Предлага брак, но изневерява :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предлага брак, но изневерява :(
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 2521 пъти
Той смята, че съм перфектната за него. Няколко пъти ми предлага брак. Но е голям флиртаджия и постоянно ми изневерява. Казва, че жените са за забавление, а аз съм специална и единствена. Много е завладяващ и жените сами му се натискат. Всякакви засукани красавици му се предлагат. Казва, че аз съм единствената свястна жена, която е срещал и съм била красива и добра и едновременно с това лоша и с голямо самочувствие. Тези неща ги слушам вече няколко години. Луда съм по него, но не си го показвам.
Хора, аз ли съм единствената жена, която не иска да приеме, че мъжът не е изцяло неин? Не мога да приема флиртаджийският му характер и никога няма да съм с този човек, въпреки, че само него искам :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: c38b15ed0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно нормално е да не го приемаш. Ако ти наистина беше единствена и неповторима за него, той нямаше да гледа други дори за секс. Когато сърцето е пълно, очите не гледат другаде освен към теб, за него другите трябва да са сиви и незначителни пред теб. Сигурно на всяка казва това и я кара да се чувства специална. Помисли малко, че някой ден ако нещата тръгнат сериозно и се ожените и имате деца и той пак изневерява, тогава как ще се чувстваш? Той ще те зареже за някоя по-млада и красива от теб и ще останеш с децата на улицата, такива мъже като него не поемат отговорност за децата си. Не знам как въобще си му простила изневяра, аз никога не бих. Моя съвет е да скъсаш с него и да си непреклонна, не се поддавай на целувките и хубавите думи, просто го блъсни и покажи характер, не давай да си играе с теб. Намери си друг, който ще те уважава и няма да постъпва така с теб, защото сегашното ти гадже, явно те има за тъпа и боклук и си вика.... ''ооо аз ще *ба тая и оная, а пък тази моята приятелка винаги ще си е до мене, колко е глупава.. '' не знам до колко ти е приятно той да мисли така. Ти си резерва, която му е сигурна, нищо повече.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4551097341
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето това е доказателството, че вие жените сте безмозъчни. Авторке, в живота си със сигурност си срещала не един и двама прекрасни мъже, които щяха да ти бъдат верни, но разбира се, ти искаш този *урвар. После ревете по сайтовете как нямало истински мъже, как мъжете са такива и такива, но истината е, че и вие допринесохте все повече мъже да се държат по този безотговорен начин. Луда си, наистина, но помни, че мъж-*урвар не става нито за семейство, нито за баща!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8cd528ebff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами събуди се, защото проспиваш възможността да си намериш моногамен и сериозен партньор. Колкото и да е обаятелен твоят приятел, няма да го имаш само за себе си, това е ясно. Помисли си дали това, че му прощаваш забежките и си му на разположение и си му вярна въпреки всичко, не те прави най-удобната, а не най-перфектната за него.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 18f85ff10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми ти какво мислиш не разбирам? Да стои заключен ли искаш? Ами ти не заглеждаш ли други? Щом не го показваш какво очакваш? Пожелавам му да срещне по-бързо подходящата и да не си губи време. Много глезено и некоректно от твоя страна.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 2221005116
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Такива са ми до болка познати. Като мъж ти казвам, че никой уважаващ себе си и жените мъж няма да каже "другите са за забавление, а ти (видиш ли) си единствената". Днес дори и да го мисли, при първото изпитание и ти ще се превърнеш в просто забавление - в най-добрия случай. Трябва да си много наивна, за да се хванеш на такъв евтин номер.

Ако искаш постоянно да ти изневеряват, а ти да си мълчаливата съпруга, която ще му задоволява всичките прищевки - разбирай слугуване - и ще му гледа децата, това е перфектния мъж за теб. Нагледал съм се на такива "семейства", послушай ме, голяма глупост ще направиш.

Щом от сега те дразни това поведение и отношение, представи си след янкоя друга година, когато рутината от ежедневието започне да си казва думата. А ако и сте направили 1-2 деца, просто положението става доста доста незавидно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 62035fa1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз бях влюбена дълго време в подобен тип. От личен опит те съветвам ако си мазохист действай смело, но никога няма да го промениш. Всеки си намира майстора, но в случая това не си ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8a2dfc4ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ммм честити!!! Пропиляла си няколко годинки от живота си. Продължавай в същия дух (днес съм саркастичен малко, да знаеш) Какво ходиш с тоя. тоя ****** Като ти изневерява прав му път. Не те познавам. но съм сигурен, че е пълно с мъже, които биха искали да са с теб. И то не като тоя да не казвам какъв, а свестни мъже. Зарязвай го тоя

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 143690da43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Еднинственa.... по- скоро си от мaлкото, които въпреки товa продължaвaт с подобен. Aз не го изтрaйвaм и 2 дни след подобно нещо. Кaквa любов? ! Глупости!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 7d296bd043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Как в смисъл изневерява? Ти доколкото разбирам си му никаква, а само търсиш кусури. така можеш и още 3 години да си ги търсиш, пък той какво е виновен? Че не ти ходи по свирката ли?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: d5b0ab5c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бягай със 120 км/ч!!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 0ea0046c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравей момиче,

ами не си единствената и аз не знам как да го кажа дали за съжаление или за радост, ама надали ще е за второто...
От флиртаджиите явно има два вида, едните са като твоя (всъщност в случая той дори не е и твой по-скоро "общия") мъж които освен, че изневеряват не се и крият, а другите са мега потайни и ако ги хванат то ще е случайно... Та мъже, които не изневеряват аз лично... абе не че не знам ама не знам на колко пръста се броят... Та всички го правят, но някой се крият, а има и такива, които го правят до време и след това си сядат на д-то, дали и твоя/общия няма да си седне някой ден това никой не знае...
Единственото, което е видно от километри, е че никой не иска да му изневеряват, но аз имам и друга теория, изневерява човек, на който нещо му липсва така, че замисли се какво му липсва на твоя човек или по-добре направи си го питай и тогава решавай какво ще правиш занапред.
Успех дано стигнете до някакъв консенсус...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c72760ee40
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си единствената. Може би е въпрос на самооценка - някои се хващат като удавници за сламка, други вече са много зависими (финансово, жилищно и т. н. т. ) и си траят, а трети смятат, че имат достатъчно ухажори и перспективи и не са длъжни да търпят да ги унижават. Трябва да обмислиш добре как си представяш бъдещето с такъв човек. Гледам, че не си чак толкова разстроена от изневерите (щом още си с него), ако не ти пречи - защо не? Хора всякакви, принципи всякакви... Знай, че той няма да се промени, щом от сега го прави, след като имате брак и дете, той сигурно ще се развихри още повече. Успокоителното е, че такива хора обикновено не се влюбват лесно и вероятността изцяло да те замени с друга е малка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8e426d67a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Разбирам, но моят съвет е - не сключвай брак с флиртаджия, хората не се променят, цял живот ще те тормази неговият характер. Искам да ти кажа, че флиртаджийте са големи играчи, те не оценяват жените, не му вярвай! За тях хората са като вещите - лесно се сменят! Помисли си има ли смисъл да се омъжваш за него, да му гледаш децата, а той все по фустите да тича... Не му предоставяй живота си, ще съжаляваш

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4b0add3f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Благодаря за съветите.
Ние с него често се засичаме в общи компании. Миналата година реших да му дам шанс да бъде с мен. След няколко дни забелязах, че той се държи много свободно с жените и ми се струваше, че флиртува с тях. Колкото и да сме безмозъчни, с някаква женска интуиция усетих, че не мога да му имам доверие и се отдръпнах. Той се отдръпна още повече. Започна нарочно да сваля приятелките ми, за да ме дразни какво съм загубила явно. Негов приятел беше казал, че съм го уплашила, че мога да му отнема свободата и че го командоря. Започнах да се държа с него като с непознат. Не исках да му преча. За мен беше по-добре да сме непознати. И сега след толкова дълго време ми иска прошка, брак и такива неща. Иначе, винаги е казвал, че сме създадени един за друг. Проблемът е, че и аз имам такова усещане. Но най-вероятно съм тъпа.
Номер 9 е прав - не съм му никаква, защото не съм с него и не съм простила.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4a02d5eb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Госпожице, Вие имате ли връзка с това момче? Ако да, то го забравете! Но ако е изявил интерес към Вас и се чудите дали да се хванете с него, то мисля, че няма за какво да го обвиняваме тук, защото никой не му се стои сам и в случая виновната май сте Вие.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 8cd528ebff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ама чакай сега - вие не сте гаджета, така ли?? В такъв случай как свалките с други мацки се водят изневери? !

Както и да е, щом отсега приемаш толкова драматично забивките му с други жени, изобщо не се набутвай в отношения с такъв играч, че ще съжаляваш. Не бъди наивна и не му се връзвай на сладките приказки, че си "единствената" (по-скоро си една от малкото, които му се дърпат и затова си му интересна), че сигурно на още 3-4 момичета им говори така... А това с предлагането на брак е още едно доказателство колко лекомислено си служи с думите.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ae17150912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не разбрах всъщност дали имате връзка, ако не, тогава това, което ще ти напиша, няма значение. Ако обаче имате, може моят добронамерен коментар, базиран на собствен опит, да ти помогне.
Като тинейджърка имах един такъв красавец, ходихме 5 години. За това време той преспа с повечето момичета, които минаха през нашия квартал, докато аз - официалната приятелка, ходих на състезания на брат му с майка му и баща му. Дори не си правеше труда да се крие. Обаче на мен ми писна и го зарязах.
Сега е 20 години по-късно. Аз си имам семейство, той има съпруга и две деца и живее по същия начин. Жена му е свястна и кротка, не прави проблеми, но мога да си представя как се чувства. След като до мен стига информация как бил ходил на някакъв купон с друга жена, значи целият квартал знае, в това число и жена му.
Помисли си дали на теб ти се живее така и ако си ок, давай. Но мен, ако питаш, не си струват нервите. Някъде навън има един мъж, за който ще си наистина единствена. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 772042b111
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Мъже от този тип са комплексари, доказващи си непрекъснато нещо. Не се занимавай с него, няма да се промени, освен ако не осъзнае защо го прави, но това е почти абсурдно да се случи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 05ee3c9a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   до 14 авторката

трябваше да ги кажеш тези работи предварително, за да е ясно. Но все пак този е комплексар и това не промени мнението ми. Не ти трябва такъв, повярвай ми. Даже този твой коментар още повече затвърди мнението ми, че този просто не струва и 2 лева.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ba7e6ac03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Мила, ако не искаш да страдаш още повече в бъдеще, за нищо на света не приемай да се омъжиш за такъв човек! Заслужаваш много повече от това мъжът ти да те лъже в очите, че си "специална" и "единствена" и в същото време да разбереш, че ти изневерява с други. За мен този човек никога няма да се промени и винаги ще си остане такъв, така че не си съсипвай нервите и не си губи времето с човек, който не те заслужава и не заслужава любовта ти. Знам, обичаш го и ще страдаш когато се разделите, но по-добре ужасен край, отколкото ужасии без край, колкото и клиширано да звучи.
Успех, мила! И много щастие! Заслужаваш да си обичана без условия и без да се налага да делиш любимия си с друга.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ed4369529e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Момиче, хубаво те съветват коментиращите преди мен... не ти трябва този мъж. Давам ти абсолютно добронамерен съвет-късай и хвърляй. В едно семейство разправии стават заради много неща... заради пари, заради родители и още куп неща.. няма да изброявам. Но няма по-страшни и по-разрушаващи скандали от тия за нечия изневяра... Другите някак се преодоляват... тези с изневерите... почти никога. Че той отсега е започнал.. сваля приятелките ти... ухажва наред, и те бомбандира с изтъркани клишета, че сте един за друг... кой знае къде ги е чул... изпреварили са ме и някой преди мен е написал истината-че този мъж е най. обикновен комплексар... А ти... ти бъди умна...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker