Дали ще се получи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще се получи?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2128 пъти
Бях с приятеля си 3 години, но се разделихме защото мислих, че вече не го обичам, а и му изневерих, в следствие от което и той като се е напил е спал с друга. Разделихме се преди 7 месеца, през това време той правеше опити да се съберем пак, но аз го отхвърлях.. И сега осъзнавам, че го обичам и че ми е липсвал.. През времето, в което бяхме разделени, той е спал с други момичета, а аз излизах на кафета с други момчета, но така и не можах да правя секс с тях, защото не беше той. Наскоро се видяхме, поговорихме на трезви глави, решихме да пробваме пак.. Много го нараних, съсипах го като се разделихме, не знам дали пак ще си имаме доверие както преди, всичко ще е по-различно.. Може и да е по-хубаво, но кой знае.. Той иска да не бързаме, да го караме по-полека, а аз имам нужда от него, имам нужда да прекарвам време с него, да го чувам, но не искам да пришпорвам нещата..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: b6d3db6ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не мисля, че ще се получи. Счупеното веднъж, трудно се лепи. Трябва много търпение, за да се получи.. Успех все пак.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 10c5fd694c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е трудно това с изграждането на доверие след изневяра. Пък и двамата май не знаете какво искате. Ту решаваш, че не го обичаш вече, ту пак си влюбена. Защо реши, че сега го обичаш - дали не е само защото той спи с други, а ти си се надценила, а сега осъзнаваш, че не е лесно да намериш подходящ за теб? Той е същата работа - ако искаше да те върне, можеше и да изтрае малко, за да ти покаже, че иска наистина теб, а пък той помеждудругото си спи с разни девойки, докато се надява да се върнеш. Едва ли е бил чак толкова съсипан. Не ги разбирам много такива любови. Но пък опитайте. Защо не? Разбирам, че и двамата нямате нищо за губене, няма кого другиго да нараните. Може пък да се разберете за някакви "свободни" отношения или както им се вика, щом сексът с някой друг не ви впечатлява особено и двамата. Ако пък искаш стабилна връзка и доверие - комуникация, комуникация и пак комуникация...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9114e2d103
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Човек когато обича истински не си задава въпроса "Аз обичам ли". Теб просто ти е удобно с него, свикнала си. Може и да се съберете за удобство, колкото да има там някакъв секс докато излезе нещо по-добро. Зависи и на какви години сте. Ако сте около 20 няма никакъв проблем, но ако сте около 30 само ще си загубите времето един на друг. И пак казвам когато не си сигурен дали имаш или нямаш чувства значи нямаш, останалото е самонавиване

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 70041eb929
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, няма да се получи. След 3 години сте се разделили, с мисълта, че вече не го обичаш. След това си му изневерила, а той след време прави отново някакви опити, а ти отново го избягваш. И питаш дали ще се получи? Момчето няма никаква вина! Ти си тази, която е поискала да се разделите, а сега се опитваш да му лепнеш и на него няколко причини, поради което отново не си сигурна(и той е спал с други). Еми ще спи ами няма да те гледа я....

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f779bab7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ааа, не си мисли, че ще стане. Няма такъв начин. А и ти какво очакваш? Той, когато не е бил с теб да лапа мухите ли? Няма такъв филм. Правилно си го е развявало момчето наляво-надясно. Точно след 3 години заедно и моята бивша реши, че й трябва промяна и незнайно защо отлетя. Това ме съсипа и ми държа влага почти година. Направо не ми се живееше. Но, в един момент реших, че е време да продължа напред, както и направих. Не мога да изброя момичетата, които са били с мен след бившата. Много са. Не бях готов за сериозна връзка и нямах такава. След време - 1 1/2 година бившата ми реши, че все още ме обича (както в интерес на истината и аз нея) и започна да опипва почвата да се събираме заедно. Какъв е смисъла на това? ! Само да се тормозим, кой с колко е бил, на коя циците са били по-големи, на кой му е бил по-дебел, как съм лизал тази или онази или как му го е лапала на този или онзи? Тези картини винаги изкачат, дори и без да го желаеш. Просто нямаше смисъл. Сега, доста години след раздялата ни се виждаме от време на време. Правим страхотен секс и си казваме "чао". Без ангажименти. Ако се съберете ще си загубите времето.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a2e8e7003c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Описаното от теб се получава, когато не си наясно със себе си. Когато са настъпили битовизмите и еднообразието, вместо да се чудиш как да ги решиш, ти си чакала той да ти ги реши, което никога не се получава едностранно. След това съвсем резонно се е получил ефекта на заблуждението. Той е същия, когато човешкия организъм има някакъв проблем. Тогава мозъка започва да отдава повече хормони или просто фантазията заработва и те кара да мислиш колко хубав би бил светът във някаква друга ситуация, или в тази, но със друг човек. Не случайно някои наричат този процес "Той/тя не стъпва по земята" или "Не разсъждава трезво"
Както и да е, просто ти споменах това за да знаеш другия път как да действаш. Това е проблем в днешно време, защото хората свикнаха да хвърлят всичко през рамото си без да се замислят и за това плащат все по висока цена за психическата си здравост.
Аз няма как да знам дали ти го обичаш или не, времето ще си покаже, няма да те пощади, както не пощадява никой.
Въпроса е че вече ти си го зарязала. Зрелите хора в такива моменти се отдръпват за седмица, две, месец, но никога не казват че искат раздяла, защото после трудно може да се възпроизведе доверие, да не кажа че е невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 644764302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, няма смисъл, от това нищо няма да излезе. Нараняващи се, изневеряващи.... това ли е мъжа на живота ти...

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 9e446442a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много хубав коментар №6. Нищо ново под слънцето, но много ми хареса как е написан - синтезирано и ясно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker