Любовта не е красива, тя е кошмар - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта не е красива, тя е кошмар
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 4741 пъти
Здравейте! Мъничка съм и сигурно много неща още не са ми ясни, но поне вече съм наясно какво искам. Само дето не знам как да го постигна. Аз съм от онези малкото останали хора, лесно раними, никога не мразещи.

Ето какво се случи: Срещнах човек ,за отрицателно време ми завъртя главата до неузнаваемост. В началото всичко беше вълшебно, обграждаше ме с внимание, малките жестове и погледи.. прекалено хубаво ,за да е истина. Бях сигурна, че се случва и с него, толкова непринудено и истинско, няма начин да е било заблуда.

После се случи едно глупаво недоразумение и всичко се развали. От тогава колкото по-отчаяно се опитвам да го върна, толкова по-студен става. Държи се както си иска: един ден ме търси и е мил, на следващия е безразличен, на третия-приятелски, на четвъртия-жесток и така всеки ден.

Тези негови настроения направо ме мачкат. Никога не ми дава ясен отговор какво точно изпитва към мен. Напоследък чашата преля. Станах като някаква парцалка, с която се държи ужасно безразлично, когато не е на кеф и след това забравям и му подарявам вниманието си, щом ме потърси отново.

Лошото е, че преживявам тези неща невероятно болезнено. Все си мисля, че ще дойде един момент, в който сърцето ми ще бъде до такава степен разбито, че няма да искам да го видя повече. Но не се случва!Каквото и да прави, каквото и да каже дори за миг не изпитвам ненавист. Как искам да спра да изпитвам каквито и да било чувства, да стана студена и безразлична. Спре ли да чувства сърцето ми ще спре и болката.

Ще мога да се изправя на крака и да му обърна гръб. Ще сложа край на тази лудост. Жалко е, но в този живот, за да успяваш трябва да бъдеш КУЧКА. Искам да убия сърцето си, да захвъря всички трепети, за да мога най-накрая да бъда щастлива. Ако загубя способността си да усещам нито той, нито някой друг ще може да го наранява повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 35cdc7e253
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По историята ти тълкувам колко си наранена

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 106639e8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти сама казваш, че си още мъничка (незнам за каква възраст става въпрос), но това тепърва те очаква....Съжалявам за песимистичния коментар, но това е горчивата истина.Непрекъснато ще се срещаш с такива хора, ще ти разбиват и сърцето.Но просто не спирай да губиш вярата си в хората и не спирай да вярваш в истинската любов.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 348b51bfe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Трудно е.. аз минавам през същия ад. Не мога повече да продължавам, самоунищожавам се, не го заслужавам, добър и всеотдаен човек съм. А светът ми не спира да се върти около него. Пиши тук, изливай мъката си, ще бъда до теб, ако имаш нужда. А и на мен няма да ми е излишно да споделя с някой!

Номер 2, наистина се надявам да не изгубя вярата си в любовта, не знам това как ще се случи, след като сърцето ми е толкова разбито и празно, че няма сила да изтърпи повече, не може да се довери, и в същото време продължава да агонизира по един човек.... който е с друга, и мисли за нея...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5d4cb5e8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Определено НЕ трябва да се превръщаш в кучка, а и съдейки по разсъжденията ти, думите ти и самоопределенията които даваш за себе си ( лесно ранима, никога немразеща..) няма да ти отива да бъдеш такава. Има жени, на които това като, че ли им е вродено - да доминират, да искат всичко да става както казват те, да действат без да мислят как и дали нараняват някого, само и само те да са добре, да предават, да правят мръсотии без причина, само за спорта...Ето на такава жена можеш да и кажеш, че е кучка..но колко и дали е щастлива тя си знае.
Такаче щастието няма да го намериш в това да станеш пресметлива и студена заради някой си, който се е появил в живота ти, а утре ще е минало.

Незнам на колко години си..сама казваш, че са малко, но така или иначе за напред ще срещаш толкова хора, ще се сблъскваш с толкова много неща, че сегашната ситуация ще ти е просто един далечен спомен :) Не се превръщай в чудовище, заради господин никой!!! Просто бъди на положение, ако е свикнал така да разиграва момичетата, ти пък му покажи, че ще си първата при която номерата му няма да минат! Не се занимавай с него..дори и да те търси..от километри си личи, че не е за теб.
Продължавай напред, вдигай глава и не съжалявай за нещо, което е преходно! Успех!!!

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b131e9ed3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любовта не съществува ! Всичко е хормони в главата. Прочетете малко еволюционна психология.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 53531b66f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Mиличка и аз съм така и вече не знам какво до правя яко искаш пиши ми по скаипа cvetoslava.nikolaeva е той

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 61efc4c595
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче разбирам те .Аз сам от другата страна свестен мъж добър всеотдаен пострадах заради добротата си жена ме манипулираше в продалжение на 2 години отдадох и живота си и накрая ми даде най голямата болка на света.Единственото нещо което исках от нея беше да се срещтнем за последно за да ми каже всички неща които ми написа и каза по телефона в очите но тя не иска.Тази болка ме разяжда всеки ден а аз знам само едно че за да продалжа напред трябва да науча истината в очите.Но човека който може да ми е даде се крие.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 60f17d7885
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Как няма да искаш да си кучка? Тои докато се еб*ва с теб да не би да му пука как се чувстваш? Ако бях на твое място щях така да се подиграя с него, че да ме запомни!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 895074edfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това не е любов, а избиване на комплекси.
Спри да му храниш егото с меланхолиите си и въпросите какво изпитва към теб. Бъди безразлична и ще го размажеш.
Според мен не е добре да се настройваш срещу любовта :). Тя наистина може да е красива. Банално - но не си попаднала на човека си, а и ти самата в момента не правиш нищо, за да се подготвиш за нея. За тази любов, която ще те издига, ще те прави добра и хубава и няма да изисква да тъпчеш самоуважението си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4632c9efe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бях в същото положение. Господинът, по когото пропилях толкова мечти, сълзи, време се държеше по абсолютно същия начин като описания от теб. Но на мен в един момент ми писна и спрях да се интересувам от него. Беше ми напълно безразличен. Излязох от дупката, в която бях попаднала, и продължих живота си, както беше, преди да се появи той. И знаеш ли какво стана? Той забеляза промяната и започна да тича подире ми. Оплаква се на всичките ни познати, че го боли, че бил разбрал какво е изгубил и т. н. Но твърде късно... Опитай се и ти да бъдеш безразлична към него и ще видиш как ще припка подире ти. Един съвет обаче - изобщо не му се връзвай, колкото и да ти се моли и да те увещава, че ще се промени и ще е добър към теб. Те не заслужават това. Успех!

Ледената кралица

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 54fc521ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знаеш ли мила и аз го минах същия път бях унижавана пред всички дори и пред нашите и наистина болеше ..Както искаше той се държеше с мен ..Много зависих аз от настроенията му и т.н докато един ден не се скарахме и той ми удари един юмрук през лицето и аз си тръгнах ..Бях съсипана..Не излизах не ядох не правих нищо 2 3 дена и накрая реших да се изправя и да продължа ..Намерих си друго гадже и бях щастлива с него отделих се от компанията му започнах нов живот както се казва ..И той като ме видя че се изправям и съм силна без него ми каза точно мен ме заболя това че не ме потърси и че продължи и ми се извиняваше и ме молеше да съм с него но уви не се съгласих защото ми беше причинил толкова много болка ..За това мила стягай се пробвай да се държиш безразлично с него и ще видиш как всичко ще се обърне в твоя страна..Колкото и да боли се опитай да бъдеш малко по-силна и без него ,защото има много други хора за които да живееш : ))

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5f61af4251
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бъди безразлична кум него ако ти каже мила дума или нещо такова го отрежи. Буди студена и не показвай слабост пред него. Колкото си по недоступна толкова повече ще си мисли за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker