Опасна страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Опасна страст
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4475 пъти
Аз съм учителка.Работя от една година в това училище.Преподавам български език и литература.Всичко вървеше нормално, докато не се запознах отблизо с един от учениците ми. Той е нан-буйният в класа. Красив е. Строен,блед с големи очи. Всички се оплакваха от него- този ударил, онзи нагрубил, трети измамил на карти. Да, той обожава да играе покер и винаги печели.

В споровете аз винаги заставах на негова страна. Не знам защо, но ми беше симпатичен- слушаше ме с внимание, стараеше се пред мен...Той започна да ми споделя лични неща за семейството си, за живота си. Започнах да чувствам, че ме наблюдава по време на час и ме гледа с особен поглед.Харесва му стилът ми на обличане. дънки, кожено яке.

И така всеки ден ние с него бяхме заедно и станахме много близки.Усещах, че ще стане напечено, защото се улових,че изпитвам чувства към това момче. Той започна да се променя. Стана агресивен, дразнеше всички с поведението си, често се биеше,риташе в стаята шишета от минерална вода на съучениците си. Стана неконтролируем.

Наскоро в едно междучасие той дойде при мен,нещо ми говореше и изведнъж усетих как ме докосва по бедрото. Галеше ме много нежно и възбуждащо! Стараех се да запазя спокойствие и започнах да наблюдавам дали някой гледа какво става. Беше ми много приятно. Няколко пъти сме говорили, че трябва да си намери гадже, например някоя съученичка. Той се смееше и клатеше глава.

Ревнува ме от другите ученици. Чувствам, че губя контрол. Ако директорът узнае какво става ...Страх ме е! Моето момче има проблем ,а аз не знам какво да направя. И аз имам проблем! Той е само на 14 години. Обожаваме се. Не смея да го докосна. Положението става все по- критично. Всеки миг ще избухне нещо. Страхувам се от скандал, от уволнение...Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5bc5e3f383
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На такива като тебе трябва да им се забрани да работят с деца...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1404c8cdc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   почакай да порасне

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 60157b6df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как да постъпиш ли? Ами напускай, мила. Не ти е мястото там. Май не са те учили как да работиш с проблемни ДЕЦА и как да им разрешаваш проблемите. Учителите са учители и в много случаи приятели, но не и любовници!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2a0d98f99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Госпожо вие вероятно сте около 30 годишна,представяте ли си да имате нещо общо с 14 годишен хлапак?! Разбирам на беше на 17-18 ..
Дори аз,че съм на 18 никога до сега не съм заглеждала 14 годишните,не казвам,че съм много голяма,обаче вашето положение си е смешно!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 6db0f0b168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хахахах, бас държа, че някой превъзбунен чичка е писал тази история!!!! Според мен историята е лъжа....

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 8ba55c8fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Oтдалечи се от него че ще уволнят теб а на него нищо няма да му направят

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1b9170e566
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На колко си години, мила? На 21-22??? Според мен трябва да се обуздаеш. Тази връзка няма бъдеще. Ще си опропастиш кариерата. Не той, а ти трябва да си намериш гадже. ВНИМАВАЙ! Другия вариант е да си намериш друга работа и да утолите страстите си. Той е на 14г, което значи, че няма да те осъдят. Но не очаквай повече от секс. Той също нищо повече не може да ти даде. Както ми го описваш, той е един непукист.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5eefb4bdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Уволнението и скандала ако се разчуе са ти в кърпа вързани. Ти щом си пълнолетна би трябвало да знаеш, че положението ще се утежни, след като той е и непълнолетен, може да последва и съд. Трудно ще е след като се налага да го виждаш често но се дръж на страна от по-сериозни неща. А и те малките не се знае после какво ще почне да говори. Не е като теб или някой възрастен да си трае и никой да не разбере. Ще се ядоса, че има по-слаба оценка или от нещо друго и може да почне да те заплашва. Пази се!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 239712cdfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами има си дума за такива като теб - педофили :) Съжалявам, но това е истината, та той е на 13 забога !!! Имаш отклонения, много ученици минават през този етап - да се влюбят в учителката си. Не позволявай такова нещо. Преподавай си уроците, без предпочитания и не давай надежди на ДЕТЕТО. А относно уволнението - ами заслужаваш си го. Хайде много успехи за напред и дано постъпиш правилно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 49a73b7dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за вниманието и за това, че ми пишете. Едва сега си давам сметка в какво съм се забъркала и страхът ме е обзел, сякаш, че светът се е свършил за мен.Прости ми Боже, никога не съм се заглеждала по деца, по ученици! Той е някак си по- зрял за годините си, в него има нещо мъжествено, което ме привлече. Сякаш пелена падна върху очите ми. Изгубих връзка с реалността. Бях емоционално слаба, чувствах се неудовлетворена от живота си, исках повече...

Той все идваше при мен да разговаряме, дори когато играеше покер през междучасията ме канеше да дойда,да гледам как играе. Срамувам се от себе си. Вместо да му взема картите аз стоях и го наблюдавах. Започнах да се възхищавам на начина, по който побеждава другите, изпитвах тръпка от ръцете му и как разбърква картите. И уж случайно все ме докосваше по ръцете. Мисля, че всички знаят или се досещат за отношенията ми с него. Той оставаше след часовете да говорим. Проявявал е интерес и към телефона ми - наскоро го взе, както го бях оставила на бюрото ми и започна да проверява съобщенията ми.
Идва когато си поиска при мен на бюрото. Не мога да го спра. Постоянно ме докосва.

Сега, когато пиша това аз се изповядвам пред целия свят. Да, аз съм виновна. Страхувам се да отида на работа в понеделник. Всяка сутрин, когато пътувам към училището се моля да не се случат срамни неща, да не се компрометирам. И когато той се появи сякаш съм омагьосана! Прави са всички, които ме хулят. Но аз не смятам, че той се мисли и постъпва като дете.
/ от авторката /

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5eefb4bdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До номер 9: Това, че се е загледала по момче по-младо от нея не е ненормално. Неможеш да наречеш такъв човек педофил след като напрактика не е направила нищо все още с него и дано не се случи. Случва се да харесаш много по-малък или по-голям. Важното е да не допускаш грешка. А и да ти кажа в днешно време на 14 години вече и убийства правят и пушат и какви ли не работи, така че не са много за съжаление. Даже са и по-опасни от повечето възрастни. Само дето са непълнолетни и закона ги закриля. Все другия е крив. Няма ли млади момичета на неговата възраст да харесва. А деца с неговото поведение изобщо неса за там. Те са за някое превъзпитателно училище които преди години ги е имало. Как някакъв си хлапак ще си позволява да докосва учителката си? Естествено и тя е трябвало да реагира по-различно, но не е виновна напрактика само тя.

Съвет към авторката: Не се замесвай с него! Не допускай грешка все пак е дете, което няма да ти даде всичко от което имаш нужда.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f252a3eeb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Cтрастта е като огън, идва изгаря те а ти ставаш на пепел !!! ти си преценяваш заслужасва ли си. Винаги съм казвала че за да е всичко перфектно в едни взаимоотношения освен доверие и любов винаги трябва да я има и страстта, защото винаги нещо ще ти липсва, но ако е само страст без нищо друго бягай надалеч !!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: a1f57670b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря за изказването на номер 12! От всичко, което се изписа тук човек ще остане с впечатлението, че аз съм някаква пропаднала личност, която спи с непълнолетни. Исках да споделя за чувствата, които се породиха между мен и това момче, което е наистина много чувствително и различно. Исках да излея душата си и да опиша урагана от чувства между нас, това, че той откри любовта и аз съм за него тази любов.

През тази седмица той се държеше различно, показа съвсем друго поведение. Идваше в училище спокоен, сядаше на чина и се стараеше много. Не е играл карти, отбягваше ги. От няколко дни е по- официален, облечен с вкус . Не се бие дори със съучениците си.

В петък го попитах кога ще си поправи оценката по математика, а той само ме погледна с едни големи, тъмни, предани очи и нищо не отговори.

Не мисля, че съм личността, която описаха тук някои хора. Може би не са ме разбрали правилно. Аз не мисля да спя с това момче. Аз само го обичам и чувствата между нас са като океан .Е дна нежност, една любов, една страст в очите между двама не значи разврат. Той се променя и аз се радвам за това. Той не иска да ме огорчава.

Наистина е много буен, но не е с девиантно поведение, не е чак такъв хулиган, какъвто може да си представят някои хора. За мен той е ангел, защото се почувствах щастлива за миг, защото ме обожава , защото е все още чист душевно и не съумя да прикрие това, което изпитва към мен.

Всичко е добре в училището, учебната година е към края си. Аз знам, че той ще съумее да се държи мъжки до края и нама да ме изложи. От своя страна аз ще съм по- внимателна и ще стоя на разстояние от него.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 57ca80e019
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   ТИ СИ НЕНОРМАЛНА ,....... ИЗВИНЯВАМ СЕ ,ЗА КОЕТО .КАК МОЖЕ ДА ИМА "ТАКИВА УЧИТЕЛИ "?????
АМИ ,АКО БЕШЕ ОБРАТНИЯ СЛУЧАЙ ???
МЪЖЪТ УЧИТЕЛ ДОСЕГА ДА Е В ЗАТВОРА !!!
КАК МОЖЕ ???
ТА ТОЙ ТИ Е СИН ???
ИЛИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ТЕБ ???
А, ТИ ,С ТОВА СЕ ХВАЛИШ ??????????????????????????????

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c9d032a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   До номер 14: Г- не/ г-жо, вие не сте прочели внимателно моята история, или може би не искате да вникнете в същината на проблема, вие ме осъждате без да ме познавате, но не мисля, че Вие сте безгрешни. За какъв затвор ми говорите, аз споделям пред аудиторията в този сайт за своите чувства, за една любов между мен и това момче. Никой съд не може да осъди заради чувства, никой не е застрахован от грешки. Нали тук сайта се казва СПОДЕЛЕНО! Всеки може да разкаже историята си, всеки има право на избор. Вие се появявате , размахвайки пръст и високомерно ме ругаете. Аз няма да Ви остана длъжна. Верно е, че трябва да спазвам етичните правила, щом съм учителка,но такъв е живота - сложен и разнолик, случва ни се какво ли не. Това не Ви дава право да ме обиждате по този начин. Тук се споделят всякакви неща. Дали Ви харесват, или не е Ваш проблем.Тук съм не за да разказвам как преподавам, а какво ми се е случило.Аз не съм светица, а хубава млада жена. Прочетете по- внимателно историята и тогава ме съдете. А и честно да вВи кажа Вашето мнение малко ме интересува.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 57ca80e019
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   ДО АВТОРКАТА !!!
ЗАЩО не се обърна към 1,2,3,4 ???
АЗ СЪМ № 15 "няма да ви остана длъжна ???
ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН Е КАЗАЛ "ЦИЦЕРОН" !!!
НЕ СЕ ПИШЕ "ВЕРНО Е ", А ВЯРНО Е ",ГОСПОЖИЦЕ УЧИТЕЛКЕ !!!
НЕ МИ СЕ ЗАКАНВАЙ ,........ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ,...ЗНАЕ ЛИ СЕ ....???
УЧИТЕЛКА С ДЪНКИ , С КОЖЕНО ЯКЕ, ПРЕДИЗВИКВА МЛАДЕЖИТЕ , ТИ СИ ОТИШЛА ДА "ПРЕПОДАВАШ",АКО МОЖЕШ,А НЕ ДА СВАЛЯШ "ДЕЦАТА",ТОВА Е МАЛОТЕН И ...............НЕ ИСКАМ ДА ТИ КАЗВАМ КАКВО ТЕ ЧАКА ???????????
СЪЖАЛЯВАМ ТЕ ,МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРНА !!!
Не знам каква "УЧИТЕЛКА " СИ ???? С ДЪНКИ И КОЖЕНО ЯКЕ ??? ХА-ХА-ХА-
АЗ СЪМ НА 48 г. И знам за "какво говориш" ????
"Горките деца """".
Ще отидеш в затвора ,като стой та гледай, след това ,което,правиш с М А Л О Л Е Т Н И ???
РАЗБИРА СЕ ОТ САМО СЕБЕ СИ ,ЧЕ НЕ СИ СВЕТИЦА, "А ХУБАВА ЖЕНА ???
ТИ СИ "УЧИТЕЛКА"-КОЛКОТО АЗ СЪМ МЪЖ ???
БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ ???
И АПРОПО ??? ТИ ЗАЩО СИ НЯМАШ ПРИЯТЕЛ ???
ПОНЕ НЕ ЗАГАТНА ЗА ТАКЪВ ???

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9a776e92cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Значи аз съм главния герой на тая история която си остава с продължение. Писна ми от тея тъпи коментари и защото си оставам анонимен ше кажа че не понасам разни хорица да управляват нечий живот Аз съм почти на 15 и мога да права квото си искам. Разбрах от Нея че е писала тук и не се радвам на това но всеки си взима собствено решение. Да ,да, да! И на мен ми идва да крещя от любовта ама като знам ква помия ще се изсипе си трая.Начи който ги пише тея глупости за затворите там да престане моля! И понеже стана крайно неприянто с последните коментари ще кажа на всички които искат да обиждат моята приятелка/ защото преди всичко ние сме приятели/ да престанат с коментарите си. Ако има на свата човек който да обичам това етя. Благодаря за вниманието!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8c25ac481
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От мен, учителката - последно:
Прости ми, слънце, че написах всичко това! Но все пак е за добро - ние преминахме през това виртуално изпитание, за да открием колко сме скъпи един за друг! Не искам да ти остана длъжна и ще свърша с този стих, който написах само за теб:

На петнадесет!
Животът е пред теб, хвани го!
Улови всеки миг на радост,
копнежът превърни в реалност,
отключи ковчежето с желания...
Ти си като морски вятър - нежен,
загадъчен, красив,
импулсивен, мълчалив, ревнив!
Обичам те във твойта младост!
Обичам очите ти с цвят на кафе
и с дълги, дълги мигли
като на капризно, слънчево дете!
Ти си на 15! Изгревът блести в косите ти!
Лято е! Събели в един сак мечтите си
и тръгни по пясъка...
Някой тихо те зове! Може би това е любовта!...

Искам да си излезем оттук завинаги!
От авторката- 28 годишна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 08097cf64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е, само мога да се възхищавам на такава учителка!!! Виждам, че темата е писана преди повече от година и нещо, но силно ме впечатли и затова не можах да остана безучастен! На всички, които са я упрекнали – че какво лошо е направила, не разбрах? Изпитала е чувства и той към нея. Успяла е да контролира ситуацията, не е извършила нищо, ама нищо нередно. Със сигурност му е била от полза дори. Вероятно в този момент, когато той е бил по-буен и безразсъден тя му е помогнала да изгради големият мислещ човек и да го направи по-отговорен. Няма по-свято нещо от любовта. На каквато и възраст да се случва, между каквито и хора да е тя. Моралистите от по-горните коментари може би са свикнали да възприемат учителката, като строга даскалица, от която ученика трябва да изпитва панически страх като я види, а камо ли да бъде приятел с него. В някои развити държави, дори е прието учениците да се обръщат на малко име към учителя. Не, че не трябва да има респект, но когато чувстваш един човек по-близък си по-склонен да му вярваш и да възприемаш съветите му.
Вероятно връзката им не е продължила дълго, поради обективните обстоятелства, но искрено им пожелавам и двамата да са добре и да са съхранили приятелството си.
Още веднъж огромни адмирации!!!

Мъж, 33г.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 26ab4c2187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Подкрепям с 2 ръце номер 21!

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker