Гледа други жени и не прави секс с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гледа други жени и не прави секс с мен
преди: 10 години, 27 дни, прочетена 4706 пъти
Всеки ден се прибирам премазана от работа. Рядко имам сила да свърша къщна работа, а секса у дома е рядкост. Правим го вече на 1 - 2 месеца веднъж, в по - честите периоди 1 - 2 пъти в месеца. Няколко пъти хващах половинката си да гледа голи снимки в нета, но се оправда, че не е той, а е някакъв спам и му се зареждат страниците автоматично от вируси. Аз съм слаба, но не съм перфектна, нито имам много големи гърди. Или поне не са като на момичетата от снимките, които гледа. Не се чувствам желана, не се чувствам красива. Много е мил, дава си последната стотинка за мен, много се грижи за здравето ми и все гледа да ми помогне за всичко, но в секса е пълна мъка. То се усеща, просто не го дразня сексуално, не ме забелязва така, няма и да си признае, такъв е. По - скоро би стоял цял живот без секс, отколкото да ме нарани така, понеже знае че съм много чувствителна на тема външен вид.
Не вярвам да си въобразявам за снимките. Защо като му покажа снимка на красива жена казва, че не е красива? Никога не е казвал нещо хубаво за друга жена пред мен, дори когато го моля да ми покаже снимка на жена, която смята за красива. Отговаря "Ти си красива за мен". Да бе, и след една - две седмици в хронологията линк към снимка и на нея някаква мадама със стабилен фотошоп.
Като го попитам казва "Не съм гледал" и повече не говори по темата.
Супер нещастна съм, не стига, че всичко е кофти в тоя живот, ами и мъжа ми не ме харесва сексуално. Усещам го, имам шесто чувство, той се впечатлява от намазани леки жени, въпреки че постоянно са му в устата какви к*рви са...
Зле мие, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 26 дни
hash: a2388208b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еее, ама че мъж имаш. Аз от 10 години не мога да си намеря приятелка, а твоя не стига, че има, ами пак порно гледа. Къде ги намирате такива? Ужас.

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 88aaf9a125
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма оправия! Никога не е достатъчно! На 1001% ли се опитваш да го обсебиш и изсмучеш?! Накъдето и да се обърне, винаги да вижда огледало, отразяващо теб, и само, и единствено теб?
Мъка, мъка... (която се отразява и в секса).

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 6659e5ddd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да такива сме мъжете...
И ще продължава да не те забелязва. Просто промяната трябва да започне от теб! Снимките, които гледа не са спам, повярвай ми казвам ти го като мъж, аз също гледам и не се притеснявам да си призная, но мен не ме и питат, явно не ме следят както ти него. Може би наистина си много обсебваща и искаш всичко да е за теб. Ами защо един път ти не бъдеш мила и не си дадеш и последната стотинка за него?
Бъди по-настоятелна какво като си изморена, той да не би да се връща отпочинал от работа? Издокарай се и ти, бъди секси пък тогава виж какво ще се случи.
Успех и бъди по-позитивна :)!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: ab18a9b0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подозирам, че всеки втори съвет ще бъде да си забиеш перо в задника (демек да се поддържаш, обличаш секси и т. н. ), че белким го впечатлиш или да си намериш любовник. Това са глупости и нищо няма да решат.

Понеже по написаното не изглежда да не те обича, според мен вариантите са 3:

1. Не се заяждам, а само ти давам насоки, върху които да помислиш. Макар да го обвиняваш, че е кръгла нула в леглото, възможно е да не осъзнаваш, че и ти не си толкова добра:

- инциираш ли секс?
- активна ли си в леглото или си от онзи тип жени, които само лягат и си вдигат краката?
- изучила ли си му ерогенните зони - гърди, коса, врат, дупе?
- казваш ли кое ти е приятно или само мълчиш в леглото?
- само в спалнята ли го правите?
- нещо различно пробваш ли като бельо, пози, място, изненади (на обществени места, на терасата например)?

2. Ритуната си казва думата и двамата не правите нищо, за да подхранвате и разнообразявате половия си живот (не говоря за оргии и изневери).

3. Има си любовница и тя изчерпва сексуалната му енергия. А и ако е по-добра в леглото и по-красива от теб, това го кара да ви сравнява, което допълнително намалява мераците му към теб.

Освен да поговорите заедно и открито, друго решение не виждам. Трябват усилия и от двамата, все пак сексът е между двама души. Ако трябва поговерете и със сексолог.

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 8c953532ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 2 ти го е казал най-точно! Определено не знаеш, какво искаш хем от себе си - хем от него. Няма оправия, докато не преосмислиш собствения си характер.

 
  ...


...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 88aaf9a125
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва:
- Ти си прасе, което нищо и никого не уважава! – разкрещяла се тя - Как смееш да причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата!
Мъжът отвърнал:
- Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана.
- Добре, давай – проплакала тя – Но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал:
- Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ? казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, не добре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни!
Така че, от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди.
После, понеже беше много мръсна аз ? предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните ? дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих.
Но тъй като се нуждае от дрехи, аз ? дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ? дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това ? подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите.
Той си поел дъх и продължил:
- После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата, се обърна към мен през сълзи и каза:
- Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 5088bd85a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 напълно описва ситуацията, в която е авторката с жалкия й приятел.
Авторке, защо се унижаваш така пред приятеля ти? То е ясно,че те лъже,но защо се унижаваш,сравнявайки се с други жени в опит да се добереш до това което той харесва? Извинявай , но познавам достатъчно мъже , които харесват плоски дъски...сори, ама за всеки влак дет' се вика си има пътници. Както има мъже, които харесват огромни бюстове и задници, така има и мъже, които изобщо не са любители на големите гърди и големите задници. Просто явно не си уцелила на твоя човек. Няма да те направи щастлива, щото природата му е к*рвенска и ако имаше възможност щеше да си хойка...днес са снимките...утре са забивките...въобще няма да му пука за тебе, ами ще те ползва за домашна прислужница, помни ми думите. Хич не му се давай на тоя...и не го възвишавай толкова...сигурна съм че си млада и ще имаш още много възможности да срещаш мъже, с които да успееш да създадеш перспективна връзка, така че горе главата!

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 09376a0173
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, за това последното, което каза и аз много се замислих. И на мен ми е много чудно, как повечето мъже все казват "тая гледай я каква е курва, колко евтино изглежда, голяма кифла... ", а точо след такива търчат и с такива си лягат. Явно не искат да си признаят, че си падат по леките жени.
Не се сдухвай толкова много! Не си била перфектна - а кой е?
Седнете и си поговорете. Ако не помогне - сигурна съм, че някой друг би те оценил повече и ще те хареса такава каквато си. А нека половинката ти да си гледа там "перфектните жени".

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 88aaf9a125
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Глйеда други жини и ни прави сйекс с мйен

 
  ... горе^
преди: 10 години, 26 дни
hash: 8f8f094ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Сега искам да попитам дамите ако някой мъж се разхожда с разкопчан цип и му се вее оная работа няма ли да ви предизвика интереса колкото и да го плюете, че бил еди какъв си... Просто така сме създадени бе хора и мъжете и жените все пак сме противоположни полове. И мен ме дразни като видя някой разголена 16/17 "жена", но пак предизвиква интереса колкото и грозно да изглежда. А до авторката, може би не го предизвикваш, На теб ти е съпруг ти го познаваш кое го привлича. Пробвай разучавай го ако не го познаваш достатъчно. Например ако спиш с пижама махни я, вземи си някакво привлекателно белио(знам че не се пише така просто не мога да го намеря на телефона). Според мен дантелените бикини са мноооого привлекателни и предизвикващи. Или пък като му гледаш историята виж моделите ако имат белио какво е то, кое преобладава така ще разбереш какво харесва. Разучавай го. Може пък един ден да тръгнете по магазините и случаййййно да тръгнеш да си избираш и го попитай какво му харесва. Дай му той да ти избере дори и да не ти харесва го вземи. М19

 
  ...

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 7656709f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №1, аджамийската ти логика много ме разсмя! "... от 10 години не мога да си намеря приятелка, а твоя не стига, че има, ами... " - все едно му е зачислена някаква служебно, пък за тебе не е стигнало когато са раздавали, и сега ще трябва допълнително и на свои разноски да си купуваш булка от Сливенския битак, да му се не види...
Кой знае как авторката се е натресла на момчето, а сега се опитва и единствена и неповторима да е за него.

Ще ти издам една малка тайна - нямаш си приятелка, понеже разсъждаваш точно по този начин. Подсъзнателно си избрал лесното и дуобното - списанието и интернета, без да ти се налага да се занимаваш с мъдрости, изказвания и щения като тези на авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: cc02f9088e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не разбирам как може да имаш жена до теб която да иска адски много секс,а ти порно да гледаш?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 25 дни
hash: 2428a84dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   А коментар 9 защо точно е одобрен и публикуван???

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 9faccddb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Да ти имах проблемите! Гледа в нета снимки на жени? Наистина ли мислиш, че има мъж, който да не гледа голи жени, порно или еротика? Мислиш ли, че има мъж, който не си прави ч***и? Трябва само да се радваш, че ги гледа в нета, а не по дискотеките примерно. Няма как да гледа само теб! Няма начин всички да са грозни в очите му, само ти да изпъкваш! Важното е да си остава с гледането и фантазиите! Относно редкия секс - ами трябва и ти малко да го съблазняваш, все пак. Нищо не възбужда мъжа повече от възбудената жена. Ако чакаш само него и всеки ден го питаш "много ли са ми малки гърдите? " - няма как да му стане на човека. А най-добрия начин за решаване на всякакви проблеми си остава разговора. Ако той нещо не иска да правите секс, въпреки твоята инициативност, питай го директно къде е проблема.
Да добавя, че номер 7 не е схванал нищо от поста на номер 6, но това е малко друга тема.

 
  ...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 00050d0362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От 28-годишния - опитвам се от години да имам връзка, чувствителен и мил съм, държа се по възможно най-добрия начин, но - никоя жена не ме поглежда :( Не заради това, че изглеждам зле, не заради това, че съм тъп или антипатичен или каквото и да било друго остро отрицателно. Просто всичко явно е свършило за мен. Остава ми да живея с чест и добро. До края. Всички ми казват (както вероятно и на други хора с подобна на моята история) - когато не го търсиш, ще го намериш. Обаче години не го намирам. А годините си минават. И минават с голяма мъка, когато неуспявайки "да не го мисля", аз го мисля, мъча се да го променя, оставам пасивен в някои случаи-следвайки съветите да не напирам, ... и в крайна сметка - страдам. Съсипвам се. Тренирам и имам здрав и стегнат вид, но... годините си минават.... и се моля на Господ - вече освен за любов, все по-често за мир и покой

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 25 дни
hash: 00050d0362
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Борете се, това е моят съвет. Че ако трябва и до смърт :) Аз си мисля след като прочетох всичките коментари дотук!!! Мисля си неща, които всеки ги знае и вероятно си е мислел, но видейки, прочетейки толкова много мнения на толкова много хора(същите като нас, четящите), аз започвам да вярвам и чувствам!!! Че тези неща са и най-доброто решение!!!

Просто борба до смърт за нещата, в които вярваме и чувстваме!!!

Примери колкото искаме:
1) Любов
2)Спорт
3)Наука
4)Професия
5)Близки хора
6)...
.
.
.
.
.
...

Пречки също колкото искаме, обаче - :), то без пречки не е интересно:)))))))))))))))))))))

До каквото и да достигнем, ви уверявам от опита на човек, който познава смъртта много добре, ама наистина много добре - най-голямото щастие идва от усмивката и това да правя възможния за мен максимум!!! Че съм примерно "много преебан" :ДДД по някакви най-разнообразни причини - тайната се крие вв глаголното време :))) - минало свършено :))) Шансът ми за щастие никой не може да ми го отнеме - да давам максимума си!!! :) Че той не е много голям - е това ли е важното??? Това, което всеки от нас го има в главата си, е уникално - то е НЕОГРАНИЧЕНО щастие (тук да не се бъркаме хората с ментални проблеми - на тях това щастие е ОГРАНИЧЕНО, за което много от уж "нормалните" хора, постоянно отричат и им се подиграват!!! П... им клюн на тия подиграващите се, техен проблем. (спит :П:Д) ).
НЕОГРАНИЧЕНОТО ЩАСТИЕ да виждаш красивото, което рецепторите на всеки човек са способни да покажат!!!
В това време живеем - не сме го избрали ние - парите да бъдат това, което са:( Обаче ние трябва да се стараем да бъдем в по-голяма степен нормални хора, хуманни, да си помагаме, да се обичаме, ДА МИСЛИМ И ДА СЕ ТРУДИМ според възможностите си!!! Пък другото - :) Аз например съм щастлив от мисълта за всичко красиво което съм видял!!! :) Красиво момиче, красив характер, ВОЛЯ ЗА ДОБРОТО, КРАСИВ УМ И КРАСИВА ДУША!!!!! !
Всичко друго са екстри. А екстрите не са определящо нещо!!!!
Екстра е секса, екстра са многото възможности, екстра е всичко, без което също бихме могли да бъдем щастливи във вечността!!!!! !
Пък си е екстра и да можеш да си правиш чикии :ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД - 15 години и 3 месеца си правя :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))-не зная колко са, но по-малко от 10 000 не са:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Не съм бил с момиче от 3 години и 4 месеца :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Абе не е много за усмивки, ама какво да правя??? Не да се оплаквам или самосъжалявам!!! Просто да бъда уверен и да се боря до края на живота си, не за това да правя секс :))))))))))))))))))))))))))))))))), ами за красотата в мислите си!!! Красота, на която всички сме способни. Пък вече ако можем и някое действие да направим по въпроса - престъпление е да не се опитаме, макар че имаме възможност!!!
Пък за финал - еми това е, да не си лягаме много късно, за да можем да живеем по-добре :))) - да сме по-здрави, да сме по-бодри, да си вършим работата по-добре:)))), да виждаме красотата навсякъде около нас и вътре в самите нас!!! :))) ( а не да си повтаряме колко сме се прее.... - ми да, прее... сме се - като сме си загубили живота да мислим не задължително колко сме се преебали, но все пак с негативни тенденции!!! :)))) )

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 0753aeec46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Сядайте и приказвайте двамата. И двамата имате трески за дялане по казуса.
А това, че №7 не е схванала нищо от поста на №6, е безспорно.

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: 1210073403
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   9 май има нужда о психиатрична помощ...
А на вторката ще й кажа да не се отчайва... и ние с моя човек бяхме в подобно положение и чак като спрях да мрънкам, да засягам темата и общо взето да ми пука... тогава започна да се подобрява положнито. Сега даже ми досажда на моменти, когато аз не съм в настроение за секс. А относно гледането на жено- всички го правят, преди му се цупех, сега въобще не ме интересува какво гледа, с кого пише и къде излиза. Не го разпитвам, не му държа сметка за нищо и съм спокойна. Така само ти се затомозяваш излишно. Остави го да диша и ти също се успокой, имай своето свободно време и занимания. Един човек реши линда кръшка или да те зареже, не можеш да го спреш. Ако положението стае нетърпимо, просто се освободи от него и толкова. Просто е... ние сами си ослужняваме живота. И незаменими хора няма- банално но факт.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 10 години, 19 дни
hash: dab1a64668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Подкрепям номер 15.
Авторке, недей да се тормозиш, че приятелят ти гледал снимки на секси мацки или порно. Кажи ми ти никога ли не си се кефила на разсъблечените снимки на любим актьор или на някой модел? А да му следиш историята и линковете за някакви си снимки е направо задушаващо и изнервящо. Ако ти изневеряваше да хвърляш нерви, а то...

Разбирам, че имаш ниско самочувствие, но дори и най-голямата красавица/красавец би трябвало да осъзнава, че човекът до нея/него не може да остане сляп за останалите привлекателни представители на срещуположния пол. Въпросът е всичко да се изчерпва с гледането и фантазиите!

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 657c50180d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   преблема ти е че си прекалено комплексирана за това как изглеждаш. ако сама се харесваш, няма да ти пука какви снимки гледал или какво порно може да гледа... всеки гледа. абсолютно нормално е да гледаш снимки на други хубави хора и те да ти харесват.
проблема е в това как се възприемаш ти. там е разковничето. научи се да се харесваш, да се приемаш такава каквато си, защото ще трябва да се гледаш цял живот:) защото е важно да си в мир със себе си и да се обичаш. когато човек сам не се харесва му личи много, има едно такова особено особено излъчване и го втълпява и на околните.
когато започнеш сама да се харесваш, ще те харесват и хората около теб и няма да ти пука кой кви снимки гледал.
всички не може да са красиви, но всички са единствени и неповторими и има смисъл в това всеки един човек на тая земя да изглежда по начина, по който изглежда.
и още нещо - важно е да имаш красива душа, разкраси душата си, за да проявиш външната си красота. процеса е отвърте навън, а не обратното

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker