От кога стана модерно жените да са к**ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

От кога стана модерно жените да са к**ви?
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5358 пъти
Здравейте. От доста време насам съм забелязала, че, за да имаш връзка, трябва да си "лека". Аз съм на 21 до сега, повярвайте ми, не съм срещнала мъж/ момче, което иска да има свястно момиче до себе си. Вярно младите хора имат нужда от секс, но не става дума за това. Всичките момичета са започнали да се държат и да изглеждат еднакво-няма да повтарям думичката от заглавието.

От кога стана необходимост да си парцал, и от кога всичко опира само до секс-вярно е-страшно е важен, но другото ... не ви ли липсва. Защо хората спряха да си мечтаят за честни, топли взаимоотношения? Откога спряхме да мечтаем да бъдем обичани?

Аз не съм грозна и не страдам от липса на внимание, но просто отказвам да "бъда модерна". Не се заблуждавайте и си отворете очите-к***енските изпълнения са грозни и унизителни, когато не са съобразени със ситуацията, и като всичките сме еднакви, дали на мъжете ще им пука коя са изч*****.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: d8d65ee0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А откога,за да си вървежен,стана по-важно за един мъж да претендира колко пари, какви дрехи носи и каква кола кара? И ако не се впечатляваш от това,да те гледа така все едно гледа извънземно... Нали се сещаш,предлагането е според търсенето,а всеки знае какво търси другия. Разликата е само,че докато навсякъде другате това става малко по-завоелирано и не толкова очеизвадно,в България всичко се изкарва на показ... Ще се радвам да бъда опровергана.

Мила

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 01aeac9099
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обикновено когато ти направят к**венски номер, изгаряш от желание да си от другата страна. Иначе за съжаление на някои им е вродено.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a177dc61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм на 20. Момче. Определено искам свястно момиче до себе си ! Мила, грижовна, и излъчваща доброта. Ако е и интелигентна и с приятен външен вид, директно я взимам за жена !


Така че просто свестните хора си седят вкъщи, четейки за следващата сесия...затова не ги виждаш.
Ако искаш остави скайп да поговорим.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5a7abb6346
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости. Ние харесваме курви, колкото вие харесвате курвари. Това са глупости.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 18c3cc6db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И моите познати са такива. Имам 2 колежки в университета, които ходят с 35-40 годишни, които ги използват само за секс. Всеки ден са с различни, и постоянно си сменят гаджетата, ту се разделят, ту пак се връщат при старите. Абе луда работа. Много са ми противни. И точно за това много много не се имаме. И други такива познавам. И на всички им е странно, че си имам сериозен приятел и даже понякога ме подбазикват, ама аз не им обръщам внимание.... Еби ги в гъза такива с извинение, ама си е точно така.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cb617cc201
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Преди малко точно по този въпрос разговарях с един познат.
Всичко, което си казала е вярно, ужасна картинка е.Но мисля, че още по ужасното е,че всичко това почва още когато момичетата са на 16-17 години.Такъв манталитет си изграждат и той ги следва до край.

Много често ми се случва да вървя из улиците и просто дори и да не искам погледът ми се спира върху всички тея, мислещи себе си за велики и всемогъщи.Ужасно смешно е (или по-скоро трагично) , да чуеш разговора на две 17-18 годишни момичета, който се върти около- "Тоя снощи го изкъртих от секс"

Именно подобен вид момичета (независимо от възрастта) изграждат представата на мъжете за всички, те са с друго мислене и решават ,че всички други нормални и свестни момичета попадат под общ знаменател с К*рвите, а това е много по-лошо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: af8a50921e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво моме, много се кефя на такива като тебе. Лошото е, че много жени са по- скоро материалистки, държат мъжа до тях да е "финансово стабилен", а после оревават света как ги били оставили.
А иначе много мъже има, които търсят момичета като тебе, ще срещнеш и твоя, бъди сигурна. Успехи.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: db84624e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хубава тема! Или може би ми харесва, защото съм момиче и мисля като теб напълно. Какво да ти кажа, мъжете/ момчетата твърдят, че искат сериозно добро момиче за връзка, но имат ли до себе си такова, неминуемо започват да гледат настрани и то именно към по- леките момиченца, нагласени до неузнаваемост, които се държат като "мръсници". Не проумявам наистина, когато имаш до себе си едно хубаво, нормално момиче( вярно, не с качена коса и тонове грим), с качества, характер и ум, което те обича безкрайно, и иска само това от теб в замяна, какво не ти стига? Не знам какво още трябва да притежава едно момиче.

Ето и пример- аз съм човек, който, смея да твърдя, има доста дородетели, много съм мила и отзивчива, и когато обичам, се раздавам напълно. Изглеждам добре, обличам се хубаво, давах на човека до себе си всичко в продължение на доста време, и той накрая ме заряза. Каза, че го задушавам, и че иска да живее.

Въпрос- какво иска той от този живот, какво означава за него да живее? Защото за мен е далеч по- важно да имаш някой до себе си, който да те обича искрено, да има кой да прегърнеш, за кого да се грижиш, отколкото да имаш кой да е**ш- без чувства, просто чист нагон, различна всяка вечер....

Кажете ми ако греша в преценката си, защото аз лично не си обяснявам такова поведение, и както авторката, се чудя- к***а ли трябва да стане едно момиче, за да има хубава връзка, след като добрите момичета очевидно не са харесвани и писват, а ку****е са за една нощ?

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: af3e03fbf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Mодерно ? изкуство е да си кучка. да си курва пък е най-древната професия. дамите , които ти визираш се автини, курвеят без мисъл в главата си и си лягат с някого за по питие.Но има едни елитни курви, които адмирирам.. Умни жени, които те въртят със стил и го правят с удоволствие, доставят удоволствие и на теб - такива жени винаги ще са модерни.

Относно материалистките - разбира се ! Ако един мъж не може да подсигури бъдеще за теб и поколението ви, то той не е мъж.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b2ff70676c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм донякъде с теб.За съжаление повечето хора са станали ужастно повърхностни.Мъжете гледат само външният вид да напомня на родните ни поп-фолк звезди и при възможност да е лека и куха в главата и забравят за истинските чувства.Заменят тръпката и радостта от това,да опознаеш момичето вътрешно и да изживеят любовта и привързаността с някакво моментно забавление с куха кукла барби,търсеща само пари.

Не бива да виним обаче само мъжете,младите момичета също деградират,по цял ден седят и се чудят с кой сутиен ***** им ще изглеждат по-напомпани и колко къса пола да си облекат,за да им се вижда задника вечерта в чалготеката.Как искате да има свестни мъже?Огледайте се какви са повечето жени.

И обратното може да се каже. Не съм съгласна с теб за това от кога по външния вид се определя дали си свестен или не?! Да си чувала някога,че външният вид лъже? Това ви е проблема на всичките,видите ли добре поддържано момиче-тя е к*рва,ако не изглежда добре-тя е свястна,но..пак не става.Писнало ми е такива като вас да ми правят характеристики.

Истината е в идеалният баланс между външем вид и личност.Изглеждай достатъчно предизвикателно и различно,за да те забелязват,вътрешно остани себе си и за миг не предавай принципите си.Няма да направиш света по-добър,но можеш да направиш нещичко за своето добро.Аз го постигнах,направи го и ти!

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a177dc61c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 3 до номер 8...

Поста ми отговаря на въпроса ти. Определено бих презпочел свястна мадама.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f1dbb799d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щом си на 21, сигурно и гаджето ти не е било много по-голямо. По принцип мъжете узряват по-късно :) Особено що се касае до връзките. Иска им се да поживеят и да натрупат опит (понякога се срещат изключения, но те само потвърждават правилото). А трупането на опит става точно с момичета за каквито говориш ти. Това кара мъжете да ги предпочитат (не да ги харесват) в определени етапи от развитието си. Затова и те е зарязал с такъв аргумент. Или трябва да се ориентираш към по-големи или да търсиш някое изключение.

Освен това ще си позволя да те поправя. Използваш неправилно термина "к--ва". Провери в тълковния речник. В повечето случай к--вите са жени, които напълно осъзнават нуждите си. За целта е нужно добре развито сиво вещество. На тези, за които говориш ти повече подхожда термина: "тъпи п--ки" във всеки смисъл, за който се сетиш.

За всичко останало няма защо да се притесняваш. Обикновено нещата си идват на мястото и се подреждат от самосебе си. Единственото, което се иска от теб е да направиш избор каква ще бъдеш. Късмет!
wanderer

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0e75029d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не ми се иска да изреждам фрази, сложни словосъчетания и т.н.
Това е (България) и целия Свят какво очакваш? Според мен всичко е 50 на 50 виновни сме (Ние - мъжете) и (Вие - жените) Всеки да си прави равносметка и за всеки пътник си има влакове нали така ?

Лягам си можех да напиша още нещо :(
лека вечер (Успех)

19М scArey@jabse.com

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f1dbb799d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не мисля, че днес е модерно да си курва. Просто е по-лесно в доста отношения.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 5140bf0514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хахаха, а замисляла ли си се колко от тези курви познаваш? Защото напоследък много женска злоба се насъбра срещу момичета, които изглеждат по провокативно и по секси, тези които са желани от мъжете, а ти оставаш в сянката им. По стечение на обстоятелствата познавам доста такива момичета и голяма част от тях са с богати родители. Ако имаше контакти с такива хора може би щеше да си на съвсем различно мнение от сегашното.

Само ще спомена, че са много подържани и не са меркантилни. Задоволени са във всяко едно отношение и търсят за тях най доброто. Да споменавам ли и колко грозновати момичета има, които за няколко водки в дискотеката ще ги водиш където поискаш. Всичко опира до манталитет и мога да кажа на по грозните момиченца да не злобеят срещу "кукличките", а да си живеят живота - ще им е доста по леко. Хора разни и за всеки ще се намери по нещо, без да се заливаме с интриги и злоба - нещо типично за нашия географски хоризонт.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a2d2043d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не се притеснявайте, всички мили и добри момичета. И аз съм като вас. Дълги години (почти 30) не ми вървеше с мъжете по една или друга причина (най-често, защото не бях добра в секса). Изглеждах добре, но излъчвах скромност. Мъжете, които са били с мен, винаги са се обръщали след нагласените жени, които изглеждат като к***ви. Много време страдах и дори се отказах напълно от мъжете. Реших да живея в уединение като отшелник. Именно тогава, съвсем случайно се запознах със сегашния си съпруг. Той положи много усилия, за да ме спечели. Преди мен е бил все с к***ви и каза, че винаги си е мечтал за жена като мен, която да го обича и в която да вярва. Оказа се, че с него не съм и толко зле и в секса, а дори правим най-страхотния и разнообразен секс по негово мнение (може би се отпуснах понеже най-накрая някой започна да държи на мен като човек, а от там и секса стана много як). Както и постоянно ми прави комплименти, че съм красива (без да изглеждам като к***ва - природна красота) и не се страхува от това. Този човек ме прави много щастлива за първи път в живота ми. Така че, мили дами, отстоявайте позицията си. Един ден и на вас ще ви провърви като мен. Ще се появи някой, който ще държи на вас точно заради това, че не сте като другите, не сте като "вървежните". А тяхната "награда" не е за предпочитане. :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: dfccb60149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Моето мнение е че една жена ТРЯБВА да бъде К*ЧКА, но само и единствено пред любимия си. Не трябва да се показва като такава пред обществото, а да бъде дама в него. С любимия си трябва да дава всичко от себе си и да изпълнява желанията му за да не поглежда той настрани и да получава всичко необходимо.
Аз съм обикновено момиче, давам всичко от себе си за любимия, не ме интересува материално положение, външния вид дори не ми прави много голямо впечетление. За мен е важно да има привличане, да има химия, но съм давала шанс и на такива с който не е имало такава, но са ми показвали, че държат на мен. Все пак всеки има нужда да му се даде шанс, никой не знае от къде ще изкочи щастието, любовта..
И според мен наистина едно момиче трябва да е домакиня вкъщи, дама в обществото и к*чка в леглото.
За жалост, така и не съм намерила още кой да оцени всичко това. Но вярвам, че за всичко има време.
17г.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c492ca0522
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   според мен, този „феномен„ е продукт на чалга - културата и на лошите примери, с които израстна цяло едно поколение. Това е временно явление. Освен това в България в момента се извършва една своеобразна сексуална революция, нещо което се е случило преди 60 години на Запад!

После нещата са се успокоили.
Нека всеки си живее както иска, нека да не съдим начина на живот на другите, защото и те може да ни намират „прости, скучни и ко.„.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker