Тотално объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тотално объркана
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1932 пъти
Здравейте! Аз съм едно 19-годишно момиче, което е много объркано и самотно.. Тази година беше много важна за мен.. кандидатстване, нерви.. Тази година срещнах едно момче, което беше от друг град.. Уж много ме харесваше, докато не ме остави заради детската си любов.. Сега са много щастливи заедно.. Покрай стреса от изпитите и това, че ме зарязаха като пълен идиот напълнях адски много. Цял живот съм се борила с килограмите. Веднъж съм отслабвала и искам да го направя пак.. Целият ми живот е с надолу главата в момента.. Писна ми винаги да ме отхвърлят! Писна ми да преяждам, когато съм нещастна! Писна ми да разочаровам всички! Аз знам как да отслабна. Правила съм го веднъж.. Искам да ме мотивирате да го направя.. Липсва ми този инат и сила да го направя, който имах преди.. Уверих се, че с чувство за хумор може да имаш само приятели и нищо повече..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 93687b7fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да се направи за това момче, но за следващото има! Ти си знаеш упражненията или диетите там, но ината и силата можеш да си ги набавиш, ако всеки ден си представяш следващия етап от мечтаната ти връзка. Първи ден- първа среща. Втори ден - втора среща с леко докосване. Трети ден - разходка в парка. Четвърти ден - вечеря с целувка пред вратата ти. Пети ден - кино с целувки и докосвания. Шести ден - секс у тях. и така нататък както си го представяш. И всеки ден си представяш как той ще ти прави комплименти, че си отслабнала още малко. Успех!
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 08744022cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи го, за да може като те види след време да го е яд какво е изпуснал, защото ще изглеждаш превъзходно :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2275661fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само не се отчайвай! Знам какво ти е. Самата аз кандидатствах тази година и направо съня си изгубих заради всичките похабени нерви. Да не говорим колко пъти съм се чувствала като глас в пустиня, макар и в стая пълна с хора. Щом веднъж си постигнала желаната фигура, значи и сега ще успееш. Хич да не ти пука за въпросното момче. Явно не е бил подходящият. Пък и мъжки индивиди бол - с лопата да ги ринеш. :D Сега лятото си тренирай, забавлявай се, намали стреса, чети книжки. А наесен, освежена, ще се срещнеш с толкова много нови хора, сигурна съм, че ще има и някой по-специален. Знай, че няма невъзможни неща. Успех. ^^

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f413eb71fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом преди е имал любов, значи че трябва просто да се откажеш от него. И аз много харесвах един и той уж все ми пишеше ''Харесвам те, харесвам те'' (да допълня, че е чужденец), но от половин година не съм виждала съобщение от него даже му писах а той не ми отговори на съобщението, а по рано си казах, че направо не мога без него. А сега съвсем спокойно го изтрих с кеф без да ми дреми за него ;). Искам да ти кажа, че с времето може да ти мине и даже се успокояваш, като се откажеш от човек, на който даже не му пука за тебе. Света е пълен с такива за това не си мъчи психиката, а може в скоро време да намериш по приятно и честно момче.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1f22876149
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лъчезар:
Излизай с истинските си приятели и покрай тях ще станат хубавите неща. А това момче което те е зарязало заради друга - дали тяхното ще продължи дълго или ще завлече и нея. Подобен тип жребци след време остават стари ергени. Като гледам ти си само на 19, което означава че животът ти тепърва започва. Истинските изпитания от живота тепърва ще ги срещнеш. Дотогава живей на воля - забавлявай се с приятелите си, купонясвай и бъди благодарна на Бог че си жива и здрава, защото без здраве сме изгубени :) От здравето по хубаво няма.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 30fdc9eaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката
Много ви благодаря! Доста ме мотивирахте! Ще дам всичко от себе си да бъда пак старата Аз! Просто всичкият този стрес тази година си каза думата...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker