Съществува ли? Моля обърнете внимание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съществува ли? Моля обърнете внимание
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2279 пъти
Здравейте! Няма да дам много информация за себе си, момиче, тийнейджър, от малък град.

Това, което все ме тревожи, ме мъчи, е любовта. Никога не съм била романтична, но съм обичала с все сърце. Но влюбването, онази силна любов искам да я изпитам. Проблема идва тук, не мога да я изпитам с момче. Не, не съм от побърканите хомота. Още не съм достатъчно голяма, за да съдя, но това е то, би съм.

Гледала съм филми и виждам, че любовта между две жени е толкова нежна, внимателна, страстна. Съмнявам се да съществуват такива чувства при хетаротата. Лично мнение. Просто няма с кой да поговоря и да питам, съществува ли истинската любов както в филмите или е една измислица? Наистина ли някъде там има момиче, което ще обичам и ще ме обича, но не да е от тези, които съм виждала, психота и искащи само секс, такива дето дори не мясат на момичета.

Измъчва ме това, мисля, че само в България всички са пълни расисти и мразещи би/хомота, защото, по това, в което съм се интересувала, в другите страни не е така. Дали ме чака някой там или всичко това е една измислица..

Какво мислите вие? За съдбата и за половинката, всеки ли получава заслуженото или не?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: a8adb5ab44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са въпроси, които всеки си задава, но никой не знае отговорите. Че има истинска любов, има, но въпросът е да срещнеш правилния човек. Пък дали ще го срещнеш, само времето може да покаже.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c2b1b885fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мило момиче, не бързай да се влюбиш! Любовта е много по-страшна, отколкото си представяш. Бъди сигурна, че всеки има половинката си. Тя просто те чака. Не трябва да се притесняваш от чуждото мнение. Най-важното е ти да си щастлива от живота си. :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d278b5043b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моето момиче, и хетеро да си, и хомо, и би- и три- все тая! Пред всеки един човек на тази Земя седи същият проблем - за любовта, за партньора, за увереността в себе си и в другия, за съвместния градеж, за свободната воля, за измяната и предателството...

Общо взето нещата стоят по следния начин: 1) влюбвате се - огромна страстна, изпепеляваща "любов", извънземна, просто не сте на тоя свят; 2) но след около година до две тази фаза отминава и вече много по-трезво се виждате кой какъв е, дали можете да бъдете приятели, партньори, да градите заедно, дали по принцип можете да се дишате изобщо. Ако да - 3) заживявате заедно, потапяте се в ежедневието, в повечето време сте по-скоро приятели и съквартиранти, но отвреме-навреме сте и любовници. Евентуално деца и грижите по отглеждането и възпитанието им биха могли да дадат по-дълбок смисъл на връзката ви (макар че при хомотата и битата не знам как точно става.. може би осиновени...)
И това е, в общи линии, живота. Забрави тези теории "че там някъде те чака твоето момиче", с което ще си паснете като ключ в ключалка и ще живеете дълго и щастливо цял живот заедно... Няма такъв филм. На практика партньор можеш да бъдеш с всеки/всяка, стига да имате общи цели, интереси и виждания за живота. Иначе романтиката и влюбването много бързо отминават. Някои хора не разбират това и тъпо и упорито продължават да настояват, че с "голямата любов" трябва цял живот да са влюбени. Това ги тласка към все нови и нови партньори, с които наистина "изживяват тръпката" за година-две, и след като нещата поутихнат и видят, че "и с тоя не е завинаги", решават, че "това не е голямата им любов" и хукват да търсят "следващата", белким тя се окаже "истинската"... В резултат, както писах и в една друга тема - цял живот подбират строителните материали, вместо да строят, а накрая нямат никакъв строеж налице, дори да са успели да изберат най-качествените възможни материали!

Та това са основните изводи: 1) Научи се да правиш разлика между любов и влюбване; 2) Любовта се гради с взаимни усилия и компромиси, а не се "среща на улицата".

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 87e6711678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля че днешното поколение е прегоряло. Под прегоряло разбирай, че още от ранна тинейджърска възраст сте се нагледали на всичко, то и самите ценности от там се изродяват. Как човек да получи наслада, като сега е актуално сред връстниците ти да се говори за чичковци с мерцедеси, минимум за тройки, за суинг и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 930d752bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Може би много бързаш? ...
Изчакай, събери малко опит, поопознай себе си и хората пък ти сама ще си решиш...
Що се отнася до любовта от филмите аз съм на мнение, че я има, но живеем в странни времена и всички са много забързани и изнервени, а все повече хората се изолират пред компютрите и как да срещнеш някой подходящ? Да вярно днес повечето двойки се запознават по интернет ама там не всеки е себе си и често хората се представят не в истинската си светлина... Та по въпроса ако имаш търпението да я изчакаш предполагам, че ще я срещнеш.
Убеден съм, че все още има нежни и чувствени момчета и за теб...
Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 97e060bf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има истинска любов, стига да си способен да я изпитваш. Всяка любов, която идва и си отива от живота ти е по-силна и по-различна от предишната и от следващата. А това, че не си я изпитвала още, не бива да те плаши. На колко си? Не мисля, че си хомо, просто още не си открила човека, който да разтупти сърцето ти. Почакай още и ще я намериш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker