Как да постъпя, ако попадна в тази ситуация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя, ако попадна в тази ситуация
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2271 пъти
Имам сериозна връзка с момиче, което е имало 8 връзки до сега (аз съм под номер 8) и две сериозни прегрешения. Тя знае, че ги знам, съжалява за тези неща, но по принцип от тези 8 връзки са я наранявали доста жестоко в една от тях, от която до ден днешен страда след двугодишно съжителство с едно момче в крайна сметка настъпва труден период за нея в който майка й се разболява, тя трябва да й помага, да я гледа и прочие и онзи я изоставя за сметка на друга... преди това и няколко по детски наивни връзки и след онази дългата мимолетни по месец, два максимум и тези две които не мога да приема лесно. Въпросът ми е как да реагирам, ако някъде я срещнат на улицата тези хора и я поздравят. Смятам, че поне с единия ще се сбия, а с другия ако се поздрави ще я ударя нея самата. Определено тя не вярваше вече в любовта, докато не се появих аз, гарантирано е, че не ме лъже, не ме използва, не ми изневерява и прочие (аз всичко й следя), но следя и нейната история, защото просто съм недоверчив човек и се интересувам. Едното й прегрешение е 25 дни преди да се запознаем (след като 5 месеца е без гадже, отрязва много други, но след една дискотека на някакъв купон спи с някакво момче за една нощ, след това го кара да продължат тези свои неща, че вече разсъждава като мъжете й просто и е писнало да я нараняват и прочие, но той отказва категорично и в крайна сметка не повтарят това нещо. С другия пък точно няколко дни след това се срещат известно време, прилъгва я да отиде у тях, веднъж отива без да има нищо, а на втория път той иска сексуални контакти, но тя му отказва, като той я кара да му прави свирка и не я пуска да си ходи, не й връща вещите и след това я прогонва като мръсно коте (този определено бих го пребил), това са неща, които си е споделяла с приятелки, в единия случай се оплаква и категорично повече отказва на този нещастник, а в другия най-вероятно премисля, че не е правилно това нещо и не повтаря грешката си. Тя знае, че знам за тези неща, даже понякога ми се ядосва, че съм намеквал, че е курва, но аз не си трая и съм и казал мнението си по случая. Като цяло тя е зодия Овен, мисли си че може да коментира секс наравно с мъжете и прочие, не изневерява, ако не я наранят, а не за да запази достойнството си. Аз не изневерявам поради двата случая. Не знам дали имам бъдеще с нея, но по принцип и знам кирливите ризи и всичко ми е ясно за нея, знам че няма първа да не нарани, истински и открит човек е и не ми вярваше първите няколко месеца.

Как да реагирам, ако се срещне с тези двама баджанака. Единия заслужава бой, а другия пък какво е виновен (този с който е спала за 1 нощ), като тя се е съгласила, тя заслужава шамар, ако обърне внимание на подобен род действия. За другите и бивши приятели от сериозните връзки нямам нищо против и не бих я съдил, но тези двамата 25 дни преди да се запознаем ми идват в повече, а по принцип през целият си живот не е вършила такива простотии, но идва момент в който намразва жените.

Най-вероятно и мен ако ме нарани момиче ще почна да не чувствам и да използвам жените, но по принцип е малко вероятно,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: c2bae2a6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Товa е МИНAЛО!!!
Не се обсебвaй с минaлото нa момичето, a се рaдвaй нa нaстоящото и се опитвaй дa грaдиш крaсиво и щaстливо бъдеще!
С толковa следене и ровичкaне, нaй- много дa я отблъснеш.
Не ми е много нормaлно ТВОЕТО поведение и рaзсъждения.
Любовтa трябвa дa е свободнa! Тя ще те обичa aко тaкa го чувствa отвътре, ще ти е вярнa, зaщото искa и си струвa, тоест свободно воля и решение.
Не се зaнимaвaй с минaлите и нещa, всички имaме минaло, но в един момент кaто срещнем подходящият, сaми и съвсем свободно желaем той/ тя дa е щaстлив/ a именно до нaс. И тогaвa сaми си бием спирaчки зa всичко, което би нaрaнило отсрещният човек
Не и отнемaй прaвото дa те обичa по желaние, дa си от тук нaтaтък единственият зa нея, зaщото ТЯ тaкa искa и чувствa!!!
Бивши рaзни... добри... лоши.... кaквото било- било, бъди ди нея уверен, обичaщ, с поздрaви към други или без.... довери и се.
Може пък дa реши нaрочно дa поздрaви, зa дa привлече внимaние към теб, в смисъл.... " виж кaкво съкровище имaм до мен"

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 407c17a511
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Защо за бога чоплиш и търсиш своите евентуални реакции. Нали си е до теб, обичай си я, мисли за днешния ден, кефи се и живей, свободен от това да се чудиш какво ще направиш, ако еди какво си.

Малко си напрегнат - отпусни се

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4db95f3e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Младеж проблема ти е на първо място тя откровенна ли е била, че си й само №8, защото може да си й №88. Втория ти проблем е под условие, а именно ако другите седем не ги познаваш почвай да скачаш на бой на всичко мъжко което минава покрай теб, а защо не и на жените, то тя май не е уточнила пола на предните. Все пак ми се иска да бъда и сериозен и ще ти кажа фокусирай се само върху едно, с кого е тя сега. Това е едно неопровержимо доказателство, че те смята за по-добър от предните и бъдейки с теб го показва и на тях, е от това повече няма какво да искаш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f9d7acb0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво те бърка пък тебе какво е било пет дни преди теб, като откакто е с теб ти е вярна? !

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0dd78eccf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Аз всичко и следя... ''...
Ти си болен моето момче... лекувай се...!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 04dbf622bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Проблемът не е в мъжете с които е била, а в нея самата.
Не можеш да мразиш някой и да изпитваш агресия към него, защото " някак си бил прикоткал" приятелката ти еди къде си. Нито можеш да виниш някой от тях за случващото се между тях.
Сега как виждам нещата:
Изявяваш се като закрилник, едва ли не тя е била жертвата с тези мъже. Истината е че тя не е жертва, тя така е искала да се развият нещата с мъжете и така са се развили. Друг е въпроса че пред теб се оправдава с някакви глупости, на които ти вярваш. Също така виждам че си афектиран от нейните "откровения", които всъщност нямат нищо общо със ситуациите тогава.
Запомни от батко си, че миналото е пряко свързано с бъдещето.
Я си представи че утре те зареже и за теб започне да говори някакви неща пред други хора. Какво ще стане тогава? Някой ще дойде да те набие защото тя била нещо?
Не бъди глупав, ти не искаш да биеш някой, а искаш да разбереш как точно са били нещата, любопитството ти е прераснало в агресия, но не това е начина.
А какво ще направиш.. съвети за това не се дават или поне аз няма да го направя. Успех.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b088b540e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора : прави сте, но някак си в своите мечти си бях изградил образ на непорочно красиво момиче, което в преносен смисъл да речем, че аз откъсна цветчетата му и ги пазя като очите си, достойнството й, всичко и се уважаваме и ценим :) някак си съм на друга планета с моите тъпи претенции сякаш сме средновековието, не съм прав и го знам, но ако мисля за връзката си в бъдеще и мисля за сериозни неща : да живеем под един покрив, да имаме деца и прочие, някак си ревност и лудост се събират в едно след като си помисля, че дори казва здрасти на човек с който е спала за 1 нощ, че изглежда леко момиче в очите на тези двамата, особено този който я е насилил няма да му позволя да я поЗдрави и бих ср скарал с него, но за другия съм по-благосклонен, и все пак фактът че е спала с мъж за една нощ е грозен, а че съм номер 9 е така, знам имената и периодите и сам съм си направил доказателства и цялата информация около нея ми е достоверна, пък и тя е по-честна отколкото е нужно. Като цяло прилагам двойни стандарти, аз съм бил с компаньонки за нощ, но не го казвам пред никого, съжалявам за този факт, но имах нужда от красиви жени (не от секс) и понякога ползвах услугите им, дразни ме това момиче да говори за секс и то да е точко моето. Перверзните неща, сексуалните теми и прочие съм на мнение, че се коментират само между двама души. ( не говори за бивши пред приятелките си, а по-скоро за секс и снимки чужди със сексуална тематика във фейсбук) и като се насъбере с онези две еднодневни прегрешения и се изнервям страшно много, имам импулсивна мисъл, променям мнение и настроение според момнтна лудост и това ми пречи цял живот

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ff95b6b1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора отново: първа сериозна връзка ми е в живота, отказвал съм на момичета, а и не съм предлагал поради недоверие и прочие, като имам връзка трябва да знам всичко на едно момиче и всичко искам да е перфектно. В един момент на 23 години осъзнах, че в това лутане и търсене губя стойностни момичета, но чаках чаках чаках и секс отказвах и връзки и всичко, държал съм се като пълна примадона с жените, претенции и прочие още от ученическите години.. И сега се появи тя в живота ми и искам да разнищя всичко около нея. Като цяло уцелих с честен и искрен човек, за което съм щастлив, импулсивна и глупава на моменти, но не биваше да ми говори за бивши, да виждам във фейсбука и десетките предложения (за щастие вече няма подобни
абонати, изтрила ги е), държи на мен, няма да ме нарани, но ми е обидно за самата нея, че е имала подобни контакти с те и двамата и не мога да ги срещна по улицата и да видя как си разменят дори едно здрасти, има някаква лудост в мен необяснима и не мога да се оправя, а намразва мъжете, не жените както съм сгрешил.. Има и татус срещу мъжете

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 19b847facf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На колко си бе момче? ! На 10? ! Как може да разсъждаваш така? Ти преди нея връзки не си ли имал? Тя е била напълно честна с теб, а ти се държиш все едно си я хванал с някой, докато сте били заедно. Честно, ако моят приятел ми зашлеви шамар, защото съм говорила с някой от бившите си ще се разкайва след това.
Аз съм изневерявала 2 пъти - това прави ли ме к*рва? Или значи, че тези на които съм изневерила са били кретени, които не знаят как да се държат с жена? Сегашният ми приятел знае всичко за мен - за изневерите, за всичките ми връзки, за това с колко мъже съм спала. И знаеш ли какво - не му пука! И той е правил доста глупости преди мен, но не ми дреме! Защото сега сме заедно, защото се обичаме, защото знаем, че сме готови на всичко един за друг, защото няма значение какво сме правили преди. Единственото, което има значение е ТУК и СЕГА.
Ако не искаш да изгубиш момичето започни да се държиш нормално. Знам, че ако с мен се държат така няма да търпя. Ако тя има поне малко себеуважение също няма да търпи.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 61f7a4c5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме е яд честно казано и не разбирам - любовта е най-хубавата емоция, която може да изпита човек през всичките и етапи, а повечето хора заради своите очаквания, представи, претенции и не знам си още какво я превръщат в болезнена драма. Замисли се само какво си причиняваш сам на себе си, в момента живееш в ужасна агония - в очакване си, че всеки момент ще ти изневери , на нокти си когато някой я поздрави. Това е ад, на който се обричаш без да имаш причина за това. Фактите са си факти - Излиза с тебе, обажда се на тебе, целува и прегръща теб и сигурно си ляга и до теб какво повече искаш. Нещо не разбрах цитирам :"Как да реагирам, ако се срещне с тези двама баджанака. " защо и да е се среща с тях? ! Знаеш ли колко тъпо звучи. Според историята единият я е отхвърлил след като са били 1 нощ заедно, значи той си е взел каквото е искал от нея и не се интересува, колкото и да е хубава и прекрасна твоята приятелка като той не се интересува защо му е да се срещат.? Вторият я е унижил много жестоко - що за ненормална жена трябва да си, че да искаш отново да се срещнеш с такъв екземпляр? А ако става въпрос за случайна среща едва ли ще се случи нещо друго освен да се подминат като непознати. Притесненията ти са абсолютно не основателни

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e2a62831c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти като си толкова претенциозен и старомоден, що не си взе девствена? Нали уж и знаеш историята, защо се хвана с нея? Не ти е виновно момичето, ти си болен мозък. Върха на простотията е да и намекваш, че била к**ва.Хем имаш връзка, хем ти е вярна и накрая к**ва била. Ти не си добре.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b088b540e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора : 12, прав си, аз не казвам че съм добре, за това съм пуснал и тази история, за да коментирам с хора, които не са толкова импулсивни, претенциозни и прочие. Тя ме намери, не аз нея и първоначално не знаех толкова за нея, а в последствие разбрах за тези неща. Девствена надали ще намеря, а и не е гаранция после на каква посока ще се завърти. Съжалявам, че съм болен мозък, да не мислите че ми е хубаво така и че не го осъзнавам? Съмнявам се във всичко и всички. Може би трябваше по-рано да се обвържа сериозно когато имах възможности в училище, а и след това, но е минало.. просто сега нямам опита да разрешавам проблемите във връзката си, проблеми които сам съм си създал с черногледата си мисъл и все съм недоволен, но компенсирам през повечето време с много добро отношение, просто имам моменти на лудост

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1e4f3b97a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Оффф, пак ли ти?? Колко още теми мислиш да пуснеш по въпроса?? Поне вече си се научил да пишеш отделни изречения и да слагаш точки в края им. Значи все за нещо ти е полезен форума. Човече, престани да спамиш навсякъде, не знам за другите, ама на мене ми писна да те чета. В следващата тема напиши в заглавието нещо то рода на "Аз съм оня с компаньонките" та да знам и направо да я подмина.
Аз мисля, че ти не обичаш това момиче истински, затова и търсиш и изтъкваш само кусурите. Просто те кефи да имаш връзка, а и от някъде си чул, че "любовта боли" и ти е малко кофти, ако всичко ти е наред. Не знам обаче дали склонността към излишно драматизиране се лекува. Знам само, че ти не обичаш конкретното момиче, а обичаш идеята за любов и сериозна връзка.
И последно, никой не го интересува ти какво си искал и какво си си представял, на коя как ще и късаш листенцата и прочие - момичето е такова, каквото е и не мисля, че е направила нещо лошо като е спала с 8 момчета (в една от другите теми май бяха 11??? ).
И още едно последно, не мисля, че съжаляваш, че си такъв, мисля даже, че много си се харесваш и се гордееш със себе си и не искаш да се промениш, но ти харесва как звучи като го казваш/пишеш.
ЕднаЖенаКаза

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e2a62831c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От номер 12. Ок, разбирам съмненията и страховете ти. Но да съсипваш живота си и живота на момичето с неоснователни страхове е глупаво. След като тя не ти е давала повод за съмнение и знаеш че ти е вярна, потискай негативните си емоции. Те са твой проблем и трябва да се оправиш с тях. Минала съм през това. Нито съм имала бройки, нито случки за по една нощ, но докато бях във връзка с един мъж 5 години, той не спря да ме тормози с тъпите си изпълнения и неуравновесеност. Въпреки, че никога не му бях изневерявала и не съм давала и за секунда повод за съмнение, той ме побъркваше. Ревността и съмненията му ме отблъснаха жестоко. А го обичах до смърт. За мен той все още е голямата ми любов, макар да не сме заедно. А причината да не сме заедно са точно тези му просташки изпълнения. Който има проблем с ревността да се лекува. Не си съсипвай връзката. Ако някога не дай Боже ти се случи да те предадат тогава го мисли. Сега си гледай момичето и живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker