Губя я .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губя я ..
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2912 пъти
Запознах се едно момиче преди време, в началото нищо особено даже не я забелязвах. Малко, по малко от незначителни чатове и разговори се влюбих в нея и то много, разбрах, че и тя ме харесва, но така и не ттръгнах ме незнам защо. Дори без да имаме връзка ние се държахме така всякаш има ме, но в един момент тя спря да ми пише, имах чувството, че си говори с мен само по задължение защото се виждахме всеки ден и щеше да е доста тъпо ако спре и да ми говори.. но спря да ми пише.. аз и пиша, а тя или изобщо не ми отговаряше или след 2-3часа. Когато опитам да поговоря с нея за това и държание и на какво се дължи тази промяна в държанието и с мен, се почват едни овъртания и сменя темата. Пробвал съм да говора с нея много пъти и тя на няколко пъти ми казва, че си въобразявам и че няма нищо такова, но има определено има! Когато я попитам дали иска да е с мен пак овърта и не ми дава ясен отговор, а иначе като се видим се държи мило базика се, прегръща ме, целува ме, но нещата не са както преди. Какво да направя усещам, че я губя малко, по малко!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: c6353697b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не те харесва , sorry.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b34a03095d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен има намесено друго момче, но работата там не е сигурна и затова увърта, за да те има като опция. Може и да греша, но при всички положения не си заслужава да й играеш по свирката. Ще видиш как като се отдръпнеш, ще й стане кофти и ще почне да те търси, но не се залъгвай. Това ще бъде егото й, а не любов. С две думи: търси си друго момиче.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e2693e7653
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не позволявай да те разиграват, колкото и да я харесваш ти трябва да си имаш достойнство. Поговори с нея, ако няма промяна просто я остави... Може би се нуждае от това да бъде сама, а вероятно след време ще те потърси. Ако не те харесва добре има и други момичета. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9806704590
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На колко години сте?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bb71b1d59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля, че тя вече не изпитва същите чувства към теб и има нещо друго в главата си! Според мен трябва да се отдръпнеш поне малко и ти, за да видиш реакцията й...
Някой може ли да ми каже, след колко време ви постват историята?

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c14918f967
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Че ти не си я имал, за да я губиш бе Бро.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ce9204cd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7 ти е казал няй-добре :) Вие явно не сте си и давали надежди за повече. Имала е нужда-била е с теб, може пък да е по-мил тип човек и да и е приятна твоята компания. Но и аз си мисля, че има друг, а ти си удобната резерва за свободно време, а може другият да е основният. Извини ме за израза, ама понякога като е влюбен човек се налага някой да го приземи малко, защото ти си усетил наистина, че нещо не е както искаш в тази "връзка". И да, наистина има значение на колко години е автора, долу-горе поне да каже и дали имате други отношения с жената или момичето, сексуални например.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4bdfc8b484
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Аха, колко познато човече. Преди месеци и аз бях така, официално не сме обвързани, но се държим така. Ние пък нямахме възможност да се виждаме всеки ден, а основно чатове(е, все пак се виждахме уикендите). Това продължи 2-3 месеца, след което просто спря да ми пише, аз направих същото, минаха 2 седмици, не си писахме. След това се срещнахме една вечер на дискотеката, поговорихме 15-20 минути, на нея й беше тъпо, но аз се правех на пълен непукист. Е, все още не си пишем, само здравей, здрасти ала бала и както виждаш нищо не стана и при нас. Какъв беше проблемът ни? Проблемът се състоеше в това, че се харесвахме прекалено много, но липсваше всичко друго. И все пак ми призна, че й е било тъпо за това, че не съм й писал, но ми писна! Почти всеки път аз й пишех, отношението беше сигурно 7:1, дори и повече. Поуката моето момче е, че чатът не става за нищо. Ако има разстояние, мани я тая връзка, няма да се получи, ако щете си скъсайте дупето от грижи и заинтересованост, няма! Лошото е, че момичетата имат проблем с писането. Принципът при тях е, че ако момиче пише първа, просто тя не е момиче, тя е някакво жалко досадно същество. Колкото и да им разправяте, че не е така, те си отстояват на своето.
Относно твоето момиче.. пич, приеми го - не те харесва. Това, че те прегръща, целува, а после се прави на шут, не говори добре. Ако я познаваш добре, трябва да разбереш по погледа й, по думите й, абе по всичко... При тях границата между приятел и гадже е много тънка и в повечето случаи се залъгваме, че ни харесват, а то изобщо не е така.

До пост #2 - ако спре да й пише, тя няма да я потърси по простата причина, че не й пука за момчето.

Човек оставяй я! На другия ден отиди прегърни някакво друго момиче пред нея. Ето тогава наистина ще й стане кофти, въпреки че не те харесва. Понякога женските обичат момчетата, които се въртят около тях, ама не им се оставяй. Да не ти пука за нищо, няма да умреш от любовна мъка, не се бой. Да страдаш най-много седмица, след това ще ти стане безразлично. :D
Успех и се извинявам за несвързаните с темата коментари.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker