Платоническа любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Платоническа любов
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 3019 пъти
Здравейте! реших и аз да споделя в очакване на ваши мнения. Започнах общуване с по млад мъж. И двамата сме разведени и се случихме свободни от интимни партнъори. Първоначално всичко беше само в духовен план. Той обаче започна да ми подхвърля кукички и аз клъвнах. Играта обаче продължи без физически контакт. Струва ми се, че той очакваше от мен първа стъпка, която така и не направих от гордост. Казваше, че ме обича като всичко което съм. Това продължи една година. Накрая ми сподели, че го е открила по млада жена с която правил секс но не можела да ми бъде конкуренция и аз трябва да го обичам безусловно. Егото ми не се примири с това нещо и се разделихме. Въпроса ми е -Трябваше ли в името на прекрасното споделено съвместно време да се примиря?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: dfcc8c9495
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Платоническа връзка със здрав мъж под 90 г. не можеш да имаш и самият факт, че си си го въобразила е глупав. Съвсем естествено е, че ще има секс с друга жена, ако няма с теб. Една година е много време все пак. Ти не си му предложила и изход от ситуацията, а само си скъсала с него. Не виждам обаче какво си била търпяла - просто си имала приятелство с някого, които е имал секс с друга жена.
Е и?
Ти нямаш за мен право на претенции, при положение, че сама не си спала с мъжа.
Мисля обаче, че е по-добре да не се занимаваш. Възможно е и той чисто физически да не те харесва. Иначе има една приказка - гордост не се яде. Е, в твоя случай май се е получило „гордост не се е.е!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ae5a7f4c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ми хaресa изкaзвaнето му , че трябвaло дa го обичaш безусловно. Що пък?! Кaкво знaчи безусловно?! Aз не бих моглa дa обичaм безусловно , aко нямa доверие, увaжение....и други рaзни условни.
Я му кaжи , че и теб те " открил" по- млaд мaчо и те е скъсaл от секс , но нищо де , все пaк нaли зрябвa дa се обичaте безусловно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b43df7c63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ами то и аз съм Близнак и вероятно и мъжа с когото си общувала е близнак. Ние обожаваме да го наречем флирт понеже аз прекалено сериозно се държа на моменти. Както и да е като общуваме както той е общувал с теб ние общуваме ама с по поне 15тина души не защото както се изрази искаме да го направим, а просто сме се почуствали изгубени и сме се надявали в говоренето с много хора да прозрем къде сме сбъркали. Такива обикновено ни заклеймяват флиртаджии и трудно ни пускат да го наречем, а от опит колкото по трудно - по забавно. ама не трудно - студено ами трудно където има само симпатии и ако прерастнат в чуства в моя случей понякога се отказвам понеже - в тези чуства човека е замесил и друг човек не мога да трая това не ми понася просто, и аз като едно прекалено ревниво същество, щом има друга си търся друг и така. Попаднах и на супер свестни хора между другото, които ще се учудиш как се изкефих въпреки злобата и лицемерие и други гадости в средата - или предимно егото да се чустват по велики от примерно чалгарките- доста се надупват и се държат като разгащени курви, което е жалка гледка - верно че доставя кеф щото да видиш някой вероятно с наченки на човек да се държи като .... тук ще запазя мълчание ... ама си е кеф.. както и да е обратно към твоя сигурна ли си че нямате възрастова разлика, примерно да те е възприел за баба или нещо от тоя род - с копринено дупи - не се обиждай ама аз като натегач за своите години предимно с възрастни общувах - заради конкурси и кво ли ощи не мислех че е имало значение да се буташ ама май не, ддз както и да е туй да си дърт в очите на лапе е нещо гнусно - да не споменавам че и да им видиш и гъза - ще си изповръщам чарвата щото бабите на село са си гнусни. Както и да е вероятно си общувала с лапи объркано в своя живот и с леко разклатена ценностна система. се едно някой дрът педофил да тръгне да ти посяга на децата щото са интелигенти и умни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a4465927d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е абсолютно прав – платоническа „любов” със здрав мъж под 90 години няма как да имаш. Може би наистина си си въобразила, че става дума за нещо повече от взаимно удоволетворяващо ви интелектуално общуване и незнайно защо, той е решил да поддържа това ти заблуждение. Може би така е подхранвал собственото си его, знам ли…
Не би следвало да те подразни фактът, че е имал сексуална връзка с друга жена. Нормално е. Ненормалното е да ти го споделя. Не казваш и колко е по-млад от теб, макар че това няма особено значение.
И за каква обич изобщо иде реч, че чак безусловна да бъдела? ! Мисля, че сама си се вкарала в някакъв филм.
След като връзката ви не се е развила до физическа близост от самосебе си, то е следвало тя да си остане до там, докъдето е била – хубави разговори и приятно прекарано време. Без надежди за бъдещето и условности – това, всъщност означава „безусловна” връзка. Дали не е искал да ти каже това?
Според мен не е трябвало да преустановиш контактите си с този мъж, защото си нямала реално основание – основанието ти съществува само в твоите възприятия и очаквания за тази връзка. Трябвало е да преосмислиш и преоцениш нещата за себе си и да запазиш приятелството си, щом ти е хубаво да си контактуваш с него, но с ясното съзнание, че нямате общо бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a599b09d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Извинявай, ти как си карала без секс една година!?
Защото този по-млад мъж със сигурност е чукал други жени, докато сте имали платонични отношения.
По някое време е решил да те пробва, ставаш ли все пак.
Споменавайки някаква жена, която се била появила наскоро.
И ти си му отговорила категорично и еднозначно, прекратявайки...
Какво всъщност си прекратила?
Доколкото аз знам любовта кара хората да се чукат, а не да не се чукат. След като преминат първоначалния платоничен период от примерно една седмица :)

Y D

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c08a3c657e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като те чета, все едно жена без никакъв опит го е писала това ... Във фантазиите ти между вас е имало някаква специална "връзка". Според мен просто му е харесала играта на котка и мишка и си го заинтригувала с това, че му се дърпаш. Номерът с "обичам те" и "няма друга като теб" ще трае, докато не те изманипулира да си легнете и след това вероятно ще му се изпари интересът.
Ж 33

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a599b09d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, виж как знаеш :)

Y D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker