Съвет!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет!!!
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2255 пъти
Здравейте скъпи читатели.
Реших да споделя една история, която мисля е възможно да споделя само с хора които не ме познават и може би такива, които вече са минали през подобно нещо.
Нека започна с това, че съм на 21 години и преди около 2 седмици се запознах с мъж на около 40 години. Покани ме на среща и реших да изляза с него, без да мисля, че може да се задълбочат отношенията ни. За мое голямо разочарование обаче, мъжът изглеждаше прекрасно на срещата ни, от комуникацията ни установих, че е много интелигентен, с прекрасна работа и доста добри доходи. Споменах доходите, защото повечето от вас биха си помисли, че съм проявила интерес от този факт.... напротив, израснала съм в семейство с добър семеен бюджет и тези подробности не ме касаят особено.
На срещата ни той беше прекрасен... грацията, която излъчваше, походката, маниерите, начинът по които разговаря, мъжествеността която излъчаше, тези му качества са неописуеми. Този мъж ме накара да се почувствам жена, жена искана, обгрижвана, желана.
Така мина една седмица в непрестанно виждане, контактуване по социалните мрежи и мобилните, докато един ден не започна да ме гложди, че е доста възрастен за ерген... реших да го попитам. Какво ми отговори мисля, че всеки може да се досети... женен и на капак за всичко има син с няколко години по-малък от мен.
Имах чувството, че ще се отвори земята и ще ме пратят право в ада на някой дървен кръст да се пържа. През живота си не съм имала няколко гаджета като най- големият от тях е бил с 6 години по възрастен. Това беше неописуем шок за мен. Винаги съм смятала, че само развратните жени, ходят с женени мъже и се бутат там където не им е мястото. Мнението ми изобщо не се е променило... да ме е извиняват дамите любовници.
Точно поради тези факти, които цитирах по- горе сърцето ми се скъса. Искам да бъда с този мъж но не и при такива обстоятелства. Проблемът е, че му го повтарям всеки ден, а той хич не ме отразява, казва че с жена му са в обтегнати отношения, че няма да ме пусне и хич не го интересувало, какво му обяснявам. Морален човек съм, винаги съм живяла сред почтени хора и семейната ми среда ме е пазила от такива проблеми, освен това съм студентка в престижен университет и се иска от мен да оправдавам тези очаквания. Наистина съм много объркана и се чувствам по долна от всички долни жени на куп. Посъветвах го да оправи отношенията с жена си, да си държи на семейството и тн.. но все едно говоря на вятъра. Аз не съм такава и не мога да играя тази роля, но проблемът е, че толкова много ме е обладал, че НЕ-то ми се превръща в ДА щом ме погледне и не мога да го отблъсна. Всяка вечер заспивайки си казвам утре няма да изляза с него, но пак и пак и пак го оправя. Прочетох един тон статии за жените, които ходят с женени мъже и имам чувството, че полудявам. Моля ви, помогнете с някой съвет, ще съм много благодарна.
Поздрави!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: a8f0772fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   От опит ти казвам - СТОЙ ДАЛЕЧ ОТ НЕГО. Ако не искаш да си загубиш следващите 5 г. от живота в лутане и чаканици, не се занимавай с този човек.
Той ако е искал да се разведе, да го е направил. Просто си търси отдушник за един нещастен брак - ако ти е достатачно да си втора дупка на кавала - Ок, ако ли не - дистанцирай се от него. Ще те боли, но ще се оправиш. Ако тръгнеш обаче с него, ще ти трябват години, за да си стъпиш на краката, защото бъди сигурна - той децата си и жена си заради теб няма да зареже.
Да си любовница не значи само да делиш мъжа със семейството му, но и да си отритната от обществото като цяло, да бъдеш обвинявана за провала на проваления му брак. В най-добрият случай ще станеш втората му жена, но винаги ще те гледат хората на криво, защото си била разрушила брак, да не говорим за децата му.
С две думи - не се навирай между шамарите, а навреме скъсай всякакви връзки с него.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 57ad0d2166
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Той няма да се разведе, а и се съмнявам, че е в обтегнати отношения с жена си, просто му трябва допълнителен чисто сексуален партньор. И какъв по-подходящ партньор от една млада хубава дама на годините на детето му.

Казваш, че развратните жени ходят с женени мъже. Аз съм мж и моето мнение не е по-различно, но ти де факто с какво си по-различна от тези жени при положение, че вече си наясно, че е семеен.

Ако наистина има сериозни намерения към теб, нямаше даму е проблем да се разведе, още повече ако иска да ти го докаже, но се съмнявам изобщо да иска развод.

Скъсай с него и не го дпоускай до себе си. Аз лично съм омерзен от такива жени, които съзнателно излизат с женени. И без това не знам каква полза би имала от такава връзка, освен че вечно ще си втората, другата и предназначението ти ще бъде само да го задоволяваш сексуално и да нямаш мнение по никой въпрос. Това не е много по-различно от момиче на повикване.

Демек "е*е ми се, ела и ми пусни", "скарах се с жена ми, ела да ти се оплача, но недей да знаеш много, само слушай и пускай". Мерси за връзката, не се превръщай в кошче за емоционален боклук. Имай достойнство. Пък и през това време можеш да срещнеш наистина качествен мъж, докато ако си с него си затвавяш вратата и за своето щастие с друг. Ще си загубиш времето, а утре като поудъртееш, ще те сменят с първата ученичка, а ти ще си твърде стара за нова сериозна връзка с перспектива за брак, деца и т. н.

Лично имам такава позната, която сега е непотребена ником, след като беше използвана с години.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 97547f647b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти, момиче, какво? Да не си мислила, че е лапал мухите 40 години и само за теб се е пазил? ! Смях, смях. Иска чичкото да те чукне няколко пъти, да си му държанка и това е. Няма да тръгне семейството си да зарязва заради вчерашни, хайде да не пиша какви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8fbb266b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не е разведен, колкото и да са обтегнати отношенията с жена му, пак ти ще си в грешка. Той ще си каже, че си била увлечение, ти ще си страдаш по него и така. Но ако е свободен мъж и може да е с тебе, защо не. За семейният му статус май не сте говорили в началото, след като сега се обвиняваш, че имал задължения към семейство. Той си взима от тебе вниманието, хубавите моменти, но какво повече може да ти даде. И се приготви за нападки от всички. Даже и тези, които безрезервно вярват в голямата любов и те могат да кажат, да бягаш от него, но ти си решаваш. На тази възраст на този мъж му е добре дошло да си има под ръка млада жена, с която да прави секс, да се развлича, тя да му казва колко е хубав и мъжествен и да му чеше егото, вместо жена му да го посреща намусена в къщи и да го чакат само на заплата. Каквото и да правиш знай, че картинката ще се обърне, когато му поискаш сериозните неща, като публична връзка, брак или деца. Но като цяло те подкрепям, защото си личи, че си наясно със ситуацията.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c59bf737a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изобщо не вярвам на моралните ти принципи, защото ако бяха толкова силни и истински, досега щеше да си прекратила контакт с него. И познай аз като бях на 23 един около 38 годишен женен, богат, готин, внимателен ме сваляше доста упорито, но аз наистина съм избрала за себе си, че с женени мъже не искам да се занимавам, и прекратих всякакъв контакт. И изобщо не съжалявам, защото съм действала спрямо своята истина в която наистина вярвам, затова не съжалявам за нищо. Та мисълта ми е дали тези твои принципи не са само за пред обществото, да оправдаваш доверието на околните или наистина вярваш в тях. Като гледам доста лесно се поддаваш на изкушението, това говори колко са силни принципите си. По-добре спри да се правиш на морална, а бъди такава каквато си, стани му любовница и си карай кефа, без да се самоизмъчваш. А ако наистина си против връзки с женени, е ясно какъв избор е трябвало вече да направиш, и то отдавна.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 25e8332af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ОТ АТОРКАТА:
Мили хора, благодаря за съветите, упреците и напътствията. Извадих си извод от написаното в коментарите ви, че за да е щастлив и аз също, трябва да се разведе. НАПРОТИВ!!! Аз не желая това и никога няма да бъда причинителят, за разпада на едно семейство. Искам само да се отърва от него, но в човека са заложени емоции, чувства и любов към дадени индивиди, че понякога е трудно да ги изритаме от живота си. Аз съм на ясно и със сигурност ще го направя, просто искам да намеря начина, мястото и подходящите думи, защото сърцето ми не иска, а разумът не ми дава да губя и минута повече.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a8f0772fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, няма какво да му се чудиш тогава - спри всякакъв контакт с този човек. Не приемай и предложение за „приятелство“, защото няма да останете с него.
Или му ставаш любовница и си трошиш година след година с него, или му поставяш ултиматум да се разведе, или го зарязваш - средно положение няма.
От собствен опит ти казвам, че най-безболезнено е третото решение, ако още не си почнала връзка.
Ако му се отдадеш, почнете връзка, ще се завъртиш в такъв омагьосан кръг, че излизане много трудно има, да не кажа, че за теб ще е невъзможно, защото за цял живот ще останеш с марка „Любовница“ да не говорим, че ще загубиш възможности да срещнеш реално сериозно заинтересувано от теб момче.
Няма да се усетиш и ще минеш 30 годинки, тогава и да искаш няма как да почнеш наново с живота си!
Номер 2 е много прав.
Но накрая ти си решаваш де, животът си е твой. От собствен опит говоря, че както и да завърши връзката с този мъж, дори да се ожени един ден за теб, което е много малко вероятно, то най-доброто решение винаги ще бъде изобщо да не почваш връзка с такъв.
Не си първата рибка, която плува в неговите води. Бъди сигурна, че е имал любовници, имал е поне 2-3 сериозни паралелни връзки до сега и е разбил достатачно сърца. Един женен мъж, който флиртува с млади момичета си има едно на ум. Не си мисли, че те харесва заради зелените ти очи, дори не заради младостта ти - просто жените над 30 г. вече са минали през такъв опит и не се връзват на такива мъже вече.
Ти ще се събудиш на 30 годинки и също ще си желязна жена, но младостта ти ще е минала в чакане, в тормоз, в реване по един мъж. Възможно е дори обществото да те отхвърли (жените винаги са виновните), да загубиш приятели, семейство, билизки и за какво?
Казвам ти, не му се отдаваш. Тръгнеш ли веднъж с него КРАЙ. Ако все още не си спала с него ще ти е сравнително лесно.
Отиди лятото на почивка, изобщо - гледай да не си сама, излизай с млади хора наляво-надясно, концентрирай се в изпити и работа и скоро ще го забравиш.
Номер 1

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 25e8332af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ОТ АТОРКАТА:
ДО НОМЕР 5: Казвате, че нямам морални принципи, което дълбоко ме обижда и наскърбява. Ако нямах морал, нямаше да осъзная сериозността на нещата и да се терзая с мисли, концентрирани в тръгването ми от този човек. Благодаря Ви, все пак за коментара, понякога човек има нужда от тн. силна рака.
ДО НОМЕР 1: На Вас също благодаря за коментара, много изчерпателно и смислено написано. Съжалявам, за случилото се в живота Ви и искрено Ви пожелавам един ден да намерите това, което търсите. Относно питането Ви: не не съм спала с него и нямам намерение да го правя. Тази вечер ще го видя и ще му кажа каквото имам за казване.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 49cd707d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Общо взето хората писали по-горе са ти го казали много добре. Аз ще ти го кажа малко по-ясно, попаднала си на класически курвар, който няма абсолютно никакво намерение да се развежда. Мога да ти кажа и какво най-вероятно ще последва, ако започнеш връзка с него. Ще изгубиш няколко години от живота си в лъжи и обещания от негова страна. Накрая вероятно ще се осъзнаеш, но ще си на около 30, в близките ти кръгове ще те знаят, като държанката на еди кой си и никое нормално момче няма да иска да се забърква с теб. Честно казано не знам с какъв акъл изобщо се хващате на простотиите на подобни чичковци. И понеже съм мъж, макар и доста по-малък от твоя избранник, знай, че отстрани цялата грация и мъжественост, която уж излъчва е просто едно мазнене и позьорство. Доста такива картинки има по заведенията и са супер смешни. Лично аз винаги съм се старал приятелките ми да са на моите години. Плюс/минус 2 години за мен е идеалната разлика, до около 5. При тази ситуация интересите, разбиранията и целите в живота са еднакви, което е много важно. Не си похабявай най-хубавите години от живота с разни курвари. Сигурен съм, че около теб има много свестни момчета на твоите години, които съвсем скоро ще имат страхотна работа и положение, ако много държиш на това.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8fbb266b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе я стига, много ясно, че няма да се разведе. Той човека не и е казвал до сега даже, че е семеен, та момичето сега му идва като гръм от ясно небе. Обучена съпруга да готви, чисти, да го посреща, да му трае изневерите къде ще напуска бе. И да не мислите, че много му пука, че авторката щяла да го остави, айде де, след нея ще е в някой сайт за запознанства, отново с друга, пак младичка и наивна, а семейното огнище недокоснато. Внимавайте, че от сладки приказки само ви мътят мозъците.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c59bf737a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 5. ОК казваш, че имаш чувства - ще ти кажа, че грешиш. Просто си привлечена от поведението му, имиджа му на стабилен мъж, а една девойка на 21 още неориентирана само това и трябва.
Говоря ти за истински принципи, защото и аз по онова време бях разочарована от такива келеши на моята възраст дето не знаят как да се държат с една жена, и дето се държат като малки деца и само те нараняват и разочароват. И ето че се появи този човек, който знаеше как да се държи с една жена, имаше всички критерии да го наречеш истински мъж. Но аз съм си решила още отдавна, че с женени не се занимавам и затова не се подадох. Най- вече мислейки за последствията, които никога няма да са в моя полза. Затова ти казвам, прецени добре какво точно искаш, ако си толкова влюбена и подведена по емоциите, и те са по-силни от твоите принципи, давай действай. Но ако наистина смяташ това за нередно, по-добре не се занимавай, защото ще платиш солена цена. Аз се дразня, защото ако наистина смяташ нещо за нередно, просто не го правиш и прекратяваш ситуацията. Затова са ми чудни жени, които хем се бият в гърдите какви принципи имали и в същото време поведението им говори съвсем друго нещо. Имам чувството, че и в твоя случай има някакво противоречие, затова си изясни много добре какво точно искаш и се води по това, защото винаги ще попадаш в такива капани и после ще пишеш как си имала връзка с женен и си пропиляла най-хубавите си години. Какъвто и избор да направиш, си прецени дали си готова да платиш цената и дали този избор е наистина в съответствие с твоите истински вярвания или е резултат от наложени ти стереотипи на поведение, които ти с лекота би разбила само да ти се удаде възможност.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4366e1fef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 5 и 11 - подкрепям мнението ти.

Авторката не е с чак толкова силни принципи, колкото й се иска (по-скоро с стреми да оправдае очакванията на околните, които са й втълипили, че трябва да е перфектна). Иначе да е прекратила срещите си веднага щом е научила истината. Желанието и привличането, които изпитва, са в конфликт с ценностите, в които е възпитана. Кое ще надвие зависи от нея и волята й.

П. П. И авторката да вземе няколко урока по български език, че освен със себе си, не е особено наясно и с правилата за пункутация :D Язък за "престижния" университет, в който учи :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 25e8332af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря отново на всички за съветите, които ми дадохте. Както казах по горе, снощи приключих отношенията си с въпросния мъж. Разбирам, последствията от бъдещите ми действа и хаоса, който бих могла да предизвикам, за това реших да приключа романса още в зародиш. Благодаря на номер 5, че е толкова добра психоложка и така добре разбира маралните и човешки принципи, от сайт за споделяне. Благодаря и на номер 12, за забележката относно правописа, която за жалост няма да мога да реализирам, понеже ми се налага да работя, да ходя на лекции и такива маловажни неща. Децата ми след години сигурно ще са много нещастни, че имат мама с добра работа, пред мама допуснала две, три правописни грешки. Дано го преживеят.
Лек ден на всички и отново благодаря сърдечно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4152b1214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много се радвам, че принципите ти са надделяли и не си изневерила на себе си! Радвам се, че все още има морални хора като теб! Много по-лесно е да се утешаваш и оправдаваш със силните чувства и да упрекваш другите в "морализъм". Всеки прави грешки и се увлича, но е важно на време да осъзнаеш, че на чужд гръб щастие не се гради. Да добавя и, че нещата, които ти ги е казвал, ги казва всеки женен мъж на любовницата си - банално и не означава никакв любов. Естествено, че иска да те задържи, (че и толкова младичка му се е паднала), естествено, че има проблеми с жена си - всеки ги има в дълъг брак, ама не всеки иска да ги оправя.
Съдбата ще ти се отблагодари някой ден и непременно ще срещнеш някой свободен човек, към когото ще имаш далеч по-силни и истински чувства, сигурна съм.
ж29

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a8f0772fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ж29, не смятам, че Авторката е решила така заради „висш морал“. Изобщо моралът няма нищо общо с това, а чиста проба желанието да се самосъхрани. Още нищо особено не е сторила, важно е да устои и действително да прекъсне всякаква връзка с него.
Стига сме намесвали морала, защото е глупаво, когато става за елементарни човешки отношения, невключващи престъпления.
Не си права обаче, че всички хора с дълъг брак едва ли не имали проблеми в брака и мъжете разлазвали подобни истории, нито си права, че е признак на слаб морал да търсиш любовница или да си любовница.
Да си търсиш любовница е признак по-скоро на страхливост и на малодушие да си подредиш живота и да напуснеш жената или мъжът, с когото явно не си щастлив. Да си любовница е просто слабостта, наивността на една жена или мъж (обикновенно млади и наивни) да повярват на един слабодушен, страхлив човек и да се влюбят в неподходящия човек. Да се влюби човек в неподходяща личност не е слаб морал и се случва непрекъснато - не става дума само за женените мъже и жени, но и за хора от различни етнически, религиозни и ентически групи. Гледайте „Ромео и жулиета“- по истински случаи е.
Моите родители имат 40 годишен прак и са нямали такива проблеми. Моят брак е вече от 15 г. и мъжът ми не е тръгнал на лов за любовници, макар че при първият му много по-къс брак не е било така. Не дължината на бракът е определяща, дори една и съща личност в два брака може да се държи съвсем по различен начин - определящо е човекът щастлив ли е в брака си, влюбен ли е въпреки дребните проблеми на ежедневието, обича ли и бива ли обичан. Има дълги и щатливи бракове, има и бракове от по една година, които не са щастливи.
Има жени с висок морал, които са се влюбили в неподходящ човек както и жени с нисък морал, които са съпруги. Животът е шарен, стига сме съдили с един аршин наляво и надясно вместо да си гледаме собствения животец и ежедневие.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 28db03821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   ОТ АВТОРКАТА: Номер 15 повярвайте ми морал е. Ако не беше моралът щях да съм с този човек, защото е всичко което търся в един мъж, но ме боли за жена му и главно за сина. Поради причината, че не искам да съм причинител на чужда болка го оставям, а не заради самохранение, повярвайте ми. Ако не беше женен и нямаше дете никога нямаше да го оставя, но уви съдбата ми се подигра... жалко но факт.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a8f0772fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, не е морал, а съвест. Не е неморално да си с мъж, когото обичаш (да не му взимаш пари все пак), но си е чиста проба самоунищожение да си с женен, а и е въпрос на съвест.
Колкото до жена му - бъди сигурна, че тя подозира или направо знае за начина му на живот, но е избрала да си затваря очите, дори е възможно сама да си има любовник, но теб това не би следвало да те интересува - гледай си себе си. Да си любовница на женен мъж не е работа, гледай да остискаш и да прекратиш действително всякакъв контакт с този, а бракът му, детето му не са твоя работа.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 28db03821b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ОТ АВТОРКАТА: Сама аз съм дете на баща ходил по любовници и знам каква травма за едно дете е това. Точно поради тази причина съм бягала винаги от тези неща и не искам да се забърквам с подобни хора. Призовавам и всички жени да последват примерът ми и да не нараняват семействата на хората заради любов, пари и каквото и да било друго.
Благодаря на всички за отзивите но мисля, че вече нямам нужди от съветите ви, защото историята приключи.
Поздрави!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e752442e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке здравей! Аз съм жена на 26, омъжена за мъж на 42. Само че в нашия случай, когато се запознахме той беше разведен от 7 години. Напълно те разбирам, какво изпитваш и вярвам в това, което си написала. Вярвам, че си имаш своите принципи и ценности и не разбирам, защо те нападат. Предполагам, че повечето, които те нападат са от др страна на бариерата- поставят се на мястото на жена му и детето. Аз ти пожелавам да успееш да прекратиш това възможно най- скоро. Този човек няма да се развде, а и едва ли някой иска това. Дори да се случи едва ли ще си щастлива в такававръзка. Пожелавам ти успех и много щастие!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a8f0772fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, време е също да преодолееш и жлъчта към баща си, защото виждаш, че нещата не са само бели или черни, има и сиво.
Иначе стесирал те е бракът на вашите, не ходенето по любовници, защото ако вашите бяха честни хора и знаеха какво искат, те щяха да се разведат, не да те стресират допълнително с личните си проблеми.
Съвет за всички родители - ако имате проблеми в брака си, не намесвайте децата си в тях. Те са ваша отговорност, не са длъжни да ви търпят караниците и тъпотиите, решавайте си проблемите като възрастни. Децата се развиват и трябва да се изградят като личности, не да ви слушат караниците и глупостите

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1036842341
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Виж постави се на мястото на съпругата му.. няма да ти е хубаво нали? ,
Отблъсни го напълно.. ти си младо момиче и живота е пред теб.
Дори да се разведе със жена си и да се ожени за тен не е гаранция, че един ден няма ти да си на нейното място, след като веднъж е тръгнаш да изневерява повярвай ми може и втори и трети да има, ако даже не е имало и друга любовница преди теб.
Затова моят съвет е неедей да си губиш времето, защото нормално сега да е идеалния мъж, защото иска да те задържи и да отбива време с теб, но след време няма да е така и, когато почнат проблемите тогава ще се осъзнаеш, но може да е късно.
Затова недей, просто давай смело напред търсейки по подходящ

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4152b1214b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 15, разбира се че е точно морал, но който никога не го е имал, не разбира изобщо що е то. Ти какво определение би дала за думата "морал"? За престъпления си има правосъдие и никой не те пита дали законите съответстват на твояите ценности. Точно в най ама най-най -елементарните човешки отношения се открива морала или липсата му. Авторката би могла да направи много други неща в желанието да се самосъхрани (всякакви опити да разбие семейството му, дори да забременее напр. ), пък и е толкова млада, че спокойно може да си позволи тайна връзка с човека, докато и писне, защото времето не я притиска все още. Тук и разни сравнения се пишат между морал и съвест, по-точно противопоставяне между двете. Съвестта какво е изобщо според вас или кое е нещото, което поражда или предизвиква съвестта?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker