Имам гадже, но не знам как да постъпя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам гадже, но не знам как да постъпя.
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1514 пъти
Здравейте! Моля ви дайте ми съвет! С приятелят ми сме заедно от 2 години и никой не е изневерил до юли. Обаче отидохме на един купон и се запознах с най-добрия приятел на гаджето ми, с който танцувахме. Но ето че се влюбих в това момче и всеки път като си помисля за него страдам. Аз не съм грозна, но той не ме харесва. Но проблемът е, че не мога да споделя на гаджето ми, тъй като му е най-добрият приятел и ме е страх да не се скарат. Не съм някоя 12 годишна, която не разбира нищо от любовта, напротив на 20 съм. Проблемът ми е дали да споделя на приятелят ми или да си го запазя в тайна. Вие какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5a80b7bfb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти може и да си на 20 цифрово изразено, но практически си точно на 12 като акъл. Да споделяла с гаджето си, че се влюбила в най-добрия му приятел?! Бе ти изобщо имаш ли някой горе в главата? Само като ти чета тъпотиите за другото момче - не съм грозна, но той не ме харесва, ебаси. Много ясно, че няма да те харесва, аз най-много мразя да гледам игривите погледи в очите на приятелките на моите приятели, веднага ми стават антипатични. Съвета е да скъсаш с приятеля си, след като очевидно акъла ти не е при него и да си търсиш щастието другаде

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3f1983d7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още ли харесваш/обичаш приятеля си? Ако да, се съсредоточи и посвети изцяло на него и ще забравиш за другия.
Ако му споделиш и най - вече ако той има чувства към теб, това ще го съсипе. Няма да иска да погледне нито теб, нито най - добрия си приятел. Или ако иска, то ще бъде изкуствено. Може би ако те обича наистина ще каже че не го боли толкова, за да те предпази, но реално няма да е така.
От друга страна ако скъсаш с него и тръгнеш с другия мое да ти излезе име или нещо такова, пък и ще разделиш тях двамата.

Преценявай, не си малка и успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7d87bd18cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   ако споделиш с приятеля си ще го загубиш на никой не му трябва човек които иска друг но е по добре да му кажеш вярно сигурно след това ще се разделите но истината е по добре но ако не искаш да го загубиш заради някакво увлечение не му казвай не е хубаво да криеш все пак ти си го направила и трябва да си търпиш последствията решението е твое не мога да те посъветвам нищо защото прикриеш ли ако разбере ще стане по зле но за теб ще е по добре да си мълчиш за да не го загубиш но не мога да ти дам това като идея защото ставаш страхливка не можеш да си признаеш дори лъжеш го а той ти е верен нз просто

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 747ad26724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мълчи си и не се занимавай с него. Приятелят му след като не те харесва, не знам защо търсиш под вола теле... като кажеш на приятеля си какво??? Онзи ще те заобича ли? А може би човека си има принципи и държи на приятеля си и дори и да те харесва, няма да се занимава с теб. Трай си и всичко ще отмине, ако държиш на твоя. Това ми звучи като някакво моментно увлечение. Ако пък мислиш, че не е моментно и вече твоя не го обичаш, поне му кажи, че сте до тук, да не му даваш напразни надежди и да си живее живота.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5f96d8d0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако е минала тръпката между теб и приятеля ти не виждам, защо не седнете да поговорите за това. По - добре поговорете за чусвата си през изминалото време. Не е задължително да тръгваш тръгваш с приятеля му. Има много риба в морето.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fa2231c345
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това, че си на 20 не означава, че разбираш повече от 12-годишните!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fad12f5af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като жена на 31 ще ти кажа следното
Обяснения кой харесваш,с кой си била и т.н не дължиш и гледай да го запомниш много добре,че само нещо да споделиш в следващия момент ще си к***а,така че си запази нещата за себе си,какво си мислиш-че той ти е казал колко момичета и жени е харесал,докато е бил с теб ли?!?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 517311bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз през цялото време си мислех, че пише 12 годишна и се чудех защо не е в "Тийейджърски", а на края се учудих, като видях, че пише, че е на 20. Или лъже, за да не я бъзикаме, че е малка, или наистина е малка... на акъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker