Тя ми звънна след 4 месеца... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ми звънна след 4 месеца...
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2815 пъти
Здравейте. От Бъргас съм на 21 момче, и мисля че това е достатъчна информация за мен. Писах история свързана с едно момиче преди 4-5 месеца когато ходех с нея. Всичко си беше на 6, докатя тя не започна да се правина велика и последните седмици само ме разиграваше. Когато спряхме да си говорим аз мн тежко го приемах и се опитвах да си я върна, безуспешно естествено, тя ми затваряше телефона. И вчера (4 месеца по-късно) докато си бях вкъщи за мое удивление - тя ми звъни. Тя даже преди когато бяхме заедно 1 път не ми звънна, все нямала пари в картата.
Общо взето ми каза че ей така се сетила за мен. От дума на дума тя ме беше блокирала в скайп преди и ме пита как ми беше за да ме отблокира. Писахме си вечерта, не знам какво иска от мен, едва ли ми звъни ей така защото се сетила без да иска за мен. И вярвайте ми днес гледам скайпа й - и просто я изтрих. Нямам чувства вече към нея, тя изтърва влака с нейните детинщини преди. 2ри път абсурд да се подложа на тази детска градина.
Обаче все пак вие за какво мислите ме търси? Искам да чуя мнения на момичета повече, че ако са имали сходен случай да кажат. Защото аз от толкова години научих едно - Никое момиче не звъни на момче просто "ей така" :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf8d64073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами пич, не съм момиче, но много точно си усетил нещата и много правилно си постъпил. На мен преди няколко години ми разиграха същият сценарий, като на теб. Постъпих по същият начин, с тази разлика, че не съм я трил от скайп и фейс, просто се държах дистанцирано. Не съжалявам нито за миг за постъпката си и знам, че съм взел правилното решение.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 008f79fe03
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виждам че си ентусиазиран от случката, даже знам какво ще направиш и с риск да се ядосаш бих ти казал, да не се занимаваш с глупости.
Случката ти е много комерсиална и няма нищо заплетено. Оставила те е защото се е появил друг, точно за това се е правила на велика и дори те е блокирала някъде, защото си и досаждал, тоест тя дори не те харесва.
След това вероятно е била зарязана и такива патки обикновено решават да набавят малкото загубено его чрез тормоз на бивши и тем подобни екземпляри, които не значат нищо за нея, но е далеч по-добре за тях от нищо, защото сами не могат да седят. За току що казаното говори факта, че тя първо не ти знае никнейма еди къде си, второ смятай колко е блокирала за да те пита как си се писал.
Общо взето имаш 2 варианта:
При първият ще се нахендриш неприятно и тъй като очаквам да се случи точно това, мисля да не ти го описвам, тъй като сам ще видиш как ще се развие.
При втория ще и върнеш рестото за безотговорността и, както и за факта че се е гъбаркала с теб. Но и тук не мисля да ти кажа какво точно да направиш, тъй като ще се отдадеш на едноседмични страсти от вариант 1 и после пак ще пуснеш тема с въпрос " Къде ми е главата".
Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 15e8bed689
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Автор: Не знам може би искам да видя до колко далеч може да стигне тя, за да ме открие. Като преди не ми звънеше грам все нямала възможност или минути, пишеше ми през 15 мин понякога през 30 точно когато се разбираме да се видим, такива неща. Ето сега ми прати пълномощно преди няма и 15 минути (след като я махнах сутринта). Няма да и пиша, ако ми звънне не знам може да не й вдигна. И ако накрая вземе например да ми звънне от непознат номер само за да се свърже с мен, тогава ще й кажа - Ей начи като искаш да се свържеж с някои изобщо не било сложно май?
Искам да види кво е...
В същото време съм на 21 и толко не ми се занимава с тоя цирк, че наистина не знам кво ще направя. Но едно знам - няма да се върна при нея :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ce6b2c7745
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Коментар номер 2 е описал абсолютно точно ситуацията, няма какво да бъде добавено повече по темата.
Колкото до автора - не се подлъгвай да излизаш с нея, дори и само за секс, защото после има да ти досажда и пречи - ще си вкараш жесток автогол. Гледай да не си говориш с нея, или ако го правиш бъди резервиран и студен, а почне ли да си прави устата за нещо повече директно я режи. Направиш ли грешката да възобновиш реалните си контакти с нея по какъвто и да било начин сам се прекарваш, така че внимавай какво правиш и умната. :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 72b9c2db73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №2 е прав - появил се е друг, с когото се е пробвала, и като са й потънали гемиите се е сетила за теб. Не се занимавай с нея, обаче, понеже направила ли го е веднъж, ще го направи пак.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4257235e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Случаят е класика в жанра. Мадамата е намерила някой, с който да те замести, не са потръгнали нещата и отново се сеща за теб. И така, докато се появи следващият заместител.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e8435141ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, прави са хората писали в предните коментари. Това е класика в жанра. Ти си резервата. За любов не можем да говорим изобщо, колкото и да ти се обяснява. За жените има едно правило, което научих с годините. Не вярвай много какво тя ти говори, а гледай действията и. Те говорят много повече от думите. И аз се присъединявам към предишните коментари. Ще направиш голяма грешка, ако се хванеш отново с нея. Тя не държи наистина на теб. Тя просто не иска да е сама. Не оставяй да те използват.

K-Man

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: cf8d64073f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мдааа, историята е даже повече от класика. Много ясно, че си е намерила друг, с който не й е потръгнало. Аз имах същата ситуация. Изведнъж стана много заета, груба и супер арогантна. Два месеца ми въртя номера от типа на "заедно сме", "не сме заедно". Накрая на мен ми писна и просто спрях да й се обаждам. След около половин година ме потърси, сякаш нищо не е станало, дори имаше наглостта да ми реве, че я били зарязали. Аз естествено я отрязох, макар и не директно, правех се на приятно разсеян. Година и половина не спря да ми пише, уж само като приятелка ( беше сама в този период разбира се ). Накрая си намери друг и спря отведнъж:))) Много се радвам, че тогава не направих грешката да я приема отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker