Никой не заслужава да живее в страх! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой не заслужава да живее в страх!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1572 пъти
Здравейте!
Обръщам се към вас знаейки че давате наистина полезни съвети, но моля ви ислушайте ме. Аз съм на 13 години и половина. Ноември навършвам 14. В продължение над 2 години ме е страх да ходя на училище. Има едно момче, което ме преследва щом ме види. Иска да ме убие. Ако смятате, че се шегувам, нека обясня че не е така. Преди няколко дни го видях. В момента в който го видях се затичах със всичка сила и се скхрих в един магазин. Беше с колело, а аз съм много бавна. Докато тичах си мислех, че трбява да спра и просто да се предам. Мислех си, че съм готова да умра. След няколко секунди отново дойдох на себе си о продължих да тичам. Дори не знам дали ме е гонил. Знам само, че е много ядосан. Причината поради която ме гони е не толкова че преди 5 години го изгонихме от нашия клас, а че ме е страх. Гони само тези които вижда че ги е страх. Аз съм момиче. Името ми е Виктория и тежа 50 кг. Как се очаква да се защитя. Отначабо си мислех, че единственото решение е полицията. Да ама не. Майка ми ми обясни, че ако отида в полицията те ще го повикат, ще го предупредят и ще го пуснат понеже е малолетен. Тогава той ще е още по-ядосан. Остава един вариант. Поговорих с преятелки и те ми казаха, че са го виждали преди и дори са му се зверили, но нищо не им е направил. Което ме навия на мисълта, че той преследва само хора които ги е страх. Нямам нищо против следващия път когато го видя да стоя спокойно и да не го гледам в очите, но това дава ли ми някаква защита. Това означава ли, че няма да ме добрижи и да ми направи нещо. Не, не означава. Не съм излизала от вкъщи от както стана инцидента. това ще рече 3 дни може би 4. Не мога цял живот да живея в страх. Скоро ще започне улилище и аз ще трюбва да минавам по същия път а там е опасната зона. Моля ви дайте ми съвет, но ви умолявам от дъното на душата си без полиция. Дайте ми някакъв съвет, който може да ми помогне. Моля ви! Говоря като човек който е готов да умре, за да се спаси от всичко това мъчение. Моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 173be3c1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Чак да те убие? Това дете значи има някакви проблеми с нервите най-вероятно. И недей да се шашкаш толкова. Кажи на някой от родителите си. Има и затвор за малолетни ;))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e389559080
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съветвам те да излезеш навън с майка/баща си, но тя/той да седи по-далеч от теб..т.е. все едно не е сте заедно.
Когато го видиш се дръж съвсем спокойно..ако тръгне към теб или се опита да ти направи нещо тогава този от родителите ти, който е с теб ще те защити и така ще му покажеш, че не се страхуваш от него, но да не се появява никой, докато не се опита да ти направи нещо. И така няколко пъти излизай с родител и му покажи, че не може да се държи така с теб.. ;) Надявам се да съм помогнала и съжалявам, ако има правописни грешки. Успех :D

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b0bb750392
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторката:Ситуацията е много страшна. Моля ви помогнете ми! Ето какво. Човекът от който бягам е много силен. Страхувам се че ако майка ми се опита да ме защити ще свърши много зле най-много да пребие ние. На него не му пука от абсолютно нищо. Ако баща ми пък му кажи той още повече ще се разгневи и ще ме убие. Не съм излизала дори след като написах историята. Мислех си за нещо крайно. Знам, че това което ще чуете е стряскащо но всеки път дори само като си го помисля изпитвам силно облекчение. Мислех си да поръчам на някой така да се каже да го нокалтира, но дори и да стане това той ще се възтанови и отново ще тръгне след мен. Моля ви помогнете ми. Не спирам да плача от сутрин до вечер, дори пишейки това. Никой ама никой не заслужава да живее в страх. Умолявам ви дайте ми съвет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 441c182f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първото, което ми хрумна е, ако допуснем, че историята е вярна. Е от къде реши, че иска да те убива? Как точно те гони? Казва ли ти нещо, ако те хване, прави ли ти нещо? "Инцидентът", който описваш по нищо не показва, че това момче е заплаха за живота ти. Та ти дори не си сигурна, че те е гонил, просто си го видяла и си побягнала. Може ли да разкажеш други истории, в които те е заплашвал или се е стигало до някакъв физически контакт между теб и него?
Другото, което си мисля, е че имаш психологичен проблем и ти трябва лечение. Всъщност се опитвам да ти дам съвет, но реално не мисля, че някой те гони, а че ти не си добре с главата нещо.
И трето, мисля, че си измисляш, за да се правиш на интересна.
Четвърто, ако тази история все пак е вярна, след като толкова си готова да умреш, но да не живееш в този "ад", ми просто излез и стой и го чакай да те убие. Как така хем искаш да умреш, ама хем те е страх, че някой може да те убие. Аре ходи на улицата и го чакай да те прегази с колелото :))))

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b0bb750392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Същност не очаквах да попадна на такъв съвет. Ако наистинабеше в моята ситуация едва ли щеше да реагираш така. Да, до сега е нямало физически констакт, но аз не мога да чакам той да ме пребие за да предприема нещо по-сериозно. Казвам, че ме е страx да изляза навън. След няколко месеца започваме училище. В новото училище втората смяна е до 7 часа и половина, а аз минавам по пътя където живее той. Имате ли си представа какъв ужас е това. Разберете ме, не мога да понеса това. Лятната ваканция ми мина в страх. Казах, че съм готова да умра пред това да се боя за живота си всеки ден. Запомнах да губя приятелите си, защото те искат да се разхождаме точно там където мен ме е страх да припаря. Мислех си за някой който може да ми помогне да го сплаши но не знам кой. Моля ви помогнете ми!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker