Така ли трябва да живея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Така ли трябва да живея?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3439 пъти
Здравейте! За пръв път пиша в подобен сайт, никога досега не съм се застоявала много на компютъра или зачитала в подобни истории, но ето че и това ми се случи, просто имам нужда да разкажа моята история.

Започвам малко отдалеч, но ......

Оште от 14г се друсах с всичко каквото намеря без хероин/като изключим един два пъти/ живота ми беше пълна помия пиене, друсане, бягяне от даскало, вечни скандали с родители, проблеми с полиция, едвам завърших.

Запознах се с един мъж, който веднага ме прибра в тях понеже беше самотен престъпник и непоправим наркоман върха на деградацията взехме, че си въобразихме, че сме влюбени, че искаме да сме семейство, да имаме дете, да променим животите си към добро. Аз забременях детето беше планирано, нямахме никакви пари той трябваше да направи нещо за мнг пари и така да си създадем мечтания домашен уют.

Уви.... копелето не направи никакви пари напротив намери си ниско платена работа на която я отидеше в безобразно състояние я не или пък отидеше ли не се прибираше, а запиваше с колеги до когато си реши, а щом се прибереше се карахме заради това негово поведение той ме биеше пак проблеми с него с полиция тръгнах си ощте докато бях бременна. Изпаднах в невероятна депресия пиех и пушех трева докато бях бременна, родих едно прекрасно,красиво и здраво дете, което гледах сама, загубих всички приятели.

Ходих с едно момче,което знаех, че отдавна е влюбено в мен, въпреки, че аз нямах чувства към него, но пък той мнг мш помагаше финансово. Разделихме се. Защото се появи скапания ми бивш на който аз отново повярвах защото го обичам, той отново ме прееба, защото е боклук. А сега съм на 20г той пак е в затвора аз живея с нате и дъщеря ми вече не се друсам не пия студентка съм гледам си детето и изобщо не съм щастлива а седя и пиша тъпата си история в този сайт. Е така ли ще живея цял живот бе мамка му??? Просто искам отново да бъда свободна и да се чувствам Щастлива, НО....

На всички млади момичета/особинно тези които употребяват дрога/ искам да кажа много внимавайте как живеете купонясвайте, имайте гаджета, но винаги мнго МИСЛЕТЕ за важните неща в живота като брака и семейството преди да се решите на такава важна стъпка и мнго внимавайте в избора си на партньор!!
Благодаря, че прочетохте тази история!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: d924eb7fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е, че си се осъзнала.. макар и късно

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f0424e4551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мила моя съвет към тебе е да намиреш парички остави детето за месец при ваще, щом си студентка изчакай да лятото и иди някаде започни от начало или поне опитай ... ако ти хареса живота така вземи си детето почни работа, постепенно от квартира ще си купиш апартамен, а кой знай и къща... желая ти успех твоята история наистина ме трогна.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7de4023085
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Животът ти не е бил никак лесен, но ти си младо момиче от сега нататък ти предстои живота, изживей го пълноценно. Изгледай този филм, вярвай ми ще ти помогне много - the secret

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0b52c2dfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каквото човек сам си направи друг не може да му го направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker