Любовен "триъгълник" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен "триъгълник"
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2467 пъти
Здравейте. На 24 години съм и от 5 години имам приятел, с който живеем заедно и който обичам. Всичко е прекрасно при нас, не сме се карали до толкова, че да се разделяме. Демек по-скоро за дребни глупости, които минават след 30 минути. Разбираме се, слушаме се, правим компромиси. Просто всичко е идеално. Освен може би в интимен план. От известно време нямам желание за секс, дори мога да пропускам, изобщо не ми прави впечатление. Никога не съм му изневерявала, знам, че и той не би го направил. И двамата сме против това. Имах злощастието наскоро да се запозная с негови приятели. За още по-голямо зло единият от тях е невероятен, много ми харесва характера му, самият той, външен вид, има страхотен вкус за всичко. Оттогава не мога да спра да мисля за него. Увлечение ли се нарича? Не мога да го определя. Постоянно се чудя как да се видя с него, този фейсбук, и той е много вреден в ситуацията. Защото ми писа 1 ден, цял ден глупости си говорим, беше приятно. Но само за този ден беше всичко.. оттогава следя за него постоянно и тръпна в очакване, но знам, че ще остана само с това очакване.. Лягам с тази мисъл и ставам с тази мисъл. Какво се случва? Увлечението пречи на връзката ми или тя е тръгнала към своя край? Не искам да оставя приятеля си заради нещо, което дори няма как да стане.. Толкова се трудих за нея, но сега съм в един триъгълник, създаден от мен, който дори няма бъдеще...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0b4e0399f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Връзката ти се е изчерпала. По-добре бъди честна към човека до себе си и скъсай честно, вместо да го излагаш, изневерявайки му. Случва се, млада си, тепърва ще срещаш човек за живота, но поне едно елементарно уважение дължиш на човека, с когото си била толкова дълго.
Не прави грешката на много слабохарактерни хора - първо да си напълниш кошничката с нов човек, после да захвърлиш стария като ти е сигурничко и хубавичко. Не се прави така. Просто кажи на човека, че имаш нужда от пауза, изнеси се и скъсай
ж30

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2b57467afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено връзката ти е тръгнала към своя край. Добре е че се разбирате с приятеля ти, но това не е всичко в една връзка... Човешката същност има много дълбок несъзнателен елемент, и щом той е тръгнал в друга посока, много трудно и болезнено е да го спреш, а и безсмислено... Сега ако се напънеш, можеш да го преодолееш и да продължиш да си с приятеля си, но след година-две ситуацията ще се повтори, може би с друг човек, и тогава ще ти е много по-трудно да го преодолееш, след това пак и пак, докато накрая стане невъзможно и нетърпимо, и "скъсаш синджира".
В тези неща няма логика, или поне познатата ни такава не работи. Може да смяташ приятеля си за най-прекрасния и подходящ за теб човек на света, но щом сърцето ти те тегли другаде, значи раздялата рано или късно ще се случи.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5a42cb1c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дали ще си с новия или не, връзката ти с първия е изчерпана. То затова и си се влюбила. Иначе ако висчко беше ок, нямаше да се случи. А и нежеланието за секс не е случайна.

Само не разбрах как така ти си го харесала и той съвсем случайно те потърсил във фейсбука? Ти ли направи първата крачка? ИНтересно ми е просто.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ac97c7f91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Увлечение което с времето ще отмине не се занимавай с него всяко нещо е интересно докато е ново.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8972333406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Увлечение е, което скоро ще отмине, ако му позволиш. Не задълбавай в това, защото връзката ти ще се разпадне, както сама усещаш. Според мен, той те има за приятелка... Така де, няма да тръгне да сваля гаджето на приятеля си. По-добре го забрави, докато не сте се сближили прекалено много и не си харесала още качество у него... Винаги отначало е така, мислиш си, че другия е перфектен и че е различен, а после се разочароваш. Внимавай в картинката :).

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6a67c0f2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: до номер 3: за първата крачка, тримата излезнахме на разходка по магазини заедно и на следващия ден сутринта ми беше писал, че сме пропуснали един магазин... Наистина, обърна се всичко в мен след първите коментари. Като си помисля да съм без приятеля ми и нещо в мен умира... но наистина... момчето ми говореше, че си е харесал някакво момиче и... знам, че нямам шанс... боли ме от всичко. Колко детски изглежда, а колко неща зависят от едно просто решение... нямам как аз да се изнеса, защото сме в апартамент на родителите ми, а той няма къде да отиде... не знам дали искам да остана сама, дали искам почивка, дали да се откажа или да се боря...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e1be9c90d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Респект към номер 1. Радвам се, че са останали такива жени. Аз (предполагам и повечето) като мъж също предпочитам, жените да са честни с мен и да скъсаме, вместо да ме излагат, търкаляйки се с други. Второто е много подло и много по-болезнено за отсрещния.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0b4e0399f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От номер1 към 9
Не съм по-добра или по-морална от други хора, но се опитвам да се държа към другите така, както аз искам да се държат към мен самата. Лесно е да се разделиш с някого, когато имаш нещо сигурничко. Трудно е да разбереш, кога е дошъл краят и с добро да се разделиш с човека, без унижения и драми.
Всички иначе сме си харесвали някого, но не може това да се случи, ако човек е влюбен в човека до себе си. Няма лошо, просто трябва да се приключи с едната връзка преди да се започне с друга.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9e509c7eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И на мен нещата ми приличат на изчерпана връзка. Ако все още беше толкова безумно влюбена в приятеля си и през ум нямаше да ти минава за друго момче. А ти явно си хлътнала по другия, щом мислиш за него толкова често. Не знам какво да те посъветвам. Чувала съм за съпруга в подобна ситуация, която е била честна и е казала на мъжа си "Влюбих се в друг! Помогни ми, ако не искаш да ме загубиш! " И човекът е направил всичко възможно да върне искрата между тях за да не го напусне тя. Но мисля, че такова нещо можеш да кажеш само след дългогодишен брак. Така, че не знам какво да те посъветвам, освен да си дадеш време и да видиш какво ще стане. В приятелят ти или пак ще се влюбите и ще забравиш другия или връзката ви ще се само разруши и ще си свободна да потърсиш щастието си другаде.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a54a32367b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че не си честна към приятеля ти. Не го оставяш, само защото "другото не би могло да стане". Ако беше друга ситуацията и ако оня ти показваше, че нещо ще стане, дали щеше тогава да се чудиш за връзката си? С други думи - пазиш си сигурната врързка докато намериш нещо по-добро. Определено връзката ти е изчерпана и е въпрос на време да зарежеш приятеля си заради някой друг, защото ти си го търсиш, а който търси - намира. Щом веднъж си изпитала тръпка към някой друг, ще ти се случи пак, независимо дали към този или към някой следващ. Нормално е на тези години и след такава дълга връзка да усещаш нужда да се влюбиш отново. Просто не си се наживяла, не си знаела какво искаш на 19 год (нали от тогава си с твоя приятел? ). Но недей да лъжеш човека, дай възможност и на него да потърси щастието си. Не го дръж "за всеки случай - ако не намериш по-добрия". Бях в много сходна с твоята ситуация на 20 год. Също бях морална и изневерите не ми бяха по вкуса. Заглеждах се по други, но само толкова - не допусках никой по-близо и си мислех, че нищо лошо не правя. Така дълго време залъгвах и двамата ни и в крайна сметка страшно нараних човека. Разделете се човешки и ще ви бъде много по-спокойно и на двамата.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 80f9b0b043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аеторке, аз няма да ти давам съвети, нито ще те съдя. Но се замисли върху това, което ще ти напиша. Когато дадеш на едно дете нова играчка(я), и веднага захвърля старата, но когато му омръзне отнова потърсва старата.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 93565f3571
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм против дистанционната диагноза на @1/10 относно изчерпаната връзка.
Как се разви като такъв Пророк и успя с едно прочитане да разбереш че връзката им се била изчерпала? С такива експертни изказвания можеш да се изложиш някъде, внимавай!
Относно втората част - идеално пожелание, НО Утопия / за съжеление.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a54a32367b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз пък се съгласявам напълно с Н. 1, 10. Тук винаги ще има спор между двата полюса. Едните настояваме на честност, искреност във всяко едно отношение, а после всичко останало, за другите пък е непонятно как някой може наистина да бъде принципен, при това и щастлив, без да лъже, и не спират да ни обвиняват в морализъм (сякаш е престъпление). Авторке, ти избираш каква да бъдеш, и мисля, че на основния ти въпрос вече сама знаеш отговора, но още се чудиш какво следва от тук насетне.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f2b8f8d84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз прецених за себе си, че е моментно увлечение от ежедневната скука, която ни е налегнала. Всичко е много монотонно и нямаме голямо разнообразие. Зарова ще забравя моментното си увлечение и ще се отдам на връзката си, която ценя прекалено много и не бих рискувала да загубя, но не защото е сигурна, а защото е прекрасна и изпълнена с любов, уважение и разбирателство. Благодаря на всички за съветите :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker