Ако това е живота- не искам да живея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ако това е живота- не искам да живея!
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 3736 пъти
Здравейте аз съм момче на 13 от Варна. С наднормено тегло съм! В училище непрекъснато ми подхвърлят думи като: "свиня", "дебелак", "мърльо", "гюле", "сланини", "шкембе", "слон" и много други... Не само това проблема. Аз съм на половина сирак. Когато бях на 5 баща ми се обеси и майка ми сега е вдовица. Баща ми се казваше З. Момчетата от училище (по-малки, по-големи и връстници) ме подиграваха и за това. Много искам да отслабна, че поне тая мъка да ми се махне от главата, но не! Щом си взех за училище ябълка, вместо сандвич те започнаха!! "О, Л.! На диета ли е на мама прасенцето, а? Грух-грух?? " или пък: "Печеното прасе, което ядохме на Коледа възкръсна!!! " Ужасно е. Снощи си мислех и аз да последвам татко и да се самоубия! Моля за съвет, не издържам вече :(!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: cd66519d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш колко кг. си и колко си висок, но по принцип сега е действително най-удачния момент да отслабнеш. Моят най-добър приятел беше като теб, но него го подиграваха, че бил хомосексуален, беше и доста пълен. Днес той е с нормално тегло, извисочи се през пуберитета, един от най-известните режисьори у нас, специализира в Ню Йорк и работи с актьори като Врачански, има си и приятелка, а тези, които го подиграваха са работници по строежите или безработни.
Не постъпвай като страхливец, а дай шанс на живота. Продължавай да взимаш ябълка на училище и преди всичко да пиеш много вода. Ти ако не им се ядосваш, те скоро ще престанат, намирайки си нова жертвичка. Освен това е и важно да имаш по-добър успех от тях в училище. Теглото ще свалиш като спреш с всичко
1. сладко
2. печива - хляб, пици, закуски
3 БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ и сокове - пий само вода или айрян без сол
4. Спри фаст фуда и си носи от вкъщи плодове, можеш и да си купуваш в лавката, но не яж повече от 1 банан на ден. Айрянът много засища, също и неподсладено кисело мляко.
Моят приятел се ориентира към момичетата, те са по-състрадателни. Обърни се към добро момиче от класа и я попитай дали знае някаква диета или начин за поддържане на форма. Ако те е срам, отиди при личния си лекар да те насочи към диетолог. Ако имаш добър учител по физическо, искай среща след учебните занятия да ти каже за упражнения, но аз препоръчвам много ходене пеш, стълби и ако е възможно фитнес. Във фитнеса никой няма да ти се подиграва, точно обратното. Първо там има повече възрастни и те далеч не са толкова жестоки като децата, второ там всеки е имал подобни проблеми и ще ти влезне в положението, а инструктурите ще ти направят специална програма. Използвай лятото за отслабване. БЕЗ ДРАСТИЧНИ ДИЕТИ, ако спазваш горните ми препоръки ще отслабнеш много бързо, защото растеж

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc407dac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Виж какво - и през ум да не ти минава да правиш подобна глупост! Много хора си мислят, че със "смъртта" проблемите им приключват, но бъди абсолютно убеден, че това изобщо не е така!

Помни, от всяка ситуация, дори и от най-безнадеждната има изход, и то добър изход, не просто какъв да е!

Ами ти вземи се амбицирай, и направи една крачка повече от баща си - изживей живота си изцяло! Покажи на дъртия, че можеш повече от него, че си се поучил от неговата грешка, защото бъди сигурен, че това се наблюдава и се отчита отнякъде!

Тук, на този свят, сме на училище, на изпит. Не постъпвай като глезльо и да се откажеш по средата! Ще ти се смеят много повече и на много по-отговорно място, ако го направиш!

Търпи, опитвай се да не обръщаш внимание и това е! Днешните присмехулници ще ги видиш утре разносвачи на пици, миячи на кенефи и наливачи по бензиностанциите! А ти, ако се амбицираш, можеш да станеш сериозен учен или бизнесмен, и слизайки от летящия си джип само да ги потупваш дружески по рамото с едрата си лапа и да им се усмихваш благо: "На мама прасенцето! Как е сега? Върви ли бензинчето? Ето ти 50 ст. бакшиш да ме запомниш с добро!"

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc9eb685f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ей момче я се стегни, сега ти си мъжа в къщата и не можеш да си позволиш да те засегне някой или да правиш глупости! Майка ти кво ще прави без тебе? !? А за тия където ти говорят това... не им се ядосвай те не са виновни. Приемай всичко с усмивка и си мисли " Няма винаги да е така, ще дойде и моят час " :) Ще пораснеш, няма да си така, ако трябва ходи на фитнес, тичай вечер когато няма никой... имай воля и не се предавай. Децата винаги са жестоки, спомням си и аз в първите класове имах въшки и ме спукваха от подигравки, бягаха като попарени... ама ако ме видиш сега, всеки примира за мой поглед или дума :) не се отчайвай и не се връзвай на думите им. Вече си голям мъж не позволявай да те смажат, живота е борба в една или друга ситуация. Камо ли да им показваш че са те засегнали, напротив усмихни се покажи че не ти пука и ще спрат :) успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b4e4c24294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятелю има хора, които се раждат с непоправими недъзи, и за твой голям късмет наднорменото тегло не спада към тях:). Това е нещо, което се поправя със силна воля и постоянство. Всичко зависи от теб. Послушай No1, 2 и 3. Също така си извади поука как НЕ трябва да се отнасяш с хората в бъдеще. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8cb932c280
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Еее, я се успокой!!! Ти кaкво.... зaрaди няколко келешa.... ще мрем? !
Килогрaми се смъквaт с желaние. Некa се бъзикaт нa ябълкaтa ти... и кaкво? !
И моят син го бъзикaхa- зaрaди дългите мигли и трaпчинките!
Бил женчо, гей, бaстун( че беше висок и много слaб)... т. н. дa де, aмa нa 16-17 вече момичетa бяхa нaпрaвили пътечкa до вкъщи дa го търсят. И ония с пръст в....
Всичко е преходно, днес си дебел- товa е думaтa! Утре ще си слaб!
От теб зaвиси! Товa сa по- нещaстно от теб, комплексирaни гъзетa. виждaт в теб слaбa жертвa и си избивaт мaлко злобa!
Я си гледaй твоя живот живот и бъдеще! Горе сa ти го кaзaли- фитнес( или домaшни тренировки), здрaвословнa диетa и нaлягaй нaд учението. Подготви си доброто бъдеще, пък те и след 20 год. сигурно емоционaлно ще сa 13 год. злобaрчетa.
Не им пaдaй нa нивото!
Потърси си приятелчетa извън училище! Дори из тези вaшите млaдежки сaйтове. Примерно: отслaбвaщ симпaтягa търси подобни зa приятелство! Не, че трябвa дa сa тaкивa, но със сигурност ще сa приятни момчетa и момичетa. Знaеш ли колко кaто теб се врaт из ъглите сaмотни. Кой зaрaди килогрaми, кой пъпките си крие...
И друго... никогa... никогa не предизвиквaй подобни съмнения в мaйкa си( сaмоубийство)! Товa е кошмaрът нa животa и!
Тa... стягaй си шишкaвия зaдник, с бодрa стъпкa, ябълкa в рaничкaтa, голямa усмивкa и смело... през тия идиотчетa към твоето бъдеще!

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d91dbc8c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На 13 години тялото ти още се развива и е възможно то само да придобие нужния ти вид. Не слушай феновете на диетите! Науката казва, че сега ти е нужно да се храниш добре, за да завършиш развитието си. Хора, тук да не е форум на бъдещи миски, че само диети са ви в главата и дори не проверявате за кого е съвета? Сега остава да му препоръчате и силикон в устните! :) Сигурен съм, че 90% от съветниците дори не знаят на колко години си въпреки споменаването на възрастта ти в началото на темата.

Колкото до подигравките - имаш два варианта:
1. да им се опълчиш и да ги накараш да си намерят някой по-податлив на тормоз. Внимавай, защото веднъж влезеш ли в "света на изродите", ти ставаш един от тях и е малко вероятно да се върнеш пак в "света на добряците". Ако успееш да събереш сили за опълчването, сам ще го разбереш в нужния момент.
2. също не е самоубийството! Предлагам ти да си създадеш свой заместник. Преди някои да креснат - не говоря за полудяване и раздвояване на личността! Възприемай подигравките им като нещо, което не се отнася за теб. Все едно до теб има един нещастник, който ще обере всичката мръсотия по твой адрес. Ако ти направят някой гаден номер (заядливците не винаги се задоволяват с думите), мисли си, че са те объркали с въпросния. Това е един вид емоционално отдръпване/дистанциране от травмиращата ситуация и не е по-рисковано от самоубийството, защото има по-голям шанс да оцелееш след него отколкото след първото. След време щом подобриш вида си или се отървеш от тази опасна среда въпросният човечец няма да ти е нужен и можеш просто да го забравиш както малките деца се отървават от въображаемите си приятели. Защото той донякъде ще е именно такъв за теб - човек, който не съществува реално, но е винаги с теб, когато те боли и страдаш и той поема болката ти, за да не я задържаш в себе си. Нямаме ли всички нужда от някой, който да ни бъде опора в трудните моменти? Защо не го потърсим в себе си вместо да обременяваме останалите с тези си очаквания? :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 580321ebbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Миличък, само на 13 си, животът е пред теб, не прави глупости. Като човек правил опит за самоубийство мога да ти кажа, че това е най-голямата грешка в живота ми! Добре, че ме спасиха, но винаги ще ме е срам заради това! Обичаш майка си, нали? Тогава помисли за нея и за това, колко много е страдала когато е загубила баща си. Нима искаш да и причиниш още болка? Освен това животът е пред теб, имаш толкова много време и да промениш тялото си и да постигнеш всичко което си поискаш. Знаеш ли моят шеф също е полу сирак. Бил е дете когато баща му е починал, но се е стегнал и е направил всичко по силите си да помогне на майка си и на сестра си и сега е уважаван човек има си собствен бизнес и ние неговите служители го уважаваме. Знам, че баща ти винаги ще ти липсва, но помисли си и за него и за неговите мечти и живей и заради него, за да може, ако наистина хората преминали отвъд могат да ни видят, да се гордее с теб. А колкото до килограмите, ами и аз се боря с тях и сигурно 90% от хората в развитите държави, обаче с упоритост става. Спорт, умерено хранене и много упоритост и ще се справиш. Освен това и другите са ти го казали, сега растеж, тялото ти се променя. Това, че на 13 си пълен съвсем не означава, че ще си такъв и на 20. За това горе главата и не се оставяй на тъгата да те завладее, да знаеш животът е много по-хубав отколкото си мислим. Просто трябва да сме достатъчно силни за да му се насладим и да го изживеем така, че да не съжаляваме когато остареем. Онези гадни хапчета, които изпих ми отвориха очите и сега не минава ден без да съм благодарна, че ме спасиха. Колко много невероятни неща щях да пропусна, ако бях умряла тогава! За щастие явно имам ангел-хранител и той ме спаси. Мисли за баща си като за своя ангел. Той винаги ще е с теб и ще те напътства. Просто трябва да го повярваш.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fc407dac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е-е-е, №5, ти направо ме вдъхнови и мен чак! Евалата, брат! :)
Не можах да го кажа талкова хубаво като №5, авторе, но ти вече много добре виждаш общото мнение на всички, които сме писали по темата ти.

Смело напред и успех!

от №2

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ae50c13894
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Децата са жестоки.. от ден на ден се убеждавам. Само дето хората, които са дебели с годините стават много готини, имах един съученик много дебел и нямаше приятели и след време отслабна и стана голям красавец, направо убийствен. Дано и при теб стане. Не се влияй от тези идиоти, щом гледат само външния вид значи са долнопробни същества и живота рано или късно ще ги прецака.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6930217c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   здравей,
с ябълка няма да отслабнеш и с гладуване няма да отслабнеш.
Има един форум който е за фитнес (напиши в гугъл - форум за фитнес и ще го намериш).
там ще ти обяснят какви упражнения трябва да правиш. Да не споменавам, че във интернет има изключително много статии, дори видеа за това как се правят упражненията!

Ако имаш прави - може да си купиш фитнес уреди - гирички, бягаща пътека, колело и т. н.
може и втора употреба от Продавалник.

Ако може да ходиш някъде да тичаш за по половин-един час ще е супер.
В такава възраст си, че ако започнеш да спортуваш активно - до няколко месеца ще имаш невероятен ефект.
просто трябва да се храниш правилно.
А какво означава правилно - да приемаш нужните вещества в нужните количества.
С тази ябълка ти гладуваш (да, да - засищаш се за малко, но после пак си гладен) и след това като се нахраниш - ти си набавяш пак веществата в наднормени количества.
Потърси в интернет какво и в какви количества трябва да ядеш започни да спортуваш.
коремни преси, лицеви опори, бягане, набиране - все упражнения за който освен време и желание, нищо друго не ти трябва (дори пари! , но ако разполагаш с пари - може да си купиш и други уреди.. дори може да посетиш диетолог - това е лекар който ти прави изследвания и ти прави меню за всеки ден - всичко е описано как трябва да се храниш)

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5756b6f35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От Автора:
Искрено благодарен съм на всички! Много ми помогнахте и ми вдъхнахте кураж! Показахте ми верния път, за което ще съм ви благодарен вечно, защото тези думи буквално могат да променят живота ми! А до #10: Нямам баща, а майка ми е безработна! Не можем да си го позволим! Как се справяме ли? Веднъж на месеца вуйчо ми ни праща по 100 евро (той е в Германия.. ) Отново благодаря на всички за човоечнината, която проявиха! Благодаря за това, че нямаше обиди!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 57ae5aab82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оле момче! Как ти мина през ума да се бесиш? ! Да не си посмял да направиш подобно нещо! Наднорменото тегло е нещо съвсем поправимо стига да имаш малко воля. Заради няколко келеша ще се беси! Моля те не го приемай като обида, просто като прочетох, че заради шепа комплексари ще си слагаш край на живота и се шашнах. Не прави такова нещо за нищо на света. Те те виждат, че ти е тежко и се засягаш. Бъди силен и не показвай, че ти е неприятно от обидите им. Дори не им отвръщай. Представи си, че си сляп и глух. На тях кефа им е да гледат как те боли. Като не го показваш за какво ще се хабят? ! Горе главата и да не си си помислил отново такава глупост! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6067ce7703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момиче и мен са ме унижавали в даскало не за такива неща. Реално са деца който търсят внимание, но когато не им обръщаш внимание просто те спират. Ако искаш да отслабнеш мини на 3м диета с ябълки, но преди това говори с личния лекар. Лично аз съм 65 кг 1. 70 килограмите просто не ми личат всички ми казват, че не ли личи, защото съм висок. М номер съм никога не съм дигал над 60кг обаче ме стресна нещо че може да съм болен от няква гадна болест и ядох насила. Та споко и късмет

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 23ff9fff25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Момче не говори за никакви самоубийства, трябва да бъдеш силен в живота.. и аз като теб бях дебел подиграваха ми се не издържах пробвах диети, гладувах, но нещата не стават такa. Сега тия момчета не могат да ми стъпят и на малкото пръстче, не само че отслабнах но изградих и добро тяло. Бих искал да ме намериш в скайп за да ти дам колкото се може повече съвети ще ти казвам какво да правиш всеки ден за да може да отслабнеш дори и с минимални средства! ПИШИ МИ! skype- prowell98

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fa8885a4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И аз бях в същото положение като твоето, мен ме спукваха от подигравки до 7 - ми клас, но аз им се опълчих така и не отслабнах, но сега съм вече на 17 и вече отслабвам. Съветвам те да им се опълчиш. Бъди като тях, бъди лош и им натяквай техните недостатъци, но не забравяй какво е да си добър, защото ще останеш сам, не допускай същата грешка като моята! Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 457c70142c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ей хлaпе, пиши кaк си! Не си мисли че, сме те зaбрaвили:)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 53a5fd13e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Темата си е стара, но ще напиша 2-3 реда за всички други, които са изпаднали в такова положение.
Самоубийството не е начин да се справиш със проблемите.
Аз също съм имал лоши моменти, обаче не съм си помислил за край на живота - като не ни отърва може всичките да се махнем от тоя свят, разбира се, ама това не решава нищо.
Когато Ви се подиграват станете от столчето, което Ви държи и покажете, че сте много по-силни от тези "злобари и нещастници", които избиват недостатъците си върху Вас.
Аз също съм бил подиграван, но сега мога да врътна всеки около пръста си, дори да го пратя в болница (ако имам шанс да ги намеря ще ги опукам, както те ме тормозиха преди 2-3 години)
Никой не може да Ви казва какви сте или не сте, защото Вие сте самостоятелни персони, а не роби!
Когато имате възможност да си го върнете на дразнителите - направете го, не се страхувайте, не мълчете.
Когато кажат, че сте един какъв си - пращайте го в черната дупка.
Правото на избор не принадлежи на другите, а на Вас.
В днешното време почти всички са некадърници, търсещи начина да станат известни чрез глупостите си.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 55f6bc7356
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От автора:
Благодаря на всички! Просто нямам думи. Ако не бях прочел всичко това ( особено #5) сега вероятно нямаше да съм жив!
Преди:
ръст- 1. 65
тегло- 85кг

Започнах да играя баскетбол. Сам. След училище. Започнах да се храня с много плодове. Ставам по рано сутрин и си правя сутрешна загрявка. Е, какво да кажа! Ето ме почти 2г по-късно!!
Сега:
ръст: 1. 77
тегло: 65 кг

ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ.. Булгарс СИ.
Заслужава си борбата и търпението. Сега вече наистина се усещам жив. Преди сякаш живеех за да ям. Днес ям, за да живея. Чувството е уникално. Минах си изпитите
Математика : 4. 45 (много тъпо)
БЕЛ: 5. 23.

Не е идеално но.. приеха ме в ТОХА. Намерих нови приятели които се отнасят много добре с мен. Самочувствието ми се покачи и сега знам кой съм и за какво се боря!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 960e75a6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хa, че приятнa изненaдa :).
Много се рaдвaм зa теб aвторе. Ето, сегa пък можеш дa бъдеш вдъхновение зa други в подобнa нa твоятa позиция преди.
Хaххaх, сегa си усмихнaт хубaвец.
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d31fe2ec87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторът: Често казано, майка ми дори не знаеше за това, нито пък някой друг, така че мога спокойно да кажа, че вие сте тези, които промениха живота ми. Вечно ще съм ви благодарен. Не изглеждам прекрасно, но... Няма нищо общо с преди!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 дни
hash: 4fa96dab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Нaпротив aвторе, ще изглеждaш толковa прекрaсен, колкото се и чувствaш :)
Нямaш идея колко се рaдвaм зa теб, остaнa ми едно трънче от кaкто ти писхa ( н 5 съм) и хвърлях по едно око в темaтa ти дa видя дaли си писaл.
Ти си го постигнa, сaм си се пребори със себе си... не с тях, с твоят си стрaх, огорчение и комплекси. Знaеш ли колко много възрaстни не успявaт? ! Силно момче си ти, дa си знaеш!
Ние сaмо ти помогнaхме дa видиш мaлко по- ясно ситуaциятa, другото си е изцяло твоя зaслугa.
Е, не ми остaвa нищо друго освен дa ти пожелaя късмет, другото го имaш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 67b960356d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   АВТОРЪТ ОТНОВО:

-Здравейте,
Продължавам от време на време да се връщам тук и да чета коментарите ви. Много ме вдъхновихте наистина. И въпреки че минаха вече почти 5 години аз никога няма да забравя тази подкрепа. Нямате идея колко значеше за мен. Всеки един от вас спаси живот. Затова не съм ви забравил и продължавам да пиша тук от време на време. Малко ъпдейт да ви дам. Преместих се да уча в чужбина. За съжаление с майка ми трябваше да напуснем българия тъй като бяхме много зле финансово... Слава Богу, тя си намери работа тук. Аз също. Работим и се издържаме. Майка ми се запозна преди година с един мъж на работа и сега са заедно. Просто като цяло живота ми претърпя огромен обрат. Чак още не мога да повярвам в какво положение бях когато за пръв път ви споделих историята си. Последна година съм в училище тук и вече ме приеха в два различни университета с Биомедицина. Много ясно, живота ми не е перфектен, но съм щастлив и се чувствам добре. Имам си приятелка и прекрасна връзка. Всичко което някога съм искал. Просто последно искам да кажа, че ако някой е в същото положение в което аз бях, наистина МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИШ. МОЖЕШ ДА СИ ОБЪРНЕШ ЖИВОТА! И аз винаги си виках аз съм пробвал 1000 пъти и не става. Само при другите става, про мен никога нищо няма да се промени. Казвам ви от опит МОЖЕ! Иска се вяра, воля и увереност. Точка.


Отново благодаря!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d599ef269b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Браво брат! Едно голямо Евала. И аз преди 5 години бях станал 110 килограма, след като претърпях 2 операции, тъпчейки се почти постоянно и пиейки доста бира и газирани напитки. Разликата е, че при мен никой в училище не ми се е подигравал, тъй като тренирах борба и играех футбол след училище и ме уважаваха доста.
Килограмите както казах, ги качих след операциите, но и преди това не бях слаб от 10 до 12 клас бях между 90-95 кг.
След като бях вече с тегло 110кг, известно време не ми правеше впечатление, но вътрешно знаех че съм категория - дебел.
Така преди повече от 3 години 2 дни преди рождения ми ден се реших и казах - Това е! От днес се заемам със себе си. Така започнах ежедневни тренировки. С борба вече не се занимавам. Футбол играя най много един път в месеца тъй като в повечето случаи няма с кого, а и ангажиментите са ми доста.
Започнах да ходя на фитнес или в домашни условия спортувах. Направих си лост. Набирах се. Тичах на стадиона.
Отделно намалих хляба, бирата и газираното. Но никога не съм гладувал и никога не съм бил на диета. Спорт му е майката.
Най-голямата глупост е да се гладува. Така сваляш примерно 5 кг., но после си ги връщаш двойно. Спорт и само спорт това е.
Сега съм на 24. Не съм като гръцки бог разбира се, но тежа 90 кг. при 183 см височина, като мускулатурата ми е доста добре развита. Винаги съм бил силов играч и никога не съм се представял да съм много слаб 50-55кг. Химия и други подобни боклуци не съм взимал, няма и да взема някога. Завърших и успешно магистратура. Чувствам се достатъчно силен, здрав и корав, затова те поздравявам, че и ти си избрал спорта за да постигнеш целта си, а не тъпчейки се с изкуствени препарати или гладувайки. Както сам си се уверил, живота предоставя различни предизвикателства, като ти си се преборил с лошото и сега береш плодовете на доброто.
Браво пич и успех в университета.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e624e7956c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Приятелю и аз съм с наднормено тегло от години и така си остана, едно време ми викаха клечка, защото не можех да кача 1 кг а бях само 60, когато завърших - сега съм 101. Сега понякога ми хвърлят такива бъзици, не че ми личат килограмите висок съм 1. 83 и като ги гледам те какви са слаби просто си давам сметка, че трябва да станат като мен за да се спрат. Идиотско е да обиждат човек, който е по- различен от тях та какво остана ако е с наднормено тегло. Тегли и им по една майна и готово.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec204234ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Браво, авторе!
Сигурна съм, че майка ти е страшно горда с теб! И то с право.
Радвам се, че нашите коментари са ти помогнали.
номер 7

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ac3175d79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ооо, момиче, толкова добре те разбирам! Мен ме скъсваха от подигравки до 8-ми клас. Мразех да ходя на училище, получавах паник атаки, косата ми падаше, какво ли не е било... но откакто навърших 16, масово момчетата започнаха да се влюбват в мен и до сега мои приятелки ме питат "Какво им правиш, бе човек?!".

И това ще мине, не си струва да се депресираш, вярвай ми! А за самоубийство? Не! Мисли за майка ти... не стига, че съпругът ти се е самоубил, та и детето... какво по-лошо нещо от това да видиш детето си мъртво?!

Килограмите... ами дай всичко от себе си и ще стане!

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 4cd8f22170
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Историята е стара, но прочитайки я сега, ме трогна до сълзи.
Браво, авторе! Радвам се, че така ти се е променил животът.
Пиши как си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: eb1286fd4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Първо - мъж си, а не жена. Дебела жена е истинската трагедия. Второ, по-важно - на тая възраст имаш много добър шанс да се отървеш от сланините. Важното да хванеш момента, когато растеш бързо (в близките 2-3г) и тогава леко да ограничиш яденето. Така излишните килограми ще изчезнат. Виждал съм нагледни примери, да не решиш, че си говоря теоретично. С други думи - не се вживявай какво ти викат. Даже може да се самоиронизираш. Ако го правиш и не показваш някакви комплекси, ще престанат да ти се подиграват и може да те смятат за забавен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker