Да й кажа ли и как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да й кажа ли и как?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2874 пъти
Та моята история е следната: имам си сериозна приятелка от 7 месеца, която много обичам и сме си много близки. НО.. с бившата сме в една компания от 5 години и нямаше как просто да зарежа цялата компания заради това, че тя е там.. Казах си, че просто ще внимавам нещо да не отиде накриво и убедих моята да ми повярва, колкото и да й беше трудно... Всичко стана заради глупавия алкохол.. изневерих.. 3 пъти. Докато се усетя, беше станало. Не сме правили секс, но изневярата си е изневяра. Лошото е, че в онези моменти не мислих и не можех да разсъждавам трезво, а на сутринта плачех..
Сега живея всеки ден с тази тежест, ужасно съвестно ми е, тя е много влюбена в мен, вярва ми много... и всеки ден, когато и казвам "добро утро" или "обичам те"... го казвам с огромно чувство на вина и нещо ме гризе ужасно отвътре... Но съм страхливец и не мога да й кажа...
Тя ми е казвала, че ако някога й изневеря, това е просто края и не прави компромиси. И беше толкова категорична, че ме е страх да не я загубя.
Според вас... да й кажа ли с огромния риск да се разпадне всичко, понеже тя е приключвала връзки с лека ръка заради нещо такова и не е от жените, които ще тръгнат да реват след мен. Сгрешил си - заминаваш си и това е...
А аз си представям живота ми само с нея занапред... а ако й кажа, как да го направя???
Благодаря, че изчетохте историята ми и ще се радвам на помощ от вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: f16410f50a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре бъди искрен с нея, никой не обича да го лъжат а и щом е нямало секс за мен не e изневяра Кажи че съжаляваш и няма да се повтори.
Защо не я заведеш в твоята компания.
Но ако пък каже до тук бяхме оставя на мира ако те потърси Тя значи иска да си изясните отношенията.
Успех! :)))))

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 88142ea8db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, аз съм мъж на 30години.

Моят съвет към теб е да не и казваш.
Ако обичаш момичето и не искаш да се разделяте, по-добре и го спести. Ако и кажеш, най-вероятно доста ще я нараниш, а в последствие тя теб ще зареже, щом ти го е казала толкова категорично. Всеки прави грешки. Тук важното е, че ти разбираш тази твоя грешка и съжаляваш за нея. Така, че не рисквувай.

Разбира се, някой би ти казал, че винаги трябва да си честен с човека, на когото държиш. Но в някои редки случаи истината единствено наранява и прецаква нещата.
Това го говоря от личен опит, повярвай, нещо такова, дори и да не е било секс, много, ама много трудно се прощава.

Разбира се, ще е добре да се погрижиш и някой друг да не и каже. или тя сама да разбере. Тогава ще е още по лошо.

Дано съм помогнал

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ff27b5a421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Как си и изневерил, ама без секс?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b94a92ae8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изневери не се прощават!

Соня 27

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fe3f5fe5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си правил секс с приятелката си, но си го направил с бившата... 3 пъти? !

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 099ac5744f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Спри да пиеш, бе, просто спри да пиеш. Или пий толкова, колкото няма да те хване. Да е станало 1 път, добре, ама три пъти?? Спри с глупостите, знаеш, че така става и пак. Имаш момиче, което те обича ти й изневеряваш..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: dcc8cada9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По принцип бих казала, да и кажеш. Но кажеш ли или късате или няма да е същото, поне за нея.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3703843ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Катгорично не и казвай, ще развалиш всичко. Просто спри да правиш такива неща и всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f27dbab77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спри да бъдеш страхливец!!!!
Представи си ,че тя ти е изневерявала какво би искал да те лъже ,за да не си развалите отношенията или да ти каже истината?
А аз предпочитам истината,защото тя един ден рано или късно излиза наяве.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3d6a8885ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох, горкият! И те мъчи чувство зa винa? ! И зa товa цели 3 пъти, дa си сигурен, че нaистинa ще се чувствaш толковa виновен? ! Нaкaжи се сaм, веднaгa дa " опрaвиш" бившaтa! След товa още по- голямото, рaзяждaщо чувство зa винa, ще ти е нaкaзaнието. И тогaвa от позициятa нa многострaдaлец и кaжи!
Сегa върви се изпишкaй, aмa седнaл, че дa не се опръскaш и помисли- струвa ли си момичето дa бъде с тaкъв кaто теб...

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9f03fe542f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ? казвай, разбира се! Трудно ще го възприеме и ще ти го върне десетократно. Не си спал с момичето - значи НЕ Е ИЗНЕВЯРА. Приеми го по този начин и не си го слагай на сърце.

Важното е, че се обичате с твоята приятелка. Всеки си има своите малки тайни, но не всичко трябва да се споделя.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b8238f6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:
Благодаря за съветите, хора. Бих се радвал да чуе още. Трудно е да й кажа, понеже знам, че това ще е краят, а аз искам нея и само нея. Но който си е глупав, ще го гризе съвестта сега. :/ Чудя се дали ако след година-две й кажа за тези неща и че съм знаел, че тя просто няма да разбере и че не съм искал да ме зареже.. Че нямаше да повярва, че съм осъзнал грешката си и съм си обещал да не я повтарям... Говорих дори с бившата си, с нея сме в много добри отношения, казахме си никакво пиене повече заедно. На нея също й е гадно, въпреки че всичко е ставало на бъзик. Дали ако след време й го кажа, но й кажа също, че оттогава това не се е повторило.. ще го приеме по-лесно?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: bbca0e9868
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Още по-зле, ако след време научи, съвсем не би ти простила! И от личен опит знам, че дори да простиш изневяра никога не е същото. Човека не забравя и всичко във връзката се проваля. Появяват се съмнения за други скрити лъжи, от най-малкото се карате и тн.. А ти защо просто не спреш да се виждаш с тази "уж" приятелка? И как така на базик и как така три пъти??? Доста си противоречиш или просто сам пред себе си не признаваш, че искаш другата, но не можеш да се откажеш от момиче, което явно е по-различно в принципи и поведение, спрямо бибшата. Винаги е така бившите няма как да са само приятели, има спомени, има всичко.. А и бившата ти, защо не е
отказала? Доста има да помислиш! И остави другата, признай си за всичко. И и дай шанс да е щастлива с човек, който би държал на нея във всяко отношение. Три пъти, не е един. Нали? И един много важен въпрос, излизаш с приятели, а защо момичето с което си не е сред тях?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 84fff84d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не и казвай. Не е честно да я нараняваш по този начин. Просто ще сринеш доверието и и дори да останете заедно нищо вече няма да е същото. Прекъсни обаче категорично връзките с бившата и с компанията, ако наистина държиш на новата си приятелка.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7b8238f6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От автора:
Приятелката ми не излиза с нас просто защото в момента не живее в България. Но сме заедно примерно 10 дни в месеца.
А за другата - преди да имам нещо с нея, бяхме три години близки приятели и беше единственият човек, който знаеше и знае всичко за мен, без да е имало каквото и да е сексуално привличане между нас. След това нещо се промени и оттогава се опитваме да оправим нещата и пак да имаме приятелството, на което всички се възхищаваха. Но явно или е невъзможно, или изисква ужасно много време преди да се изпарят всички остатъци от чувства помежду ни.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 310e7d9604
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ако искаш да съхраниш връзката си с нея, недей да й казваш! За целта, обаче, трябва да си абсолютно сигурен, че нямаш никакви чувства вече към бившата си приятелка, че не искаш да имаш връзка с нея и че изневярата няма да се случи отново. Ако си убеден, че обичаш момичето до себе си и държиш на нея, не я наранявай излишно! Освен това, трябва и да се постараеш тя да не разбере от друго място! Тогава последствията ще бъдат сериозни със сигурност. За да ти дам пример, ще ти кажа, че аз съм се целувала с момче, което имаше приятелка. Исках го много и се надявах нещата между нас да се получат, но той избра да си бъде с нея. Осъзнах грешката си и не се гордея с нея, но имах много силни чувства към него. Както и да е, той така и не каза на приятелката си за случката, аз също не повдигнах въпроса никога, защото не бих допуснала да съм причината те да се разделят. Мисълта ми е, че грешки стават (очевидно дори 3 пъти), но е важно човек да се поучи от тях, така че да не ги допуска отново и отново. Обичай си момичето и бъди с нея, чувството за вина ще отмине след време!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: feffc5b93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Някои хора цял живот си живеят така - лъжат мажат и изневеряват. Ти за една детска заигравка се притесняваш.
Тя и твоята ще си намери майстора, дето е толкова принципна, ама да видим.
П. С. Ако същото го направи жена, ще има 100%-ово оправдателно обяснение защо го е направила дори да я разкриеш, а ти нямаш. Затова си траеш ;)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: aefa63cc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Сега вече те е страх да не я изгубиш? След грешката, която си направил? Не става така. Кажи на момичето, защото така все едно я лъжеш. Тя заслужава да знае, какъв "мъж" има до себе си. И при това 3 пъти...... Кажи на момичето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8d71f929fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Представи си, че нещата станат още по-сериозни. Ще се омъжите и ще имате деца и какво-ти ще си изневерил на майка им, а тя все още нищо няма да знае? Като толкова я обичаш и не искаш да я загубиш да си мислел когато е тябвало. Сега бъди мъж и спри да накарняваш достойнстово й. Помисли за нея и колко е унизително.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 03f2fb54d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен, трябва да кажеш на момичето. Може да се разделите, но поне няма да я лъжеш. Защото за 7 месеца тя ти има пълно доверие. Ако наистина те обича и ти я убедиш, че всичко между теб и бившата е минало, смятам че ще ти прости, но ще й трябва време, за да ти има доверие отново.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c01c1d395c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не и казвай! Кажеш ли и, запалваш фитила и е въпрос на време кога ще избухне бомбата, връщане назад няма. Приятелката ти ще се филмира, ще започнат предразсъдъците, недоверието, подозрението, постоянните съмнения с коя си, когато те няма. Просто приятелката ти ще започне бавно и мъчително да се дистанцира емоционално и физически. Ако я обичаш и спести подробностите и остави нещата да следват естествения им ход.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3f0346da27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Виж сега бъди искрен с нея защото тя със сигурност някой ден ще се усъмни и ще започва да задава въпроси ще ти е много трудно да я лъжеш не влушавай нещата ако и кажеш сега може да я загубиш но поне ще ти олекне че си се отървал

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 17c0d46f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторът: В крайна сметка издържах точно два дни и й казах. В началото беше трудно, но се радвам, че го направих и сега всичко върви супер. Благодаря ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker