Не бъдете като мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121455)
 Любов и изневяра (29773)
 Секс и интимност (14395)
 Тинейджърски (21912)
 Семейство (6485)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18592)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не бъдете като мен
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1929 пъти
Пише ви един самотник. Самотник съм от гледна точка на това, че нямам приятелка и че често избягвам, да общувам с хората, макар че имам доста приятели. На 25 години съм, имам образование, работя и изкарвам добри пари, от сравнително заможно семейство съм, от 11-12 годишен спортувам редовно. Това като го прочете някой, ще си помисли, че съм перфектен. Не, всъщност съм бил винаги доста свит и срамежлив. Винаги съм бил просто присъстващ в компанията. А пък точно момичетата най - лесно усещат такива хора. Провокиран съм, да напиша тази тема заради следното. Бях на две почивки с две различни компании. Всички от компаниите, които не бяха с приятелките си си хванаха по 1-2-3 там. Само аз нищо. Разбира се това ми се случва вечно, не само на сегашната почивка. Няма лошо, но вече се притеснявам, защото минавам 25 години. Никога не съм имал приятелка, само 5-6 сексуални контакта с три момичета, които общо взето сами ми се предложиха, не съм ги аз свалил. Аз момиче за една вечер не мога, да си хвана, та какво остава за сериозно момиче, което ще вижда в мен мъж, който е уверен, отговорен и т.н. Доста съм опитвал, да се боря с това нещо, дори до някъде съм успял, но вече съм на възраст, на която трябва да съм се променил от много време. Затова бих казал на всички момчета тинейджъри, ако виждат в себе си несигурност и т.н., бързо да започват, да се променят, за да не станат като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0d436b584e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Същата работа и при мен. На 21г мъж. Какво да ти кажа, не мисля че това може да се промени, просто е генетично. Поне аз така си го обяснявам, преминал съм през същото момчетата около мен забиват мацки, а аз само гледам, гадно е, но няма как. Вече съм приел и възможността да си умра сам и никога да не се оженя, приеми и тоя и вариант, може да ти стане по-леко като при мен. Жените не харесват по-свити и не толкова социални мъже като нас и нямаме право да им се сърдим, това не са черти, които трябва да има един мъж, все пак ако ще отглеждаш семейство трябва да не сме такива, каквито сме в момента, вярна може да обичаш до лудост жената, но тя търси мъж, а не срамежливото момче, което не излиза много и не се обажда кой знае колко много, когато е в компания. Природата си знае работа и ще осъществи естествения подбор спрямо нас, като не ни даде шанс да се размножим, просто е. Надявам се да не се случи всичко това, но така като гледам поне при мен не знам какво да очаквам вече, нещата изглеждат безнадеждни. Успех, приятел.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dcbd789e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не го мисли това толкова. Да ти кажа за сравнение, аз съм на 35 години и не съм имал никога сексуален контакт с момиче или жена чрез запознанство. Първият ми път беше с проститутка когато бях на 18. От тогава насам ходя по 1-2 пъти в годината пак при проститутки. Още си млад на 25 години, но гледай да се оправиш защото времето минава много бързо. Факта, че изкарваш добри пари за мен говори, че си уверен поне в живота, аз например съм безработен. Ако искаш брак, той си има и положителни и отрицателни страни. И да не се ожениш, няма да пропуснеш много от живота. Eдинственото хубаво нещо от брака са децата.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3fa1429785
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти си супер зле бе брат.
На 25 си имал сексуални контакти и момичета са ти се предлагали, освен това пишеш че имаш и не малко приятели. Аз познавам много хора на тази възраст, които никога не са ***ли. И си седнал да се оплакаваш в интернет, че си самотен. Ти изобщо нямаш представа какво е да си самотен момче.

Аман от такива мизерници като тебе

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 381026a3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Противоречиш си, хем искаш жената да те види, че си уверен, но хем си срамежлив. Няма как да го намери това жената, след като го нямаш. Обаче и аз малко така лицемерствам, защото съм същия, макар и на 21.

За разлика от теб обаче, ти си направил сефтето, а аз не. Дори с момиче не съм се целувал, представи си дойде момент след 1-2 години, а аз дори не знам как НИТО в кой момент.

Ситуацията наистина става сложна вече, комплексираха ни жените още от ранна възраст, вече трябва да си олигофрен, с голфа, напомпен, тату, 0 номер прическа и всеки ден алкохол, цигари и с лош темперамент, за да те искат момичетата.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 269fe93c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблемът е в ума ти. Какво губиш, ако се поотпуснеш? Освен някой и друг отказ, нищо по-сериозно няма как да се случи. Сваляло ме е момче като теб. Да си призная го харесвах. В началото си мислех, че е сладко да е срамежлив, но... Той не смееше да каже повече от 2 изречения, да не ме засегнел. Не ми правил комплименти, за да не се почувствам само като сексуален обект. Сваляхме се 2 месеца, а не получих нищо повече от 3-4 прегръдки и целувки по бузата. Никога не ми предложи той място, където да отидем. Решавах какво да хапваме, къде да се разхождаме... Всички тези откровения ми ги каза чак след като му обясних, че тръпката е изчезнала. Е, опитах, мъчих се, ама той просто не поддаде. Отпусни се, бъди мъничко по-смел, по-усмихнат и по-див. Не че няма момичета, които биха намерили такова поведение за очарователно, но на повечето момичета просто не им понася.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5764f838d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Голям сладур си :))) И аз съм на 25 и съм свито, затворено, спокойно момиче. Жалко, че по-трудно се получават нещата при нас по-тихите, но рано или късно се надявам, че всеки ще намери своята половинка и ще е доволен! Не бързай, времето е пред теб! Точното момиче ще те хареса точно такъв, какъвто си! Успех и поздрави!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d28937c200
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми не е точно така.
Аз съща бях по свит особенно в средното, друг е въпроса че бях в доста дебилен клас и със времето в университета вече почти отмина, там не бях в толкова дебилна група, а пък със жените е по-сложно.
Аз лично с жените никога проблеми не съм имал, даже доста хубави мацки са ми предлагали докато съм бил и по-свит, но е факт че голяма част от хубавите се впечатляват от простаци, народопсихологията ни на Балканите е потресаваща просто, бих казал че между 60-70% от красивите жени не стават за нищо, но просто трябва да се целиш в останалите проценти, което естествено не е лесно, но аз лично умея да преценявам жените доста добре и ги разкарвам достатъчно бързо преди да са ми създали проблеми, само 3 случая съм имал последните 2 години дето на 5тия ден ме питат колко имат имам - курви, аз не че нямам, ама никога няма преди 3-4-5 седмици да им кажа.
Мъж на 23.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 943e150e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Я се стегнете момченца ;) Помислете си така : харесва ти някоя - значи отиваш и заговаряш или я поглеждаш поне и като те погледне и тя (повечето пъти се случва) - леко й се усмихваш. Ама няма ама... дали ще те хареса или не, дали ако я заговориш ще й досадиш, това не те интересува - важното е да почнеш да пробваш за да започнеш да преодоляваш срамежливостта си и страхът от отхвърлянето. Все някоя ще се навие да си поговори с теб, друга пък и може да излезе. Дори и нищо сериозно да не се случи ти вече знаеш, че няма те изядът ако пробваш.. -това е най- важното.
Към Автора ей това ти пречи най- много "бързо да започват, да се променят, за да не станат като мен. " ама направо ти го забива отзад та нямаш идея как... това значи, че не възприемаш себе си и не харесваш това, което си.. оттук следват всички други неща.. Друго, което искам да ти кажа е, че не е необходимо да мълчиш като ятак, понякога дори е по - добре да кажеш нещо недотам умно, обаче да те забележат, че и теб те има на тоя свят! Не бива да те е страх, че ще се изложиш, както и не очаквай всички с, които общуваш да те харесват - обаче общувай и още нещо друго, което е доста важно: когато почнат да ти се получават нещата с определено момиче - тоест усещаш, че и тя има някакъв интерес към теб, или поне й е приятно да общувате: 1 - не се съгласявай за всичко и постоянно - ако нещо не ти харесва - кажи, че не ти харесва и обясни защо, ако не ти се ходи някъде - пак си кажи, може и да отидете на мястото, което не ти допада, но спомени, че не искаш там - да се знае, че можеш да си казваш мнението БЕЗ да те е страх какво ще кажат другите! 2- не бъди предвидим = не бъди ( не се дръж ) по един и същ начин във всяка ситуация! 3 Ако тя почне да флиртува с теб - не бързай да лапаш кукичката и след 2 часа да се обясняваш в любов! 4-това го казвам за поведение когато сте с приятели и ти както обясняваш се чустваш незабележим - не давай на НИКОЙ от мъжете особено да те прекъсва (скоро ми се случи да разказвам нещо на приятели и единия пробва да ме прекъсне, повиших тона и продължих, след малко той пробва пак- казах му - извинявай, че те прекъсвам и продължих пак - няма значение дали си отегчил всички - довърши си историята)! 5 - ако искаш да накараш някоя жена да се чуства комфортно в твое присъствие - ДАЙ й внимание като я слушаш наистина внимателно (не тя да ти обяснява нещо си, докато ти си представяш как ще й намачкаш циците ;), гледай я в очите (не и втренчено), а разбиращо! 6 - успееш ли да я разсмееш няколко пъти искрено - наполовина си си свършил работата - как да я разсмееш няма универсална рецепта - с някои хора се получава с други не... 7- Ако усещаш, че ви харесва общуването помежду ви и има тенденция за задълбочаване - трябва да намериш начин да декларираш още първите няколко пъти, че искаш нещо повече от приятелство (само не и с думи), защото иначе може да те почуства като много "добра приятелка" и тогава си жив за оплакване (това на всички ни се случва рано или късно). 8 - Така, да кажем, че излизате заедно вече 2-3 седмици, месец - два има неписано правило, че трябва да пробваш да я целунеш на 3-4 та среща (ама знам, че незнаеш кога и как ма като пробваш неуспешно 2-3 пъти, следващият ще стане точно когато му е времето ;) Айде и късмет ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 027fea7ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей. Аз съм момче, което след няколко месеца прави 22. Имал съм 1-2 контакта още като бях на 15-16 години и от тогава суша:( Незнам какво да променям в себе си. Добре излгеждам, спортувам, плувам. Но мисълта, че съм на тази възраст и никога не съм имал приятелка ме побърква, депресиран съм отчаян... Скоро завършвам и висшето си образование, а годините си текат...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bbb5c54d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се опитвайте да впечатлявате - от толкова мислене как ще ви възприемат, забравяте да се забавлявате. Теглете м... на всичко и казвайте каквото ви е на ума. За да сте интересни и забавни, обаче, трябва да сте прочели няколко книги - според мен това ви липсва.
Номер 8 - браво за напътствията!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker