Страшна каша забърках! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страшна каша забърках!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2790 пъти
Искам да споделя с вас в каква каша се забърках... за пореден път. Винаги съм се вкарвала в разни такива бъркотии, но сякаш този път малко прекалих.
Приятелите ми ги няма и няма от кого да получа обективни мнения... а както вече е ясно аз сама не мога да се справя.
И към историята....
Всичко започна преди около година когато се разделих с приятеля ми. Той ме държеше много изкъсо и когато прекратихме отношенията си, аз реших, че имам да наваксвам и трябва да направя всичко, което не съм правила през годините докато бях с него.
Първо се запознах с един мъж. Много го харесвах, той мен също. Минаха няколко месеца и аз се влюбих в него. Мислех, че той също е влюбен в мен. Реших, че ще бъда само с него, без глупости и други мъже. Той е прекрасен човек, много е добър, мил. Никога до сега не сме се карали. Има обаче доста проблеми около себе си, който се отразяват върху мен, заради това не можем да се виждаме когато ми се иска. Много пъти съм била сама когато съм имала нужда от него, много пъти съм се чувствала сама, въпреки че уж се води, че сме заедно.
За капак ми сервира, че държи на мен, не иска да ме губи, но от всички проблеми, който има, засега няма как да ми предложи сериозна връзка.... Поне не такава каквато на мен ми се иска.
А аз искам сериозна връзка, време ми е вече.
След това, което той ми каза, аз реших, че трябва да се "пренасоча".... Разбира се това се случи по най-глупавия начин.
Започнах да излизам вечер, без да му казвам, от много си ангажименти понякога имаше периоди, в който по няколко дни не ме търси и аз на практика си бях свободна да си правя каквото искам и никой не предполагаше, че може би съм "обвързана"
С приятелките ми почти всяка вечер ходихме в една и съща дискотека. Обичахме това място и всички ни познаваха. Постоянно се навъртаха някакви мъже, но нищо впечатляващо. До един момент.... Тогава забелязах момчетата от охраната.
Единия много ме харесваше и постоянно го повтаряше. Не искаше от мен секс за една нощ, а искаше сериозна връзка. Аз също исках това, но ми се стори, че той е неискрен към мен и не му обръщах почти никакво внимание. Той обаче не се отказваше, търсеше ме постоянно, канеше ме насам натам с него. Понякога се засичахме в други дискотеките. Винаги беше около мен, не даваше други хора да ме доближават, но аз не исках нищо да се задълбочава.
Една вечер пак бяхме на любимото ни място, само че него го нямаше. Тогава един от колегите му дойде при мен и ме заговори. От преди го познавах, но никога не ми е правел впечатление. И той цяла вечер се мъкнеше след мен, уж "да ме наглеждал". И от приказка, на приказка ми каза колко много ме бил харесвал. Не му обърнах внимание и си тръгнах. Всички следващи пъти ставаше все по-настоятелен.
Междувременно аз се още имах "приятел".
Нещата си продължаваха както преди. Докато една вечер не преспах с едното момче от охраната. В последствие се оказа, че той е женен и има дете. Почувствах се ужасно, имах чувството, че съм паднала много ниско... Той обаче полудя- влюби се в мен, започна да ми повтаря, че ме обича, че съм най-хубавото нещо, което му се е случвало от години. В последствие разбра, че си имам приятел, но не се отказа. Продължи да ме търси и да настоява.
Междувременно колегата му, с който се запознах първо продължаваше все така да ме търси и да ме иска. Продължавах и с него да се срещам, но никога нищо не се е случило. Не съм спала с него, той дори не е настоявал. В един момент ми писна и реших да спра контактите си с него.
Тогава си останах само с приятеля ми. Нещата обаче просто не се получават.
Един ден се почувствах зле и реших, че единствения човек, който искам да видя е именно, този който досега отхвърлях. Потърсих го и изведнъж го видях в съвсем друга светлина. Започнах да искам да съм с него. Знам, че и той иска...
Проблемът е, че той не знае, че имам приятел. Не знам как успявам толкова месеци да го крия от него. Не знае и че спах с колегата му. Те и без това не се харесват. Даже се бяха скарали, защото беше забелязал, че се навърта около мен. Ако разбере никога няма да ме погледне повече.
Онзи ден ми направи много хубава изненада и тогава си затвърдих мнението и разбрах, че искам точно него.
Междувременно онзи другия започна да ме заплашва, че ще му каже какво се е случило, че ще каже и на приятеля ми. Някак си е разбрал, кой е и какъв е.
Също така ми стана ясно, че се занимава и с други неща, освен да е охрана и може да ми стъжни живота когато си поиска и както си поиска.
Казах му да не си го помисля, защото той може да пострада повече и има какво да губи, много повече от мен. Все пак има семейство.
Проблемът е в това, че освен него, никой друг не знае за съществуването на другите....
Не знам какво да правя, как да се отърва от единия и заплахите му, как да кажа на другия, че не искам да съм с него вече и как да кажа на третия за всички тъпотии, които забърках... Така или иначе ще разбере и искам поне да бъда аз човекът, който ще му каже.
Другия вариант е да си изям боя и от тримата и така да приключи всичко....
Сега като чета какво съм написала, направо не мога да повярвам, че се държа като хлапачка, а отдавна съм я минала тая възраст.
Дано да сте разбрали историята ми, понеже доста объркано съм описала всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 34f69bef66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хехехе, младост :))) И аз едно време в такива каши все се забърквах, последната ми сериозна каша беше с трима приятели 1. Ако проявяваш интерес мога да ти я разкажа, не че ще ти помогне, но поне да знаеш, че не си сама :))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 51befbb533
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мила, напълно те разбирам, от позицията на момиче със седем годишна изтормозена връзка, в която само ме ограничават и тормозят, не ме разбират. Подкрепям те, дори ти се кефя, че си събрала сили да започнеш отново да живееш. След няма и три, четири месеца, всичко вече ще е напълно Ок и ще са се проточили нещата, просто направи така, че да се нагласят, както ти желаеш. Не се панирай, бъди смела и искрена с момчето, което според твоята история, е било най-свястно и настоятелно. Ако те желае, ще те приема с цялото ти минало. Едно голямо браво, де да можех и аз да се върна така към живота, де да имах тая смелост и да не беше смотаният навик.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 32d07eea49
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сама си си виновна за всичко. Според мен трябва да се махнеш и от тримата и да останеш абсолютно сама за известно време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a9f8c096d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Еми, докато четох всичко написано (ухилен до ушите), трябва да ти кажа че и Господ не може да ти помогне с такава каша. Тук няма отърване. Всички ще бъдат ужилени, а ти си причината в крайна сметка.

Сега ще ти обясня аз какво видях от целия разказ: нямаш себеуважение и дори не познаваш добре себе си. Станало ти е скучно, понеже приятеля ти не ти е обръщал достатъчно внимание. Обаче вместо да прекъснеш връзката с него и да му кажеш от какво имаш нужда, ти си решила зад гърба му да изневериш, като почнеш срещи с други мъже.

Срещаш първия охранител от диското - той ти се поднася на тепсия (голяма грешка от негова страна). Жените, нали разбираш, не уважават такива "лесни" мъже, понеже излъчват слабост и отчаяност (липсва елемента на "лова"). Играеш си с него и го режеш.

После идва охранител номер две - същата работа. Обаче по едно време толкова те наляга скуката (и хормоните), че една вечер решаваш да му "пуснеш". Идея си нямаш че е женен и има дете, до другия ден. (Това говори много лошо за личността ти, между другото - дала си се на някакъв който дори не познаваш първо).

Сега този втория охранител, понеже те е имал веднъж, е решен повече от всякога да те обсеби и почват великите обещания (които след това се превръщат в заплахи, логичната втора стъпка към обсебването). Първия охранител приятеля ти = нищо не знаят за случката.

Как да излезнем от тази ситуация - еми....има два начина. И двата са болезнени. Казваш истината на тия двамата, дето нищо не знаят и се махаш веднага от живота им, а онзи дето те заплашва няма да има с какво вече. Другата опция е да си траеш, нещата да се превърнат в торнадо от л***а и да чакаш да те удари с пълна сила.

И в двата случая - имаш доста работа по себеразвитието си.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1349a12540
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Моля се историята да е измислена!

Няма да те критикувам, макар че едва се удържам (защото аз не съм меродавен съдия, нито имам моралното право да го правя, пък и тя п*тката си е твоя и искаш само съвет, а не критики, то е ясно колко си зле), но явно не трима, ами и 10 да те набият, пак няма да ти дойде акъла в главата. Както и да е... Ще се опитам да съм възможно най-приятелски настроен.

Аз честно се обърках с кого ходиш, с кого спиш, с кого излизаш. А за чувства така и не се споменава никъде. А само кой какво направил за теб, кой какво ти е подарил.

А всичко е толкова просто. Като не ти оттърва една връзка, говориш с човека, късаш си като културен човек, после кеф ти друга сериозна връзка, кеф ти секс без ангажименти, кеф ти си стоиш сама.

Дано да го проумееш това час по-скоро, защото иначе цял живот ще излизаш, ходиш и спиш с различни мъже едновременно и ще причиняваш само страдание и болка на себе си и партньорите си.

Колкото до съвета - първо скъсай с приятеля си, но му обясни какви са причините, за да не си мисли, че са в него. Това много ще го нарани и ще се чувства виновен и ще се пита къде е сбъркал, а причината е, че просто те е сърбяло. Така по-малко ще го заболи. Така и така няма да ви бъде заедно, поне бъди честна един път в живота си. Колко подло да решиш да живееш и да прекратиш всичко, без дори да го уведомиш, а той да си мисли, че сте заедно.

Второ - кажи на онзи мъжкар семейния да си гледа работата и да не се прави на много отворен. Ако беше толкова голяма работа и познаваше толкова, нямаше да ми бачка в дискотека като охрана и да зарибява жени със слаби ангели.

Трето - ако онзи третия (обърках се вече) ти харесва, тръгни с него, ама този път сериозната и честната, не пак с тези к*рвенски номера. Виждаш какви ги забъркваш.

Четвърто - научи най-после, че "който" и "които" не е едно и също, дори не се произнасят по един и същи начин и ми трудно да проумея защо ги бъркаш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 74d59b3020
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Отричаш до дупка и избираш с кого искаш да си. Хайде да не се правим на светци, а и не е станало кой знае какво... Момичешки работи, кой не е забърквал такива каши.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1349a12540
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   3, това, което е направила авторката, е всичко друго, но не и смелост. Смелост щеше да бъде, ако беше прекратила връзката като цивилизован човек, а не да върти да не казва какви номера зад гърба му. Смелост щеше да е да каже истината на всички.

Но някои жени са като маймуните, преди да се хванат за следващия клон, не пускат предния, та сакън да не останат 2 дни без партньор. Авторката хванала даже 3 клона.

Номер 3 има извратена представа за смелостта заради дългогодишното си разочарование.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f746bbaced
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   '' В един момент ми писна и реших да спра контактите си с него. ''
Защото не си поиска като другия ли хахахахахахха.....жениииии

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: c79895a9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   9, някои жени, но и някои мъже. Боклуци има и от двата пола.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7a7730f8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мисля, че авторката говори всъщност с гордост и усмивка за кашата си. Иска да ни покаже колко е желана и как ги върти на пръста си. Колко секс е правила и как всички са я разполили.
Жалка картинка...

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f8d56a9cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мама ви деба курвенска.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 07eb2b5fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Кво искаш да чуеш от нас точно? ;) Ръкопляскам ти в момента - това си искала - това си получила, сърбай си го - твое си е!Само мога да посъветвам , както някой беше казал - остани сама за известно време, изпонае*и де що имаш мерак, после си помисли с кой искаш да си и чак тогава пробвай нещо сериозно...Не , няма да помогне и да те набият, по - лошото ще дойде , когато се загледаш в себе си и установиш , че си с празна душа за сметка на напълненото си Его....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker