Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1779 пъти
Всичко започна преди няколко години. Аз, все още младо момиче, се запознах с няколко години по-голям от мен мъж. Красив, привлекателен. Започнахме да си пишем и така ме покани на среща. Само факта, че ми се обаждаше ме караше да се чувствам безкрайно щастлива. Първото влюбване, първата целувка. За мен това бяха нови емоции, нови чувства, които ме караха да се чувствам много щастлива. Бях много наивна, доверчива. За това кратно време, макар и да не го познавах, в очите ми беше съвършен. И така, бях сложила наивно розовите очила... До един момент, в който просто той изчезна. Ни дума, ни съобщение. Не му чух гласа повече. Имахме общи познати, но пак не разбирах нищо за него. Явно искаше само от мен да се скрие. От тогава до сега минаха 6 години... Много връзки, влюбваха се в мен, обичаха ме... И всички в началото ми бяха интересни, но след това ми се виждаха като еднакви. Не съм усещала такова щастие повече. Той, този който просто изчезна, не правеше нищо за мен и въпреки това ме караше да се чувствам прекрасно. Другите- цветя, подаръци, мили обяснения в любов, ваканции, почивки, романтика... и не... Разбира се, винаги съм оценяла подобни неща, но някакси не мога да ги почувствам. Споделете вашия опит. Имали ли сте подобни истории? Мислите ли, че е възможно човек пак да изживее такава емоция или подобни неща се случват веднъж в живота?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4b1de7766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Този който не правеше нищо за теб,просто изчезна" и ти си го обичала,и продължаваш да го обичаш..? а тези който са били винаги до теб,НИЩО КЪМ ТЯХ. Заслужаваш да си останеш сама ЗАВИНАГИ.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 79e0d9d14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз може би се досещам причината защо те е изоставил онзи първия ти - той е бил вече в друга връзка. Ти си била нещо временно. Или е бил женен, или другояче е бил с друга.

Не знам защо не си се сетила за това. Ако се беше сетила, щеше да ти е лесно да го забравиш, понеже щеше да преосмислиш неговите действия. От цялата работа излиза, че просто си е бил опитен лъжец... ти, като по-малка от него, наивността и липсата на опит са били достатъчни условия за да може да те има лесно.

Тъпото в цялата работа е, че всичките ти други охажори и гаджета след него, не са получили нищо истинско от тебе. Получили са същото разочарование като тебе, а може и наистина да са били сериозни.

Извади си поуките, помисли трезво, разговаряй с приятелки (и с който още там искаш), и моля те не се хващай с хора, към които нямаш чувства. Иначе и те ще направят като тебе и става гадно за всички останали.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3c886f3536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, да и аз така възприемам първата си любов. Най-чистата и силна. Винаги се помни и всяка следваща се сравнява с нея, за това е неповторима. Но не я идеализирай толкова, сигурна съм, че ще имаш прекрасни изживявания отново, кой знае може и със същия човек :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker