Моята единствена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята единствена любов
преди: 15 години, 21 дни, прочетена 4812 пъти
Здравейте!Преди 3 години пролетта се запознах случайно в mIRC с едно момиче.Хареса ни да си говорим и си писахме от сутрин до вечер в продължение на месец.След това се видяхме и дори още повече се харесахме и така започнахме да излизаме все по -често.Тогава тя все още ходеше с едно момче 6 години по- голямо от нея(тя е 90 набор ,аз също) и ми споделяше, че не й обръщал внимание ,виждали се по 1 път в седмицата и т.н. И така на втория месец след запознаването ни се влюбихме един в друг. Тогава тя реши да скъса с него и вече бяхме заедно.

Първата година всичко вървеше добре. След това тя започна да ми казва ,че не й обръщам достатъчно внимание и не съм се държал с нея както преди. Може би беше права, защото и аз сам се забелязвах, но това го осъзнавам чак сега ,минавах го с лека ръка и й повтарях, че си въобразява. Но продължихме да сме заедно вече 3 години.Тя живее в Бургас ,а аз в Поморие ,което се намира на 20 км от там.Това не беше проблем понеже с рейса пътя е 20-30 минути.И така в продължение на 3 години се виждахме почти всеки ден.Понякога аз отивах при нея, понякога тя идваше. Много се обичахме и тя неискаше да излизам с други жени ,дори и съученички или познати само за кафе. Аз нямах нищо против, защото тя беше моят живот. Тя също не излизаше с момчета - така се бяхме разбрали.

Аз дори и да съм се държал лошо с нея ,спазвам това правило и до ден днешен и никога през тези 3 години не съм я лъгал. Тя също. Миналия петък (12 юни 2009) Имах изпит и след него и звъннах. Питах я какво прави и тя ми каза ,че спи. Обаче се чуваше отворения прозорец на кола и как вятъра духа в слушалката. Тогава разбрах какво става. Тя ми каза ,,че нейна приятелка изпратила гаджето си да я вземе от тях за да отидат на кафе.Аз се ядосах, защото все пак не ми беше позволено и на мен да се виждам или да излизам с жени по никакъв повод.

Извиках я да дойде в моя град и тя си хвана рейса. Дойде говорихме и плакахме и двамата. Разбрахме се и тя остана да пренощува в нас, защото неискахме да се разделяме.Тя ми беше казала, че била в колата с това момче и приятелката му, а не само с него.След 2 дена си призна че е била само с него и са отивали при приятелката му за да пият кафе.(тя е съученичка с приятелката му , иначе с него нямат нищо общо). Скарахме се отново. Беше ми много тъжно, че ме е излъгала дори след като плакахме 2мата вкъщи, че не ми е признала.И така спряхме да се виждаме. Аз си мислих ,че е една от онези сърденици, които сме имали и след 1 седмица всичко се оправя. Но не спирахме да се чуваме по телефона и да си повтаряме, че се обичаме.

Вчера тя ми звънна. Чуваше се, че е в някаква кола.Каза ми че пътувала с тяхните към Китен ,щяла да се върне след около 2 часа и да не се притеснявам. Аз й казах да ми даде да говоря с майка й да я питам нещо съвсем друго. Тогава тя ми каза няма я само с татко съм. Аз казах ами дай него няма значение и той ще знае. Тогава ме Шокира!Каза ми, че била с братовчед си и някав негов приятел "ми тука приятел негов май Тошко се казва"това бяха точните и думи.Това беше 3тата лъжа и аз направо не можех да повярвам стоях и чаках да се събудя от този кошмар. Но това не стана. Като се пребра и звъннах и се разбрахме днес да доиде и да си вземе балната рокля и да приключваме(тя я беше оставила в нас след бала си).

Днес тя дойде. Призна ми всичко. Пак се опита да ме излъже ,че случайно е станало всичко. Но аз не спирах да я питам. Тогава тя ми каза, че имало друго момче(Тошко от колата) и не ми го е казала, за да не ме нарани, понеже още ме обича. Каза, че се познавали от 2 дена седяла на кафе с нейна приятелка и била спекла задето сме били скарани той отишъл при тях и почнал да я утешава и така станало всичко. Не ми го побра главата. Каза, че не е спала с него само излизали на кафета. той е 86 набор ,4 години по-голям от мен и нея. Незнам дали е истина, но ми каза, че му е казала всичко за нас и всичко, което ми каза и на мен. Че каквото и да става аз ще съм първата и последната й любов. Казала му, че винаги ще ме обича. Аз я попитах какво изпитва към него и тя каза нищо само го харесвам. Явно осъзнах, че я губя (може би късно).Казах й ще ти простя всичко това. Искаш ли да бъдеш с мен. Тя каза не аз винаги ще те обичам и искам да се виждаме като приятели и никога няма да спра да те обичам и няма да обичам друг , но не искам да съм с теб ,а с него. С това направо ми разби сърцето. Превърна го в шепа пепел. Каза ми, че неможела повече да понася да съм я пренебрегвал и затова искала да е с него. 2 дена вече били заедно. Тя плачеше докато ми казваше тези неща и се разплаках и аз. Тя попита може ли да ме прегърне аз казах да. Прегърна ме и след 1 минута ме целуна аз леко се стреснах, защото не очаквах. След това отново ме прегърна и ми прошепна "Аз винаги ще съм твоя макар да не искам да съм с теб, аз винаги ще те обичам ти си ми първата и последна любов". След това дълго време седяхме прегърнати, слушахме музика и плачехме сгушени един в друг.Накрая тя неиздържа.

Каза ми, че незнаела вече какво да прави понеже аз й обещах, че ще се променя и всичко ще бъде както през първата година от връзката ни. Казах й като ме обича да ми даде още един шанс, и че няма да я подведа, и няма да съжалява. Каза ми, че тази вечер ще помисли дали да е с него или с мен.Чуваме се по телефона и не спираме да си повтаряме че се обичаме. Аз й обещах, че ще се променя та ме обича аз нея също. Но защо й трябва да мисли толкова с кой да е като онова момче го познава от 2 дена. Точно това ме кара да мисля, че няма да избере мен. А аз няма да го понеса.

Наистина съм готов да направя всичко за това момиче. Тя е моят живот. Бил съм и с други момичета преди нея, но съм обичал само нея. Имам чуството и съм го имал през целите 3 години че тя е жената на моя живот.Искам да е с мен. Кажете ми какво да правя ако не избере мен? Аз наистина ще се променя и тя наистина ми повярва и ме обича ,но все още мисли по вапроса и може би утре ще ми каже. Не знам какво се случва. Кажете ми какво да правя ако не избере мен, моля ви след като ме обича и ми вярва, че ще съм по- добър би трябвало да имам шансове с нея. Моля помогнете!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 21 дни
hash: cc2ef1d0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо се успокой!

Момичето е объркано. Малки сте още. Уплашила се е, че отношенията ви са сериозни, а явно с нещо си я разочаровял. Пита се дали няма да сгреши, ако продължи да е с теб, след като има неща, които не и харесват. От казаното от теб личи, че тя все още има силни чувства към теб, иначе нямаше да и е толкова трудно да се раздели с теб. Нямаше и да си прави труда да се крие от теб и да те лъже. По-скоро е объркана и има нужда от време да помисли.

Най-добре е да се отдръпнеш деликатно без напълно да напускаш живота и. Дай и да разбере, че уважаваш нуждата и от пространство и решенията и. Покажи и, че все още я обичаш и не искаш да я притискаш. Тя очаква да се уплашиш и да приемеш действията и драматично. Да и звъниш постоянно да я молиш да се върне. Не го прави! Бъди мъж, кажи и, че я обичаш, че и прощаваш, че ще се промениш, и че искаш да сте заедно, НО само, ако и тя го иска. Кажи и, че няма да я притесняваш и, че когато е готова, да ти съобщи решението си, което ще приемеш, защото искаш тя да е щастлива.

Ако избере теб, желая ви щастие. Ако не, пиши тук и ще измислим как да постъпиш по-нататък. Не се отчайвай предварително и не изпадай в паника. Когато има такива силни чувства нещата не свършват просто ей така. Винаги има продължение :) Най-важното е да не се панираш! Запази спокойствие, така ще мислиш трезво и ще можеш да взимаш адекватни решения!

Успех! Чакаме развитие!

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 7eee559b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм автора. Днес момичето ще ми каже какво е решило. За добро или лошо я накарах да ми каже днес. Преди 30 минути ми се обади и ми каза че няма отговор. Знам че вероятно съм постъпил грешно, но не издържам разберете ме!

Не мога повече да слушам как е с друг мъж в момента на кафе и т.н.И най-лошото е че не е сама докато взема решение а е с него.Казах и всичко това и тя ми отвърна ами ако му кажа и на него че ще си мисля и да не се виждаме докато реша ще ми дадеш ли още време? Аз отказах казах и да ми каже днес, защото дори да се съглася и да каже че ще се отдели и от него за няколко дни аз си мисля че пак ще ме излъже и ще излиза с него и няма как да разбера понеже те са от един град а аз на 20 километра от там.

И така днес ще се видим към 1 на обед за да ми каже. Може и сам да съм си бил шута с това което направих но казвам ви неиздържам повече. Дано не съм ви разочаровал с постъпката си. Имам нужда от помоща ви!

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 7eee559b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора: Видяхме се. От 1 до 2. Само 1 час. Каза, че отдавна не е виждала братовчедка си и иска не иска да се видят. Звъннах й преди малко като се прибрах и наистина беше в братовчедка й. Когато бяхме заедно, каза че още не е взела решение, че й трябва време седмица или по-малко. Аз й казах, че не мога, защото така тя е с него през тази седмица, а не с мен и ще се виждат. Тогава тя предложи да отиди на село при баба си и дядо си и да не се вижда и с 2мата докато реши. Аз се съгласих. Тя след 2 седмици има изпити и каза, че тъкмо щяла да учи на спокойствие и днес ще взима материалите, а утре сутринта или наобяд ще тръгне към село. Искрено се надявам да стане така. Да изпълни обещанието си.

Иначе през другото време ми повтаряше, че ме обича и т.н. пак като предния пат, но този път ми каза, че била с него, защото я е утешавал и той не можел да повлияе на избора й по никакав начин. Просто мислила дали да се върне при мен, защото още я боляло как съм се държал хладно с нея преди. Каза, че ако вземе решение да е с мен няма да й мръдне окото да го отреже понеже не го обичала а само "харесвала". И, че той й бил казал да реши каквото за нея ще е най- добре и да не се съобразявала с него, защото били от 3 дена заедно, и той можел да я забрави много лесно.

Стори ми се много великодушно, но 5 минути след като каза това той й прати есемес "Само да знаеш колко ми е гадно, че си с него сега". И т'ва великодушие се изпари щото уж вика да прави, което е най- добре за нея, ама все пак да не била с мен, а с него .Като излязохме от кафето тя се притесняваше като я държах за ръката и като се целувахме - беше скришно и набързо. Попитах я какво става - нали уж му е казвала всичко, което става като се видим, тя каза "за целувки и прегръдки не знае". И това също до голяма степен ме обърка тъй като аз ходих 3 години с нея, от 1 седмица не сме заедно, от 3 дена е с някав льольо и трябва аз да я целувам скришно по улиците. :)

И просто пак съм объркан. Дано поне утре да тръгне за село както обеща. Тогава поне ще се поуспокоя малко -хем че взима решение, хем че няма да е с него. Мерси на пича, който ми е отговорил на темата. Моля продължавай братле ти си ми опората :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 20 дни
hash: df084e6bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От номер 1 до Автора: Не пишеш тук, за да те съдим, да ни впечатляваш или разочароваш. Пишеш, защото си нещастен и объркан и имаш нужда от помощ. Няма значение какво си направил, то е необратимо и е било продиктувано от чувствата ти.

Пиши какво е отговорило момичето, как се е държала, дали ти се струва стресирана, или спокойна, дали е нещастна, или в неестествено добро настроение предвид обстоятелствата. От това ще разберем как й влияе дружбата с другото момче, и как твоето присъствие.

Ако ти се струва дезориентирана и лесно се разстройва, написаното по-горе от мен важи с пълна сила!!! Дай й време, и не я притискай допълнително.

Ако е уверена в желанието си да се разделите и е уравновесена, нямаш право да нарушаваш спокойствието й. Ще трябва да се бориш с тези чувства, които остават да обитават осиротялото ти сърце. Но дори и така, не се предавай, защото не знаеш какво ти носи утрешният ден!

 
  ...
преди: 15 години, 20 дни
hash: df084e6bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От номер 1 до Автора: Хаха, жена съм, но то пич си е комплимент за всеки човек :)))

Следя развитието с интерес! Добре сега: това, което казваш за мен е прозрачно: момичето няма да те прежали така лесно и съм сигурна, че тя не цели раздяла с поведението си. Обидил си я с пренебрежението си по-рано и по женски иска да се фръцне и да си вдигне акциите (макар и да не го съзнава, то ни е в природата).

Пак ти казвам, успокой се и НЕ Я ЗАДУШАВАЙ. Иначе толкова ще се самозабрави, че може и да си повярва, че не си й нужен. Прояви мъжество и покажи, че си по-зрял от нея. Целувка, прегръдка и цялото време на света да вземе своето решение, ако това я кара да се чувства щастлива. Ти самият няма да си удовлетворен, ако си с нея, а я чувстваш дистанцирана и безразлична. Ако ще сте заедно, трябва да го искате еднакво силно, иначе не е приятно, а е една агония. Кажи й това! Нека разбере, че и ти търсиш своето щастие, че не искаш да си с нея насила. Бъди и ти конкурентно 'великодушен' като другия. Дай исъщата свобода да избере този, който смята, че я заслужава. Жена, която получава внимание от 2 страни е двойно по-амбицирана да го задържи и двойно повече се страхува да не остане сама. Хората не случайно са казали: "От два стола, та на земята". Тя не иска да се озове на земята, повече от сигурна съм!

Успех!

 
  ...


...
преди: 15 години, 20 дни
hash: 7eee559b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора:
Според мен всеки човек иска да е с този, който обича. И когато не е с него това боли повече от всичко! Така ,че ако наистина ме обича, защо го причинява и на двама ни? Първо вика не й пукало за другия, после, обаче трябва да си крием ласките. Обичала мен, апък е с него. Не знам ти като жена ще кажеш по -добре, но за мен човек не може да е толкова объркан. А и това пренебрегване, заради което казва, че ме е оставила се изразява примерно като се редуваме един ден тя идва в моя град, един ден в нейния и ми изскочи работа. Не някой приятел ми звънне за кафе, ами истинска работа примерно вкъщи нещо и понякой път й се обаждам, и й казвам, мило няма да можем да се видим неска имам работа и й обяснявам каква точно. Или пък й казвам, мило ела днес ти, защото имам малко работа в града.

Другото пък е като сам бил примерно с приятели навън ми е званяла по 14 пати за 1 час и всеки път ме пита кога ще се прибираш, има ли жени с вас и т.н. И така на мен ми писва накрая и се скарваме, но не се разделяме ами само си викаме 30 мин., и после сме ок. Или пък, че тя ми звъни по 10 пати на ден, а аз 2-3 и това нея я караше да си мисли, че не ми пука за нея. Та това е по на подробно заради какво твърди, че ме е оставила.

Това за дистанцията звучи логично, но има ли възможност да стане като нож с две остриета?Примерно както ти ми каза, че е силно объркана и тя твърди, че не знае какво става и каде се намира, и аз ако се отдръпна, а оня пич продължи да говори с нея и да я утешава, по тоя начин не може ли да стане така ,че тя да се влюби примерно в него, щото е много състрадателен и т.н. ,и да ме отблъсне след това?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 20 дни
hash: cc2ef1d0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прав си за опасенията си, че може да я изгубиш, ако се отдръпнеш. Но тогава ще ти кажа, че това би била просто последната капка в чаша, която е била на ръба да прелее. Насила хубост не става! Няма обич насила...

Възможно е момичето да има силни чувства към теб и в същото време да не знае дали иска да им даде воля, и да ти даде втори шанс. Провиненията ти са незначителни, но за човек, който явно не си е самодостатъчен и може би страда от известни комплекси (или страхове да не бъде наранен, предаден, поруган...причините може да се крият в детството и, в родителите, приятелите и т.н.) са достатъчно основателни, за да събудят съмнения за истиността на връзката ви.

Според мен тя се тревожи дали е обичана достатъчно, дали не ти е омръзнала, дали не си с нея по навик и т.н. Другият просто затвърждава самооценката й, стимулира егото й, кара я да се чувства оценена, което не може да почувства с теб в момента, защото ти си обектът на нейното разочарование. Затова е много важно да промениш ти самият поведението си. Тя очевидно иска да се държиш по-различно с нея отколкото преди. Това не означава да си нагаждач и лицемерен. Бъди себе си, но се опитай и да бъдеш по-зрял от нея. Тя е непоследователна, противоречи си, няма логика в думите и действията й. Ти бъди пълна нейна противоположност. Ако и двамата се оставите този стрес да ви погълне, ще се въртите в порочен кръг и ще се тровите взаимно до безкрай. Бъди по-голям от нея, въпреки че сте на една възраст. Дай й сигурност, че си емоционално стабилен и може да се облегне на теб, когато тя самата е разстроена и не е в кондиция.

Много неща изписах, но посланието ми е едно: нейният свят е разлюлян, ти остани здраво стъпил на земята, бъди нейна опора. Не психясвай! Запази самообладание! Пак ще ти пиша! Много се надявам историята да има happy end!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 25fb4c28b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Е какво стана? Имаше ли happy end?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 665d3cc01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да, наистина, имаше ли happy end? Аз съм номер 7.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker