Как да ? го кажа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да ? го кажа?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1826 пъти
Така привет на всички читатели аз съм момче на 14 и имам проблем момичетата не ме харесват не искат не се интересуват от мен когато отида при тях те или ми се смеят или ме отхвърлят, никога не ми е вървяло в намирането на приятелка но и никога не съм бил груб с момичетата мн пъти съм бил нараняван но никога не съм губил надежда че някой ден ще намеря момичето което ще ме уважава и цени заради това което съм а не заради това което тя си претставя че мога да бъда. Аз никога не съм испитвал чуства, чуства толкова нежни и приятни, топли и омайни. Преди 2 години срещнах едно момиче мн красиво и мн умно влюбих се в нея но нещо ми казваше недей приятели сте не рискувай и затова някак нямам смелост да и го кажа та затова се обръщам към вас бихтели ми казали как да и го кая без това да зазтраши приятелството ни

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4abe3bdeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слънчице мaлко, сaмо нa 14 год. си, кaкви сa тия " рaзмисли и стрaсти", чути от големите чичовци и лелки и приети кaто собствени чувствa и неволи? !
Тепървa ти предстои дa отръсквaш от гърбa си нaкaчулени момичетa;))) Нa вaшaтa възрaст е нормaлно момичетaтa дa ти бягaт и дaже дa обиждaт. Обикновено искaт и те кaто теб дa се чувствaт големи, зaтовa зaглеждaт бaтковците, един бaтко се смятa, че ще им придaде " тежест", ще прескочaт бързо грaницaтa дете - женa.
Колкото до приятелкaтa ти, нaй- вероятно те приемa именно кaто приятелче, но можеш невинно в рaзговор дa подхвърлиш, че тя ти е идеaлa зa женa и дa видиш реaкциятa и. Можеш дa добaвиш също кaчествa, по- небрежно, неaнгaжирaщо, дa не се почувствa зaдълженa дa ти отговори, зaщото може и дa не ти хaресa, пък е вaжно дa си зaпaзиш приятелството и, нaли? !
И при всички положения се подготви, че след имa - нямa 2-3 години, вероятно ще пишеш тук, колко сa досaдни момичетaтa и кaк не можеш дa се скриеш от внимaнието им;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aed3d8ea21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма такъв начин ,който да не застраши приятелството ви,но си струва да й кажеш.Най-истинската любов,която съм преживявала някога беше с най-добрия ми приятел :) Още го обичам

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 761c9842d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На тази възраст нещата са доста объркани - на 14 си, от скоро тинейджър.

Виж сега - момичетата в тази твоята възраст се оглеждат за батковци (на по 16-20 години). Причините са много: смятат ги за по-зрели, те са физически по-силни, имат повече жизнен опит, по-големи са им пишките, по-високи са, с тях се чувстват по-защитени и смятат че са по-зрели в мисленето. Напълно нормално е, че не ти обръщат внимание. Наистина 90% от съученичките ти се интересуват повече от батковците.

От написаното виждам, че си добряк и искаш просто да намериш истинската любов, искаш само хубави неща и за двама ви. Това е много добре. Обаче си и доста чувствителен (което пак е добре, стига да не го показваш директно). Трябва да излъчваш МНОГО увереност и да мислиш бързо когато разговаряш с момичетата. Те винаги те пробват - ако усетят че се срамуваш или лесно се отказваш, тогава нямаш шанс.

При всички положения, знай, че връзките на тази възраст много често приключват в рамките на седмици (понякога дори по 1 седмица). Трябва да си голям късметлия да намериш сродната душа едва още в 8-ми клас и да сте заедно до края на дните си. Това МНОГО РЯДКО става. По-честият вариант е да си омръзвате бързо и да търсите други контакти. Вие се променяте постоянно, сменяте интересите си, трупате опит - всичко това иска време.

Сериозните връзки за повечето настъпват в края на 12-ти клас, дори след студентските години. Така че използвай времето сега да трупаш опит, взимай съвети от хора, на които имаш доверие, натрупай себеуважение и увереност, открий си силните страни и с тези знания ще си намериш момиче когато дойде времето.

Сега, за да натрупаш опит и за да се ошлайфаш, кажи на това момиче че го харесваш. Направи го така, че да е ясно. Дай й време да помисли дали иска да тръгнете заедно. Независимо от резултата - трупай опит и си прави изводите! Но не се отказвай и не се отчайвай. Можеш само да спечелиш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker