След 4 годишна връзка, той иска почивка.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 4 годишна връзка, той иска почивка..
преди: 10 години, 11 дни, прочетена 3530 пъти
Моля ви за помощ, не мога да живея без него и не искам.. Тръгнахме преди 4 години, бяхме още в гимназията и всичко беше идеално. Бяхме нон стоп заедно и не си омръзвахме. Той завърши гимназията и ме изчака да завърша и аз след 1 година. След това двамата записахме в един универистет и заживяхме заедно в общежитията. Беше идеално, не можехме да се нарадваме един на друг. Всъщност той беше от изключително ревнивите, от тези, които ги е страх да не ги оставиш заради друг, но на мен това не ми пречеше, докато не отидохме в университета. Вторият семестър едно момче от компанията ми в университета ме хареса, а приятелят ми забрани да излизам с тях докато той е там, от страх, че и аз ще го харесам и ще го оставя. Започнаха едни безкрайни скандали, дори го заплашвах, че ще скъсам с него ако продължава, а на него сякаш не му пукаше. И аз от големия си инат скъсах с него и той реши, че съм го оставила заради въпросното момче. Не искаше да си разбере грешката. Аз много се ядосах и просто не знаех какви ги върша вече и започнах да излизам с това момче, за да ядосам приятеля си. Така се скарахме още повече, но продължавяахме да се вижаме, много си липсвахме един на друг. Нещата се оправиха след 1 месец и отново тръгнахме. Той се беше променил, вече не ревнуваше толкова и беше прекрасно. Изкарахме си едно страхотно лято. Започна втората година. Първият семестър отново добре, докато той не започна да излиза с приятелите си, за което аз нямах нищо против. Те си имаха общо хоби-колите. Постоянно се занимаваха с това. Докато не дойде момента, в който независимо, че живеехме заедно той прекарваше повече време с тях. Започна да ме пренебрегва, по цял ден беше с тях, вечерта също, единствено се прибираше да спи. Аз започнах едно мрънкане, че не ми обръща внимание и когато решаваше да прекара малко време с мен, то беше защото аз съм го накарала. Искам да подчертая, че всичките му приятели са необвързани. Преди 4 дни ми каза че му писнало и искал свобода и време. Искал понякога да бъде с тях... А той беше винаги с тях и понякога с мен... Болката е огромна, реших че ще му дам време, а той на следващия ден ми каза че вечерта единият от приятелите му го е запознал с момиче, при което аз отново избухнах.. Той ми каза че така можел да го преодолее само. Това беше истински шок за мен. Каза че просто щял да излиза с момичета без нищо друго.. А снощи ми сервира че ще се мести на квартира при един от приятелите си... Не го разбирам, казва ми че ме обича, че му липсва времето с мен, аз го помолих да даде тогава още един шанс на връзката ни щом му пука, а той каза че просто не можел.. Времето щяло да покаже... Хора помогнете ми моля ви, не знам какво да правя много ми е болно, имахме такива планове заедно за бъдещето, всичко беше добре..
Извинете ме, че е толкова дълго, но трябваше да споделя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 дни
hash: 8bca74486a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търси си друг приятел,този те е зарязал вече!

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 2d9ecee451
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Значи като те ревнува болезнено те натоварва, даже си скъсала с него заради това.
Когато не те ревнува, когато ходи с приятели пак те натоварва.
Другия път като се забиваш с момче, напиши инструкция за експлоатация как точно да се държи.
Този го забрави, писнало му е да се правиш на интересна и е решил че прави прекалено много компромиси заради теб, като в замяна получава само лайна.
Успех със следващия.

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 1ef0376a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В случая не той, а ти си поискала почивката. Няма как даден човек ( без значение мъж или жена ) да обича друг и да не го ревнува. Ако няма ревност значи не му пука. Естествено, че на приятелят няма да му е приятно гаджето му да излиза с някой, който постоянно й се натиска. Освен това ти си го зарязала заради въпросното момче. За мен вече бившият ти е постъпил правилно! Между другото преди 3 години бях в същата ситуация. С приятелката ми тогава бяхме колеги и един друг колега постоянно й се натискаше, особено по служебните банкети. Естествено на мен това изобщо не ми беше приятно и постоянно я молех да не ходим, но тя всеки път си държеше на своето и държеше да присъства. В един момент ми писна и престана да ми пука. Оставих я да прави каквото иска, нито се интересувах къде ходи, нито с кого. Чувствата просто си отидоха.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 дни
hash: 647d1d4f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3 искам да ти кажа, че ревността му беше ужасна и всички около мен ми го казваха. След като се оправихме всичко беше наред и напротив той получаваше всичко от мен. Аз му давах свободата, която искаше, но той не знаеше къде е границата и за това мрънках.

 
  ...
преди: 10 години, 11 дни
hash: 271fbf233f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Иска почивка за прекарва времето си друга вече, осъзнай го!

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 дни
hash: e6711e1f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче,
той вече не е влюбен в теб.
Повечето мъже спират да обръщат внимание на половинките си когато премине първоначалното влюбване (при някои трае година, при някои две).
Видял е че приятелите му са свободни, завидял им е, поискал и той...
Не му вярвай че нищо нямало да прави с другите момичета - той къса с теб за да може свободно да си прави каквото си иска с тях.
Това, което се случва не е задължително свързано с предишната ви раздяла. Все някога влюбването преминава, а мъжете на тази възраст не разбират, че същото ще се случи и със следващата и с по-следващата и т. н.
Мъжката любов е непостоянна, лишена от мъдрост.
Колкото до другото - ще живееш, при това дълго и животът ще ти поднесе още много изненади - приятни и не толкова приятни.
Колкото и страшно да ти се вижда сега - всичко минава.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 дни
hash: dfc9419361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен и двамата сте си виновни. Той се е държал като хлапе, че те е ревнувал без повод, ти пък с твоя инат си се държала като 2 пъти по-голямо дете.

Общо взето, докато сте си ги мерили кой е с по-голям, образно казано, се е изгубило доверието помежду ви. Временно сте закърпили положението, но после всичко е излязло на яве.

Любовта предполага доверие, сътрудничество, взаимност, разбиране и др. А вие от сътрудничество и разбиране сте го обърнали на "мерене", дразнене, правене на сечено, инат и куп други детинщини. Явно не сте дорасли още за истинска връзка.

Нищо, няма лошо да сбъркате, има лошо, ако не се поучите от грешките си, защото всичко ще се повтори с новите ви партньори. Успех по-нататък!

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 104c317f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре е направил човека! Мисли му ти, оттук нататък! Боже, Боже - направила сума ти глупости и после:форуми, приятелки, плач, врачки, заклинания, колко са лоши мъжете... А ТИ кога ще се оправиш? !

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 3636f5ef18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто му е омръзнало вече с теб и се оглежда за други. Потърси и ти някой друг!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 дни
hash: 22a1b63951
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дайте си лична свобода във връзката и не се задушавайте взаимно-това ще ви изчерпа.
Както ти имаш нужда да не те притиска, така и той има нужда да е с приятели и да се чувства свободен. Ти искаш да му обсебиш цялото време и внимание и той ти е реагирал с "искам свобода и време".... Ами не можеш да го задължиш да е само с теб в крайна сметка ако той не иска. Може да си му омръзнала или да е видял нещо друго, което го е развълнувало повече. Може пък да иска да промени живота си.
Човека иска да не бъде ограничаван, иска да опита и други неща в живота. Да няма мрънкаща и изискваща внимание до него жена, да иска да си е свободен, без ангажименти. Лошо ли е? Как ще го спреш за това? Избора си е изцяло негов. Вие сте толкова млади още...

Само времето ще покаже дали ще сте заедно в бъдеще.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 дни
hash: 2e4880fa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами момчето просто ти го връща един вид.. Виж никога не съм имала толкова дълга връзка, като твоята.. Да бъдеш 4 години със един човек си е бая време.. Според мен и двамата трябва да седнете и да си поговорите сериозно, вместо да се държите, като деца и да се сърдите един на друг за щяло и не щяло.. В една такава връзка най напред трябва да има и лична свобода, която разбира се колкото и смешно да звучи трябва да има и граница (сега ще ти кажа, какво имам в предвид ) - хем да имаш време за себе си и за твоите приятели, хем да отделиш време и на половинката си.. според мен не е толкова трудно, може би мисля така, защото не съм имала толкава дълготрайна връзка, но все пак всичко е възможно, ако един човек има желание...

 
  ...
преди: 10 години, 10 дни
hash: d80a68c342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   еми каквото повикало такова се обадило, даже много те е и търпял. Като виждаш, че не му е добре да излизаш с даден човек, ами не излизай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 дни
hash: 24e82c8632
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Здравей мило момиче,
Радвам се че споделяш проблемите си а не ги криеш в себе си. Ето и моето мнение аз съм на 48 г. жена и ти казвам мъже под път и над път. В един филм главният герой за да изживее пълноценен живот си беше написал 100 неща които иска да направи. Постъпи и ти така забрави за тоя кретен изпълни мечтите си, а когато ги изпълниш всичките ще забележиш че имаш още нови мечти. И ще си щастлива.

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: fb77f06331
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 15:
Мъже? Под път и над път? Това изказване по-скоро подхожда на проститутка.

 
  ...
преди: 10 години, 8 дни
hash: 5ddb8fa4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мило момиче, била съм в същата ситуация. И в ролята на приятеля ти, и в твоята. Поне при мен бяха по един и същи повод - нова тръпка. Не казвам, че и твоята история задължително е като моята, но ще ти кажа какво се случи при мен. И аз като приятеля ти, бях по-влюбената и дълго време правих компромиси, за да го задържа, но той се отдалечаваше все повече. Накрая бях толкова самотна и отчаяна, че след като се запознах с ново момче, прехвърлих всичките емоции, от които ме лишаваше приятеля ми на него. Авантюрата не просъществува, но вече имах чувства към новия, и се държах като приятеля ти, понеже отново не бях щастлива, само че този път присъствието му ме затормозяваше и осъзнах, че въпреки бях отхвърлена от втория, предпочитах трети пред пърия... Може наистина да е временно, но според мен пича има нова тръпка, споделена или не.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 дни
hash: c210856f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 16: Напълно подкрепям!!! Щом има под път и над път, значи тя самата не е била само с един мъж!!
Аз мога да кажа само, че съм момче и както приятеля ти и аз ревнувах, но на мойта приятелка и омразна да я ревнувам за каквото и да било ( тя го каза ). И аз спрях да я ревнувам, но след време ще разбере защо не я ревнувам и ще разбере колко ме е наранила и какво е направила но ще е късно!
Немога да разбера, държите си на приятелите/лките и щом даденият човек не желае да излизате с други момчета защо не послушате, тогава няма да има кой да ревнува???
Аз бях по същият начин... Във фб стара връзка и след 1 година чак нейна приятелка намира и коментира.... няма да казвам какво ми беше отвътре, всеки знае (УЖАС) и и казвам изтрий я, Тя ми излиза с отговора: Какво ти пука нали съм с теб?? И от тогава вече съм спрял да обръщам внимание каквото и да става, разбирасе ако някой не я оставя намира няма да стоя да гледам, но друго ми е вече!! Накрая тя ще страда и ще разбере какво е правила но ще е късно.... Но засега тези проблеми изчезнаха, тя не ми дава никакви поводи за ревност, но и аз не гледам вече толкова сериозно!!
Всичко е до време колкото повече нараняваш даден човек, после патиш двойно повече!!!
Просто вие жените като разберете, че някои ви обича и си мислите, че каквото и да правите-край този човек вече неможе без вас?? Изобщо не е така и ние имаме чуства!!
Успех!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker