Дали проблемът не е в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали проблемът не е в мен?
преди: 10 години, 21 дни, прочетена 1560 пъти
Не може да се нарече точно проблем, но...
На 20 съм, живея в един от големите градове, уча право- дотук добре. Но от цяла вечност съм сама! Имала съм 2 връзки, които бяха когато бях малка и разбира се несериозни. Когато бях 9-ти клас харесвах момче от друг град (мисля че тогава започна всичко), но не се получиха нещата и не се видяхме никога повече. Много трудно го прежалих, 1-2 години мислих само за него, но детска ти работа, дойде време и чувствата ми към него изчезнаха. Не съм се занимавала с никого докато бях в гимназията, понеже съм от малък град принципно и всички се познаваме. Доста хора съм отблъснала, тъй като не ми се занимаваше с момчета през този период. Така продължи до края на 12-ти клас. Запознах се обаче с един, с който се занимавахме до март месец тази година. Не беше лош, но имаше лоши навици- падаше си по наркотици малко. Не бяхме заедно, но хората си мислеха, че сме. Излизахме заедно, имахме снимки във Фейсбук. Имах страшни чувства към него, много сълзи пропилях, но в крайна сметка нещата не приключиха приятно с него, може да се каже, че не се поздравяваме дори вече. Търсеше си причини, за да се скараме и ме обвини много жестоко за нещо. което никога не бих сторила. Както и да е... Мислех си, че никога няма да го забравя. Е онзи ден го видях да се целува с една... Не ме впечатли, но ми стана тъпо, че той продължава напред, а аз стоя на едно място. И това е така от цяла вечност. Та както и да е, напоследък имах симпатии към едно момче, пишем си. Е взе че и той си намери една. Защо винаги с мен не се получава? Не мога да разбера. Не съм модел, но все пак не съм и някоя изостанала зубрачка с дебели очила. Не се оплаквам от външния си вид, никога не съм го правила понеже съм на мнение, че всичко в мен е нормално. Не съм и някоя отблъскваща досадничка. Въпреки че живях в малък град, обноските ми са на добро ниво, знам къде как да се държа. Винаги, щом имам възможност се старая да помогна на някого с нещп. Не мога да си отговоря на въпроса в такъв случай защо съм сама. Защо аз не мога да впечатля никого? След това последното вече си напревих извода, че проблемът е в мен, но къде точно допускам грешка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 19 дни
hash: eb18f5d954
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изчетох историята ти и аз се чуствам по същия начин. Вече съм на 25 почти и все още съм нямал приятелка. Проблема заради това до някъде сигурно е във мен, защото съм притеснителен и не излизам по дискотеки или други обществени места, където мога евентуално да срещна някое момиче. А се опитвам по интернет, защото мога по свободно да разговарям и това притеснение, което го имам ако е на живо, когато се запознавам със някоя за първи път го няма ако се запознавам по интернет. По интернет мога да говоря много по свободно на всякакви теми, а не да съм някакъв скучен. Но най лошото е че когато си пиша със някакво известно време неми се дава шанс за да докажа сериозните си намарения, защото всичко може да се каже и обещае, но най важното е че трябва и да се докаже във даден момент. При мен как се получава повечето случай пиша си ъсс някое момиче известно време уж казва, че ме харесва и прочие и после спира да ми пише поради неясна причина за мен. Винаги съм гледал и гледам да се държа със уважение към всички така съм възпитан, но защо се получава така все още да съм без приятелка не знам. Коментара ми се получи малко като изповед, но със този коментар искам да ти кажа, че не си сама има много хора, който са във твоето полoжение. От историята ти, която изчетох не смятам че изцяло проблема е във теб най вероятно и ти като мен все още не си срещнала подходящия човек за себе си. Дано да съм бил полезен по някакъв начин със коментара ми и от сърце ти пожелавам да срещнеш по скоро подходящия човек за теб:) Просто трябва да имаш Вяра, Надежда, и много търпение. Защото във наши дни да срещнеш подходящия, който да е със тебе заради самата теб е много трудно и заради това съм обеден, че проблема както си мислиш, че се дължи изцяло на теб не е така:)

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 7177053761
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Автоописанието ти и няколкото въпроса какво ти има ме навеждат на мисълта да те питам как си в гръдната област. Това разбира се не е определящо и не може да е единствена причина за състоянието ти, но със сигурност е фактор, когато трябва да избереш между две жени. Може и лош късмет да те е налетял, не знам. Ти продължавай да хвърляш въдицата, щото твойта рибка е някъде там и не е хубаво като дойде ти вече да си се отчаяла и да "не ти е до мъже".
S.A.D.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker