На фактите ли да вярвам или на думите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На фактите ли да вярвам или на думите?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 2923 пъти
Здравейте!
Казвам се Емилия и съм на 21 години!
Искамда ви споделя една история за мен,и се надявам да получа някой друг съвет!:)
Преди около година и половина се запознах Д(...) в един клуб в града,веднага си разменихме скайповете и започнахме да си пишем,но всичко си остана само до това...и никакво друго развитие между нас,дори и спряхме тотално да си пишем!Запозна ни наша обща приятелка,през цялото време той постоянно и говореше за мен как иска да се виждаме и тя да направи някаква връзка между нас,но аз не бях заинтересована!

Преди 3 месеца обаче,не знам защо реших,че аз ще бъда с този човек и започнах усилено да го търся.Имах откликване и от другата страна.И така аз изкарах едни хубави,забавни,романтични два месеца,които ме караха да се чувствам като в приказка-постоянни мили малки смс-и,на всяка наша среща той ми купуваше шоколад (аз обожавам шоколад,както и малките жестове),запозна ме с всичките си приятели изобщооо за мен беше връзката-мечта!

Една вечер се прибрахме от заведение в къщи и той от нищото,ей така реши да превърне всичко хубаво в минало и за двама ни като се раздели с мен,защото не бил готов за връзка,а усещал че започва да се привързва към мен,защото за него съм жената мечта,но не му било сега момента.Да,ама не!!! След въпросната вечер то се започнаха едни смс-и,едни словоизлияния в скайп,чудо ви казвам! Как не искал така да направи с мен,как много съм му липсала и разни такива...

В момента се виждаме и уж нямаме връзка,но правим секс,забавляваме се,чуваме се по телефона,пишем си в скайп,не можем да заспим преди да си пожелаем лека нощ,продължава да ми купува шоколади:)огато не му пиша цял ден например се побърква,не може да мръдне без мен:):):)Така,като изходим от всички тези факти,ние май сме във връзка,но не напълно,има някои неща които липсват при нас,можби има нещо недоизказано или недонаправено....
Помогнете ми,защото незнам в какъв етап на любовния ми живот се намирам,а ни е толкова хубаво да сме заедно.......

Благодаря за вниманието!:):):)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5a8b26776d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   На мен поне така от страни ми изглежда всичко да е ок. Може би словестната комуникация малко ви куца. Ма май не е и нужно много да се говори. Преценявай човека според постъпките му... явно не е безразличен към теб..Не насилвай нещата, насалади се на момента, времето само ще си покаже. Понякога така стават най-здравите връзки. А и мъжете не обичат много да се обясняват, да бъдат притискани, да се чувстват задушени. Дръж се естествено.. мисля,че всичко ще е ок. Успех! Една жена

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 76f0420219
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Думи от сорта "не съм готов за връзка", "не му е сега момента", "искам те, но не съм сигурен".... са от типа "хем боли, хем сърби". Извинявай, че ти го казвам, но това момче според мен иска да е с теб, но не иска и да се откаже от другите. Ако случайно нещо изкочи да има зелена светлина, все пак "нямате връзка". А ако не изскочи, защо да няма нещо сигурно. Ако това те устройва, живей си живота и се наслаждавай на моментите ви заедно, само дано накрая ти не излезеш наранената от цялата ситуация. Надявам се нещата да се подредят в твоя полза ;)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6af472ef02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо трябва да казвате нещо. Щом така ви е удобно и на двамата къде е проблема? Трябва ли след това и да подпишете в общината за да сте вече законово обвързани. Просто подпис, който не променя чувствата. Минали са няколко месеца, изчакай и времето ще ти покаже на какъв етап от развитието си се намираш.
90

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fc588e8412
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпросният мъж да не се казва Никола?

Мария

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9b019586e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не, не се казва Никола:)

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d539f03da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ИМАЛА СЪМ ВРЪКЗА-1 КЪМ 1 С ТВОЯТА И ИЗЛЯЗОХ МНОГО НАРАНЕНА НАКРАЯ..ТОВА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА И ОЩЕ 15Г,ОТТЕБ ЗАВИСИ ДА СПРЕШ.
ВИНАГИ ОСТАВАШ..НЯКЪДЕ ПО СРЕДАТА-НЯМАШ НОРМАЛНА ВРЪЗКА С НЕГО-И СИ МУ НА ПОВИКВАНЕ-ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ ВЪРХУ ТЕБ,ЗАЩОТО Е БИЛ НАРАНЯВАН НЕВЕДНЪЖ ОТ БОКЛУЦИ..И СИ ПРОСТО ЕДНА УТЕПИТЕЛНА НАГРАДА-ПРИЯТЕЛ ЗА САМОТНИТЕ НОЩИ..ТОВА Е... А НА СУТРИНТА ВСЕКИ ТРЪГВА ПО ПЪТЯ СИ!
ВНИМАВАИ МНОГО!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 877d15a9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   '' Това ли искам? '' ... задай си този въпрос и по възможност си отговори кратко и ясно единствено с ''ДА'' или ''НЕ'' . Тогава мисля, че няма да имаш нужда от мненията ни :) Късмет!

Криста

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker