Влюбих се, а той си има приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се, а той си има приятелка?
преди: 10 години, 22 дни, прочетена 3023 пъти
Здравейте,
Ще разкажа и аз моята история. Симпатично момиче съм, мъжете ме определят като мила, нежна и чаровна, цял живот съм спортувала, имам нелошо тяло, в лице съм обаятелна, дълга коса, красиви очи. Мъжете с който съм била са ме обичали силно.. Аз самата трудно се влюбвам, но винаги съм искрена, и не съм си играла с чуждите чувства, казвала съм нещата такива каквито са.
И най вече имам тези принципи, не излизам с обвързани или женени мъже, не искам да развалям семейства.
Но както се казва, всеки си намира майстора. И аз един ден се влюбих.. и то как.. влюбих се в един мъж само по снимка в нета. Само от една снимка, а не съм малка, отдавна минаха студентските ми години.. Той беше познат на хора от моята компания, но не го бях виждала наживо, видях го само на тяхна обща снимка. Разбрах обаче, че си има приятелка.. И това ме обърка.
Месеци наред му гледах снимката, навивах се сама себе си- сигурно е някой простак, гледай го как е застанал, пълно е с хубави момчета и друг ще си харесаш.. но сърцето ми казваше- Той.. Обаче се спирах да предприема някаква стъпка към него, защото беше обвързан.
По нататък дочух от познати къде живее в София, беше недалеч отвкъщи все по центъра, и почнах като се прибирам към вкъщи да минавам със свито сърце по неговата улица, само това имах – една улица, неговата улица, специалната за мен. Мечтаех си как ще се блъсна случайно в него и ще се запознаем, или просто ще си разменим погледи... но така и никога не се случи... Мина една година.. аз почнах и приключих две връзки, но в сърцето и мислите ми все Той - непознатия чувствах най близък.
Тогава един ден излязох с общата компания и о, чудо- той дойде с нас.... толкова се вълнувах! , треперех, сърцето ми щеше да изхвръкне, питах се какъв ли е гласът му, погледа, движенията. Когато се запознахме, погледите ни се срещнаха като магнит, беше вълшебно, усетих го че ме харесва, трудно откъсна поглед от мен, но после му стана неудобно. Говорихме си с компанията, беше му неловко, аз го поглеждах от време на време свенливо, страх ме беше да не се издам. Излязохме така още 2-3 пъти с общата компания.. той пазеше дистанция.. Не се бях излъгала за нищо за него, той беше точно какъвто си го представях- много умен, забавен, чаровен, спортен тип, с добро сърце. Ако някой си мисли, че е бил богат, и затова съм го харесала – не... дори кола няма, нормален мъж, дори бих казала беден, но просто за мен това беше Той..
Мина време, той още си беше с приятелката, знаех че имат проблеми, тя му въртеше номера, разделяха се и се събираха, но в крайна сметка си бяха заедно. Една вечер си казах край, събрах смелост и реших да му пратя съобщение, имах му номера от познат, но никога не бяхме говорили по телефон. Писах му нещо формално, просто „здравей, аз съм.... как си в този хубав ден.. ”
За мен това беше преломен момент, казах си ако отговори дружелюбно -нека съдбата реши да става каквото ще, аз няма да слагам пречки на любовта си.... ако ли отговори хладно-пак е добре, значи не ме харесва и ще свърши мъката, поне ще съм наясно. Но- тогава сякаш ме удариха с мокър парцал... той просто.. не отговори. Нито дума, точка или запетая. Дори едно здравей не написа... Нищо. А видях, че е прочел съобщението. това ме сломи, съсипа ме.. с дни не се хранех, не го разбрах, защо, защо.. толкова ли съм му противна, неприятна, поне от уважение да напише каквото и да е, да ме напсува ако трябва, но не и мълчание, това мълчание е убийствено... Стана ми мъчно и болно..
Минаха месеци оттогава... искам, опитвам се, а не мога да го забравя. Питам се какво не ми хареса, с какво съм му неприятна, защо постъпи така.. Какво е мнението на мъжете в сайта? Този мъж харесва ли ме? Как е трябвало да постъпя, след като има приятелка? Мога ли да променя нещо сега?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 20 дни
hash: 7fdc0fc171
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би проблема се корени в това, че той е беден, а ти пък си красива. Повечето момчета които са в по-нестабилно финансово състояние се нахвърлят на не толкова привлекателните момичета мислейки си, че там конкуренцията е много по малка, защото както повечето си мислят (можеби и е така) че красивите момичета имат много повече обожатели, и те подсъзнателно търсят по непривлекателни момичета.

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: a327f8b268
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   А замислила ли си се, че може приятелката му да е прочела съобщението?

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 031f532455
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
а вие жените сте толкова странни...
Според мен 100% те е харесал, но явно при вашите срещи се е притеснявал да бъде по-близък и е държал дистанция. Явно човека е свестен и възпитан. Примерно аз ако разбера, че някое свястно момиче ме харесва и има сериозни намерения и с приятелката ми сме в хармония надали някога ще обърна внимание на другата, но ако не сме в хармония поне ще опитам да се сприятеля с това момиче. Относно това, че не ти е отговорил го разбирам, има няколко варианта:
1. Може да си объркала номера, често се случва, на мен почти всяка седмица ми звъни някой непознат номер и търсят друг човек.
2. Да не отговаря на непознати номера, като аз, какво като си се представила, просто не се е сетил в този момент и после е забравил за sms-а, защото точно тогава е имал някаква важна работа.
3. Не ти е отговорил защото се е разсеел за момента, оставил го е за после и е забравил, примерно аз съм много разсеян и на мен това може да ми се случи.
4. Ами ако в този момент телефона му е бил в ръцете на приятелката му, нали се сещаш, че като го прочете ще го изтрие веднага.
5. Не те е харесал или не е бил на кеф в този момент, но това почти го изключвам.
Според мен трябва да му намериш facebook-а и там да му пишеш. Ако пък няма като мен, просто намери начин да се видите, ако трябва му се обади с конкретно предложение за кафе или разходка. Какво пък нищо не губиш. Надали си и чак пък толкова притеснителна щом си сменяш приятелите толкова често и си имала не малко връзки до сега.
П. П. Звънни му от друг номер само да му чуеш гласа и да се увериш, че това е неговия номер.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: d50b8d66a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хора с 20 годишни бракове се влюбват в други и тръгват с тях, а ти - имал си приятелка. Ха-ха-ха!

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: ba38b6a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мога да ти дам някакъв съвет, пък и не само аз, но помисли върху следната ситуация;– когато е получил съобщението е възможно да е бил заедно с приятелката си и тя да го е видяла или пък самата тя да има достъп до профила или телефона му и да го е прочела преди него и естествено да го е изтрила. Аз имах такива проблеми, но добре че момичето направи директен контакт с мен и се изяснихме и естествено така наречената ми приятелка си понесе заслуженото за постъпката. Според мен няма такъв мъж който да се смята за неотразим и надут, че да не прояви поне малко любопитство и да не отговори каквото и да е. Помисли си и върху факта, че ако беше чак толкова влюбен в нея дали щеше да излиза с компанията ви без нея, а просто както ти споменаваш мадаматам му върти номера и се стреми да го контролира по всевъзможни начини, не е глупава да го изпусне, явно човека е добър и не е за изпускане, за това си го ОТКРАДНИ. Така постъпиха с мен и се оказа, че света не се върти само около един човек. Успех и не се отказвай.

 
  ...


...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 2181ec4a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да започна от там, че човек явно разбира сам дали има принципи, едва когато е пред дилема дали да ги наруши. Това, че не си се влюбвала в обвързан или женен досега, не означава, че си имала принципи. Но все още не е късно наистина да ги изградиш. Аз като бях на 20 също се залюбих с женен, в началото не знаех, де (не че искам да се оправдавам). Голяма любов от вида "не си представям живота без него", криеници, лицемерие от негова страна, а от моя - безумно щастие. Но един ден се замислих (когато говореше по тел с жена си) и се осъзнах. От тогава наистина имам принципи, само че изпитани принципи, не се изкушавам дори да ги наруша. Според мен имаш някакъв друг проблем, нещо ти липсва, та си тръгнала да се захласваш по тоя. Уж си голяма, а начина, по който си се "влюбила" е необясним за зрял човек. По снимка? Та чак си ходила по улицата му, за да го срещнеш, след като си видяла една снимка. Оправдал е предствите ти за него? Едва ли.. първоначална илюзия - ФБ не говори толкова, че да опознаеш човека през него. Абе това, което описваш звучи детско, неразумно, тъпо даже да го нарека - прилича на нещо неизживяно ( а защо не и "тръпката" да бъдеш втора цигулка или зла кучка, разбиваща щастливи двойки). Замисли се малко! Карал се с приятелката си - това е най-малко твоя работа, почти не го познаваш, че да обсъждаш живота му. Толкова ли е трудно да се поставите на мястото на другия, по дяволите? ! Всички двойки имат проблеми в определени периоди, но трябва да имат шанса да ги решат помежду си. Ако не е щастлив с нея, сам ще си тръгне. Но почне ли и трето лице да се меси и да те склонява към "подобър" избор" - не е красиво.
Казваш, че по отговора му си щяла да прецениш как е настроен и ако бил сдържан, щяло да ти олекне поне. Сигурна ли си? Ако е така, то защо те разочарова липсата на отговор? Това не си го очаквала? А не е ли това най-сигурния знак, че трябва да се отдръпнеш и да ти олекне? Чакала си с нетърпение отговора и все нещо "загадъчно" щеше да откриеш в него, за да се захванеш по-нататък. Как да ти отговори на този въпрос - "благодаря, добре съм", "чудесно съм, а ти? "...? Какво щеше да означава това в твоите очи? Според мен той е попадал вече на подобни свалки от женска страна (то всяка втора вече ухажва мъжете, а не те нея) и му е станало ясно, че отговорили ли ти, ще си въобразиш хиляди неща. Затова е предпочел да те игнорира. Пък и може човека да си има по-важни проблеми, защо не и с приятелката му, и изобщо да не се е сетил да ти отговаря. Представи си, че между теб и него се заражда нещо хубаво, излизате, общувате и в един момент се появява трето лице - по-нахално и по-красиво от теб, с което бегло се познават и започва да му праща неуместни смс-и, а той се поддава. Ще се разочароваш, нали? По-добре се спри навреме! Не насилвай подобни неща, не се превръщай в натрапчива свалячка, защото мъжете лесно им се поддават, но и бързо ги заменят. Ако е писано да се раздели с приятелката си, ще стане и ако си му симпатична - ще те потърси сам. Та той е мъж - остави го да бъде в тази роля. Повярвай ми, няма по-хубаво от това да живееш с чиста съвест, да знаеш, че ничие нещастие не е заради твоето щастие. Не ставай като другите комплексарки, моля те! Има свободни мъже, има готини мъже, които може точно теб да срещнат един ден. "Спечелването" на чужд мъж не носи радост за цял живот, повярвай. Не се лишавай от възможността да бъдеш щастлива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: d268aef423
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може друг/а да е прочела SMS-a, пък това не ти е чат сесия за да го питаш как е , сл. път направо му пиши, че го харесваш и искаш да го видиш и готово ще си наясно веднага.

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 4309c9f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами съжалявам, но мисля, че няма интерес на този етап. Иначе на всяка цена би отговорил нещо. Но все пак почакай да се видите пак и ако тогава ти спомене нещо за въпросния есемес, значи може би има минимален шансец за нещо, но ако и при срещата продължи да се прави на ударен, просто приеми, че на този етап си му безряазлична. Което не значи, че ще е така винаги. Просто не бързай и знай, че това, че ти го харесваш не го задължава да изпитва същото и то точно днес и точно сега.

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 25602e138c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Господи, като те чета веднага се сещам за едно моя позната, дето изпадаше в такива налудности като теб. За справка - налудност - въображаеми факти се смятат за действителни. Значи :
1. Влюбила си се в някаква снимка, човека не си го виждала и си си изградила цяла любовна история, без дори човека да подозира, че съществуваш.
2. Минавала си по улицата с надежда да го видиш, и да се запознаете случайно- това също граничи с 1 към 100 000 да се случи, и по твоята логика ако се случи, той ще се блъсне в теб ще се запознаете и той лудо ще се влюби. По-вероятно е дори да се сблъскате, да ти се извини и да те подмине, както става в нормалните случаи.
3. Имала си 2 връзки, но си продължила да си влюбена в образа от снимката и след като най-накрая сте се видели и човека не е показал, че с нещо си му по-специална от една среща (въпреки че на теб ти се е сторило така, заради въображението ти), ти пак си очаквала да пламне голямата любов.
4. Не ти е отговорил - ами човека е бил като тряснат- първо не ти е давал телефона си, после ти си му писала все едно сте приятели и поддържате връзка от години, е какво да си помисли освен да остане учуден, той все пак не знае за въображаемата любовна история в която си го вкарала нали?
5. Това че ти си изградила една илюзия, не значи че човека срещу теб има дори идея за това, той даже не се сеща за теб, съжалявам но приеми фактите.
Съжалявам, че бях толкова критична, но просто ти давам съвет да гледаш по-реално на нещата и да не се вкарваш в такива филми, от който само губиш представа за дйствителността.
Както казах имах позната като теб, която беше влюбена в някакъв колега с който бяха на здравей- здрасти, той си имаше приятелка, и тя ги видяла заедно и за да му отмъсти се хванала с някакъв негов приятел. А човека изобщо не подозираше за нейните трепети, какво да ти кажа, жалко е отстрани.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 19 дни
hash: 60518aca41
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ох, момиче! Такъв ми иде да ти плясна! Писна ми от момичета като теб, наистина! Ти си с характер на дете, чуждото ти е най-сладко... Да не говорим за налудничевите ти фантазии и откачените ти действия, ама ти си за бой наистина... Ако толкова много тръпнеш по тоя мъж, иди го целуни и да се приключва. Какви са тия романси, които си създаваш? Не се ли сещаш, че ако мъж във връзка изневери на приятелката си, заради теб, утре може да ти го причини и на теб. Нима искаш мъж, който знаеш, че е податлив на това. Та знаеш ли колко още момичета сигурна са захласнати по този мъж освен теб? Колко още момичета имат същите фантазии?

Ти не си влюбена в човека, защото не го познаваш, влюбена си в представата си за него. Хората не могат да се опознаят и след 1 година връзка заедно, пък какво остава ти от 1 среща с компания, на която даже не сте си проговорили. Бил те погледнал, знаеш ли колко мъже и жени са те поглеждали тогава? Значи ли това, че всички са луди по теб?

Опитваш се да си набиеш в канчето, че той е влюбен, че е принца ти, защото си драматична. Искаш любовта от филмите, искаш да изживееш такъв вид любов. Нищо друго... Не е заради мъжа...

Тъй като съвети от рода на отдръпни се не действат при такива шашави случаи, ще ти кажа едно. Отиди до тях, пред тях или където и да е, където е той и го целуни. Нищо друго, не бъди романтична с него, а действай. Просто го целуни или най-малкото бъди директна. КАжи му, че си луда по него (не го лъжи, още повече ще страдаш после, защото той е мъж и от манипулациите ти няма да се сети какво чувстваш към него, камо ли да ти отвърне).

Просто действай, не бъди лицемерна и не се дръж тъпо и като дете. Кажи му каквото имаш, направи каквото искаш, ако ти отвърне най-добре.. Знаеш какъв мъж имаш до себе си, знаеш и от кой тип жени си, получаваш си и мечтаното. Всички печелят :)))

Само единствено не говори срещу приятелката му. Вкарала си си филма (щото си влюбена в приятеля й), че тя е злобна кучка, само и само да излезеш ти свястната, момичето на бял кон, което ще го спаси от нея и прочие. Хората се карат постоянно, ако се беше влюбила в момичето, сега щеше да казваш "той е идиот, не я заслужава, бла бла". Да ама утре като ти си с него, някоя като теб ще говори по този начин и за теб като се скарате. Абе не си заслужава да си пилея нервите по тебе повече...

Умолявам редакторите да ми коментарът ми да бъде публикуван, за да го види тази девойка, че ще се принудя да й проследя IP адреса, да я намеря и лично да й кажа каквото имам, така както тя следи адреса на този мъж.

 
  ...

...
преди: 10 години, 18 дни
hash: c0ce074a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле, в какви филми си се вкарала още преди да го видиш наживо... Просто си се пренавила и не можеш да се отърсиш от драмата, в която сама си се вкарала. Той горкият може дори да не сеща коя си, камо ли да изпитва същите силни емоции като теб.
А на колко години каза, че си?

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 764c11a631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   това ми прилича на Михал Мишкоед, който казваше: "даде ми нишан, че ма либи":-) какъв бил нишанът - като минавала край къщата му, си изпуснала кърпата и се навела да я вземе.
на въпросите ти: "Този мъж харесва ли ме? Как е трябвало да постъпя, след като има приятелка? Мога ли да променя нещо сега? "
човекът най-вероятно си няма хабер от терзанията ти, за него си бегла позната. можеш ли нещо да промениш - едва ли.
просто го приеми и продължи нататък.
Ж42

 
  ... горе^
преди: 10 години, 15 дни
hash: 4309c9f429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Говорите пълни глупости и си криете глупостта зад клишета. "Ако мъж изневери на приятелката си с теб, после и на теб ще изневери". Глупости! Значи, по тази логика, ако не е изневерил на приятелката ти с теб, гаранция ти е верен до гроб, че и след тва. Хора, айде осъзнайте се малко, де. Болезнената ви ревност не ви прави по-мъдри, да не кажа напротив, така че стига ги ръсихте тия небивалици под път и над път. И спокойно, никой не застрашава вашите мъжленца, едва ли този на авторката е точно вашия хубавец. Особено пък 11, направо ме закопа с последния параграф. Пич/Маце намери адреса, въпреки, че модераторите и публикуваха историята, може пък авторката да е спряла да чете темата, а това, което имаш да и казваш е от световнозначима важност.
А на авторката бих искал да кажа, че този мъж не се интересува от нея. А и освен това е надут пуяк, с огромно самочувствие, който не заслужава чувствата и. Ама то така е, като се влюбвате по снимки.

 
  ...
преди: 10 години, 15 дни
hash: 8fe8567212
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От Авторката: благодаря на всички, за хубавите коментари, не очаквах толкова добре обосновани и съпричастни мнения. Дори и на критиките се зарадвах, защото е безценно някой да ти помогне да се видиш отстрани..
Относно мъжа от историята ми- някои от вас бяха прави, оказа се, че приятелката му го е обсебила, с негово позволение очевидно, и му чете редовно мейла, фейсбука, а вероятно и смсите на телефона. Но това си е тяхна работа.
Съгласна съм с вас, че моето поведение е било детинско, аз самата съм си го повтаряла много пъти, но как да ви кажа, когато говорим наистина за любов, няма място за логика.
То влюбването не става по поръчка. Нито се случва само в тинейджърските години, понякога има хора на 50год. идва сляпата неделя.
Човек не може да си състави един списък с търсени качества и да се влюби в тях, да си каже айде този тука е господин свестен, има 10 от 10 качества, него най много ще обичам. Това са условия, не може да поставиш условия на любовта си, да го обърнеш на битпазар.
За съжаление моето вероятно ще си остане просто една неосъществена и изстрадана любов. Предполагам, че ако мъжа ме харесваше дори малко, щеше да го покаже досега при взаимните срещи с компанията ни. Аз не мога да кажа, че не опитах, достатъчно съм показала.
Натъжава ме много факта, че се влюбих несподелено, както и може би някой в мен е влюбен незная, а аз не го забелязвам, това е толкова нечестно, явно просто живота е несправедлив или психологията на любовта е много по сложна отколкото си мислим.

 
  ...
преди: 10 години, 13 дни
hash: 9392e4160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Момиче вкарваш се във филми. Зарежи тая работи и изчакай своя си мъж. Стига с това истерично търсене, натягане, натрапване, съобщения и прочие дивотии. Бе вие не можете ли да чакате, стига с тая тъпа активност.
Хем имаш принципида не излизаш с обвързани, хем му мериш улицата и се чудиш как да го свалиш. Шизофрения

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker