Той избягва разговорите за бъдеще и брак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той избягва разговорите за бъдеще и брак
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 3689 пъти
Здравейте,
С приятеля ми сме заедно от 7 години и живеем заедно от 6. Преди той сам подхвърляше, че някой ден ще се оженим, говореше за "нашите деца' и т. н. т. Тогава не можехме да си позволим семейство. Все чакахме нещо, докато настъпи момента да говорим по-сериозно. Сега вече той има постоянна работа и няма пречки да мислим за бъдещето, но откакто той започна тази работа (почти 2 години), спря да повдига въпроса за нашето бъдеще. Аз се опитвах първо да подхождам леко - с намеци, надявах се, че може пък да ми готви изненада. Той практически не реагираше. Накрая започнах да му задавам въпроса директно - и отново нищо- ту му се спи, ту го заболяло нещо и все момента не е за разговори. Ако го питах кога иска да поговорим, си измисляше заетост за 1 месец напред. След дълги опити му казах направо, че се разделяме, щом той не иска семейство. Той първо беше някакси ядосан и си тръгна, но на следващата вечер се върна с предложение за брак и уверения, че е размислил и наистина го иска. Всичко изглеждаше уж добре, но времето си минаваше и отново никакви конкретни планове, никакви разговори. Повдигах въпроса много пъти, той все казва "чакай, има време", "за къде си се разбързала? " Все нещо чакаше да мине (рождени дни, командировки, отпуски) и обещаваше след това да говорим. От всичките ми опити успях единствено да уговоря месеца, през който трябваше да е сватбата. Но дотогава вече има малко време, а ние все си оставаме без планове. Предложих му дори да не правим сватба, за да не харчим пари, а само да сключим брак, но той каза, че щом ще се женим да го правим "като хората". Дори ме обвини, че съм досадна и го притискам, а минаха 7 месеца откакто уж ми предложи брак. И така аз все си чакам, не говорим абсолютно нищо за бъдещето ни - не само за сватба, а въобще за нищо. Вече е почти късно да се организира нещо за предвидения месец. По всичко личи, че той планира какви ли не други неща, но не и сватба, а мен продължава да мотае. Но защо го прави? Карахме се много пъти, разделяхме се няколкократно и той издържа по 1 ден и се връща и извинения и нови обещания. Хем не иска да се разделим, хем бяга като опарен от разговорите за бъдеще.
Аз мисля, че това вече е ненормално - толкова време сме заедно и един разговор да не можем да проведем. Възрастта ми напредва, искам деца и т. н. т. Мисля да се разделя с него окончателно, но все не ми достига смелост.
Моля ви посъветвайте дали е правилно? Според вас заслужава ли си да правя още опити и да чакам? Зщо според вас един мъж си променя мисленето? Защо в същото време не иска да ме оставя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: fdd697eb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И ние с жена ми не сме женени, но живеем заедно вече 12 години и имаме 2 деца. Преди това сме ходили още 3-4 години. Навремето и двете роди много ни натискаха и затова не се оженихме.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7b23a80030
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото е мъж :)
Тръгни си ти. Или постави ултиматум и този път го спази наистина. Може пък тогава да се стресне. В момента си оставила инициативата в неговите ръце. Вземи си я. Ако наистина искаш този човек да е баща на децата ти му кажи директно, че този месец искаш да си направите бебе и ако не е съгласен може да си събира багажа и повече да не се връща. Но бъди сигурна, че ако се прави на шут можеш да го изгониш и наистина да си отстоиш позицията. Ако го оставиш да те размотава може да продължи така с години. Ако иска да е с теб ще се съгласи. Ако не се съгласи е по-добре да си потърсиш някой друг

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 55fe97550a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   А ти имаш ли постоянна работа? Според мен може да не е убеден, че ти си Жената, щом е така, замисли се дали даваш всичко от себе си за този човек и дали любовта ви е искрена. Не споменаваш нищо за вашите отношения, говориш само за натиска, който прилагаш върху него. Замисли се кое е специалното във вашите отношения, знаеш, има милиони двойки по света, не е трудно да си намериш партньор, но е трудно да намериш такъв, на когото ти да държиш и той на теб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fe0448a8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Разбирам те понеже бях в същото положение. Накрая не издържах и го напуснах. Върнах се при родителите ми и всичко започна отначало. На 31 съм и нямам нито право на грешки, нито време за губене. Добре си помисли дали искаш и заслужаваш да си с този мъж.
Желая ти успех!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5d65bce9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От авторката
към No. 3
Дали го заслужавам той може да каже най-добре. Със сигурност връзката ни има много проблеми, дори бях пускала теми тук, но те не са публикувани, а не мога всичко да напиша в едно. Проблемите обаче са сякаш само мои. Въпросът вече не е в брака, а в това, че не водим абсолютно никакви разговори - нищо не го вълнува. Аз имам работа и го обичам все още, давам му каквото винаги съм му давала и каквото мога. Дали го устройва е друг въпрос, на който той също не иска да ми отговори. Но аз имах много търпение спрямо него през годините, какво ли не ми е минало през главата.
Не е ли твърде дълъг този период за една връзка без развитие? Ако за 7 год. не може да прецени дали съм Жената, то какво трябва да се случи, че да прецени най-накрая?

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5d65bce9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към № 4:
Здравей,
Ти как преживя тази раздяла? Нямаш ли гадното чувство, че си изгубила голяма част от живота си и от себе си? Той как реагира на твоето решение?
Някои хора ми казват, че трябвало да забременея, без да го питам, а като се появило детето, той щял да се промени. Но аз просто не съм възпитана така и не мога да го направя. Ти не си ли мислила над този вариант?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6cb7e1386b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен вече не те обича чак толкова и е въпрос на време да си намери друга и да те разкара. Иначе щеше поне да каже защо е рано, ако не да ти предложи. Щом дори не казва защо, значи няма сериозни намерения. Търси си друг, докато си млада (предполагам), че ако те разкара на 30 и тепърва да трябва да си търсиш мъж, да градиш връзка (а да не говорим, ако се наложи да смениш още няколко), да се омъжиш и да родиш, ще станеш майка поне на 40. Погледни от хубавата страна - по-добре сега да се разделите, отколкото като се ожените и родиш. А може би тепърва те очаква голямата любов в живота ти.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5faf757bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вашата връзка май се е изчерпала. Изглежда в началото той е бил много влюбен, но вече явно не е. Замазва положението, но само влошава нещата... Все някой от вас трябва да поеме инициативата и да повдигне темата за връзката ви и усещам, че това ще си ти. На твоя човек сега му се живее, явно. Намерил си е нова работа, по-спокоен е, за какво му е жена пък и с дете, за да му харчат парите??? Говори с него сериозно, все пак и двамата трябва да стигнете до някакво решение, дали ще продължавате да сте заедно, или ще се разделите... След като сте тръгнали с различни посоки и имате различни очаквания и цели в тази връзка, според мен е по-удачно тя да се прекрати. Иначе и двамата ще се измъчвате, докато единия не остави другия и т. н

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 73cd8c5c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абсолютно трябва да се замислиш върхи предложенията за твоя въпрос на 3 и 4. А сега и ултиматума, който си поставила"или или" да избира и сте се разделили временно, надявам се, допълнително скъсява шансовете ти. И ти си права и ти искаш да се видиш като булка, да има еуфория около теб и него, около вас, но той май си е размислил във времето, когато ти си била в ролята на отказваща това със сватбата. Дано да сте дълги години заедно, спокойно не сте малки. Ако не се усещате малки, не сте. На 23-24 не е толкова малка възраст за дете.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 764c1f6ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Някои мъжа са си такива. Имам подобен проблем с моя, но не го чаках 6 години, а само 3 (хаха). Та започнах директно с разговора и не му оставих право да го отменя. Каза, че ще се промени и започна малко по малко да се променя, но много бавно и почти незабелязано. През това време периодично му набивах канчето и му поставят избор или се взема в ръце и става мъж или се разделяме. Та, моичкия наистина много държи на мен и не иска при никакви условия да се разделяме. Даже само като му спомена и почва да трепери и да реве, но това не ме устройва. Чаках ден след ден, празник след празник да поеме някаква инициатива, поне веднъж да започне разговор той за брак, за деца, за бъдеще. Не стана. За всичко друго може да ми говори, но за това чака на мен. И аз не закъснявам да му напомням. Последният по-сериозен такъв разговор беше преди 4 седмици. Казах му, че след като толкова години нищо не е предприел, значи не държи на мен и не е сериозен. Казах му, че се разделяме окончателно, че се изнасям и повече няма да се видим. Бях категорична и даже го мислих. От тогава сякаш нещо се пречупи в него. Явно се стресна и започна да споделя с мен планове, да говори за деца, да измисля имена, не сме уговорили дата за сватба, но сме решили да е тази година. Та, това е и моя съвет от опит. Притисни го по-сериозно. Използвай по-тежки думи и бъди категорична. Обясни му, че във връзките идва момент когато или минавате на следващо ниво, или се разделяте. Пожелавам ти успех. Дано държи на теб повече отколкото на странното си мъжко поведение и създадете здраво семейство. Много е важно обаче всичко останало да ви е наред, защото иначе може ти да си прецаканата. Да не се окаже, че си слагаш главата в торбата. При моя го има това, че се влияе от приятелските си двойки. Те всички са дългогодишни гаджета, които не се развиват. Сменихме малко средата с по-улегнали хора и сякаш взе да му идва акъла.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5d65bce9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ви за коментарите и съветите! Мисля, че ми помогнахте да затвърдя извода си, че няма шанс за нещо хубаво. Опитвала съм всичко, което ме съветвате - бях и твърда и настоятелна и слаба - несигурна и безразлична, пробвах и с мили думи и със цупене и със скандали. Всички отрицателни фактори, които посочвате, са налице - почти на 30 г. съм, както и той, има я и новата компания, която му влияе силно, голяма промяна в начина на живот, романтиката липсва, общите интереси също и т. н. т.
Само не знам как да се примиря с очакванията от коментар no. 7 - че ако въобще родя дете, ще е някъде около 40.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5253deb2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторке, човекът ясно ти е показал, че не иска брак, поне не с теб и сега. какви са причините, ние няма как да знаем: може да не се чувства готов, може да не смята, че ти си жената за него, може да му се живее, може да иска да се реализира в друго, може много неща.
ти обаче си права за себе си да искаш развитие на връзката ви. не пишеш на колко си години, но щом от 7 сте заедно, ще си между 25 и 30. изходът е да проведеш сериозен разговор с него и да си готова за честен отговор. в неговите очи може разговорите ви да изглеждат като мрънкане, така че бъди сериозна, без скандали и обвинения. ако видиш, че пак не получаваш категоричен отговор, явно с този човек няма да се получи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4544c3c759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Насила хубост не става - той явно само отлага нещата във времето, защото му липсва желание да пристъпи към сериозната крачка (поради колебания, че ти си жената за него, страх, че губи свободата си или друго).
Лошото е, че няма адекватна комуникация помежду ви - не мислиш ли, че това е основният ви проблем? Как ще градиш семейство с човек, с когото не можеш да се разбереш и да намериш общ език?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: edbd30215f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей,
Какво да ти кажа. Имам приятел от 3 години и половина. В началото той говореше как ще се оженим, как ще имаме деца, но от 2 години започна да повтаря, че не иска да има деца. Не иска и да се обвързва сериозно и все пак брак не отрича чак толкова категорично колкото за деца. От време на време все казва "хайде да те водя в ритуалната зала" и т. н., но всичко е само на шега. Дори не живеем заедно. А преди няколко дни минахме покрай един родилен дом и той каза "Хайде кога ще раждаш", после излъга един приятел че чакам дете. Когато говорим сериозно категорично е против брак и деца, а после подхвърля и то често. Не мога да го разбера като набере едни мисли за това и е готов да се разделим на секундата само и само да се отърве да не се жени и да няма деца, а в следващ момент се шегува с тези неща. Отдавна ми стана ясно че едва ли ще се осмели някога за семейство и деца, но все още продължавам да съм с него. Не знам как да те посъветвам, но явно и твоят приятел гледа да избягва темата и ти е казал някакъв месец без да има намерение да го изпълни. Моя приятел често прави така. Интересното е че аз на моя никога не съм му натяквала нито съм го карала на сила да се женим или пък да имаме деца. Дори не съм му намеквала, но той си е изградил някаква нагласа че именно това очаквам от него и сам се вкарва в големи филми и всичко това го отказва. Аз не че не искам, но никога не съм му натяквала и не съм поставяла въпроса, обикновено той го поставя, а ти доколкото разбирам доста пъти си поставяла въпроса. Успех ти пожелавам, дано да станат нещата, защото 7 години не са никак малко, на мен 3. 5 ми се виждат много пък къде са 7, двойно повече. Аз съм решила да съм с моя приятел за сега, пък ако се появи някой друг по-добър кандидат няма да се замислям ако искаме взаимно да създадем семейство. На кой когато му е писано и с когото му е писано. Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 164f4ee3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Ненормалното е едно. Да живееш с него седем години, и всичко да се сведе до това, да го чакаш, като нерез, да те оплоди, или го зарязваш. За това ли са мъжете? За седем години всички чувства ли загуби? Само деца ли искаш от тоя живот, като животните? Толкова ли ти е скучно? Остави човека да има мнение, не виждаш ли, че не иска сега. Седем години с него и сега ли ще избягаш така гадно, заради деца? Все някога ще го поиска, мисли малко! Като си такава студена, зарежи го, ако не те е срам.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 785d5fed77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към № 15
Не те знам мъж ли си, жена ли си, но и в двата случая нямаш никакво право да се обръщаш към мен така грубо! По какво прецени, че аз съм студена? В твоя коментар липсва всякакъв смисъл! Едно злобно изказване! Къде съм писала, че чакам като нерез да ме оплоди? Ако исках просто да ме оплоди, досега да съм го постигнала 100 пъти, но аз все пак чакам той да си каже мнението вече 7 години. Така че не ме е срам оставила съм го да има мнение, ама той очевидно го няма или поне не може да го изрече. Да избягам така гадно? А да не получа 1 конкретен отговор и разговор за това време е изключително мъжка и най-вече човешка проява? Така разбираш явно, щом желанието за деца за теб е животинско.
За какво въобще се включваш в темата, като не си я и прочел даже като хората?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6cb7e1386b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Търси си друг, но имай предвид, че с новия не е добре бракът да се превръща в идея фикс. Просто това може да го отблъсне и да се получи обратен ефект. В смисъл да не се получи да отблъскваш мъжете или пък да се хванеш с някого, само защото е готов да ти предложи брак и после да се окаже грешка. Защото това да се ожениш за неподходящ (и да му родиш) е още по-зле от това да ходиш с някого толкова време и да не се ожените. Просто не препирай нещата излишно, но и не чакай твърде дълго. Дано си ме разбрала.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ae8fdbad59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Какви са тия мъже-даже след 7г и още не може да се реши да и предложи брак.
И колко време да го чака да реши и да се накани-17 или 27... хайде стига. До 2 -3 г най много една връзка и се вижда-ако няма развитие защо се моташ с него? За какво и губи времето тоя и я върти само. За да не е сам и да му е в удобство да има жена ли до себе си ли? Не вижда ли, че момичето иска да нещо по-сериозно, защо и стопира живота...

Щом не е в състояние като мъж да се отнесе отговорно и сериозно към това за какво и е такъв нерешителен и страхлив мъж тогава. Какво пък толкова се плаши и той.
Номер 15 момичето няма да е студено ако го зареже-тя го чака вече 7г малко ли е? За толкова време колко неща могат да се случат между 2-ма души-да се изучат, да работят да си купят жилище, да им се родят 2 деца и т. н. Годинките си вървят и за една жена е важно времето. Тя има право да си организира живота според нейните усещания и нужди, а не да чака господина да се накани, ако въобще се накани. Ами той може и никога да не се накани... -и тогава тя какво да прави.
Да като иска да си я кара така да си хване тогава някоя само за компания. А тя като иска семейство да си намери друг с нейните преоритети.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 21deb84b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей! Съветвам те да си намериш някакви странични занимания и да спреш да му обръщаш толкова много внимание. Дума повече не казвай и за сватба! Ходи си където искаш и с когото искаш. Щом нещата не вървят по твоя начин с увещания, направи завой на 180 градуса, така че да се чуди какво става и да го изненадаш, да види че не държиш толкова на сватба с НЕГО, да се постресне, като те пита какво има, казвай нищо и пак си продължавай с излизанията с приятелки. Увеличи си шанса да срещаш нови хора и дори мъже и ще те посъветвам нещо - направи каквото правят мъжете в по-голямата си част, стой до него известно време докато си намериш друг мъж. Това никой мъж няма да си го признае, но те така постъпват масово с жените. Примерно какво да направиш - без да го предупреждаваш, че ще излизаш, се наконтваш, обличаш се секси, заставаш пред огледалото преди да излезнеш и се оглеждаш дълго, нека започне да се замисля дали няма друг. Бъди мила, но не прекалено и не толкова задушаваща. Ако трябва отиди на пазар за нови дрехи и забрави за спестяването на пари за вас двамата, за общия ви дом и сватба и бла бла. Накупи си дрехи , които да ти стоят добре и да подчертават силните ти страни. Сложи си скъп парфюм, токчета и се гримирай. Сега е момента да станеш възможно най-добрата си версия. Спри да готвиш, купувай само готова храна и я претопляй в микровълновата. Ако си свикнала да му сервираш и да вървиш по задника му също престани. Даже и прането му не слагай за пране, само твоето си пери. Кажи примерно, че не си искала да се боядиса в пералнята и затова не си го смесила, а някои неща си изпрала на ръка.Нека види отдръпване от твоя страна. В момента твоя човек много яко те манипулира, защото знае какво искаш и ти го обещава, обаче действия няма. Това е като да размахваш кокал пред куче, без да му го даваш. Мисля си, че ще те зареже или защото не му се жени или защото ще намери друга(дано да греша). Точно в този момент имаш няколко варианта- или ролите се обръщат и започваш да размахваш ти кокала докато се опитоми твоя, т.е. от манипулирана да се превърнеш ти в манипулатор или го напускаш, забравяш за него завинаги и си търсиш твоя човек. Прочети и книгата "Мъжете се женят за кучки." Чете се на един дъх. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 39bf1a383a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторке, съвсем в правото си си да искаш развитие и деца.
Не се притеснявай, че ако се разделите ще родиш чак на 40.
В предвид темпото с което върви връзката ти, ако останеш може и до 60 да го чакаш.
Иначе ти можеш да си родиш детенце когато поискаш, самотни майки има много.
Но за семейство с мъж и дете трябва да предприемеш някакви действия.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 73cd8c5c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке,не се притеснявай за номер 7 за изкаванията му.Има голяма доза истина,че не бива и да се изчаква,за жената часовника тик-така и трябва да не се чака,докато биологичните функции се предадат на времето.Може още утре ако искате да сте бременна,но понякога не става лесно,не става и бързо,а вие още ли не си говорите за нищо,това е сякаш да живееш с враговете си,гадно е,човека на когото ще отдаваш живота си да те подминава като голям стол в стаята.Има ли развитие по вашата работа,изнамери ли нещо,което "оправдава" поведението му.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 73cd8c5c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До номер 15 - ти пък от къде разбра,че авторката иска само деца.Тя като цяло казва,че иска градивност в отношенията-брак,деца и после някаква стабилност за тези деца.Всеки е прав,когато търси щастието си.По-добре е когато хората търсят диалог,като авторката,отколкото да си замине от този мъж,да захвърли всичко,без да си изяснят нещата.И да...какво ненормално виждате в това,една жена почти на 30 да иска и деца.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d8a02d78d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката
Съветът на No 19 може и да върши работа в нормалните връзки, но не и при нас. Това също съм го пробвала, но не го впечатлява. Колкото повече отсъствам, толква по-доволен е той- наслаждава се на спокойствието, може даже и да не попита къде отивам. Спях и да му прислугвам, защото преди наистина го правех. Това също не е проблем, защото си има мама за пране и готвене. Аз като не свърша нещо, отива при нея.
Преди няколко дни един нахалник ми се слагаше и ме покани на вечеря. Казвам нахалник, защо знаеше че съм обвързана, а и присъстваха други общи познати. Та приятелят ми разбра и ми каза "Ти пък защо не излезеш 1 път с някой? Ей така от любопитство, да го видиш кво ще иска"
Кажете ми, това нормално ли е? Половинката ми да иска да излизам на срещи с други мъже?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 73cd8c5c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Авторке, извинявай че няколко пъти коментирам твоя болезнен проблем тук, но след като така са се развили събитията, той да стигне до там да те кара да излезеш и ти с друг, жена или мъж, какво ви е останало, да не би това да е сериозен сигнал, че той в най-скоро време ще се раздели с теб. Връзката е връзка, за да сте двама в нея. Ако е сериозна, трябва да е не само продължителна, а и с приятни емоции, ласки, общуване, дори общи приятели, инъче рискувате доста дълго време да сте отделно във всичко, което вършите. На нахалниците не им обръщай внимание, ако не искаш. те няма да решат проблема ти, освен да се скарате тоя път, заради някой мъж. Не вярвам хич да не му пука с кого и къде ще идеш. Ако наистина го мисли, той тогава не е наред, някога и с него така ще правят, ще дойде време да моли за вниманието ти, а ти ще си далече, щастлива и ще си го забравила отдавна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 39bf1a383a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Слънчице, съжалявам, но не мисля, че ти вече имаш половинка.
Той явно просто иска ти да скъсаш с него, защото го е страх да скъса с теб.
Затова и иска да излизаш с други хора, белким се влюбиш в някой друг и го зарежеш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 88962c3d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Явно си му станала прекалено досадна и затова е отказал темата за брак и аз да бях на негово място нямаше да се оженя за теб

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3cbe7afdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Здравей авторке, предвид това, че темата е стара и е минало много време може ли все пак ако влизаш още в сайта да драснеш някой ред как се развиха нещата при теб, още ли с него или си вече с друг!
Номер 27, и ти ли би отменял темата за брак ако приятелката ти е станала " досадна" ? И ако е толкова досадна чии го търсиш още с нея? Такива са мъжете, за сексче може и да се престрашите да живеете с жена, ама за сватба стане ли въпрос й биете шута пък макар и на чекий да я карате!
Аз съм мъж и не бих въртел жена толкова време, само да има кво да ям, да еба..
Всичко си е до човека!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker