Mъж, който обича една жена никога няма да даде шанс на друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Mъж, който обича една жена никога няма да даде шанс на друга
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1994 пъти
Той си обича нея и това е. Вече 2 години се опитва да я забрави след като го е оставила заради друг, но явно не може. Виждам го и в очите му... виждам, че докато се разхождаме ръка за ръка търси нея... И ужасно ме боли, но съм безумно влюбена в него. Давам му всичко от себе си, наистина!
Но вместо с ''обичам те'', ми отвръща с ''благодаря''. Прекрасен се, ... но обича нея.
И не ми е мъчно толкова за Мен и това, че не ме обича както аз него. Мъчно ми е и ме боли за него и че толкова страда по нея, а тя го е оставила заради по-възрастен мъж след 4 години заедно. Понякога се питам, защо просто не я забрави и не продължи напред?? ... Опитвал е с други момичета, но все не се е получавало.
Аз съм просто поредната...
Остави го, ще ми кажете като всички други, но как след като никой няма да ме иска. Той поне това прави... макар и не от любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 210ae6add8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че си поредната, а мисля, че той по принцип има проблеми да си признае чувствата - не е заради някаква стара връзка. Мисля, че си въобразяваш.
Ти може би си общувала предимно с жени, а при жените е нормално да си изрязяваме чувствата и да говорим за тях, но при мъжете не е така. Мъжете ги възпитават, че чувствата са лигави работи. Говори с него доректно за опасенията си и ще видиш, че не си права, но му дай шанс да се изкаже и му вярвай на думите, защото мъжете са директни същества, което е голямо предимство
Не се изъчвай, защото си въобразяваш вече глупости

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 40c5445a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A зaщо смятaш , че никой нямa дa те искa? И дa не отговориш нa мен , то нa себе си поне- трябвa! Мисля , че е ключов въпрос- отговор.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 1b76899fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако я е обичал повече от себе си, повече от всичко на света; ако е чувствал нейната любов и приятелство; ако тя е била способна да го накара да забрави всякакви тревоги и винаги го е подкрепяла безрезервно; ако го е карала да се чувства специален и незаменим; ако й е казвал "обичам те ", знаейки, че това ще е завинаги - бягай от такъв човек! Бягай далеч!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7bc4cacbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук проблемът е в тебе - имаш комплекс за малоценност.
Как реши, че никой друг няма да те иска??? Господи, това е най-грешната мисъл която можеш да си втълпиш!!
Бъди уверена... открий красотата в себе си, в личността си, оценявай се по достойнство и по човечност!
Ти не си по-малко човек от който и да било друг!! НИКОГА не си и помисляй, че не заслужаваш най-доброто.

В случая с този мъж, ако той не те обича, недей да му ставаш подлога! Виж, за да може един човек с разбито сърце да продължи напред, той трябва САМ да си изтърпи болката и да си пренареди живота. Никой не може да му помогне - само той може да го направи това. Иска се воля, смелост, хъс и себеуважение, за да го направи.

Не си причинявай страдание, само и само заради някой друг, който страда. Можеш да го окуражаваш, но не можеш да му спестиш мъката. Важното е ТИ да си намериш щастието - иначе е мазохистично да си навличаш болката от другите и да си мислиш, че това им помага. Само на себе си вредиш!

Дай сега и аз, и всички останали в България да му съчувстваме на тоя, че са скъсали с предишната.... няма такъв филм! Всеки в живота минава през СЪЩОТО нещо поне веднъж. Животът продължава, а аз нямам търпение да видя какво ми е приготвил моя живот за напред!

Дано да съм ти помогнал с нещо. Спри да се измъчваш, дай си по-висока самооценка, защото не си по-малко човек от всеки друг!
Наздраве.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 471db4ed47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си мисли глупости, бъди весела, забавна и безгрижна, бъди интересна. Бъди по - самостоятелна и завършена. В момента си човекът, който е винаги на разположение, затова той не се опитва да те печели. Дай време на връзката, например още половин година, и прецени дали това е отношението, което искаш. Ако не е - остави го и намери мъж, който ще те цени и уважава, не си струва да пропуснеш голямата си любов, докато се опитваш да накараш някого да те забележи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c7d09ac379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Иииииих ма как ми се ще да ви заъртя по един шамар и на теб, че и на приятеля ти :))()))))))) Как НИКОЙ няма да те иска бре момиченце...! Нарочно ли ги пишете такива тъпотии за да гледате сейра на емоционални хорица като мен или как? Избий си тази мисъл от главата с цената на каквото и да е! Другото е, че това е очевиден комплекс за малоценност както и ниската ти себеоценка - ти не се чустваш достатъчно добре в кожата си, а за да накараш някой да те харесва и обича ПЪРВО ти трябва да се обичаш и уважаваш... Той, казваш, друго ако не е поне те е*е ако не те обича.... и ти си доволна! .... Нямам думи.. Държиш ли го за ръката докато плаче за нея????
Спри да даваш всичко от себе си щото няма да имаш кво да дадеш на себе си и ще се загубиш нацяло. Хем и на него да му стане малко по - интересно, кат не е толкоз лесно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker