Моята любов от пръв поглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121461)
 Любов и изневяра (29773)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9615)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7316)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18593)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята любов от пръв поглед
преди: 10 години, 20 дни, прочетена 1467 пъти
На 33 съм, омъжена, никога не съм вярвала в любовта от пръв поглед. С мъжа ми не се разбираме особено, отдавна сме заедно, той е егоист във взаимоотношенията си с хората, със мен също за това между нас няма силна емоционална връзка.
С моята тръпка се запознах ме в компания с наши приятели, още тогава погледите ни се сляха и се усети емоция между нас. Той ми даде телефона си, аз му звъннах след няколко дена, той веднага дойде. Споделихме си колко много сме се харесали тогава когато сме се видели за първи път, беше взаимно, той спомена, че толкова ме е харесал, че си е казал, красива жена колко щастлив е съпругът и, и двамата си признахме за симпатията ни един към друг. Беше вълнуваща среща изпълнена с много емоции, прегръщахме се, целувахме се, галихме се, той ме наричаше с такива мили думи и така нежно ме докосваше, не спирам да мисля за нежните му устни и ръце, омаяна бях от нежността му. Той предложи да идем в колата му, но аз не пожелах, колкото и да харесвам мъж, не си лягам на първа среща, принцип ми е просто. Разделихме се, той ме остави с колата близо до нас, такава тъга имаше в погледа му, че си тръгвам. Целунахме се и се разбрахме аз да му звъня и да го търся, защото може да вдигне мъжа ми ако той звъни.
Обадих му се след един ден, не ми вдигна телефона, направих кратко повикване по късно пак не ми се обади. Незнам какво му стана, толкова ме искаше, защо не ми вдига и не се обажда? Оттогава минаха четри дни, мисля само за него и много ми е криво. Влюбих се в него още когато го видях, ужасно го харесвам, незнам какво да направя, имам усещането, че ще се пръсна от мъка по него! Постоянно си представям как ме милваше и целуваше, копнея за него. Имаме си телефоните, разменихме си и скайп тогава, но не смея да го тъся, страх ме е да не ме отхвърли.
Според вас как да постъпя, кога мъжете се държат така както той с мен сега? Той е много чувствителен като човек, мисля, че се притеснява защото съм семейна и го е страх да не разбере мъжа ми. Той е ерген, като човек е много добър, мисля си, че може би не иска с мен защото съм омъжена, съвестно му е просто.
Моля за съвети как да постъпя за да съм с него, много го обичам, влюбена съм в него!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 18 дни
hash: 8a0a65d0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата. Това е временна емоция научете се да правите разлика между любов и влюбване иначе ще си берете последствията.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: 4d5a694626
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен е искал само бърз секс, още повече, че веднага те е поканил в колата си. Ако наистина си му харесала, по-скоро първо би разпитал за теб, поне аз така бих направил. Като прибавим сладникавите му думи и това, че не ти вдига, мисля че нещата са ясни.

 
  ...
преди: 10 години, 18 дни
hash: a2a9ee5305
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Той ти е тръпка на тебе,ама според мен ти не си тръпка на него.Забрави го и си гледай семейството.От такива връзки освен чукане,друго няма

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: 3bddcb7e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бъди толкова наивна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker