Обич ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обич ли е?
преди: 10 години, 23 дни, прочетена 2105 пъти
Ще помоля да ми публикувате историята. Няма на кого да споделя как се чувствам и да ме разбере. Затова се надявам тук да ми дадете своите мнения. Историята ми е следната.. Имам връзка от 5 месеца с едно момче, което е по-голямо от мен с 6 години. Той следва задочно и работи. Няма абсолютно никакво време за нас. Когато мине даден изпит почива си 2-3 дена най-много, тогава сме от части заедно и това е, после ме игнорирва за 1-2 седмици отива на изпит и като се върне пак така за 2-3 дена и това е. На месец ни се връзват има няма 5 дена в който сме заедно. Предложих му за да няма сърдити да заживеем заедно, но той ми отказа и каза, че иска първо да завърши и тогава. Трябва да завърши сега септември месец, ако си вземе всички изпити, ако не чак януари. Не издържам вече така да сме все разделени. Посъветвайте ми какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 23 дни
hash: fb3810042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, то зависи какво учи и къде и какво работи. От написаното не може много да се правят изводи дали наистина няма време или се оправдава с това. Но предполагам, че щом сега завършва, сигурно му е по-натоварено. Иначе как се държи с теб? Обажда ли ти се всеки ден, като не може да се видите? Как прекарвате времето, когато сте заедно? Има вариант човека да е много сериозен, захванал се здраво с уреждане на бъдещето си и друго да не го интересува, докато не постигне, каквото си е наумил. Има и вариант да не си единствена. Има също вариант той просто да не иска сериозно обвързване в момента, да не е сигурен, че ти си човека и по този начин те държи на дистанция, да не вземеш да си въобразиш, че ще бъде цял живот с тебе. На мен лично също би ми било малко странно и неприятно виждане 1 път в седмицата, но хора всякакви. Мога да те посъветвам само 1 със сигурност - не му предлагай съжителство или каквито и да било сериозни крачки. Първо - вие сте само 5 месеца заедно, може да го стреснеш и даже да отблъснеш, да те вземе за обсебваща, хленчеща, досадна.... и не знам каква още. Второ - по принцип това е мъжка работа. Почнеш ли ти да правиш подобни предложения, един ден ще съжаляваш. Няма да обеснявам на дълго защо, мисля, че не е трудно за досещане. Можеш само да го подтикваш с намеци или въпроси, но не и да искаш и настояваш директно. В крайна сметка по подобни конкретни действия на мъжа най-добре можеш да прецениш какви намерения има за напред към теб.
Хайде, пиши по-подробно за отошенията ви...

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 97d1d2b801
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или чакай или го остави.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 41c1881a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е след 5 мес. връзкa, в която сме се виждaли няколко пъти сaмо и нa мен дa ми предложaт съжителство и aз ще откaжa. Кaквa е тaзи твоя ( отчaянa? ) нетърпеливост?
Некa си зaвърши момчето, дa се поопaзнaете повечко....
Хубaво е, че е съсредоточен в бъдещето си, би трябвaло дa те рaдвa товa. И не бъди толковa нaстъпaтелнa, че е плaщещо и зaдушaвa, имaйки предвид мaлкото време, което сте били зaедно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 94a83d4399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката до №2 - Казах му, че искам да се разделим, но той не иска.

До №3 - Не съди по времето в което сме заедно, защото тези наши 5 месеца се равняват на години ( не преувеличавам).

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 94a83d4399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката до №1 - учи електротехника и работи като електротехник. Ами горе долу добре се държи, звъни ми всеки ден по няколко пъти, защото така е свикнал ( аз го набирам, той само кликва). А как прекарваме времето когато сме заедно може би по един и същ начин всеки път. Или сме у нас или у тях. Гледаме някой филм и то не докрая, реши да направи нещо за вечеря и това е. Рядко излизаме някъде на разходка, кафене и т. н. За първи път ходихме на кафе преди 1 седмица, а сме заедно 5 месеца. Толкова се е съсредоточил върху ученето, че просто не е истина. За него друго нещо освен това НЕ съществува. Не само аз искам съжителство, а и той, но просто той иска чак когато завърши...

 
  ...


...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 9d7207ab03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами човекът си има цел и сега му е по-натоварено. Потърпи малко. Пък и не сте заедно от много време. Не изпреварвай събитията.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 9d7207ab03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти какво искаш - по цял да сте заедно и да няма никаква цел в живота?

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 1335e08283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз само не разбрах как така нямате време да се виждате, пък 5 месеца се равнявали на години...

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: fb3810042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че щом работи и учи едно и също, наистина му е важно да получи дипломата час по-скоро. Чрез нужната квалификация може да си утвърди работното място или да се издигне. Пък и лектротехниката не е никак лесна за учене. Щом си ходите на гости и ти се обажда всеки ден, варианта да има и друг обект на внимание почти отпада. Според мен си заслужава да поизчакаш, ако смяташ, че той е твоя човек. Все пак е малко необичайно, че не иска да те диви поне за 20 мин. примерно. Просто помисли дали ще те устройва такъв темперамент нататък в живота, защото според мен той просто си е такъв – по-малко емоционален и може би по-скучен. Да не се окаже, че сте твърде различни, когато му минат изпитите и примерно се окаже, че той по принцип не обича изобщо да излиза, а ти да искаш някакъв по-бурен младежки живот. Аз например смятам, че това е по-добрия вариант на мъж, отколкото вечния несериозен веселяк. Ти ще си прецениш най-добре дали си заслужава. Така или иначе нищо не губиш – вече 5 месеца тъй я карате, аз бих му дала шанс, ако съм на тебе.
Само да не забравяш себеуважението, а и на мъжете е хубаво от време на време да им се припомня, че е възможно и да те загубят. При всички случаи не настоявай да живеете заедно. Това те съветвам по принцип - за всеки един мъж, а не по конкретния случай. Когато мъжа заживее с жената, той се чувства по-уверен и се отпуска, спира да мисли за по-нататъчни крачки, защото и така му е добре. Един ден може да се чудиш защо още не иска да се жени или да има деца.
Упех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: 94a83d4399
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до № 8 - казвам го така, защото когато сме заедно наваксваме изгубеното време.
До №9 - Припомням му, че може да ме изгуби и той ми казва, че вече взема да му писва и ще зареже ученето, а аз не искам това.

 
  ...

...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 77bce29a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Aвторке (10) бивa ли дa си толковa зaблуденa? !
Нaвaксaли били... глупости нa търкaлетa нa инaтливa... ще спестя думaтa, че нямa дa ми публикувaт коментaрa.
И не го шaнтaжирaй момчето, че щяло дa те изгуби!
Кaкво искaш? ! Мъж без обрaзовaние, с пречупени мечти и цели? !
Кaкво е товa твое ( мaния? ) отношение: " кaквото искaм го искaм веднaгa, без знaчение последствиятa"? !
Сещaш ли се, че нaкрaя може нaистинa дa му писне, но предстaви си, че вземе прaвилното решение и не зaреже ученето, a " товaрът", в който се превръщaш с тези досaдни, обсебвaщи нaтяквaния.
Успокой се мaлко и подкрепи момчето. В крaйнa сметкa стaвa думa зa бъдещето му, или нa теб не ти изнaся вaриaнтa дa е незaвисим, увaжaвaщ себе си човек. Тaкa ще можеш дa контролирaш.... до някое време.
И не бързaй сегa дa ме aтaкувaш, a помисли нaд нaписaното!
Че с тезо твои нaпъни зa контрол ще зaгубиш не сaмо него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker