Сън или реалност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сън или реалност
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 4589 пъти
Здравейте!

Имам сериозна връзка от няколко години. Обичаме се и не можем да си представим живота ни един без друг. С една дума всичко ни е ОК.
Но, преди две седмици сънувах бивш, беше наистина много приятно преживяване, сънят не беше нещо особено, помня че се гледахме само това и държахме за ръце. Събудих се и си викам " Какво ли го сънувам този, от толкова години не сме се виждали и чували"
Както и да е, прочетох някъде че, ако сънуваш някой който не си виждал отдавна, ще го срещнеш скоро.
Минаха се дни и забравих.
Но вчера отидох профилактично в един магазин, в който редовно ходя и го видях... той не ме видя.. не знам.. , и просто се стъписах... не чувах нищо и не виждах.... просто паднах в бездна и не знаех какво да направя.
Той е много груб, и просто го следях с поглед докато си зяпах други неща...
Според мен не ме видя, иначе нямаше да пропусне някой злобен коментар или просто да се направи че не се познаваме.
Винаги съм знаела че има нещо недоизказано или недовършено което ме измъчва да продължа напред. И аз не знам какво е. Чувствам се много зле, понеже го пожелах... аз обичам приятеля си имаме много здрава връзка, но в този момент за минути аз го пожелах толкова силно че спрях да мисля и чувам... бях призрак... беше се стегнал и имаше невероятни ръце, толкова стегнати и здрави, не спирах да ги гледам...
По принцип си се заглеждам по хубави мъже, не мога да кажа на хубавото грозно... но сега ми е гузно може би защото сме имали нещо...
Знам че едни от най-красивите ми спомени са с него, но той си е в миналото... а може би той наистина ме е изтрил от спомените си
Просто седя и се чудя, какво велико нещо са сънищата... сънуваме нещо, което се случва след време... (което не е много добре, по принцип сънувам извънземни ) Единствено в съня си мога да се чувствам свободна да правя неща и да ходя по места, които наяве не мога.... там съм наистина свободна :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: ae4871013d
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И аз имам подобен проблем, в сериозна връзка съм, а сънувам приятел, с който правя секс. Това е от три месеца насам, наистина е симпатичен, но не съм го гледала по този начин. Сънувам ги хронологично и все едно имам един друг живот в сънищата. Не обръщай голямо внимание на това, аз се притесних и почнах да изпитвам симпатии към този човек. Понякога сънищата са опасно нещо особено ако са ти повлияли по някакъв начин.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 395b178c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Да бе и на мен ми се е случвало и дори мога да ти разкажа за това което се случи оня ден. Има едно момче в очилище много готин, секси, забавен.. абе направо е НЯМАМ ДУМИ! Познаваме се от 2 години, но никога не съм мислела нещо нито пък той ми е намеквал нещо по така. Просто си говорим общи неща като се засечем на мястото за пушене. И от сигорно 2 седмици не съм го виждала и оня ден си спях и санувах вапросното момче. Не съм санувала нещо специялно, а просто се прегърнахе като приятели и си говорихме и двамата бяхме радостни, че най сетне се виждаме. Сабудих се насутринта и си отворих фейсбука и гледам, че ми е пратил палномощно за приятелство!!! И много такива неща ми се е случвало. Сънищата са нещо магическо!!! Момиче на 17.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 8038db3282
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   №2 вместо да се занимаваш с момчета седни малко да почетеш, че правиш безумни грешки! Явно не посещаваш редовно часовете по български език.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 395b178c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От нр. 2 : Хубава работа ама българска работа! Човек да не смее да си искаже мнението или да сподели нещо тука бе... веднага всичко забелязвате, веднага кусур намирате! Такъв е българския народ ЗЛОБЕН! Е трябва ли всеки път когато напиша нещо в този сайт да ви обесня подробно, че съм момиче на 17 отразнала съм в чужбина (скандинавия). 1-ви клас съм за медецина, оценките ми са доста добри, не съм някаква лигла или тапачка и НЕ СЕ занимавам с момчета защото си имам приятел вече 4 година сме заедно! Просто исках да разкажа това което ми се случи!! Аиде излесте малко из чужбина, че да се ограмотите малко и да станете и вие КУЛТУРНИ, УВАЖАВАЩИ И РАЗБИРАЕМИ ХОРА! Май много бай Ганювци има в таз БЪЛГАРИЯ! Бре, бре... не стига че на живо хората са някакви злобни и.. нямам думи просто ами и в един сайт да влезеш все ще се намери някой да ти дигне нервите! Оправете се малко бе народееее за да се оправи и РОДИНАТА НИ!!! Аиде сега и модираторите остава да не ми пуснат коментара! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker