Той стана по-студен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той стана по-студен.
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 2141 пъти
Заедно сме от почти 3 години. Аз съм на 17, а той на 18. Бяхме много щастливи не се отделяхме един от друг, дори за ден. Бяхме много щастливи и с всеки изминал ден ставаше все по-хубаво и повече се сближавахме.. обичта ни ставаше по силна. Но миналото лято трябваше да замине да учи в чужбина. Нито той го прие добре нито аз беше ни много трудно, но все пак не се разделихме. Поддържахме връзка всеки ден, виждахме се в скайп. Постоянно на дълго и широко си казвахме колко си липсваме и колко много се обичаме.
Преди 3 месеца си беше дошъл за 10 дена и всичко беше перфектно. Бяхме си пак щастливи и не спирахме да се радваме един на друг. Но когато замина тоз път не ме потърси цял месец оправдаваше се с това, че му е бил развален телефона а на лаптопа не можел да седне. После се оправихме по някакъв начин успях да му простя. Няколко дена добре си бяха нещата като преди. Но после стана по студен и се скарахме сериозно и се разделихме. Постоянно му пиша а той едвам едвам ми отговаря на някои неща казва, че незнаел какво да каже. И неска ми каза, че незнае какво иска и как се чувства. И ме обичал по-малко от преди.
Но все пак ако някой те обича няма да чака ти да го търсиш постоянно нали?
Обичам го повече от всичко не искам да го изгубя, но той ужасно много ме ядосва постоянно ме игнорирва.
Любовта ни беше наистина много силна плакахме заедно, смяхме се, шегувахме се, но сега всичко се разпадна. Незнам какво да правя, какво да сторя... обичам го.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: af71d355f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Щом разстоянието ви е разделило, значи не си е струвало да сте заедно. По-добре да се разделите сега, отколкото като стане по-сложно - след брак, деца и подобни. Всяко зло за добро.

Казвам го като човек, който е имал връзка от разстояние 3 г. Не само че не ни раздели, но и ни сближи още повече. Тогава разрах, че ще сме заедно завинаги, след като разстоянието не успя да ни раздели. Сега вече сме женени, имаме деца и се обичаме още по-силно.

Тогава си бях казал, че ако разстоянието ни раздели, значи не си е струвало да сме заедно, по-добре да се разделим на време, но уви разстоянието ни сближи още повече. Значи любовта ни е била истинска, но за съжаление вашата не се оказва такава. Радвай се, че го разбираш на време, защото много хора го разбират, много по-късно, когато вече става доста сложно и гадно.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7707cecff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Сигурно е срещнал друга. Далече от очите - далече от сърцето. Значи не те е обичал толкова колкото си мислиш. Ако беше така нямаше разстоянието да ви раздели. Започни да свикваш с мисълта, че гаджетата идват и си отиват и че трябва да забравиш за това. Съжалявам.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d18bc66b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Момиче, не искам да те огорчавам, но и при вас се случва това, което най-често се случва. Много сте млади и е малко вероятно да се обичате цял живот (не е невъзможно). Човека ти живее в друга среда, с други хора - пренася се в един друг свят. На тази възраст всеки търси голямата тръпка, незабравими изживявания и т. н. т. Ти си далеч от него, не участваш в неговите изживявания и той съвсем естествено е започнал да преоткрива нови неща без теб. За съжаление възрастта му е такава, че е почти невероятно да не се замисли за други момичета, пък и сте цели 3 години заедно (леле, той е бил на 15! ) и явно започва да му омръзва. Ако се бяхте срещнали на малко по-късен етап от живота, сигурно бихте се оженили дори, но за жалост този свят е такъв - срещаме голямата любов в неподходящо време и изкушението от тръпката проваля всичко. Пак ти казвам - не искам да те отчайвам, но просто не знам по какъв начин да ти го напиша. Всички сме изстрадали подобни неща. Остави го да се държи както си знае - не го търси настоятелно. Това е единственото, което мога да посъветвам. Ако му покажеш и ти малко безразличие, може и да го жегне това. Ако му хленчиш, само ще го отблъскаш все повече и опо-бързо. Каквото и да стане - горе главата! Ти си само на 17, знаеш ли колко още хубави изживявания те чакат, а може би любов, много по-силна тази!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c8f7ec3264
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление номер 1 е прав. Но все пак ако искаш да спечелиш интереса му (не обичта) игнорирай го и ти , не му обръщай внимание, не го търси, остави го да си живее. Той ако има нещо към теб ще те потърси, но иначе колкото повече се молиш и показваш интерес толкова по малко те желае и уважава. Тъжно, но факт.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker