Искам я ,но е толкова странна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам я ,но е толкова странна
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2447 пъти
Много моля екипа да сподели историята ми, защото съм тотално потънала в размишления и съм се отчаяла заради един мой проблем създаден ми заради един човек-най-добрата ми приятелка. Тя е толкова различна, от всички приятелки, които до сега съм имала. Тя ме разсмива, помага ми, когато имам проблеми и мога да и споделя всичко. Тя е уникален човек. Тя ме изпълва. Тя ми е достатъчна. Искам само нея. Но я искам само за себе си. Един път ми беше говорила за наклонностите й и се опита да ме целуне, но тогава бях изплашена и я отблъснах и тя толкова се отдръпна. А аз не и казах, че не я искам просто не я искам по такъв начин. И вече сме толкова отчуждени, най-вече заради мен, малко да се сближим и аз почвам да и правя на проблем близостта й с едно друго момиче, но аз просто не издържам да ги гледам заедно. Аз не искам тя да е с нея, и да дава своето доверие и да разсмива нея. Колкото и да е глупаво, аз искам да е приятелка с мен, такава каквато не е с никого друг. Да е по-близка с мен и просто приятелка с останалите, без твърде много близост с тях. Но тя не го приема и аз вече се дръпнах и не й говоря, а толкова я искам, че не мога да опиша с думи. не ме привлича по сексуален начин, сигурна съм, просто много много силна приятелска обич към нея имам и единствено бих я целунала без други близости -които за мен са неуместни и гнусни. Освен това си имам приятел, но как да кажа, времето с него не запълва изцяло живота ми, докато ако и тя е там, всичко е 6.
въпросът е че сме скарани вече от седмица и аз не издържам на това, а тя се държи все едно не и пука. и така постоянно се караме и сдобряваме. аз искам да спрат караниците и просто да разбере какво искам, но не все така се караме и все така аз започвам да я заговарям когато сме скарани, независимо дали тя е виновна или аз. не е честно. и аз 1 път искам тя да оправи нещата, но тя няма да го направи. Как да процедирам предвид чувствата си към нея и тези наши непрекъснати караници? Много ви моля за съвет, побърквам се без нея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: b5fbed1afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ти си егоисткa!
Обсебвaщa, егоцентричнa, с ненормaлно чувство зa собственост!
Товa не е вещ, жив човек е! Ти си имaш приятеля, но не желaеш и тя дa си имa някого, дори приятели извън теб... проблемa е твой, и aко не се нaучиш дa увaжaвaш личното и прострaнство и прaвa, ... е нaй- вероятно ще те ритне от животa си.
Може би зaтовa не те търси, може дa искa безболезнено, без рaзпрaвии дa си приключaт отношениятa ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker