Девствена на 20 и никога не имала връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствена на 20 и никога не имала връзка
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 3445 пъти
Не знам защо пиша тук, сигурно просто вече съм отчаяна.
Но вече съм на двайсе и съм девствена, а и не съм имала нито една връзка.
Гордея се, че още съм девствена но не мога да разбера защо не мога да си намеря приятел въпреки, че имам момчета приятели но те са само това приятели. Другите момчета, които познавам или вече имат приятелки, или ме мислят само за още една позната или ме игнорират. Просто не мога да разбера къде бъркам, не съм дебела, не съм грозна, не мисля, че е заради това че нося очила или е заради това, че не си слагам грим, а само малко червило и спирала нищо повече. И не си слагам защото мисля, че съм хубава и без грим. Знам, че не съм от най-умните от това ли е? Със сигурност мога да кажа, че не клоня на другата посока.
Просто не разбирам къде бъркам и дали да се срамувам от това или не.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: d436f729ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Аз пък мога да кажа, че съм от умните, но във сходна ситуация. И не мисля, че ума има много общо, защото точно най-глупавите хлапаци най-рано се "оправят". Интересно е.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9d8b5d9ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не е голям проблем, че нямаш. То не става ей така. Аз съм мъж на 21 години, ама и аз така като теб.

Без чувства, защо ти е приятел?

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9c0a7a602f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж значи какво ще ти кажа. Това въобще не е добре че си на двадесет години и си все още девствена, това не е нормално не е и здравословно то организма вече си го иска. Това както и да е, но да си стигнала 20 и да не си имала връзка с момче това не го разбирам. Проблема е във теб не във момчетата. Как така всички си намират приятели а ти не?
Започни първо от добра поддръжка на външния вид-никога не е излишен малко повече грим или красива прическа, като дълга опашка или секси небрежни къдрици.
Всеки ще види промяната в теб и ще се докоснеш до сърцата на момчетата. Защото едно е да видиш едно момиче без грим с един кок там вързано както дойде, а друго е да видиш леко гримирано с прическа.
Също така явно не можеш да общуваш с хората. Трябва да се научиш и да разбереш къде точно правиш грешки и да ги поправиш. Преди и аз бях така незабелязвана от никого от 2 години вече съм винаги с грим и с направена прическа, добре облечена със 100% хигиена и с лек мирис на парфюм момчетата ми се лепят като мухи на мед.. няма значение че си имам приятел винаги хващам окото и хората се обръщат след мен. Запомни външния вид е много важен може да не си естествена, но пък и не е нужно все пак в крайна сметка никой няма да се влюби в теб от вътрешната аз, а от външната. Успех.
Дани

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5655f5fa5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знаеш ли от кога ми се иска да се запозная с момиче като теб?!
Аз съм на 22(момче), но винаги съм обграден от кифлите с многото грим и т.н. Аз лично харесвам момичета с очила, а факта, че почти не слагаш грим и се харесваш без него говори много добре за теб и за това, че нямаш комплекси относно външния си вид.
Пожелавам ти много щастие и късмет!!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5f79269e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами "гордей се" така до 40 и после на 60 паметник ще ти вдигнат и ще те канонизират!

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d387a7d915
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До номер 5:

Да гордее се, защото като е била непълнолетна си е изкарала образованието, а не е правела безразборен секс като днешната младеж! Момичето е решила, че ще го направи с правилният човек, а тя е написала че търси "този" човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: df4472480f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, не съм съгласна, че има някаква причина за гордост в това, една жена на тази възраст да е девствена.
Да, определено не е и нещо, за което да се срамува човек, но и момичетата, които сме почнали нормално да водим полов живот не сме си зарязали за това образованието или пък сме имали едва ли не оргии.
Аз съм започнала да имам секс на 17, 5 г. Днес съм на 30 г. и съм имала общо две връзки, последната е вече към десет години и не съм спала с повече мъже.
Завършихме и двамата с мъжа ми в чужбина и не ни е попречил сексът да имаме топ образование, а в последствие кариера, собствен бизнес и деца. С две думи „изкарала“ съм си образованието, така както и моите познати и приятелки, които сме почнали всички полов живот между 15 и 19 г. възраст.
Братовчедка ми започна по-късно да прави секс, но това не ? помогна да си завърши университета.

С две думи сексът не е нито нещо, заради което трябва да се срамуваме, но и обратното не е проблем. Просто Авторката трябва да се отпусне с противоположния пол и да даде шанс на някой мъж без особени очаквания и чакания на Принцове и Мистър БиГ.
Мъжете са просто човешки същества и не хапят. Няма какво да сбъркаш, всички сме правили грешки, някои и повече от една, но накрая който търси, той намира. Няма от какво да те е страх!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b98481628
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имам абсолютно същият проблем като теб, но съм момче на 21г. И винаги съм се чудел защо е така с мен ( нямал съм дори и 1-ва целувка.. Все още)... Много бих искал да си поговоря с теб, защото търся такъв човек било то само за разговор, може взаимно да си решим проблема.. Аз съм добродушен и наивен човек, уважавам жените... не ми се ходи на психолог.. (Дори това съм мислел).. Ако има някакъв начин да си пишем някъде (Аз съм сериозен за това, но както си решиш де.. ) А за тези които се присмиват на това: Гледайте си работата и не обиждайте, защото е мн. гадно да се чувстваш различен, а да си напълно здрав с два крака, две ръце с всичко което ти е нужно за да можеш да отидеш където си искаш и да бъдеш щастлив... :(

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 713b9e59d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре е да има повече момичета, като теб. Мисля, че проблема с момчетата ти е в това, че не ходиш много по дискотеки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 0ead41b89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, нищо ти няма, на останалите им има! Повярвай ми - при опознаването на толкова много като теб с подобни истории се убедих, че проблемът не е в тези хора, а в останалите. Номер 1 е прав - глупавите мъже и жени не могат да се справят с училището и се заемат с най-първичното: секса. Все някога намират някоя/някой, която/който не дава секса безплатно или (това се случва предимно на мъжете) знае как се хваща мъж с дете и ето ти брак, че и отдавна вече не са девствени. Но пък и те са по-често пред кожно-венерическия от останалите поради незнанието как да се пазят от болести, та не губиш чак толкова много. :)

Номер 8, можете да си пишете след запознанство тук, но само ако станеш модератор тук и сам си разрешиш публикуването на лични данни! Иначе трябва да разчиташ екипа да го хване отпускарската и да не догледа някой и друг координат (имейл, скайп), но и това не става често. Или забогатей и купи сайта! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5f79269e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   6, на калпава ракета - космосът й крив!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dcf87a5e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ама Номер6, то има и преуспели жени, които цял живот още от 14 годишна възраст правят безразборен секс и в момента са си на високи длъжности и заплати ;).

Това, че правиш секс и се занимаваш с гаджета наистина отклонява вниманието много, особено ако е в ранни години като тинейджърските, но пък аз познавам лично едно момиче, което беше такава, но само с един човек. От 12 годишна възраст до 18 - доста време бяха заедно :).

Дори беше отличничката на една от елитните гимназии в града :).

Поздрави, Узунов

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 55dee9c646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Е и? ! На 22 съм, момиче, нито приятел съм имала, нито съм си търсила, нито съм се целувала, нито нищо. Не се гордея, не се и срамувам. Вярвам, че ще срещна някой, който също няма да се интересува толкова от този факт и ще ме разбере. Истина е, че напоследък започнах да се замислям, защото малко или много понякога се чувствам самотна. Но не съм отчаяна и не бих преспала с първия, който ми обърне внимание. Съветвам те и ти да не го правиш. Ще намериш точния човек рано или късно... И на него няма да му пука девствена ли си или си преспала с десетина преди него, защото ще те обича, а хората, които обичат истински приемат човека до себе си такъв, какъвто е.
И само да добавя, че според мен причината не е във външния ти вид.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: db0ea45599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами нещо не ми се вярва да е така както го описваш.Сигурен съм че все някой е проявил по голям интерес ,но си го отблъснала.Недей да чакаш Принца на бял кон ,защото и до 60 ще откараш.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 7b98481628
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От номер 8 към номер 15 Аз съм споменал при мен как е.. И аз бях като теб и може да се каже, че не съм си търсил до сега, защото съм се залъгвал, че така ми е по- добре.. Но не е така.. Просто идва момент в който трябва да видиш гадните факти от страни.. Все едно не си в тялото си.. Без причините, а само фактите около това, че си нямаш приятел/ка.. Просто над такива като мен имам чувството, че тегне някакво проклятие и никога няма да бъда щастлив.. Просто някой хора са пълни самотници (не става въпрос за липса на приятели и подкрепа от роднини)... Остава само надеждата да срещна някоя, която да е различна от другите и да си заслужава да се пробвам... НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НЕ Е НОРМАЛНО!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 293fa26ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Хора, вие добре ли сте, бе? Изкарахте авторката едва ли не ненормална. В днешно време 20 год. не са чак толкова много, човек нито е узрял, нито е готов за отговорности и т. н. Така са се стекли обстоятелствата. Виждам, че авторката се измъчва от този факт, явно обкръжението и от момчета не може да я оцени такава каквато е, явно се прехласват по друг тип момичета.
Малко сведение за мен иска да дам - момиче на 24г., също съм девствена без връзки до сега и повярвайте ми не е заради външен вид или липса на общуване. Поддържам се винаги добре облечена, с парфюм и т. н., общувам с хората. Просто така се стекоха обстоятелствата, понякога ми е необяснимо, но не съм тръгнала да се измъчвам постоянно. Какво по тази логика аз по - малко човек ли съм или какво?
И един съвет от мен, човек трябва да цени себе си!
Поздрави и горе главата на авторката!
Опитай се да бъдеш по - самоуверена с отношението си към хората!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ce5ea47ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами защото сама не си искала да имаш приятел досега! При момичетата е доста по-лесно да си намерят приятел, дори и да са грозни и дебели (каквато ти твърдиш, че не си), и можеби подхода ти е грешен. Ти искаш приятел така, сякаш питаш защо не си имала кола досега например-ми защото не си искала. Ти явно приемаш приятеля за предмет, който трябва да имаш. Обикновенно това се случва по друг начин-искаш определен човек, той за теб е единствен и тнт. Явно не ти се е случвало такова нещ, а без него няма как да имаш приятел.
А това, че си девствена нищо не значи. Какво толкова? Имам приятелки, които също се притесняват от такива неща (момче на 18 съм) и се чудат дали щяло да боли повече, вместо да се отпуснат малко. Докато бързаш да не си девствена ще попаднеш на някой който най-много да ти разбие сърцето и хептен да се отвратиш от тия неща-и такива има. Отвори се малко към света и ще се намери някой да отвори и теб :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2e321269b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, аз съм жена на 40 години с обично семейство, любящ съпруг и хубава работа.
Първо, аз съм на мнение, че повечето от жените не са заинтересовани от секс. Те просто искат да угодят на партньора си, който изпитва нужда.
Второ (до номер три): Липсата на полов живот, особено в младежка възраст, не е вредна. Половите излишества са вредни, но не и това да си девствен! Неправилно е да се смята, че половото въздържание води до някакво заболяване или психично разстройство, импотенция (може единствено да се намали количеството на семенната течност и на някои либидогенни вещества, което ще доведе до спадане на общия сексуален тонус).
Трето, аз правих секс чак на сватбата си (бях на 25). И, има ли ми нещо? Аз обичах любимия си, без да се притежаваме полово.
Четвърто, един съвет – хубаво е да се погрижиш за себе си – маска на лицето, лек грим, спирала, молив и младежите ще те забележат. Не си мисли, че гримът скрива вътрешните качества. Те карат да изпъкнат по-хубавите външни. И щом не си готова за връзка – не бързай. Но да знаеш, че не съществува идеалния мъж. Затова не бъди женска форма на Дон Жуан.

Успех! :) :) :*

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6119640287
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Да, номер 19. Аз съм на същата възраст, от мъжки пол. И точно, защото се ценя и търся истински взаимоотношения, не съм се подвел да тръгна с момичета, които щяха да ме използват за финансист.

На кой му пука за единия секс, има толкова хора, които след десетки такива контакти пак са нещастни, защото е нямало никакви чувства и човешките взаимоотношения са липсвали. Така че по-добре девствени до намиране на правилния човек, отколкото изтощени и смазани след сумати провалени връзки и ядове.

Ще се търсим докато не се намерим и т'ва е! Успех и на авторката.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: a5ae0110bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Поредната тема, която се обърна на съвети за грим и рисуване. Не е това и никога не е било това решението, нито причината. Нито гримът те прави желана, нито липсата му е толкова привлекателна. Аз също късно си хванах гадже и загубих девствеността си - на 19. Истината е, че някои момичета, дори хубави и мислещи, просто сме по-хладни. И не става въпрос за поза тип "Ледена кралица". Не. Става въпрос за тотално неумение pа флирт. Тотална липса на сигнали. Ето сега - на 25 съм вече и осъзнавам защо момчетата преди да стана на 19-20 не са ме възприемали по онзи начин. Просто е - самата аз не съм се приемала като жена. Замисли се - ние не сме зеленчук, плод или мебел. Мъжът не просто те харесва по външен вид или си прави сметка по акъла ти. Той иска да се чувства добре с теб. За това трябва момчето да може да си те представи като идеалната приятелка. Замисли се за твои познати момчета. Някои можеш да си ги представиш как те целуват, как те прегръщат, как ти подаряват цвете и ти шепнат в ухото, нали? Други - не съвсем. И не че нещо им има, но просто са едни такива - асексуални. Независимо слаби или мускулести, хубави или не толкова - поведението им е едно такова хладно, рафинирано. Дори да са усмихнати, сякаш има бариера пред тях. Такива хора като теб и като мен, каквато бях преди, трудно и приятели завръзват. Просто от тях струи една неискреност, защото не влагат емоции, не дават нищо от себе си, не рискуват, а просто се носят по течението. Просто бъди по-открита и себе си - не, не по-отракана, не нагримосана, а искрена. Смей се, усмихвай се като някой те развесели, просто показвай емоция. Прави контакт и давай обратна връзка, а не просто да си говорите като с лелите по гишетата в банките :) Наблюдавай другите и ще забележиш, но не преигравай! Успех, ще стане! :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 74fdba448a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз отново съм момичето от №19,
не съм съгласна с №23, може би си права донякъде, но аз примерно, съм убедена, че не излъчвам неискреност или студенина, хората ми казват, че съм приятна, шегувам се и тн., всеки си е напълно индивидуален...
№22, наистина искрено се радвам, че все още има момчета като теб, които да ценят, най - вече себе си. Поздрави искрени от мен! :)
И може би ще се повторя, но искам пак да кажа, колкото повече човек има връзки и отношения с повече хора, раздава себе си, губи част от себе си, оставя се на другите. Сега много ще ме упрекнат, че съм откачена и тн., но това си е чистата истина, дано поне някой ме разбере...
Аз ценя себе си и ще се опитам да запазя себе си, независио от обстоятелствата :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 14b4dfbe00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   21, лелчето :)
Ти как така си се омъжила за съвършено непознат човек?
Какво си му обичала, след като не си знаела най-важното - как е в секса?
Виж сега, животинките наистина затова са заедно, да се заплодят и да отглеждат потомство. Природни закони, донякъде важат и при хората.
И все пак - хората са единствените животни, които правят секс за удоволствие. Вземи провери това, пише го в популярна форма.
А ти твърдиш, че за половината хора (жените) удоволствието не било важно.
И как си станала на 40, с акъл на седмокласничка, да пишеш за гримове и разкрасяване :)

Авторке, недей да се гордееш че си девствена, ами се натаковай с някого, да видиш за какво става въпрос.
Ей така, с познавателна цел.
Може пък да ти хареса :)

Y D

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 85a1ae26eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Така ми се иска да срещна момиче като номер 24 и да се слеем заедно... :)

SoulBoy

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 420a65664b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   №26 вече такива като нас са изключителна рядкост :)
Ние и да се срещнем ще се разминем и толкова най - вероятно както става винаги, всеки ще си отмине по пътя... :) няма да подозираме че другият е като нас...
Все пак поздрави от мен :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 85a1ae26eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Здравей, Номер 27. Хора като нас не са рядкост..тях ги има и са много. И не мисля, че ще се разминем по-пътя все пак ние сме различните.....Аз вярвам. :)


SoulBoy

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker