Сексуално влечение между брат и сестра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сексуално влечение между брат и сестра?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 15899 пъти
Здравейте!! Знам, че повечето няма да ме разберете, или ще помислите, че съм луда, но моля тези които са били на моето място или на мястото на приятелят ми да ми помогнат. Имам връзка от година и половина, до преди 6 месеца всичко беше идеално - любов, секс, интимност, тръпка, мнооооого щастие. Сега уж любовта още си я има, подарява ми цветя има и жестове (не колкото преди).
И от тук почва проблема за мен...
От 6месеца, правим секс по 3пъти на седмица, дори понякога и по-малко, личи си, че и на двамата ни е много хубаво, но някак си не се чувствам желана както преди.. Но за сметка на това имам чувството, че проблема е друг.
Има сестра по-малка от него с 2години. В началото като се запознахме, забелязах някои неща, че постоянно я гледа там където не трябва да се гледат брат и сестра. Тя пък прави чупки и стойки неприлични за пред брат и. Нарочно му се ГЪЗИ (с извинение), то не беше показвания на корем, гърди, всеки ден се разбираше с какво бельо е, и той вместо да и направи забележка, че застава нарочно в някаква поза да и се види бельото, си я поглежда от време на време. Нищо не съм казала до сега, а и не ми изглеждаше нередно, но нещата минаваха граници всеки път.. От 6месеца на сам вече не издържам, сега сме на път да се разделим заради нея. Дойде в къщи с пола и се разкрачи (само дето не направи шпагат) седнала срещу него. Много ме боли, по-принцип не го ревнувам от други жени, не ме вълнува дали заглежда или не, важното е да ме обича и да показва всичко което до сега. Хора моля ви, помогнете ми, въобразявам ли си?? Знам, че не сте на мое място и не можете да погледнете през моите очи и, че всичко ви звучи абсурдно. Моля за мнения, какво да правя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: e0371ff273
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Малко вероятно е да си въобразяваш, макар че ще трябва да си мълчиш, защото ще си навлечеш проблеми без да искаш.
Всеки студент по психология или психиятрия ще ти каже, че такъв вид привличане е много често срещано - не само брат и сестра, но и син-майка и дъщеря-баща.
Става дума в повечето случаи обаче за НЕОСЪЗНАТИ и подсъзнателни процеси, нещо като програма, която я има всеки, АБСОЛЮТНО всеки човек. Предполага се, че е резултат от това, че цялото човечество сме резултат от...кръвосмешение.
След Ледниковата епоха сме останали някъде към 10 хил. човека на Планетата, което е едно малко градче. Как мислиш, че сме се размножили, когато не сме и били на едно място, а сме били разпръснати семейства и племена?
Доказано е например, че всички хора имаме ОБЩА прародителка, да не говорим за това, че в крайна сметка дори да вземеш хора от различни раси, генетично ние сме почти еднакви - всички сме роднини с две думи.
Кръвосмешението дори е желано например при създаване на нова раса животни - кръстосва се бащата с дъщерята.
Бляк ще кажете - точно така!
Много е добре, ако изпитвате гнус от кръвосмешението, вие нямате и нужда да го правите, но ако човечеството зависеше от това, ако надлъж и нашир сестра ви беше единствената жена...
Може би това е първородният грях, който носим. Кръвосмешението е много често срещано и днес, особено когато семейството живее в малко пространство - например сестра и брат в една стая. Много по-често е кръвосмешението баща-дъщеря. Не говоря тук за изнасилвания дори, просто се случват нещата в бита.
Ако се интересуваш от тези неща, чети Фройд, но в твоя случай мога само да кажа, че ти трябва да си мълчиш, защото двамата не осъзнават или подтискат осъзнаването на привличането един към друг. Съвсем възможно е и сестрата да е влюбена в брат си пак неосъзнато, но братът ще гледа, защото тя е жена, а той е мъж. Важното е връзката им да остане неконсумирана, а тя в 90% от случаите си остава такава, защото все пак хората не сме животни, а сме ограничени от морални ценности, а и ОТ СВОЕТО СЪЗНАНИЕ - той знае, че не може да създаде поколение с нея и тем подобни.
Защо ти казвам да си мълчиш - защото обикновенно такива ситуации са временни и ако тя не е съвсем нервно болна, нестабилна и направо обективно погледнато невротична, това състояние ще се промени с времето. В момента, в който тя си намери приятел, мъж и бъде сексуално задоволена, тези чувства ще се пренасочат към другия човек.
Е, винаги брат ? ще си остане нещо като мечтан партньор, може би ще си избира мъже, приличащи на него, но нали знаеш - за секс трябват двама.
Щом вие имате редовен секс и нормална връзка, няма от какво да се притесняваш.
Можеш малко само да пуснеш някаква шега, ако тя пак се разкрачи - например - Е, тези прашки май ги гледах вчера на пазара ....или като се надупи отново да ? кажеш „да не си напълняла“.
Обаче не говори за привличането им директно, защото те НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ и ще те помислят за луда, дори за перверзна.
Всяко нещо с времето си....сестрата ще се омъжи, ще има деца и ще забрави за влечението си към брата...
Ти си отваряй очите на четири, но не прави сцени, защото ти ще излезнеш лудата.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 32a6f825fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aбе хорa, вие съвсем изтрещяхте! Не знaм някой с ментaлни увреждaния ли си или нaистинa си момиче ревнувaщо гaджето си от сестрa му, но и в двaтa случaя, не си добре.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6ac3f24a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   няма да взема отношение, по принцип всичко се случва в живота, да не забравяме, че двата пола се привличат взаимно, в случая, брат и сестра като процент за секс е малко вероятно, поздравявам номер 1 за статията която е написал/а, да... статия наистина, четох я с интерес...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 97c2bcf29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

5.   Помисли върху следния вариант:–момичето не те харесва и ревнува брат си от теб, но не може по друг начин да ви раздели и ето малкия мозък решава да заложи на твоята ревност и като чета май вече е на път да успее. Не бъди глупава, а постъпи както те съветва първия коментар, вземи я леко на подбив, но без агресия и наблегни примерно на чистота на бельото ?, на повтарящите се бикини и особено ако се появи два поредни пъти с едни прашки. Винаги го прави с усмивка, дори я поощрявай да се разкрива колкото се може повече и дори ? казвай как да застане, че не си я огледала добре и т.н. Бъди сигурна, че като види, че не се дразниш, ще се откаже. Помисли защо го прави само в твое присъствие, ако иска да се слага на брат си, щеше да го прави когато са само двамата в къщи и хем той щеше да ? се е наситил и да не му прави толкова впечатление, хем ти нямаше дори и да подозираш. Всичко е една игр от нейна страна и целта е да те подразни и да си тръгнеш, вместо това се включи в нейната игра и в един миг дори я попитай, дали не е по-добре след като ви е показала целия си гардероб да започне да се показва без бельо, но винаги с усмивка и под формата на майтап.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e8432ace71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Не, напълно нормално си е момичето дори, защото подобни неща в действителност съществуват. Мила, ако няма оправия с времето - чертата и до там.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 64f16d6019
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сестра му е от типа момиченца, които биха преспали с свой роднина, какво толкова му мислите? Има същите подобни истории в този сайт, вземете прочетете, преди да съдите авторката, че ревнувала от сестра му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ccc0297abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Благодаря ви много!! Мисля, че е по-добре всичко да приключи, не мога да се мъча постоянно и да мисля постоянно за това. Абсурдно е

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d8ae02ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Да не би да му е доведена сестра, пък да не знаеш :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a137986bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей авторке, мисля че не си въобразяваш.
Аз самата имам по-голям брат и като дете съм обяснявала на всички как ще се оженя за него. Може би съм била на около 4?
В моите очи той изглеждаше като бог, защото можеше да ходи по оградата без да падне, а аз все падах...
Като тинейджърка също ходех разголена, особено вкъщи, но интересът ми беше насочен към приятелите на брат ми, които той така щедро водеше вкъщи. Та когато въпросната госпожица се кълчи, няма ли още някой младеж покрай вас? И когато идва у вас, няма ли вероятност да е заради някой друг - твоят брат примерно или момче от компанията?
Ако все пак е увлечена по брат си (може би дори несъзнателно) го ревнува и нарочно дразни теб. Правилно са ти казали да я вземеш малко на подбив, но без злоба. Хубаво би било ако я изведеш някъде само двечките, без брат ти. На детска дискотека може би? Ако тя започне да получава мъжко внимание от другаде, няма да го търси фот брат си - осигури й го. Запознай я с момчетата от компанията си, сподели как еди кой си е много голям сладур и много я бил харесал и стой та гледай сеира отстрани...
Наистина мисля, че девойката има нужда да си разшири хоризонта сега, че тая фиксация върху брат й в тинейджърска възраст може да прерастне в нещо повече, ако тя е по-смеличка.
Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9a4420a4b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (61 гласа)

11.   Сега има нещо което трябва да се отбележи. Тя прави стойки и показва бельото си, когато авторката е там и вижда това. Прави това съвсем умишлено. Почти сигурно е, че не правят секс. Помислете малко. Ако брат и сестра правят секс, то това ще е доста тайна връзка. Със сигурност доста ще се пазят да не разбере никой и държанието им пред околните ще е по скоро дистанцирано. Със сигурност ще гледат да не привличат внимание и ще се крият. Както каза номер 1, сестрата явно харесва брат си и се държи предизвикателно за да дразни авторката и евентуално да ги раздели. А вече той дали се възбужда сексуално от нея и доколко има моралните спирачки не се знае. А това е много важно и от него зависи как ще постъпи. Още няма как да се знае и в бъдеще в даден момент дали натрупаното сексуално напрежение /което явно тръгва от сестрата/ няма да мине една критична точка, след която разума не може да контролира желанието. В повечето подобни случаи с времето отшумява, но в повечето :) . Да кажем, че имам наблюдения на такива случаи и определено не бих разчитал на това да си отшумят сами нещата.

K-Man

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 1f841f01c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направете тройка :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fe3d925fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ах... Какъв любовен триъгълник. Я се стегнете малко. Това са пълни глупости. днеска мине утре не.... Ще си отмине ей така. Хич не се притеснявай. Съветът който мога да ти дам е следния. Когато си с него дръж мащехата (сестрата)
надалеч. Това е. Хич не се притеснявай от такива работи. №1 ти го каза в разширен вид

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 450d1ee866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много неприятна ситуация, преди години ми се случи да ревнувам приятеля ми от сестра му, пращаше му някакви смс-чета, че много го обича, че много й липсва. Някой ще каже, че съм преувеличила, но по странното беше, че ако не знаеш, че са от сестра му, щях да помисля, че са от обожателка.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d289191a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не се напрягай много щом иска да те зареже да го направи не останаха ли мъже на света?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 47893c2ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ревнува те от брат си. А ти го ревнуваш от нея(може би сестра му е по хубава? ). Това в никакъв случай не е между тях двамата обаче. И двете сте много зле. Горкото момче.
А ти с тези комплекси и със следващото ти гадже пак ще е същото.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6b014aacd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом си мислиш нещо, то едва ли е случайно. Не знам какво да те посъветвам обаче.
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker