Липса на късмет или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на късмет или...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 6128 пъти
Здравейте хора,
По-принцип не съм от хората, които се оплакват постоянно за щяло и нещяло и съм наясно,
че има и такива с много по-големи и сериозни проблеми от мен, но просто имам нужда да
да споделя и аз какво ме мъчи...

Tа нямам абсолютно никакъв късмет в любовта. Да поясня- момче съм, на 22, не съм абсолютния красавец от някой холивудски филм, но мисля, че изглеждам добре като цяло, а и доста момичета са ми го казвали. Проблемът е, че винаги се случва да се привържа адски много към някое момиче, с което нещата никога не се получават.

Ходил съм само с 3 момичета и то само за по няколко месеца.
Идва един момент, когато всичко изглежда, че върви повече от добре и един ден като гръм от ясно небе всичко се обърква.

Преди няколко години при първата така се случи, че тогава имаше бал и разбрах, че на морето се нае*ала с някакъв чичко.

Втората щеше да заминава от университета на бригада за лятото, и за да не ни било толкова трудно и на двамата искаше да се разделим няколко месеца преди да замине... като за тези няколко месеца разбрах, че е спала с 5-6 човека, като
4 от тях е видяла тогава за първи път.

С третата същата работа-всичко върви добре и си казах, че може би най-накрая ме е вързало и мене с някое свястно момиче.. НО след известно време ми призна, че била с мене само заради
секса и искаше да се разделим. Два дена след това разбрах, че и тя е спала с някакъв, кого се запознала в дискотеката.

Просто незнам какво да правя хора... не съм някакъв заблуден сляпо вярващ в любовта човек, но просто винаги се получава едно и също. И трите въпросни девойки се познават с повечето ми приятели. Всичките са им допадали и винаги са ми казвали
"браво, човече наистина много готино момиче си си хванал - и на вид и по характер" и го виждам в очите им, че наистина го мислят..

И като се прецакат за пореден път нещата ми казват "човече незнам как все такива ги улучваш". Просто след всеки път приятелите ми са ми помагали най-много да преодолея нещата и не исках и този път да ги натоварвам отново с моите неволи.

Сега отново съм в тъпа ситуация... харесвам страшно много едно момиче. Проблемът е, че този път пък съм попаднал в графата "само приятели". Като се запознахме ми беше само симпатична, но едно момче от моята компания си я беше харесал адски много.
Аз реших,че щом я харесва толкова много няма да тръгвам и аз да се меся и да му обърквам плановете.

Нещата при тях не се получиха въобще... след няколко месеца като започнах да я опознавам истински и да се чуваме постоянно страшно
много се привързах, обаче естествено бях вече "само приятел", въпреки че не го е казвала. В един момент се държи така сякаш и тя иска да се получи нещо,
а в следващия се дърпа.. просто незнам какво да правя вече...

Постоянно съм с приятели и доста често правим и купони и излизаме и без да звучи като хвалба всички са ми казвали, че съм душата на компанията, но вътрешно се чуствам адски самотен и от всичките тези случаи много ми падна самочуствието.

Надявам се не съм ви отегчил много с историята ми. Който има желание
нека да драсне някой ред, ще съм му благодарен да знам какво мисли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 039442a6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В тази компания си карък, все на курветини попадаш. Излизай и с други хора, смени обстановката, само на 22 си. След няколко години ще ти бъде смешно да си спомниш сегашните преживелици, но така си върви животът.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 14c901f72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина е кофти когато човек често е разочарован. Но аз вярвам, че един ден ще откриеш истинския човек, искренно ти го пожелавам. Аз съм жена и също често съм разочарована от мъжете, но..това е живота. Трябва да сме оптимисти, когато човек е добронамерен и упорит идва и успеха. Късмет ти желая!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9d96e9d530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Просто момичетата, на които си попадал, взеха да се срещат доста често в днешно време... Пък и много свестни момчета не останаха честно казано.
Продължавай все така да си душата на компанията :) Скоро ще намериш и твоята сродна душа.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 86a2a7aaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!Момиче на 16 години съм,но искам да ти кажа,че съм напълно съгласна с номер 3-грешката не е в теб,а в момичетата,повечето са такива и то от 12-13 години,какво остава за по-големите.Аз съм нещо като теб,но в женски вариант-с момчетата е същото...Така че ние сме едни от малкото може би свесни,които търсят и попадат само на разгонени,безхарактерни същества..Не се отчайвай!Просто са прекалено много момичетата и момчетата от този тип,но ти продължавай да опитваш с други,кой знае..Може момичето за теб да е по-близо отколкото си мислиш..И излизай по-често с това момиче..Ние сме на принципа "Бъди недостъпна,но не недостижима"=>Щом се държи по този начин,значи проявява интерес ;)
Ще продължавам да следя темата,Успех! ^^

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: acf1e3f93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мога да разбера, защо все изтъкваш, че тази или онази е спала с незнам-си-колко човека. Ти не си бил в сериозни отношения с тях? От кога секса е нещо лошо?! Трябвя ли това, че е пила кафе два пъти с теб да сложи край на социалните контакти и удоволствията на жената?!

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f1a6282b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От автора : Благодаря много за отговорите ви и съветите. Ще се постарая да се придържам към препоръките ви.

Относно Номер 5 : Незнам как сравняваш да ходиш с някой 6-7 месеца със излизане за 2 кафета. Въобще не мисля, че на това може да се каже дълга връзка, но предвид отношенията, в които съм бил с тях е много много повече от 2,5 или 10 кафета...

И не, не искам да ги лишавам от социални удоволствия и контакти, но просто не мисля за нормално някоя, която довчера те гледа в очите и ти обяснява чувствата си; някоя, която през цялата ви връзка ти говори за това как не може да проумее лекото поведение на някой момичета и не може да разбере някой подобни постъпки - от следващия ден да се превърне в точно такава.

Да са живи и здрави, на никой не желая лошото. Нека правят каквото им допада. Просто съм разочарован от всичките тези връзки, защото явно голяма част от нещата, които са ми споделяли са били просто лъжи, и думи, в които и грам не са вярвали. Не искам въпросната ми история да звучи така , все едно ги обвинявам или мразя... просто имах нужда и аз да споделя какво ме мъчи, някъде, където никой не ме познава.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 45fa892659
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами то свестни жени не останаха почти, а к**вите винаги са били и ще си останат по-яките мадами, така че не ме изненадваш. Хвани се с някоя по-обикновена дори само за проба да видиш какво ще стане. Хайде успеххх :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db4d288b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Cъгласна съм с номер 7..
всъщност, това си заслужаваш. Не съм "курва" и какво? не ме поглеждат, защото не съм "натокана мадама"..
не знам, успех ти жиелая.Съпругат ми беше същият екземпляр и взе, че се влюби в загубенячка като мен и сега си живеем чудно. Не ми изневерява, не се държи арогантно, не е същият курвар, но след толкова време, още чувам реплики от рода на " тая скочумбра как може да се уреди с таково добро момче" та. или си гони курвите или си намери някоя скочумбра.
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2e642cde80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не мисля, че е до късмет. Ти просто си избираш такива момичета. Всъщност, проблемът е, че тръгваш с тях, преди да ги опознаеш. Защо не пробваш така: седни някой ден, когато имаш време, и напиши на един лист какви качества (черти на характера, поведение) искаш да притежава момичето, с което искаш да си. Като си го имаш вече в главата, после само ще го сравняваш с момичетата, които привличат вниманието ти и може би така ще излезеш от порочния кръг на неуспешните връзки.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 285587d954
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей аз също съм разочарована от момчетата такмо си мисля за нещо сериозно и хоп той отива при тая която го желае и ще се легне за първи път с него.... не си отчайвай даже аз днес правя 22 и на рождения ми ден ме отряза един дето уж ма е харесал ама си казвам майната му и на мойта улица ще изгрее слънце .....ще срещнеш подходящата слушай съцето си и се пази от приятели :р

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 834868d033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора - Благодаря и за останалите отговори. Хубаво е да чуеш различните мнения на различни хора. Ще запомня това, което ме посъветвахте, пък дано се получи с тази девойка...ако не - когато стане :) Номер 10 - и на теб ти желая успех в намирането на някой подходящ човек. Наскоро разбрах, че и това, което каза "пази се от приятели" е доста вярно за някой случаи. Хайде живи и здрави всички и успех в живота ! :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 285587d954
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма за какво да благодариш но малка поправка не аз си тарся а мен ме тарсят аз избирам ...ако искаш пиши skype ---> hristina.hristova144

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 50b13b0d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12 .. позволи ми да бъда болезнено откровенна с теб ... теб те търсят щото се предлагаш по арогантен начин, който много говори за теб какво момиче си :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 285587d954
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Добре прекалих с даването на скупе но ми се искаше да си пиша с някой .... не се предлагам .....ако мислиш че съм някаква продажница и к`рва дето се слага на всеки нещо се лъжеш... мерси за съвета ще го имим впредвид за напред

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: e628b8e0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Относно историята пиша. Аз също съм момче на 22, не съм кой знае какво. Момичетата, с които съм излизал са ми казвали, че съм хубав и т. н. Но и Аз нямам никакъв късмет.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: abf1576b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   ЖЕНА С ОПИТ ,ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ГО СПОМЕНАВАМ,ТИ СИ СТРАШНО ДОБЪР И СТРАШНО НАИВЕН,ЗАТОВА МОМИЧЕТАТА ЗЛОУБОТРЕБЯВАТ С ТАКИВА КАТО ТЕБ,НЕ СЛУЧАЙНО ТИ КАЗВАТ КАКВИ ГИ НАМИРАШ ??? И НА КАКВИ ПОПАДАШ ???
"СПРИ ДА ХАРЕСВАШ" ????
НЕКА ТЕ НАПРАВЯТ ПЪРВАТА КРАЧКА" !!!
ИИИИИИИ..... СЪВЕТ ОТ ЕДНА ЖЕНА НА 49 г.,
НАУЧИ СЕ ДА ПРЕЦЕНЯВАШ ЖЕНИТЕ !!!
В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ.....ВИНАГИ ЩЕ СИ П А Т И Ш !!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2593a99ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Абе пич,ти явно нямаш никакъв усет...на повечето жени им личи какви са.Още отначало като тръгнете,ако момичето те гледа в очите и ти и даваш всичко от което има нужда(говоря в духовен план,златотърсачките няма даже да ги коментирам...) няма да имаш проблеми!!!Въпроса е да си избереш подходящото момиче,а и няма нищо вярно в това,че хубавите били к...и,просто има различни момичета,с различно възпитание,цели или както една бивша казваше-"ценностна система".Успех и не губи надежда...жени много,въпроса е да не се оставяш да те въртят на пръстите си,а и ти измисли нещо..дърпай се,сърди се от време на време,за да разбереш има ли нещо по-сериозно към теб от нейна страна!!!И аз съм на 22г.,виж от к....и нищо не разбирам :)))),ама за нормални момичета,ако има нещо питай!!!Всеки влак си има пътници ;)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: aa75609d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Истината е, че момче/момиче на 22 се занимава с хора от противоположния пол на неговата възраст или по-малки, които на тези години още не са готови за сериозни връзки, каквото и да говорят по принцип. Моят съвет би бил да не се разочароваш от жените като цяло, а да им дадеш време да пораснат. Не търси сериозна връзка на този етап и не си слагай толкова на сърце нещата. Гледай да си останете добри приятели и продължавай напред, защото ти явно си достатъчно съзрял, но на повечето хора им трябва време да порснат. Като минат няколко години, ще видиш, че в живота ти ще започнат да се появяват и по-улегнали и сериозни момичета - всичко с врмето си. Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f868e4b1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Относно възръстта искам да кажа, че няма нищо общо. Аз съм на 29 години. С годините нищо не се е променило, жените които са се дърпали и страхували от връзка на 22 си остават така и на 29-30 години, може като остареят нещо да им се пречупи, но за сега при мен е така. Отрязват си ме по същия начин, независимо дали са на 22 или 30. Винаги когато си открит и искаш да предложиш нещо истинско и повече от заигравка, жените бягат..

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 05af2b4e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не мога да повярвам, че го казвам, но съм съгласна с номер 16. Изчакай някой път жената да направи първата крачка. Ако се реши на това (което от векове се смята за унизително - дрън, дрън:), значи наистина много държи на теб. Знам защо го казвам:) Успех!

Борония

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker