Защо съм сам толкова време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо съм сам толкова време?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5135 пъти
Можете ли да ми дадете съвети как да си намеря компания и приятелка. На 20 год. съм, но винаги съм самичак. Момичетата ме ухажват, имам хубава визия 186 сам висок 97 кг , мускулесто телосложение, обличам се добре, но все не ми върви ве хора. Писна ми да гледам как някакви боклуци ходят сас супер момичета, а аз немога. Забавен съм, шегаджия, но не се получава. На никого зло не съм праил, но хората мн ме предават все зад гърба ми говорят.

Имал съм досега няколко приятелки, но не сам ги обичал, а само ги харесвах. Никога не сам ходил с момиче, което обичам истински, а до сега съм се влюбвал няколко пъти.
Тая година сам студент и ми е още по тежко, никого не познавам.

Та да ви кажа обичам едно момиче, видях я на лекциии и още от първия поглед нещо трепна във мене. Мисля, че тя ме харесва винаги ме поглежда в очите или се обръша, когато се разминаваме. Запознах се с нея, но като и поисках тела, ми отказа и това мн ме разтрои. Кат се виждаме и махам, а тя се праи, че не ме познава. Но много я обичам ве хора, предложих и приятелство във фейсбук тя не ме прие, да ли там да и пусна СМС. КАжете съвети моля ви се, че откачам вече мн я обичам разберете!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 345ceb9a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Знам колко напористи и нетърпеливи са младите хора, затова си мисля,че трябва да продължиш контакта си с нея. Задръж се в нейното обкръжение, бъди мил и прави така, че да излизате заедно. Може да я поканиш след известно време да излезете - само на първо време не й говори, че я обичаш, защото може да я стреснеш. Това са много силни думи и пурво трябва да оцениш стойността им преди да ги кажеш.

Колкото до нея -тя вече е разбрала, че имаш някакъв интерес към нея и е започнала да кокетира пред теб. Не се дръж сякаш е единствена и не позволявай да те тъпчат - всеки си има достойнство в края на краищата. Ако след ухажването изведнъж станеш безразличен това според мен ще събуди интереса й! :)

Успех! Бъди винаги мил, пресметлив, възпитан и интересен ! Бъди себе си ! Ако тя наистина те харесва и е достатъчно умна скоро ще бъдете заедно. :)
А и Честит Свети Валентин на теб и на всички!! :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a9fdb2171b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами опитай да й предложиш поне да изпиете по едно кафе като приятели и ако ще стане нещо, предполагам ще си проличи... ако не.. не се отчайвай, явно съдбата ти е подготвила нещо по-добро. Явно го заслужаваш! Успех

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 74c3173405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами сигурно те мислят за снобар и се дистанцират от теб, а вероятно си такъв, щом започваш с колата.Помисли ти как се държиш с хората. Както сам си се хвалиш колко си хубав и атлетичен, Гордоста е лош порок. Слез на земята и може и да си намериш приятели и приятелки.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f7fe6c6250
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм красива, но и аз не съм имала приятел, когото да съм обичала наистина, така че не си само ти. Не съм тъпа и не търся пари и коли-точно поради тази причина-затова не винаги колата е фактор, както ти казаха и по-горе ;) Така че, не се отчайвай. Ще намериш истинско момиче точно като за теб. Не бързай обаче, защото освен нея има и много други, които най-вероятно въздишат по теб, но не смеят да те доближат, понеже им изглеждаш надут. Недей да тичаш след нея постоянно, защото изглеждаш смешен, а жените обичат мъже с достойнство.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 06927b40ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Mерси за коментарите, но хора аз не съм високомерен винаги поздравявам, говоря с хората, на мн души съм помогнал, но истината е, че май нямам много опит с жените, досега това момиче е първата от която искам тел. и номер, досега момичета са искали моя, и кат я видя мн се притеснявам незнам какво да и кажа. Момичето напрао ме подлудява почти всяка нощ я сънувам, несам я виждал от месец, но непреставам да мисля за нея, а и вече сиг няма да видя тъй като се отказвам от университета в който уча. Но да кажа и че не излизам мн на кафета и дискотеки, а кат изляза ми е неудобно щото нито пуша, нито пия, може би за това и нямам компания, зодя риби съм и обичам спокойствието.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 8719754aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Oфф,и аз съм зодия риби и съм същата като теб.досега не съм била с момче,което да обичам,харесвана съм,но все отказвам срещи или излеза за по едно кафе и това е.уж харесам някого,но след време разбирам,че съм се заблудила и само нранявам хората,давайки им някакви надежди.искам и аз да разбера най-после какво е да си влюбена :(
тази година завършвам,а не мога да кажа,че съм какво изживяла кой знае студентство-почти не съм ходила на дискотека,не ходя и по купони,защото не пия и не се чувствам добре,мълчалива съм.
пожелавам ти късмет и дано се получи с момичето :))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 74c3173405
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооооо рибка, ти сигурно си много чувствителен, ако се съди по зодията.Ако не си надут и си възоитан, пеосто общувай с нея но с лека дистанция , бъди галантен, бъди джентълмен и ако се получи О.К , ко не значи не сие струвало. Ще си намериш твоето момиче, това което те заслужава.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 06927b40ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Но наистина съм мн мн ама мн чувствителен, засягам се и от най-малкото, а иначе наште са ме възпитали да бъда мн културен, това според мене пречи в в днешно време. А и има проблем аз съм турчин тя е българка, може за това да не стане. Но аз лично не деля хората, за мене те са или лоши или добри, даже с българите повечко се разбирам, те са по единни и това мн ми харесва, ала момичето е 6 просто, тя може да си има и приятел даже, но още малко ще я чакам ако ме отхвърли ОК, то аз без това не съм и досаждал. Още веднаж благодаря, мн се радвам, че има такива хора като вас!!! Улекна ми малко.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: edaab36bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си струва да страдаш , ако хорат те игнорират защото си турчин, търси такива, на които това няма да им направи впечатление а ще погледнат в теб, в душата ти. Аз съм номер 7. Най добрия ми приятел е турчин.Приятели сме от студентските години вече 15 г. За мен той е един изключителен човек, семеен е, йена му е българка и са прекрасно семейство. Има такива бракове.Намери си твоето момиче и не страдай за жена която не си засужава.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 06927b40ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички ако мислеха като тебе, щеше всичко да е ОК, ко да напрая сега, аз се оказах от иниверситета, в който уча и септември съм в друг, може би там ще намеря друго момиче и тоя път може би ще ми потръгне. Още веднъж благодаря на всички!!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 74c3173405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ЩЕ НАМЕРИШ БЪДИ СИГУРЕН.САМ КАЗВАШ -" имам хубава визия 186 сам висок 97 кг , мускулесто телосложение, обличам се добре" САМО НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d1f8618d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Досаден си и. Мани се от нея,отивай на друга. :) Ако не вържат момичета,тръгвай по мъже, няма изход..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 92709c9161
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Приятел, смени си подхода и не лапвай толкова лесно по никоя жена. Никога не гони жена, никога не и се самопредлагай. Индикирай, че ти си пича, че ти си готиния, интересния, когото мацките трябва да впечатляват и за когото да се борят. Самият аз пич, макар и по-голям от теб, след като се разведох преди няколко години бях съсипан и с нулево самочувствие, с месеци наред без връзка и без секс, в самота и тъга. Днес..... днес красиви и млади жени се борят постоянно за мен и са луди по мене.

Накрая един виц, в който има много истина: Попитали поручик Ржевски:
– Как така се ползвате с успех сред жените?
– Чукам ги. – Отговорил поручик Ржевски – А това сближава много!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker