Живот на кръстопът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живот на кръстопът
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 1647 пъти
Моята история е дълга... но нека да започна женена съм за страхотен човек грижовен, мил, всеотдаен с характер който е далеч от този на българските мъже. Обича ме и прави всичко за мен каквато и щуротия да е. Както казват хората "Бог дава, Бог взема"той неможе да има деца. Минаха 3 години от брака затвърди се този факт и аз се отчйвах с всеки изминал ден. Мисълта, че аз мога а няма как да стане, да не видиш отрочето си.. това ме убиваше.
Започнах да излизам с колеги без него. Заиграх се с един и си казах какво пък. Дойде момент в който на съпругат ми му писна да хойкам всяка седмица и се скарахме жестоко при което той ме удари... Бях съкрушена и избягах при човека с който имах контакт. Той веднага ма прие. Живях при него 1 месец и забременях. Но тук не срешнах добри чуства от роднините му при мисълта, че съм женена, детето със сигурност негово ли е..
Съпругат ми ме търси, моли ме да се върна, знаейки че съм бременна тои беше готов да ме приеме. Другият човек пасува тогава остави всичко в мои ръце и прокудена от техните и неговото мълчание аз се върнах бременна при мъжа си.
Роди ми се син досущ на баща си. Нямаше ден в който да не мисля аз за него. Въпреки, че е голям инат аз го потърсих чуствах се длъжна да му го покажа. Отначало той се колебаеше но дойде... и тогава всичко пламна отново. Мъжат ми не знае, че потдържаме връзка и най-лошото е, че оставям надежди в другия човек. Той иска семейство, иска мен, иска детето си аз го обичам, но ми е жал и немога да пренебрегна човека който ме носи на ръце.
Много съм объркана.. исках някаде да споделя.. дано ме разберете :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 46b80eff8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уау, изказът ти няма как да не се забележи, просто е впечатляващ. Както и да е... Като оставим на страна, че имам леки съмнения за достоверността на историята, ще кажа, че грешката ти е, че си се "заиграла" с колегата. Ако не са вървяли нещата със съпруга ти, можеше, просто да се разделите за първи и последен път. Ако е заради това, че не може да има деца, просто си осиновете. Не биологията те прави родител, а връзката, отглеждането.

В стремежа си да имаш всичко - и обич, и грижи, и не знам си какво, виж до къде си се докарала. От двата стола, та по средата. Ни с единия имаш връзка като хората, ни с другия.

Колкото до мъжете и двамата са един дол дренки, така че когото и да избереш, пак ще си пре*бана. Единият те е ударил, макар че ти си си го изпросила, но това не го оправдава, а другият пък сакън да не се скара с родителите си, не проявява отговорност и не взима категоричния решения. Ако толкова те обичаше, едва ли щеше да слуша родителите си и да се съгласи друг мъж да гледа детето ви. Макар че и ти не си цвете за мирисане, щом въртиш номера зад гърба на мъжа си, ама нейсе, така че каквото повикало, такова се обадило.

Дори и да отидеш при другия, после ше се питаш дали аджеба да не се върнеш при първия. Такъв тип жени вечно търсят перфектния и се питат дали няма още по-добър. Дори и да намерят перфектен, пак се питат дали няма още по-перфектен. На края си остават цял живот с търсенето и си умират сами.

Така че ако питаш мен, просто си седни най-после на д-то (без значение при кого, но така и така си при съпруга си, поне остани при него и си спести поредното местене и дългата и скъпа процедура по развода) и спри най-после да се питаш къде има още по-добър. Както виждаш, на края ти прецакваш себе си така, освен че нараняваш и други хора и че по-доър не намираш. Ако в някое отношение е по-добър в друго ще е по-лош, няма идеални хора.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 952f19d191
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти не заслужаваш съпругът си, а и детето съм сигурен че е от колегата ти. За теб ще е по добре да се разведеш и да отидеш при колегата ти. Съжалявам за съпругът ти който вероятно е много добър човек.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4797a62908
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ебати, тва жените сте уникум. Не знам кво да напиша, просто нямам думи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53f01a70d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами какво има да ти разбираме?! Аз не мога да разбера - ти можеш ли да се погледнеш отстрани, самата себе си, и да видиш какво представляваш?! Жегна ме още в началото с фразата си "с характер който е далеч от този на българските мъже" (нима познаваш "българските мъже"? С колцина от тях си си имала работа?), да не говорим по-нататъка за описанието на онова, което си извършила... Ти си един завършен, 100%-ов егоист, който изобщо не разбира другите хора, не го интересува какво им причинява, а гледа само на него да му е добре! Само неговите предтави за живота и въжделения трябва да се сбъдват и изпълняват! Нещо малко да не е по неговата свирка и "Така ли?! Не си познал!!!" - бам, в другата крайност! Е това нормално ли е?

Сигурно е, че и детето си няма да пожалиш - ще го направиш заложник в твоите интриги и неначесано его, без грам да се замислиш какво му причиняваш.

Пътя към Ада е покрит с добри намерения...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 46b80eff8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Прав е номер 4. Българските мъже били еди какви си, пък ти не виждаш, че ти самата не си нищо повече от повечето представителки на... да не казвам кой етнос, даже имам подозрения, че принадлежиш към тях. Не че няма и свестни и от тях, де.

Ама ти какво всъщност правиш - мъжа ти бил свестен, ама не можел да ти направи дете и ти хоп при другия. Все едно е виновен човека и не иска и той си има дете и не го боли от този факт. И все едно няма деца за осиновяване. Пробхвахте ли изобщо да го лекувате или инвитро или викаш по-лесно да забременея от друг направо? Какво ще се занимаваш с глупости.

На другия пък родителите му ти казали, че си омъжена и хоп айде пак при първия. Ама първия пък не си го обичала, въпрекич е бил свестен, па втория пък си го обичала, пък не знам си какво.

Само че тези хора не са предмети и си имат чувства и себеуважение. Явно са склонни да прощават и ти злоупотребяваш с това. Ти си такъв тип жена, че никога няма да си доволна и при най-малккия недостатък на човека ще го зарежеш най-безцеремонно, стига да има кой да ти щракне с пръст. Само че така сама себе си обричаш на провал. А и разбери, че хората не са роботи, имат си чувства, не може само твоето его да има значение и нищо друго.

Ти вместо да си седнеш на задника и да гледаш да си изградиш добри отношения, добро семейство, добра среда, скачаш от цвят на цвят като пеперуда. И до кога така? Този е такъв, онзи онакъв и на края ще си умреш сама. Дори и децата ти няма да те погледнат на старини, ако продължаваш в същия дух. Това ли искаш?

А и замисли се ти колко си "хубава", че да търсиш идеален. Сложи си ръка на сърцето и кажи, заслужаваш ли перфектен мъж.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 97d97164a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Историята ти показва слаба воля. Аз лично съжалявам мъжа ти. Представи си какво му е като знае че няма да може да има деца, представи си колко нощи не е спал заради това.
Но не те обвинявам заради недъга му или за това че си решила да имаш дете от друг, всеки сам преценява за какво и как да се бори.
Проблемът е , че освен това че не може да има деца, ти си го съсипала и по друг начин, чрез това което си правила.
Ако искаш той да е добре, остави го на всяка цена, спри да мислиш само за себе си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53f01a70d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не на кръстопът, а на околовръстното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker