по някакъв начин - може да стигнете до признание знаеш ли искам да прекарваме повече време заедно. - Защо? - С теб се чувствам добре. - Какво значи това? - Изреждате нещата от който се гради една връзка, доверие, приятно време, сигурност, (страстта я пропускате - тя се показва, не се казва). Ей такива неща.

Вие спирате до тук - повече не може да направите, ако все още не се отвръща на любовта ви, ако само вие сте активни - намирате си друг/а или стойте в това положение.

Кога да се признаят чувствата ви - Понякога прякото признаване, ускорява прекалено нещата. Но аз лично го смятам за прекалено рискован ход. Ако се каже не и край - вече шанса е под 10%. Освен това, може да се стигне до пълно избягване.

На въпрос - Харесваш ли ме - никога не се отговаря директно. Отговаря се с въпрос - А ти мен - Не - Ваш отговор: добре съобщен тъжно и толкоз. На настояване - какъв е смисълът ти не ме харесваш - чудно ми е какво ми е.
Отговор аз попитах първи - не бих ти казал/а (с усмивка)
Отговор може би - и Аз може би, с усмивка (не прекалена и гледане в очите).
Отговор само като приятел/ка - Ами да и аз като приятел/ка, макар че... забрави няма значение ( това последното с раздразнение).
Отговор Да харесвам те - сещате се сами.

Настояване за отговор на подобен въпрос - защо питаш?

Усуквате, загатвате, но не признавате!

В краен случай - ДА и се обяснявате като последната ученичка.
Отказ - аз ти се доверих, сега ти ще разкажеш на всички (тъжно), после отричане.
Приемане - ясно ви е.

При отказ - чакате поне 5 дни, и пак го търсите, виж не искам да ти досаждам (всъщност искате - за това го/я търсите). Само искам да знам как си? - Ами добре.... Какво правиш? (Няма да ви цитирам цял разговор).

Това са съвети от човек, отдал живота си на изучаване на манипулация - завършил ПР и Психология, разкриващ определени хватки. Признат и мразен заради това нееднократно.


Сега давам пример с мен, отново са по темата.
Аз съм на 25г. Бюджет скромен. Цел една от доброволка на 17г. или приятелката ? на 16г. Която не бих желал, но е утешителна награда.
Тя на 17г. Свястно момиче, сила в спонтанно поведение - което аз ще използвам като слабост.
Защо тя - допада ми като характер - спонтаността ? я прави уязвима.

Сегашно положение - приятелство свеждащо се до организацията.

Основни пречки - закон, приятелки (може да разкаже), множество публика (може да разклюкарят).

План за действие -
Петък - Изпратих покана във ФБ. тя я прие. Няма да предприемам друго за сега.
Понеделник - отиване към организацията - макар да нямаме обща среща - се надявам да я срещна и да поговорим малко с нея. Ще разпитам за училище, къде учи, какво точно и кой клас е - 10 или 11 - ти, за брат ? сестра ?. Брат ? и сестра ? не ме интересуват. Обаче са начин да ? кажа, прерових ФБ - кати, дали е случайност - едва ли.
Защо съм го направил - станало ми е интересно за нея - любопитство.
Вторник имаме обща среща - отиване по - рано, разучаване повече, за държанието ?, навлизане в нейна вълна.
Четвъртък - обща среща - пак разговор, на общи теми - подаряване на пирамидка, за рожденият ? ден който е в Петък.
Защо пирамидка - това е украса, която се слага обикновено на беро - където тя ще може да я наблюдава.
Вече съм насочил виманието ? към мен - тя е разказала, приятелките са ? пуснали мухата, за мен - Някой от тях и особено момичето на 16г. Е започнало да проявява ревност, започва да се държи по - близко с мен - аз откликвам.
Следваща среща - как е минал рожденият ? ден - активно слушане. Известно сближаване - с тази на 17г., чрез общи разговори - важното е: аз по някакъв начин все съм до нея. (Но забележете все още нищо не съм казал директно).
Канене на кафене, после и филм, ресторант (ако мога да си го позволя) и взаимни разходки.
До тук аз съм близък - но съм само приятел, нищо повече.
Цел - чакане до удобен момент - купон - където да се напием да танцуваме и спонтанна целувка или спане - (визирам спане, а не секс). Задържане на това положение и канене отново на ресторант, или кафе, където да може спокойно да ми каже какво мисли.
В нито един момент - не съм действал първи или да съм се обяснявал директно. До тук създадох предпоставки. Инициативата, трябва да дойде от нея, или да покаже недвусмислено, че имам зелена светлина.
Отвръща ми супер - с нея съм.
Не ми отвръща - загнездел съм се в съзнанието ?, ще чакам удобен момент.
Открито ми казва да престана - спирам - сериозен анализ къде е допусната грешка. Изчакване и насочване към друга.
Срок на изпълнение - 6м. Или докато ми омръзне.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c1f36d87b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Типично срещаната грешка на възрастните. Че се ръководят, предимно от възрастта, за да сложат етикет, дете или възрастен.
В тълковният речник думата възрастен, означава лице над 18г. Всички други лица: включително лица 18г. без един ден е дете.
Според мен това е несправедливо, не може да се съди дали някой е дете само заради възрастта му.
Законът все пак прави компромис и дава още две дефиниции.
Непълнолетно лице - лице между 14г. и 18г. Юноша - само че тук има разлика между > 14г. и > 16г. Не мога да се сетя, как са различните определения, затова няма да ги споменавам. Но се различават двете възрасти от законова гледна точка.
Малолетно лице - е лице < 14г. - дете.
Съгласен съм донякъде със закона - но според мен има деца на 12 - 13г. които разсъждават много по - зряло от такива на 30г. (30г. са условни, подчертава зрялост).
Традиционното обществото обаче е по - критично в преценката си и слага знак за равенство между дете и лице което утре ще направи 18г. - както е в този случай.
Трагичното идва от там - че се слага равенство между дете и лице с ограничено мислене. - Където всъщност е основната грешка.
Аз приемам за личност, а не за лице - всяка личност над 3г. или от момента на преговарянето - защото за мен, щом може да говори, значи, че може да мисли - това че тепърва трябва да се гради мисленето - за мен е друг въпрос.
Кой от поставящите до тук етикета дете - може да каже, че вече мисленето му няма на къде, да се надгражда? Че винаги взема правилните решения и не допуска грешки?

Аз не смятам, че авторката е малка или че е дете - за мен тя е личност - която опитва да надгради мисленето си, гласувала ни е доверие, като споделя с нас, за да дадем мнение - мнение което ние не можем да гарантираме, че то е правилно за нея. Това че на нас ни изглежда логично, не значи че то е правилно. И все пак тя ще ни послуша, ако сметне нашето логично мнение - логично и за нея.

Повечето - да не кажа всички до тук коментиращи допуснаха две основни грешки:
1. ) Сложиха етикет дете - с което отхвърлиха нейното мислене, като несъстоятелно и нелогично - При което тя ви тегли м... та. И спря да слуша по - нататък.
2. ) Прочетоха заглавието и се хванаха за него. Но не заглавието е важно - според мен най - важно е изречението:
Работата е там че не знам как да го накарам да види нещо друго в мен, дори не знам как да го заговоря, какво да направя за да ме забележи.
По този въпрос смислено е писал само номер 11 - които дава полезни съвети - но сам признава, че вероятно те няма да се прочетат. Затова е дал съвет момиче - не се отказвай да пишеш тук.
Вместо съветите които очаква авторката - среща съвети които гласят Остави го! - Е да благодаря, авторката едва ли се е сетила за този вариант и щом види вашият коментар, ще ви послуша веднага, все пак тя е само дете! Нали?
Да ама НЕ - авторката също се е сетила за този вариант -
Само че признава - не мога нищо да направя, искам го - И пита: Как да го спечеля? - Отговор на този въпрос има само номер 11 - който обаче признава, че не е сигурен, че това е начинът, вероятно иска да има възможност за корекции във всеки момент - и затова отправя апел към авторката дръж ни в течение. При номер 11 аз усещам загриженост - според мен, там има и лична изгода - сигурно трупане на опит. Благодаря на администраторите, че са публикували коментар 11.

Аз също ще се заема със задачата да помогна на авторката, да получи това което силно желае - ако тя ми позволи и ако е сигурна в чувствата си, че след месец няма да си каже: Я зарежи тая работа.
Съжалявам бих дал и кординати - но съм в сайт в което това не може да се направи - разбирам го.

Тъй като номер 11 иска да трупа опит - нека да караме според неговите съвети - аз и други не виждам.

Към авторката:
Имаш ли представа какво е хобито на любимият ти?
Знаеш ли той какво харесва?
Как обича да прекарва свободното си време?
Кой партии, филми, предавания харесва?
Ако не можеш да разучиш, наблюдавайки или питайки.
Ако да - моля сподели! Надявам се да знам някой от тях.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9b354c7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   №11, можеш да напишеш н?учен труд на тема "Какво не трябва да правим в любовта". Има една приказка "Хитрата сврака - в капана с двата крака!", така че не подучвай момичето да върши глупости. Никой не обича неискрени, манипулативни, играещи и шикалкавещи хора. Не забравяй, че господинът има много по-голям житейски опит от момичето, със сигурност е видял доста женски номера през живота си, и много бързо ще я усети, ако нещо вземе да шикалкави.
Няма нищо по-симпатично и по-разчустващо от едно разтреперено от вълнение, преодоляващо себе си влюбено момиче, което въпреки неувереността си и опасенията си да не бъде отхвърлено, признава чувствата си по един притеснен, дълбоко искрен и подлудяващо сладък начин...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e81e5d32b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако искаш просто да се забавлявате и можеш да си контролираш емоциите, което е малко трудно на твоята възраст- покажи, че го харесваш. Не казвам, че е невъзможно да се получи нещо между вас, но шанса да останеш наранена и разочарована е много по-голям. Все пак мисли разумно..

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 84fcc73bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Н11, много си зле!!!
Дa не си пaдaл нa глaвa кaто мaлък?

A ти моме, aвторкaтa, стой си мирнa г.. a, не постaвяй и бaщa си в тaкaвa позиция дa се чуди тебе ли дa поошaмaри, с приятеля си ли дa си късaт дрехите.
Я се осъзнaй мaлко!
Помисли обрaтният вaриaнт- бaщa ти дa нaлитa нa твоя приятелкa, кaк ще ти се отрaзи? !

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 90caed9e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Познавам двойка, която има същата разлика в годините(момичето ми е братовчедка). Запознаха се точно когато тя завършваше гимназия. И честно казано сега тя е на 26 той на 38, по-щастливи хора не съм виждал. Обичат се, вярват си, скоро и детенце ще имат. Дерзай според мен. Няма нищо по-хубаво от това да се обичате. Признай каквото имаш да признаваш, поговорете и ако ви се получат нещата ще е страхотно. Успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8e829e91d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   14, много си мил към 11.! Аз бих казал- отвратителен манипулатор0 ще си намериш майстора един ден, когато ИСТИНСКИ се влщбиш, а тя няма дорида те отрази... Пожелавам ти го!
Авторке, внимавай мила, по-добре не се набутвай, където не са благоприятни условията за връзка...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3006b969a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм на 30 години и съм жена.
Когато бях на 16 имах приятел на 27.
И тогава, и сега аз не мога да разбера, какво е намирал тоя мъж в мен - не визирам секс, не сме правили - по никакъв начин - само целувки и милувки, времената бяха такива.
Сега гледам младите на по 16-17 години - та те са още деца, изобщо не мога да се видя аз с едно такова момче, какво ще си говорим, световете ни са толкова различни.
И не разбирам връзките с такава голяма разлика - не мисля, че е правилно - още древните са го казали - "връзка между равни".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 65367bbd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 14, едно време го направих точно както го описа, ако знаеш как ми се смяха и как грубо ме отблъснаха :))) Сега ми е смешно, ама тогава...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0134a2ba54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Н20, тогaвa... предлaгaш собствените си стрaхове и комплекси, нa момиче, което нямa твоят горчив опит.
Е, aз пък се стрaхувaм от водaтa. хорa, не плувaйте, ще се удaвите!!!
Еи тaкa глупaво звучиш!
И ти гaрaнтирaм, че по този твой " добре" зaмисле нaчин, нещо временно може би можеш дa получиш, но дa зaдържиш.... aбсурд!!!
Всъщност винaги ще ти бягaт!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9b354c7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 20, "Който го е страх от мечки - да не ходи в гората!"
От номер 14.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 984627d628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Абе аз както мислих на 18, така и сега на 28. Абсолютно същото мислене. Това до номер 3. А сега по темата- тази възрастова разлика въобще не е притеснителна.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9b354c7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   24, е, има и бавноразвиващи се, какво да направим сега...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 52228fb755
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Миличка, въпросът не е само до години, а и до характер. Когато са се женили баба ми и дядо ми тя е била на 18, а той на 31 и след това са живели щастливо близо 50 години, така че ако се държиш зряло, а не като детенце и ако разбира се си паснете няма никакъв проблем възрастта. Много по важен е въпросът дали го привличаш или не. Защото ако той няма интерес към теб, ако ще и да сте на една възраст нищо няма да излезе. така, че не годините са ти проблема, а как да го накараш да те види като жена, а не като приятелка, но дали ще успееш, е тук вече има много фактори. Това, че е приятел на баща ти също не е проблем и такива хора познавам. Една позната се омъжи за най-добрия приятел на баща си, близо 20 години по-възрастен от нея и са щастливи заедно. Обаче пак ти казвам много си зависи от хората и от това дали ще успеят да изградят връзка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7f5946173d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   моето момиче - разликата ти не я мисли... няма значение, нали любов трябва да има въпреки всички! Ами.. аз нищо не мога да ти кажа по въпроса всичко от него зависи, но и от теб, защото ако стоиш само така... ами той женен ли е разпитай го и т. н. късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker