Дали я интересувам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали я интересувам?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2358 пъти
Имам един проблем. Аз съм на 18 години, а гадже нямам от 18 години. Може би всеки от тук би си направил извода, че едва ли съм човека с най-голямото самочувствие в света. Както всеки нормален "тиииин" аз съм имал своите увлечения, но те са достигали до пълен провал. Ето сега съм си харесал едно момиче и си писах веднъж с него. Съдбите ни не срещат почти всеки ден, а тя разбра, че тайно съм я харесал преди няколко дни и то не казано от мен в очите а по Facebook. Не бих казал, че съм красив даже вътрешният ми глас ми говори, че съм грозен, но не съм дебел и бих казал, че съм разговорчив човек. От както и признах моите чувства не съм и писал. Бих казал, че чакам тя да ми пише. Може би се боя, че момичето не иска да има нищо общо с мен и да я оставя на мира. Като цяло тя прие новината добре. Ще бъда много благодарен на хората който се постараха да прочетат целия мой казус и биха ми помогнали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 406b001c9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя какво ти отговори? ! Проявява ли някакъв интерес към теб? Нищо не губиш ако и пишеш пак. Обясни по подробно ситуацията. :-)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ff3be62bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да след моето признание, тя прояви интерес и каза, че го е предполагала. Писахме си към 20 минути, но проблема е че не бях добре, беше ми лошо и сам усещах как разговора леко пропадаше. Като цяло мина добре, но сега тя е на линия и не ми пише. Дали утре да и пиша нещо или да изчакам докато се видим да говорим лице в лице. Наистина много искам да и пиша, но не съм обеден, че я интересувам.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c3a38fdb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Покани я да излезете. Но не я сваляй открито, заложи на опознаването. Шегувай се, може и някой небрежен комплимент да "пуснеш". Важното е тя да се чувства комфортно в твоята компания, а не постоянно да е на тръни какво ще последва. И по-смело, няма какво да му мислиш! Повярвай ми, няма нищо страшно, отпускаш се и се наслаждаваш на разговора. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 19042745b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей приятел.
Спокойно, че не си имал гаджета не е си изгубил много, даже напротив. Не се притеснявай от този факт и не се срамувай да го споделяш, момичетата харесват честни момчета. Относно набелязаното от теб момиче, важното е да и покажеш, че те интересува, сиреч казано да и отвориш очите колко е прекрасна, да и предложиш да идете на питник, на разходка, на някое романтично местенце. Жените обичаме комплиментите и това да знаем, че за определен мъж ние сме центъра на вселената. Няма по- голяма грешка от тази да таиш чувствата си и да не г разкриваш, защото ние не можем да четем мисли и бихме били истински щастливи ако ни споделяте какво мислите. Успех и искрено ти пожелавам нещата да се получат. Запомни: Ти го заслужаваш!!!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ff3be62bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хей, приятели днес и писах здравей за да видя как би ми отговорила. След 10 секунди тя изписа няколко реда по точно 6 които като цяло означават здравей как си завършващи с това ;3 *. Тази реакция ми повдигна самочувствието, но тя е от момичетата които имат по 200 like на снимката и 100 като мен "ухажори". Страхувам се да не би тя да е толкова любезна с всички. Все пак много ви благодаря за съветите и обърнатото внимание! Вие бяхте единствените на които споделих и които показаха своята помощ насреща.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7929871610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз не бих те харесала! Ако момичето е интелигентно се приготви за разочарование.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ff3be62bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко ме интересува дали ти ще ме харесаш номер 6 :). Хора които споделят мнение с едно изречение не говори добре за тяхното интелектуално ниво.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7929871610
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Как може да пишеш, че си на 18 и нямаш гадже от 18 години???
Това е пълен абсурд! В корема на майка си ли си имал гадже? Това няма логика, не умееш да се изразяваш и имаш безброй правописни и пунктуационни грешки. Твърдиш, че си грозноват и че увлеченията ти са достигали до пълен провал. Кое уважаващо себе си момиче ще те хареса? Като капак на всичко коментираш интелектуалното ми ниво! Ти с твоето критикуваш моето:))))... И си нагъл, което значи, че и добротата ти куца. Е, какво всъщност има в теб, което някоя би харесала???

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ccb4ec1365
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8 - това, което е написал поне се разбира нали? Защо всеки път трябва да се намери някой ''учител'' по български език, който вместо да помогне и да даде съвет (нали за това е сайта) се рови из историите на хората и търси пропуснати запетаи или правописни грешки..? Имаш пълното право само и единствено, когато това, което даден автор е споделил не се разбира и грам! Или даваш съвет и се опитваш да помогнеш по даден начин или просто не пиши и не се вживявай в ролята на ''преподавател''..

П. с - не се заяждам, но просто ми се иска да помислиш малко, преди да пишеш

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 440f755ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, правилното писане не винаги е показател за интелект. Всеки е познавал зубъри-отличници, които много правилно пишат, но реално нямат никаква самостоятелна мисъл. Тестовете за интелигентност се състоят в по-голямата си част от математически и пространствени задачи. Проверява се как мозъка решава задачи и как се ориентира в пространството. Тества се и логиката в голяма степен. Почти всички задачи в тестовете са такива, а не коя дума как точно се пише и как по-добре се зубри. Не искам да омаловажавам изобщо правописа, важен е, но изобщо не е сигурен показател за интелект, освен "клиничните" случаи. Аз имам щастието да познавам гении в своята област. Буквално едни от най-добрите са в България, но някои от тях пишат страшно грозно и правят по няколко грешки в едно и също изречение.

K-Man

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 848eeb3e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Експертът K-Man пак се изказа.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8c6612418f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 11, тук всеки може да си изказва мнението по даден въпрос. Теб какво те засяга кой и кога се изказва, ако не искаш да четеш? Ами да, изказал съм се, както и всички останали тук. Ти нещо като регулирвчик ли го раздаваш кой може да се изказва, кога и по кой въпрос? И кой ти дава право за това? А пък, ако знаеш на мен колко ми дреме за такива дребни хейтъри, направо от притеснение си го местя от ляво в дясно...

P.S. Дребен хейтър номер 11 се изказа. :)

K-Man

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 165e59fb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момичетата винаги чакат да им пишат първи - личен опит :) защото аз самата съм момиче.
Отдръпни се саамо за няколко дена, и ще видиш тя как ще се чуди защо не и пишеш. После и пиши.
Пишеш и съобщение за 1 минута, тя се радва с часове! :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8814a6e878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Имаш подобна на моята история. Моят съвет е да се занимаваш с нея най-много един месец и толкова. Разбира се, че има поне 10 такива като теб, които и пишат всеки ден, колко била готина и т. н. Отделно има тези, които я заглеждат по улицата и флиртуват с нея там. И трето има някои от близкия и кръг приятели, които също искат да са с нея. Ако досега няма приятел, то това е защото тя си е избрала така, а не защото ти си виновен. Както казах, занимавай се с нея най-много месец, ако продължи повече това, само ще си късаш нервите и тя ще те разиграва.

Щом си на 18 и не си имал приятелка досега, предполагам, че не си правил секс или пък нямаш много опит. Сам казваш, че си грозен и вероятно нямаш голямо самочувствие. Бих сериозно те посъветвал да отидеш на платена любов, компаньонка, както искаш го наречи. И НЕДЕЙ ДА СЛУШАШ ЖЕНИТЕ ЗА ТОВА! Самочувствието ти много ще се вдигне, няма да се мислиш вече за грозен и ще имаш много повече опит. Аз направих твоята грешка, когато бях на 18 и се занимавах с момичета сериозно, но само си губех време и нерви. Накрая на 20 години го направих с компаньонка и сега се чувствам много по-добре, по-уверен и виждам кои момичета си заслужават енергията ми. Радвам се, че не послушах жените, които ми казваха, , да чакам".

М21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker