Побърквам се, не знам какво искам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Побърквам се, не знам какво искам
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1759 пъти
Привет на всички. До преди малко бях с приятеля си и с неговите приятели, часът е 01:29 и в момента съм толкова объркана и отчаяна че сън не ме лови и си нямам на идея как ще заспя.
Заедно сме вече от 1 месец. Повече от 1 година търсех и бях в очакване на човек който да ме обича истински и разбира се уважава. Винаги намирах ''точния'' в красивите и мускулести момчета, но никога не го откривах.
Затова реших да търся нещо истинско и го открих.
Моя приятел е от друг град и не е нито красив, нито мускулест, но ме обича наистина много. Казва ми го и ми го показва всеки ден. И аз също уж много го обичах и също му го показвах всичко беше наред до преди 6 дена.
Бях на плаж за 1 ден с родителите ми оттогава се разболях. Не сме спирали да се виждаме с него, но оттогава нещо се промени. Не знам какво става дали първоначалното влюбване мина и свикнах с него или просто вече нямам чувства към него. Когато съм у нас не искам дори да мисля за него, а по друго време си казвам харесвам си го. Говорих и с майка ми. Тя ме убеждава че си имам чувства към него, но просто влюбването и тези наистина силни първоначални чувства са изчезнали.
Иска ми се да е наистина така, но мисля че вече не го харесвам.
Не мисля постоянно за него както преди, не му пиша и не му се обаждам, не искам да го целувам, забравям да казвам обичам те от което той много се ядосва (тази вечер пак забравих), заглеждам се в други момчета(и те в мен), пиша си с други момчета, мисля как ли ще е ако съм с някой от ТЯХ макар да знам, че няма да ми е по-добре, но все пак ми минава през ума.

Снощи бяхме заедно с 2-ма негови приятели единия от които е голям симпатяга. Той като беше там приятеля ми остана на второ място и не му обръщах много, много внимание, но гледах да замаскирам положението.

Тази вечер онзи пак дойде и само ме гледаше през цялото време, опитвах се да не му обръщам внимание и да се средоточа върху приятеля ми както трябва да е.
Днес бях много по-студена с него отколкото друг път и той разбира се го усети и ме попита какво има мило аз му казах нищо, какво да му кажа ами мило не знам дали имам още чувства към теб.

Също така искам да отбележа че съм девствена и не съм спала с него все още, защото той каза че не бърза, а сега като съм в това объркано състояние идея си нямам как ще спя с него като дори нямам желание да го целувам.

Някой може ли да ми каже дали е имал такъв проблем и според вас дали наистина вече нямам чувства към него.
Не искам да го оставям, защото знам че няма да намеря по-добър от него и някой, който толкова да бе обича и после ще съжалявам, а в същото време не знам как ще бъде с него като не искам дори да го доближа.
Дайте ми съвет как да постъпя и моля ви не ме плюйте, защото наистина не знам какво става с мен и искам това да се оправи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: f91f4dc1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заблуждаваш момчето, че и себе си.
По-добре се разделете, бил съм в такава ситуация и колкото повече време минава толкова по-трудно става да сложиш края, а пък отсрещния се вкопчва още повече от това, че си по-дръпната от него.
Но премисли нещата, че варианта да го "преоткриеш" след като се разделите не е за изключване, ама тогава е по-сложно.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 716cd7770b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Каза, че всичко е започнало, когато си се разболяла. Може би затова е така. Освен, че всичко е по-сиво и гадно, когато човек е болен, има болести, които имат хормонален ефект. Дори и да не е така, изчакай няколко дни преди да биеш шута на евентуалния "Истински".
S. A. D.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 94b2dbde5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Толкова много драми за един месец, че...
Не си го намерила. Ама явно не го и искаш това "истинското", защото след има-няма 30 дни с него, вече се заглеждаш по други. Гнусничко ми е малко, ама ти си знаеш. Остави момчето да си намери някоя друга, а ти се връщай при тия с мускулите.
Само за сравнение. С моето момче сме от 2 години и 7 месеца и никога не е спирало да ми трепка сърчицето преди да се видим. Заглеждам другите, само да се убедя, че си имам най-доброто.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f8243cec71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз имах почти същия проблем преди година.Оставих момче,което наистина ме обичаше.Сега имам нов приятел,който е съвсем различен от предишния особено на външен вид.Бяхме силно влюбени и летях от щастие.Но нещата се промениха след няколко месеца.Харесват го много момичета и никога не съм сигурна в него и чувствата му към мен.Ужасно е.Сега почнах да съжалявам за предишния.Сега ми липсва вниманието му и всички малки жестове, които правеше за мен.
Помисли добре какво искаш!Човек,който те обича истински или флирт с някой,като онзи негов приятел,който те е загледал?!Ако те притеснява "онзи" ами не излизайте с него-толкова е просто.Излизайте двамата и се радвайте един на друг,изясни си чувствата и най-вече бъди умна!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d39a9f2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледам от седмица е разказчето и съм сигурен че или вече си го оставила или си влюбена в приятеля му.Направо се чудя защо си търсела толко време някой като него като не можеш да го задържиш..Ето това сте жените каквото и да получите не сте доволни и винаги искате нещо друго.Дано никога да не се влюбя в такава като тебе.Господ да пази..

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d39a9f2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боже, боже... защо все на такива, които не оценят какво имат се падат такива момчета се питам. Имала съм 3 връзки до сега и всички почваха страстно и със силни емоции, но и бързо приключваха. Но никога не съм почувствала, че някой ме обича истински. Дано някога да имам твоя късмет.... иии да ти кажа ще се боря за тоя човек със зъби и нокти. Както казва №5 искай да излизате само двамата, направи усилие да го задържиш, не се подлъгвай по мускулести надути момченца... в живота почти всичко е фалш. Както казва №1 дано да го преоткриеш, да го оцениш това момче и да си щастлива с него. Но все пак избора е твой.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d39a9f2e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката:

Благодаря за всички изказани коментари и съвети.
Благодаря ти №5 и №7 за добрите съвети които ми дадохте ще се опитам да бъда умна!.Аз чак сега виждам че ми е публикувана историята мислих че са я изтрили,но иначе си посещавам сайта редовно.

До №6:
Не съм си оставила приятеля,нито пък съм влюбена в другия за което се радвам.Но не мога да не излизам с тях,защото са все пак са приятели на приятеля ми,пък и това момче след 1 месец си отива в Италия така че..Аз се опитвам да си върна предишните чувства и мисля че се получава макар и бавно,но се радвам.Няма да оставя приятеля си,защото знам че ме обича и после че съжалявам много ама наистина много,пък и като гледам май,май и аз си го обичам щом ревнувам от всяка втора,която го погледне :Д.И май №3 излезе прав,че до някъде е било и от болестта.

Благодаря на всички отново :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 582017f219
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Дано нещата при вас да се оправят, защото аз съм губила истинска връзка заради е такива моменти на объркване и много съм съжалявала.
Помисли си-ако се разделите и после го видиш с друга как ще се почувстваш? Сигурна съм, че ще съжаляваш, защото истински чувства не получаваш зад всеки ъгъл.
Помисли си-ако той не иска да те прегръща, целува, говори нежни думи, как ще се почувстваш? Сега помисли как се чувства той, като вижда че ти не искаш да го целуваш? !
Това е много важно да чувстваш, че другия те иска.... иначе всичко губи смисъл и изчезва!! Когато те целува и прегръща вгледай се в очите му и виж любовта в тях, тази негова любов, която цялата е за тебе! Оцени, какво получаваш. Направи усилие да запазиш този човек, който явно много те обича. Прегърни го, помисли си в тоя момент какво имаш, какво получаваш и какво може да изгубиш...
Това, че го ревнуваш показва, че не искаш да го изгубиш и го обичаш, че не ти е безразличен.
И аз съм на това мнение, че трябва да се виждате по-често само двамата. Особено сега, когато имаш такива съмнения в чувствата си. Никой не ви трябва, вие сте си достатъчни, за да ви е хубаво и забавно.
Дано да помогна със съветите си.. надявам се всичко да се оправи между вас.. положи усилия, за да не съжаляваш като мен... после..

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1bd1f83b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Шапка ти свалям за заглавието - един път да го чуя както си е "Побърквам се, незнам какво искам" -браво! А много жени тази фраза и фаза на обърканост освен, че не я разбират ами не си и признават...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker